LELELO Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Ούτε εμένα κολλάει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 τι διαφορα εχει η XXBME3 απο τη XXBMD5; Οτι η μία (BMD) έχει changelog Απριλίου (D = Απρίλιος), και η άλλη (ΒΜΕ) Μαΐου (Ε = Μάιος). Τα υπόλοιπα έχουν να κάνουν με τη λειτουργικότητα της συσκευής και δεν είναι εμφανή, με μόνη διαφορά το gmail που αλλάζει κάπως Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Να προσθεσω πως εμενα το κινητο μου ειναι απο birdphone και οταν το ανοιξα ειχε γερμανικα ...οποτε λογικα γερμανικο ειναι δεν ξερω πως πανε οι αναβαθμισεις και αν ειναι διαφορετικες για διαφορων προελευσεων κινητα και αν καποιος μπορει να με ενημερωσει θα ημουν ευγνωμον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Μου μειωσε το update πολυ το score στο quadrant . Απο 5990 στα 2600 και καμια φορα στα 3400. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greda Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα - κόλλημα - lag - whatever... (και στο quadrant 5995.....αν σημαίνει κάτι αυτό...) Παράθεση Γρηγόρης Δάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 στο quadrant 6137 κανω επανεκκινηση και μου βγαζει 3456 μετα στο καπακι 4875 και στη νεα δοκιμη 5987 κουκουρου λεμε χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 στο quadrant 6137 κανω επανεκκινηση και μου βγαζει 3456 μετα στο καπακι 4875 και στη νεα δοκιμη 5987 κουκουρου λεμε χαχαχα περιεργα πραγματα...οχι οτι εχει σημασια απλα εβαλα ενα game ετσι για να το τσεκαρω...και κολλαει !! Ενα " stick tennis" δηλαδη κολλαει με γραφικα 4bit..ελεος !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Παίδες τι θερμοκρασίες πιάνει το lte σας; Εμένα σε αναμονή πιάνει 30 με 32 βαθμούς κελσίου και με χρήση chrome και facebook 35 εως 38 με μέτρηση που έκανα με το battery widget. Είναι καλές αυτές οι θεροκρασίες. Το προγραμματάκι το έβαλα τώρα και δεν έχω εικόνα σε συνθήκες ζέστης και ημέρας. Το νιώθω λίγο το κινητό να ζεστένεται στο χέρι μου. Τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Παίδες τι θερμοκρασίες πιάνει το lte σας; Εμένα σε αναμονή πιάνει 30 με 32 βαθμούς κελσίου και με χρήση chrome και facebook 35 εως 38 με μέτρηση που έκανα με το battery widget. Είναι καλές αυτές οι θεροκρασίες. Το προγραμματάκι το έβαλα τώρα και δεν έχω εικόνα σε συνθήκες ζέστης και ημέρας. Το νιώθω λίγο το κινητό να ζεστένεται στο χέρι μου. Τι λέτε; 38 βαθμοί με χρήση δεν μου ακούγονται ως υψηλή θερμοκρασία.. Στο S2 με νορμάλ χρήση πίανω γύρω στους 35 και με κανένα παιχνιδάκι συνήθως γύρω στους 42 βαθμούς.. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 περιεργα πραγματα...οχι οτι εχει σημασια απλα εβαλα ενα game ετσι για να το τσεκαρω...και κολλαει !! Ενα " stick tennis" δηλαδη κολλαει με γραφικα 4bit..ελεος !! Μπορει να φανει και χαζομαρα μηπως το χεις στην εξοικονομηση ενεργειας???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 38 βαθμοί με χρήση δεν μου ακούγονται ως υψηλή θερμοκρασία.. Στο S2 με νορμάλ χρήση πίανω γύρω στους 35 και με κανένα παιχνιδάκι συνήθως γύρω στους 42 βαθμούς.. Δεν πολύ ξέρω ποιο είναι το normal σε αυτή την περίπτωση και γι αυτό ρωτάω. Οποτε αν τα 38 είναι ok τότε μια χαρά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Μπορει να φανει και χαζομαρα μηπως το χεις στην εξοικονομηση ενεργειας???? ε οχι βρε φιλε . Εχω αλλαξει πολλα Galaxy :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 ε οχι βρε φιλε . Εχω αλλαξει πολλα Galaxy :) Δεν το ειπα να σε υποτιμησω φιλε μου απλα οταν το ειχα πρωτοπαρει κι εγω το χα στην εξοικονομηση και μου εβγαζε χαμηλα ποσοστα......Και ειπα μηπως συνεβει το ιδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Δεν το ειπα να σε υποτιμησω φιλε μου απλα οταν το ειχα πρωτοπαρει κι εγω το χα στην εξοικονομηση και μου εβγαζε χαμηλα ποσοστα......Και ειπα μηπως συνεβει το ιδιο. its ok..οχι φιλε δεν εχω βαλει ποτε Galaxy S 3 σε low mote διοτι εχω μπαταρια γνησια 3.000. Οποτε τα εχω ΟΛΑ στο φουλ . Φωτεινοτητα στο φουλ και βγαζει οθονη 4 με 5 ωρες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Το framaroot 1.4.2 apk το εχει δοκιμάσει Κάπιος κάνει root και unroot λένε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 its ok..οχι φιλε δεν εχω βαλει ποτε Galaxy S 3 σε low mote διοτι εχω μπαταρια γνησια 3.000. Οποτε τα εχω ΟΛΑ στο φουλ . Φωτεινοτητα στο φουλ και βγαζει οθονη 4 με 5 ωρες . Σκεφτομαι κι εγω να παρω μια μεγαλυτερη αλλα δεν θελω να βαλω ποιο χοντρο καπακι πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Σκεφτομαι κι εγω να παρω μια μεγαλυτερη αλλα δεν θελω να βαλω ποιο χοντρο καπακι πισω Δεν γινεται αλλιως. Ναι μεν βαραινει και χοντρενει το κινητο αλλα εχεις σιγουρα 30% παραπανω μπαταρια με ΟΛΑ στο φουλ. Αν μειωσεις φωτεινοτητα υπολογισε γυρω στα 60% . Δεν ειναι και λιγο...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellapo Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 (edited) Καλημέρα, έχω το i9305 και από εχτές μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα: Χωρίς να έχω κατεβάσει κάποια εφαρμογή και γενικώς χωρίς να το έχω πειράξει το κινητό δεν μου διαβάζει την sd κάρτα που του έχω βάλει. Την βγάζω την ξαναβάζω αλλά τίποτα, ενώ την διαβάζει στην αρχή μετά βγάζει μήνυμα ότι αφαιρέθηκε και μετά μήνυμα για επανατοποθέτηση κάρτας. Το κάνει συνέχεια από χτες! Εννοείται πως έχω κάνει reboot αλλά και πάλι τίποτα. Βασικά στην κάρτα έχω μόνο φώτος και μουσική. Δεν θυμάμαι να έχω βάλει κάποια εφαρμογή! Καμιά ιδέα κανείς για το τι μπορεί να φταίει???? επίσης να προσθέσω ότι έχω βγάλει και ξαναβάλει την sd κάρτα 2-3 φορές αλλά τζίφος και πάλι! Edited June 20, 2013 by StratosGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Καλημέρα, έχω το i9305 και από εχτές μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα: Χωρίς να έχω κατεβάσει κάποια εφαρμογή και γενικώς χωρίς να το έχω πειράξει το κινητό δεν μου διαβάζει την sd κάρτα που του έχω βάλει. Την βγάζω την ξαναβάζω αλλά τίποτα, ενώ την διαβάζει στην αρχή μετά βγάζει μήνυμα ότι αφαιρέθηκε και μετά μήνυμα για επανατοποθέτηση κάρτας. Το κάνει συνέχεια από χτες! Εννοείται πως έχω κάνει reboot αλλά και πάλι τίποτα. Βασικά στην κάρτα έχω μόνο φώτος και μουσική. Δεν θυμάμαι να έχω βάλει κάποια εφαρμογή! Καμιά ιδέα κανείς για το τι μπορεί να φταίει???? επίσης να προσθέσω ότι έχω βγάλει και ξαναβάλει την sd κάρτα 2-3 φορές αλλά τζίφος και πάλι! Έχεις δοκιμάσει να καθαρίσεις την υποδοχή της micro sd;; Επίσης έχεις προσπαθήσει με άλλη κάρτα; Στον υπολογιστή τη διαβάζει; ΥΓ Μην επαναλαμβάνεις τις ερωτήσεις σου, ειδικά μετά από τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Αν μπορεί κάποιος να σε βοηθήσει, θα το κάνει. Φιλικά :) Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellapo Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Έχεις δοκιμάσει να καθαρίσεις την υποδοχή της micro sd;; Επίσης έχεις προσπαθήσει με άλλη κάρτα; Στον υπολογιστή τη διαβάζει; ΥΓ Μην επαναλαμβάνεις τις ερωτήσεις σου, ειδικά μετά από τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Αν μπορεί κάποιος να σε βοηθήσει, θα το κάνει. Φιλικά :) έχεις δίκιο απλά έχω και εγώ την αγωνία μου. Κοίτα η υποδοχή της κάρτας είναι καθαρη απ`όσο είδα, φύσηξα και λίγο μπας και αλλά τίποτα... Τώρα θα δοκιμάσω αν είναι να τη βάλω σε υπολογιστή να δω αν παίζει. Πάντως περίεργο δεν είναι? Στα καλά του καθουμένου να μην τη διαβάζει? Και την έχω κανά δίμηνο (VERBATIN 16GB CLASS10). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmikel Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα περίεργο πρόβλημα. Έχω το I9305 με Vodafone και χτες ενεργοποίησα το LTE. Από τότε το google maps, όταν δεν έχει σήμα από το GPS, με δείχνει με πολύ μεγάλη απόκλιση από την πραγματική μου θέση και πάντα στο ίδιο σημείο. Μόλις αλλάξω το mode σε 3g με δείχνει σωστά (πάλι με κλειστό GPS). Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο θέμα? Έχει κανένας καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cubigon Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 (edited) Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα περίεργο πρόβλημα. Έχω το I9305 με Vodafone και χτες ενεργοποίησα το LTE. Από τότε το google maps, όταν δεν έχει σήμα από το GPS, με δείχνει με πολύ μεγάλη απόκλιση από την πραγματική μου θέση και πάντα στο ίδιο σημείο. Μόλις αλλάξω το mode σε 3g με δείχνει σωστά (πάλι με κλειστό GPS). Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο θέμα? Έχει κανένας καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε βοήθεια. ειναι πολυ απλο, το κινιτο καταλαβαινει την θεση σου απο: α) την κεραια κινητης που εχει συνδεθει β) το gps γ) και τα wifi που υπαρχουν γυρο σου Η κεραια κινητης δεν προσφερει ακριβεια, σου λεει οτι εισαι καπου μεσα σε αυτη την μεγάλη ακτινα του κυκλου, επειδη ακριβώς οι LTE κεραίες ειναι λιγες τωρα για αρχη, θα καλυπτουν μεγάλη επιφανεια, εξου και ο τεράστιος κύκλος που βλεπεις στο gmaps, η εστω το απομακρυσμενο απο εσενα κεντρο του. Edited June 20, 2013 by Cubigon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmikel Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 ειναι πολυ απλο, το κινιτο καταλαβαινει την θεση σου απο: α) την κεραια κινητης που εχει συνδεθει β) το gps γ) και τα wifi που υπαρχουν γυρο σου Η κεραια κινητης δεν προσφερει ακριβεια, σου λεει οτι εισαι καπου μεσα σε αυτη την μεγάλη ακτινα του κυκλου, επειδη ακριβώς οι LTE κεραίες ειναι λιγες τωρα για αρχη, θα καλυπτουν μεγάλη επιφανεια, εξου και ο τεράστιος κύκλος που βλεπεις στο gmaps, η εστω το απομακρυσμενο απο εσενα κεντρο του. Αρχικά σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου. Να σου πω την αλήθεια κάτι τέτοιο φανταζόμουνα αλλά δεν μπορόυσα να πιστέψω ότι θα είμαι στην Καλλιθέα και θα με δείχνει στο Αιγάλεω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 δν μπορω να βρω το επισημο filmware απο το kies...γραφω το μοντελο GT-I9305 S / N: RF1D34KA9VB κ μου λεει δν ηταν σωστη η επαληθευση!μπορει καποιος να μου το βρει??? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellapo Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 έχεις δίκιο απλά έχω και εγώ την αγωνία μου. Κοίτα η υποδοχή της κάρτας είναι καθαρη απ`όσο είδα, φύσηξα και λίγο μπας και αλλά τίποτα... Τώρα θα δοκιμάσω αν είναι να τη βάλω σε υπολογιστή να δω αν παίζει. Πάντως περίεργο δεν είναι? Στα καλά του καθουμένου να μην τη διαβάζει? Και την έχω κανά δίμηνο (VERBATIN 16GB CLASS10). και το μυστήριο πυκνώνει... έβαλα την κάρτα στον υπολογιστή και την διαβάζει κανονικά!!! δεν ξέρω τι να πω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts