kostas77733 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Αν είσαι Αθήνα, μια βόλτα από τη Smartec να σου κάνουν έναν έλεγχο μπαταρίας. Αν είσαι οπουδήποτε, σε έναν Γερμανό για να το τσεκάρουν, κι αν στη βγάλουν λάθος, τη στέλνεις smartec για αντικατάσταση. Οι μπαταρίες υπόψιν καλύπτονται από 3 ή 6 μήνες εγγύηση, ανάλογα τον κατασκευαστή. Δεν έχουν 2 χρόνια όπως οι συσκευές, ενώ τα αξεσουάρ όπως ακουστικά, δεν καλύπτονται από εγγύηση. Αυτή είναι η επίσημη γραμμή των κατασκευαστών, δυστυχώς. Μας ξενέρωσαν αρκετές φορές στο μαγαζί με το service των παρελκόμενων... Α πολυ ωραια σε ευχαριστω..Αθηνα ειμαι οποτε μπορει να παω και αυριο..Εβαλα battery stats Κλπ, καταφερα απενεργοποιησα το θεμα που ειχα με το mediaserver αλλα παρολαυτα και χωρις καθολου partial wakelock και με ενεργοποιημενη την εξοικονομηση ενεργειας δεν βγαζει πανω απο 10 ωρες.... Μια αλλα ερωτηση στη smartec που θα το παω τι θελει για να ΜΗΝ εχω θεμα με την εγγυηση????Εχω αποδειξη και τι αλλο?Δεν το εχω κανει root ακομη γιαυτο το λογο αλλα εχω βαλει μονο καποιες σπασμενες εφαρμογες απο blackmarkt..αυτα...Εχω θεμα ξερετε???Ευχαριστω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Απόδειξη με το imei επάνω και είσαι εντάξει , δεν χρειάζεται κάτι άλλο αφού δεν έχεις κάνει root. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Α πολυ ωραια σε ευχαριστω..Αθηνα ειμαι οποτε μπορει να παω και αυριο..Εβαλα battery stats Κλπ, καταφερα απενεργοποιησα το θεμα που ειχα με το mediaserver αλλα παρολαυτα και χωρις καθολου partial wakelock και με ενεργοποιημενη την εξοικονομηση ενεργειας δεν βγαζει πανω απο 10 ωρες.... Μια αλλα ερωτηση στη smartec που θα το παω τι θελει για να ΜΗΝ εχω θεμα με την εγγυηση????Εχω αποδειξη και τι αλλο?Δεν το εχω κανει root ακομη γιαυτο το λογο αλλα εχω βαλει μονο καποιες σπασμενες εφαρμογες απο blackmarkt..αυτα...Εχω θεμα ξερετε???Ευχαριστω!!!! Blackmart κλπ, καλό είναι να μην φαίνονται στις εταιρίες/αντιπροσωπείες, όπως και να μη συζητιούνται εδώ μέσα! Οπότε, γνώμη μου, αν δεν το πήγες ακόμα, διέγραψέ το και κράτα τις εφαρμογές αν τις θέλεις. Από εκεί και μετά αν νομίζεις πως το χρειάζεσαι, αφού το πάρεις πίσω ξαναπέρνα το. Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 (edited) Διαθέσιμο σε σκρουτζμαγαζο στα 400 ευρώ. Μήπως να πάω για αυτό αντί για το σ4? Edited May 13, 2013 by bromonano2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas77733 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Blackmart κλπ, καλό είναι να μην φαίνονται στις εταιρίες/αντιπροσωπείες, όπως και να μη συζητιούνται εδώ μέσα! Οπότε, γνώμη μου, αν δεν το πήγες ακόμα, διέγραψέ το και κράτα τις εφαρμογές αν τις θέλεις. Από εκεί και μετά αν νομίζεις πως το χρειάζεσαι, αφού το πάρεις πίσω ξαναπέρνα το. Σε ευχαριστω για την συμβουλη(ναι και εγω την απομακρυνα σαν εφαρμογη απλα εννοουσα και γιαυτες που ειχα κατεβασει απο εκει, χωρις πληρωμη, μην σου λενε μα μου κλπ-τελικα εννοειται δεν ειχα κανενα θεμα. Και με συγχωρειτε αν δημιουργησα θεμα που το ανεφερα εδω... Πηγα σημερα το πρωι στη SMARTEC Χαιδαρι (&^%$#με πολυ πολυ βροχη) και τελικα μου ΑΛΛΑΞΑΝΕ μπαταρια...επισης κοιταξανε την οθονη γιαυτο το κλασσικο που αναφερεται παραπανω με τις amoled οθονες αλλα διαπιστωσαν μη προβλημα..Ολα καλα και αρκετα καλη εξυπηρετηση και γρηγορη.Το μονο μειον (ισως επειδη κοιταξανε για την οθονη δεν ξερω???) οτι κανανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων (εγω το ειχα σκεφτει και ειχα κρατησει back up ) αλλα τωρα ξαναπερνα εφαρμογες κλπ..Τσπ ας ελπισουμε να ηταν μονο αυτο το θεμα και τωρα να χαρω μπαταρια!!!! Υ.Γ:Κλασσικα η κοπελιτσα που μου εδωσε στο τελος το κινητο αναπαρηγαγε τους συνηθεις "μυθους" "να το φορτισετε τουλαχιστον 14 ωρες"!!!Χαχαχα πλακα εχουνε λες και εχουμε μπαταριες 20ετιας!!!αυτα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Καλησπερα.Ρε παιδια την rom την φλασαρουμε με τον ιδιο τροπο οπως στο Samsung Galaxy s3 GT-I9300? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 ακριβώς το ίδιο. Απλά για AUtoroot παίρνουμε το 9305 αρχείο και όχι το 9300 γιατί θα σου κολήσει το κινητό 9305 autoroot αρχείο: http://download.chainfire.eu/232/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-m3-m3zh-gti9305.zip Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Παίδες απο alpha mobiles έχει πάρει κανείς το κινητό; Είναι καλή εταιρεία; Με ενδιαφέρει να μην είναι Ν ή Τ. Το κινητό το είχα πάρει απο κάποια εταιρεία σε μπλέ και λόγο ένος προβλήματος (δεν διάβαζε την κάρτα μνήμης) μου το αντικαταστούν. Αυτή τη στιγμή η συγκεκριμένη εταιρεία δεν το έχει σε μπλέ(μόνο σε μαύρο) και μάλλον δεν θα φέρει και για το λόγο αυτό θα πάρω πίσω τα χρήματα μου και θα το αγοράσω απο αλλού. Έχει κάποιος άποψη για τη συγκεκριμένη εταιρεία; Έχει DOA; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommyriz Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Παίδες απο alpha mobiles έχει πάρει κανείς το κινητό; Είναι καλή εταιρεία; Με ενδιαφέρει να μην είναι Ν ή Τ. Το κινητό το είχα πάρει απο κάποια εταιρεία σε μπλέ και λόγο ένος προβλήματος (δεν διάβαζε την κάρτα μνήμης) μου το αντικαταστούν. Αυτή τη στιγμή η συγκεκριμένη εταιρεία δεν το έχει σε μπλέ(μόνο σε μαύρο) και μάλλον δεν θα φέρει και για το λόγο αυτό θα πάρω πίσω τα χρήματα μου και θα το αγοράσω απο αλλού. Έχει κάποιος άποψη για τη συγκεκριμένη εταιρεία; Έχει DOA; Έχω αγοράσει απο εκεί κ εγώ κανένα πρόβλημα αλλά νομίζω δεν έχει DOA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 4G σε ποιά σημεία της Αθήνας πιάνετε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Διαθέσιμο σε σκρουτζμαγαζο στα 400 ευρώ. Μήπως να πάω για αυτό αντί για το σ4? Εξυπακούεται... αφού έχει και 2GB RAM θα έχεις ένα φορβερό κινητό με τα μισά περίπου λεφτά.... σε κανα 6μηνο και μετά δες και το S4 που θα έχει κατέβει σε πιο λογικές τιμές 4G σε ποιά σημεία της Αθήνας πιάνετε ; Κέντρο, Μαρούσι κοντά στο mall, σε όλη την Κηφισίας, παραλιακή ... γενικά δεν έχω βρει σημείο που να μην πιάνει καθόλου 4G .... Μάλιστα οι ταχύτητες 4G είναι εφάμιλες vdsl... έκανα ένα test προχθές στο σπίτι μου (Μαρούσι) και η μέση ταχύτητα download ήταν 35Μbps και upload 10Mbps Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά, έστω και καθυστερημένα.. Τις τελευταίες μέρες έχω πρόβλημα στο να συνδέομαι ασύρματα στο modem.. Το έχω κάνει και επανεκκίνηση αλλά πάλι δε συνδέεται. Δείχνει λοιπόν στη λίστα με τα διαθέσιμα δίκτυα το δικό μου, μια το δείχνει διαθέσιμο μια το δείχνει εκτός εμβέλειας.. Όταν το δείχνει διαθέσιμο λοιπόν και πάει να συνδεθεί φορτώνει αρκετά και μετά λέει σφάλμα πιστοποίησης και μου ζητάει να βάλω πάλι το WPA το οποίο το έχω μάθει και απέξω τόσες φορές που το δοκίμασα.. Τι φυστίκι είναι αυτό πάλι?? Δοκίμασα να συνδεθώ και με Galaxy S3 mini και συνδέεται κανονικότατα... :confused::confused::confused: Καμία ιδέα?? Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά, έστω και καθυστερημένα.. Τις τελευταίες μέρες έχω πρόβλημα στο να συνδέομαι ασύρματα στο modem.. Το έχω κάνει και επανεκκίνηση αλλά πάλι δε συνδέεται. Δείχνει λοιπόν στη λίστα με τα διαθέσιμα δίκτυα το δικό μου, μια το δείχνει διαθέσιμο μια το δείχνει εκτός εμβέλειας.. Όταν το δείχνει διαθέσιμο λοιπόν και πάει να συνδεθεί φορτώνει αρκετά και μετά λέει σφάλμα πιστοποίησης και μου ζητάει να βάλω πάλι το WPA το οποίο το έχω μάθει και απέξω τόσες φορές που το δοκίμασα.. Τι φυστίκι είναι αυτό πάλι?? Δοκίμασα να συνδεθώ και με Galaxy S3 mini και συνδέεται κανονικότατα... :confused::confused::confused: Καμία ιδέα?? Δοκίμασες να συνδεθείς και σε κάποιο άλλο modem χωρίς αποτέλεσμα ? Αν ναι τότε μπορείς να περάσεις ξανά την rom μήπως και φτιάξει ή να κάνεις επαναφορά . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Σε άλλο modem λειτουργεί κανονικά.. θα το δω και με τον ΟΤΕ μάλλον γιατί αρχίζει να με νευριάζει το όλο θέμα Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas77733 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Κέντρο, Μαρούσι κοντά στο mall, σε όλη την Κηφισίας, παραλιακή ... γενικά δεν έχω βρει σημείο που να μην πιάνει καθόλου 4G .... Μάλιστα οι ταχύτητες 4G είναι εφάμιλες vdsl... έκανα ένα test προχθές στο σπίτι μου (Μαρούσι) και η μέση ταχύτητα download ήταν 35Μbps και upload 10Mbps Μια ερωτηση για να μαι και εγω σιγουρος γτ 10 μερες τωρα που ειμαι κατοχος δεν εχω διαπιστωσει κατι τετοιο...Οταν εχουμε 4G τι εικονιδιο θα δειχνει το κινητο μας???4G h H+ ??Γιατι εγω μονο μεχρι h+ εχω δει....????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chickenakos90 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 (edited) Γεια σας.ειμαι κατοχος ενος υπεροχου καινουργιου κοκκινου s3.εχω μια απορια.οταν συνδεετε τον φορτιστη παιζει καθολου το καλωδιο στη συνδεση με το κινητο.φορτιζει κανικοτατα απλα παιζει λιγο ευκολα.αν το κανει και σε εσας τοτε ολα κομπλε κ ειμαι ψειρας... Και κατι ακομα.θ μπω στρατο και θα το αποχωριστω για ενα μηνα.να βγαλω τη μπαταρια επειδη θα το παροπλισω η απλα βγαζω sim και το αφηνω ετσι? Edited May 17, 2013 by athanaso77 Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Μια ερωτηση για να μαι και εγω σιγουρος γτ 10 μερες τωρα που ειμαι κατοχος δεν εχω διαπιστωσει κατι τετοιο...Οταν εχουμε 4G τι εικονιδιο θα δειχνει το κινητο μας???4G h H+ ??Γιατι εγω μονο μεχρι h+ εχω δει....????? 4G η LTE ανάλογα με την προέλευση/Rom του κινητού. Για να πιάσεις 4G πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει την υπηρεσία από τον πάροχο σου και να έχεις κάνει μια επανεκκίνηση του κινητού σου μετά την ενεργοποίηση. Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 17, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Και κατι ακομα.θ μπω στρατο και θα το αποχωριστω για ενα μηνα.να βγαλω τη μπαταρια επειδη θα το παροπλισω η απλα βγαζω sim και το αφηνω ετσι? Βγάλε και την μπαταρία αν και δεν εχει ιδιαίτερη σημασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spikydeath Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Καλησπερα παιδια. ΣΚεφτομαστε εδω και καιρο με ενα φιλο μου να παρουμε δυο καλα κινητα διοτι εδω και μια δεκαετια εχουμε δευτεροτριτα χρησιμοποιημενα απο τους πατεραδες μας. Μετα απο καμποση ερευνα θελουμε να παμε στο Galaxy s3. Το οποιο εχουμε βρει σε μια καλη τιμη σε ιντερνετικο μαγαζακι. Εκει στον τιτλο του μοντελου εχει αυτο το LTE. Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι αυτο ? Εχω κοιταξει μονος μου λιγο απο δω και απο κει αλλα δεν εχω πολυκαταλαβει. Ευχαριστω πολυ Λαμπρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas77733 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 4G η LTE ανάλογα με την προέλευση/Rom του κινητού. Για να πιάσεις 4G πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει την υπηρεσία από τον πάροχο σου και να έχεις κάνει μια επανεκκίνηση του κινητού σου μετά την ενεργοποίηση. Εγω πριν κανενα μηνα εβαλα ιντερνετ το φοιτητικο της Cosmote 5GB!!! και μου ειχαν πει οτι το ενεργοποιησαν..Παιζει να μου ειπαν μουφα???Γτ εγω ΠΟΥΘΕΝΑ στην Αττικη δεν εχω δει 4G h lte....???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Δεν δινουν σε ολους τους λογαριασμους 4g. Καλέσε τους να δεις αν σου εχουν ενεργοποιημενο το 4g. Το πιθανοτερο ειναι επειδη εχεις φθηνο παγιο να μην σου το δινουν Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Μια ερωτηση , οταν πιανετε 4g , σας εμφανιζεται διπλα απο την μπαταρια σαν 4g ή H+ ; Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkko Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Παιδια εχω παρει και εγω ενα σ3 lte και οταν προτοανοιγει βγαζει ενα Τ με τελιτσες το πηρα απο birdfhone t,τι σημαινει αυτο και αν μπορω να το διαγραψω, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Παιδια εχω παρει και εγω ενα σ3 lte και οταν προτοανοιγει βγαζει ενα Τ με τελιτσες το πηρα απο birdfhone t,τι σημαινει αυτο και αν μπορω να το διαγραψω, Φοράει rom της γερμανικής T Mobile. Μπορείς να κατεβάσεις μια άλλη επίσημη rom και να τη φλασάρεις. Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkko Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Φοράει rom της γερμανικής T Mobile. Μπορείς να κατεβάσεις μια άλλη επίσημη rom και να τη φλασάρεις. Εχω προβλημα εαν μεινει ετσι?και ποια rom να βαλω, δεν θα εχω προβλημα με την εγγυηση?Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts