baiosss Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 ναι αλλα η official εχει το knox και αν κανεις root παπαλα η εγγυηση Εγω ειμαι της αποψης πως καλυτερα να εισαι root και εκτος εγγυησης, παρα να μην εισαι root. Αλλωστε καποια στιγμη πιστευω θα λυθει και η υποθεση με το knox, ισως βεβαια και να μην λυθει ποτε. δεν κάνει reset, βγάζει αυτό το μην με το kies που εγραψα πιο πανω το odin δε μου το βλέπει σα συνδεδεμένο :( Θα μπεις σε recovery mode (κρατωντας πατημενα και ταυτοχρονα τα πληκτρο εντασης+ home button και power button) και εκει μεσα στο μικρο μενου που θα δεις, θα βρεις την επιλογη wipe data/factory reset. Αυτα θα τα κανεις οταν ειναι απενεργοποιημενο το κινητο. Μετα απλα θα ακολουθησεις τον οδηγο για την διαδικασια φλασαρισματος firmware μεσω Odin. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Θα μπεις σε recovery mode (κρατωντας πατημενα και ταυτοχρονα τα πληκτρο εντασης+ home button και power button) και εκει μεσα στο μικρο μενου που θα δεις, θα βρεις την επιλογη wipe data/factory reset. οταν παταω το συνδυασμό που λες, μου βγαζει αυτο το μηνυμα με το κιεσ, γι αυτο σκαλωσα Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 οταν παταω το συνδυασμό που λες, μου βγαζει αυτο το μηνυμα με το κιεσ, γι αυτο σκαλωσα Το κινητο ανοιγει η οχι? Αν ειναι να κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων απο τις ρυθμισεις. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Το κινητο ανοιγει η οχι? Αν ειναι να κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων απο τις ρυθμισεις. καλε πως να ανοιγει, δεν διαβασες τι ειπα πιο πανω? πηγα να περασω την νεα εκδοση και στο μεσον της διαδικασιας το odin εγραψε fail Και από τοτε και στο εξης το μονο που δειχνει η συσκευη ειναι αυτο το μηνυμα firmware upgrade encountered an issue. please select recovery mode in kies and try again.\ το ιδιο μηνυμα γραφει οταν παταω το volume up - κεντρικο και power. μονο το volume down - κεντρικο και power λειτουργει Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 καλε πως να ανοιγει, δεν διαβασες τι ειπα πιο πανω? πηγα να περασω την νεα εκδοση και στο μεσον της διαδικασιας το odin εγραψε fail Και από τοτε και στο εξης το μονο που δειχνει η συσκευη ειναι αυτο το μηνυμα firmware upgrade encountered an issue. please select recovery mode in kies and try again.\ το ιδιο μηνυμα γραφει οταν παταω το volume up - κεντρικο και power. μονο το volume down - κεντρικο και power λειτουργει Δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο ποτε, οποτε δεν ξερω τι αλλο μπορεις να κανεις. Δοκιμασες να βγαλεις, να ξαναβαλεις την μπαταρια και να προσπαθησεις να ενεργοποιησεις την συσκευη? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 (edited) Δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο ποτε, οποτε δεν ξερω τι αλλο μπορεις να κανεις. Δοκιμασες να βγαλεις, να ξαναβαλεις την μπαταρια και να προσπαθησεις να ενεργοποιησεις την συσκευη? ναι. το ιδιο λεει οποιος μπορει να με βοηθησει θα ημουν ευγνωμων. ας μου στειλει και pm. ευχαριστω Edited December 18, 2013 by linaki_gr Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 ναι. το ιδιο λεει οποιος μπορει να με βοηθησει θα ημουν ευγνωμων. ας μου στειλει και pm. ευχαριστω Διάβασε εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=33817354 A guide on how to reinstall stock firmware without flashing by using KIES Μήπως με αυτόν τον τρόπο μπορέσεις να ξαναβάλεις το firmware μέσω kies Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Διάβασε εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=33817354 A guide on how to reinstall stock firmware without flashing by using KIES Μήπως με αυτόν τον τρόπο μπορέσεις να ξαναβάλεις το firmware μέσω kies Το προσπάθησα αλλά και αυτό στη μέση έβγαλε πρόβλημα και σταμάτησε τη διαδικασία. έβγαλε ότι δεν αναγνωριζεται συνδεδεμένη συσκευή. αυριο θα δοκιμασω και με αλλο καλωδιο μηπως αυτο δεν ειναι καλό. δε ξερω τι αλλο να κανω.. :( Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greda Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Κι εμένα καλή μου φαίνεται και απο μπαταρία στα ίδια επίπεδα με 4,1 Εγώ έχω θέμα με την μπαταρία, πολύ χειρότερη από την 4.1.2......:( Παράθεση Γρηγόρης Δάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Το προσπάθησα αλλά και αυτό στη μέση έβγαλε πρόβλημα και σταμάτησε τη διαδικασία. έβγαλε ότι δεν αναγνωριζεται συνδεδεμένη συσκευή. αυριο θα δοκιμασω και με αλλο καλωδιο μηπως αυτο δεν ειναι καλό. δε ξερω τι αλλο να κανω.. :( Δοκίμασε να το συνδέσεις και σε κάποια άλλη usb. Αν τρέχεις το odin βεβαιώσου ότι δεν τρέχει το kies από πίσω. Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 ναι αλλα η official εχει το knox και αν κανεις root παπαλα η εγγυηση Εγώ δεν το ψάχνω τόσο με ρουτ..μια χαρά είμαι μαι κι έτσι. Αν δω οτι θλελω περισσότερα τότε θα το σκεφτώ. Τώρα με καλύπτει. . Ερώτηση..πως βλέπετε την κάμερα με τη 4.3? Σα να άλλαξε λίγο προς το χειρότερο. ..δεν έχω βγάλει και πολλές φωτο αλλά έχω αυτή την εντύπωση. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
commandersotos Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Παιδια μου εβγαλε βα κανω την ενημερωση...να κανω backup τα αρχεια μου;;; ή δεν υπαρχει πρόβλημα;;; Παράθεση Addicted to Technology :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
llakis Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 οχι δεν χρειαζεται,αλλα τωρα ρουφαει πολυ μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
commandersotos Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Εγω παρατηρηρα αυξηση στη χρηση της ram...οποτε λογικα θα καταναλωνει και περισσοτερη μπαταρια...παντως εμενα μου αρεσει... Παράθεση Addicted to Technology :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Δοκίμασε να το συνδέσεις και σε κάποια άλλη usb. Αν τρέχεις το odin βεβαιώσου ότι δεν τρέχει το kies από πίσω. Το δοκίμασα και σε άλλο υπολογιστή και έκανα όλη τη διαδικασία αλλά το Odin δε το αναγνωρίζει πάλι και δεν γίνεται μπλε το κουτάκι έτσι ώστε να περάσω το firm. Τεσπα το έστειλα σε τεχνικό και ελπίζω να γίνει. :( Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Φαντάζομαι πως έκανες επανεκκίνηση του υπολογιστή σου και έτρεξες μετά το Odin ως Administrator. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Φαντάζομαι πως έκανες επανεκκίνηση του υπολογιστή σου και έτρεξες μετά το Odin ως Administrator. όλα όπως πρέπει τα έκανα. τεσπα, περιμένω την νεκροψία από τον τεχνικό σήμερα οπότε.. απλά βράζω στο ζουμί μου :confused: Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 όλα όπως πρέπει τα έκανα. τεσπα, περιμένω την νεκροψία από τον τεχνικό σήμερα οπότε.. απλά βράζω στο ζουμί μου :confused: Ενεργοποίησες το usb debugging ,όπως δοκίμασες και με άλλο usb cable ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Ενεργοποίησες το usb debugging ,όπως δοκίμασες και με άλλο usb cable ? ναι και ναι Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Τα καλύψαμε όλα! Τελικά όπως φαίνεται ήθελε Service!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
commandersotos Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Παιδιά εντόπισα προβληματάκι στην 4.3...οταν παω στη συλλογή και θέλω να κάνω κοινη χρηση (με bluetooth κτλ) μία φωτογραφία μου βγάζει "Η συλλογή διακόπηκε" τι κάνουμε; Παράθεση Addicted to Technology :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosgou Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Παιδιά εντόπισα προβληματάκι στην 4.3...οταν παω στη συλλογή και θέλω να κάνω κοινη χρηση (με bluetooth κτλ) μία φωτογραφία μου βγάζει "Η συλλογή διακόπηκε" τι κάνουμε; Αμα θες κατέβασε αυτή εδώ την συλλογή για να κάνεις την δουλειά σου. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dquick+pic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonypapa Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Υπαρχει τροπος στην 4.3 να βαλεις στην κλειδωμενη οθονη short cuts με εφαρμογες???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
commandersotos Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Ναι απο οτι ειδα υπαρχει...αλλα εχει καποιες συγκεκριμενες....σερνεις προς τα δεξια το ρολοι στην οθονη κλειδώματος και σου βγαζει να προσθεσεις... Παράθεση Addicted to Technology :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonypapa Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Ναι απο οτι ειδα υπαρχει...αλλα εχει καποιες συγκεκριμενες....σερνεις προς τα δεξια το ρολοι στην οθονη κλειδώματος και σου βγαζει να προσθεσεις... Εχεις δικιο...αλλα δεν μπορεις να βαλεις τηλεφωνο, ημερολογιο η μηνυματα που ειναι και τα πιο συχνα που χρησιμοποιουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts