Jump to content

[Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μπορεί κάποιος που το έχει πάρει από wind να μου πεί αν η συσκευασία είχε ταινία ασφαλείας ? και αν ναι πόσες ? ( 2 μπλέ στα πλαινά ? )

Πήγα στη wind σήμερα και πήγαν να μου δώσουν ένα ανοιγμένο με αιτιολογία "έτσι μας τα δίνουν"

επιπλέον υπάρχει κάποιο ξένο κατάστημα που μπορώ να το αγοράσω με ευρωπαικό φορτιστή και όχι αγγλικό (δεν θέλω μετατροπέα)?

Από public που το πήρα πρόσφατα, ήταν ανέγγιχτες οι 2 ταινίες ασφαλείας, αλλά τις έκοψε μπροστά μου για να το ελέγξει πριν το παραλάβω. Τώρα βέβαια αν εγώ ξαφνικά του έλεγα "δε το αγοράζω" μάλλον θα το πουλούσε στον επόμενο με κομμένες τις ταινίες...

Από public που το πήρα πρόσφατα, ήταν ανέγγιχτες οι 2 ταινίες ασφαλείας, αλλά τις έκοψε μπροστά μου για να το ελέγξει πριν το παραλάβω. Τώρα βέβαια αν εγώ ξαφνικά του έλεγα "δε το αγοράζω" μάλλον θα το πουλούσε στον επόμενο με κομμένες τις ταινίες...

στα public δίνουν δώρο τον ασύρματο φορτιστή ?

στα public δίνουν δώρο τον ασύρματο φορτιστή ?
Ναι, τον δίνουν. Κι αυτοί νομίζω μέσω wind τα δίνουν τα nexus 4 οπότε ό,τι ισχύει για wind ισχύει και γι'αυτούς, αλλά για να είμαι σίγουρος το ρώτησα και με βεβαίωσαν ότι ισχύει η προσφορά.

Ναι, τον δίνουν. Κι αυτοί νομίζω μέσω wind τα δίνουν τα nexus 4 οπότε ό,τι ισχύει για wind ισχύει και γι'αυτούς, αλλά για να είμαι σίγουρος το ρώτησα και με βεβαίωσαν ότι ισχύει η προσφορά.

είσαι σίγουρος ? δηλαδή συμπλήρωσαν την αίτηση με τα στοιχεία σου ? Πήρες σκέτη συσκευή ή έκανες κάποιο συμβόλαιο ?

ρωτάω γιατί εγώ πήγα σε κατάστημα public και μου είπαν ότι δεν δίνουν δώρο

είσαι σίγουρος ? δηλαδή συμπλήρωσαν την αίτηση με τα στοιχεία σου ? Πήρες σκέτη συσκευή ή έκανες κάποιο συμβόλαιο ?

ρωτάω γιατί εγώ πήγα σε κατάστημα public και μου είπαν ότι δεν δίνουν δώρο

Σκέτη συσκευή. Θα μου έκοβαν απόδειξη με το φορτιστή μέσα με υποσημείωση ότι δε τον παρέλαβα, αλλά επειδή δεν είχαν πουθενά περασμένο τον κωδικό του, μου έδωσε ο διευθυντής του καταστήματος μια καρτούλα υπογεγραμμένη από τον ίδιο ότι δεν έχω παραλάβει το δώρο-ασύρματο φορτιστή και μου είπε να περάσω ξανά μετά τις 10 Μαρτίου που μάλλον θα έχουν φέρει, με την απόδειξη και την καρτούλα. Ελπίζω να μη κάνει τον κινέζο όταν πάω να ζητήσω το δώρο :p

Έφυγε το κινητό μου σήμερα. :D

Ούτε μια εργάσιμη δεν πέρασε απο την (2η) παραγγελία. :D

Άντε με το καλό!!:)

Έφυγε το κινητό μου σήμερα. :D

Ούτε μια εργάσιμη δεν πέρασε απο την (2η) παραγγελία. :D

εγω αφου μου εκλεισαν τον λογαριασμο, τους εστειλα τα στοιχεια που ηθελαν και τον ξανα ανοιξαν...χθες εκανα την παραγγελια ξανα..σημερα απεσταλει προς τον φιλο μου στην αγγλια...επιτελους...

Προβληματίζομαι να το αγοράσω από Ελλάδα ή από Αγγλία ρε γμτ..

τα καλά της Ελλάδας είναι η άμεση παραλαβή και το ασύρματος φορτιστής, αλλά από την άλλη και 100 ευρώ κάτω από Αγγλία δεν είναι λίγα..

να ρωτήσω κάτι..τα διπλά μεταφορικά μέσω f2me που ανέφερε ο φίλος δεν γίνεται να τα γλυτώσουμε? δλδ να δώσω στην google ελληνική διεύθυνση αποστολής, ώστε να χρεωθώ μόνο τα αρχικά μεταφορικά..?

Προβληματίζομαι να το αγοράσω από Ελλάδα ή από Αγγλία ρε γμτ..

τα καλά της Ελλάδας είναι η άμεση παραλαβή και το ασύρματος φορτιστής, αλλά από την άλλη και 100 ευρώ κάτω από Αγγλία δεν είναι λίγα..

να ρωτήσω κάτι..τα διπλά μεταφορικά μέσω f2me που ανέφερε ο φίλος δεν γίνεται να τα γλυτώσουμε? δλδ να δώσω στην google ελληνική διεύθυνση αποστολής, ώστε να χρεωθώ μόνο τα αρχικά μεταφορικά..?

Οχι...δεν γινεται αποστολη των προιοντων στην ελλαδα...και σκεψου δεν ειναι μονο 100 ευρω.Στην δικια μου την περιπτωση το κινητο μου κοστισε 330 ευρω μιας κα θα το φερει γνωστος μου στην ελλαδα σε 10 ημερες..Αρα δεν τιθεται καν θεμα μιας και η διαφορα ειναι στα 140 ευρω...Τωρα τι να σου πω..συνολο με f2me θα σου βγει γυρω στα 365..τα οποια ειναι 75 ευρω λιγοτερα απ'οτι το φθηνοτερο στην ελλαδα..Πιστευω οτι σε κανα μηνα θα το βρισκεις ανετα στα 400 ευρω..Τωρα το διλλημα ειναι δικο σου..οπως και να εχει σκεψου το οικονομικο μονο θεμα μιας η διαδικασια για το ενα και το αλλο πλεον ειναι πολυ απλη..

Οχι...δεν γινεται αποστολη των προιοντων στην ελλαδα...και σκεψου δεν ειναι μονο 100 ευρω.Στην δικια μου την περιπτωση το κινητο μου κοστισε 330 ευρω μιας κα θα το φερει γνωστος μου στην ελλαδα σε 10 ημερες..Αρα δεν τιθεται καν θεμα μιας και η διαφορα ειναι στα 140 ευρω...Τωρα τι να σου πω..συνολο με f2me θα σου βγει γυρω στα 365..τα οποια ειναι 75 ευρω λιγοτερα απ'οτι το φθηνοτερο στην ελλαδα..Πιστευω οτι σε κανα μηνα θα το βρισκεις ανετα στα 400 ευρω..Τωρα το διλλημα ειναι δικο σου..οπως και να εχει σκεψου το οικονομικο μονο θεμα μιας η διαδικασια για το ενα και το αλλο πλεον ειναι πολυ απλη..

μια χαρά σου κατσε.. :)

469 δεν έχει στη wind? άρα μιλάμε 100 ευρώ σίγουρα διαφορά..μέσω f2me

μια χαρά σου κατσε.. :)

469 δεν έχει στη wind? άρα μιλάμε 100 ευρώ σίγουρα διαφορά..μέσω f2me

υπαρχει και σε αλλα καταστηματα...οχι μονο στην wind...στα 439...

έβαλα παραγγελία μόλις τώρα..

αναγκάστηκα να φτιάξω νέο λογαριασμό google ομως γιατί ότι και αν άλλαζα στον παλιό, έπαιρνε δεδομένο ότι είμαι ελλάδα..

μακάρι να πάνε όλα καλά..:cry:

και έκανα μια μικρή μ****α ξέχασα να ξετικάρω το να μην γίνει λινκ το κινητό με το λογαριασμό, γιατί θα το κάνουν με τον "προσωρινό" αλλά υποθέτω ότι μικρό το κακό με αυτό..

και έκανα μια μικρή μ****α ξέχασα να ξετικάρω το να μην γίνει λινκ το κινητό με το λογαριασμό, γιατί θα το κάνουν με τον "προσωρινό" αλλά υποθέτω ότι μικρό το κακό με αυτό..

Αυτο δεν είναι πρόβλημα, μη σε φοβίζει. Όταν με το καλό παραλάβεις, τον αφαιρείς και βάζεις τον κανονικό σου λογαριασμό.

παιδια συγγνωμη ξερω οτι πρεπει να τα διαβασω ολα αλλα δενεχω χρονο μιας και γεννησαμε πριν λιγες μερες.

θελω να παρω το nexus 4 απο εξωτερικο?συμφεει ακομα η επεσε η τιμη σε κανενα μαγαζι εδω?

υπαρχει κανενας οδηγος που να λεει τον τροπο για να το παραγγειλουμε απο εξω?

αν εχει καποιος χρονο που το εχει κανει μπορει να με βοηθησει και να μου πει τι ακριβως πρεπει να κανω βημα βημα για να το παραγγειλω?μην κανω κανενα λαθος και χασουμε και τα λεφτα

οποιος εχει χρονο και ορεξη giabritsos@hotmail.com

Δε μπορώ με τίποτα να κάνω το Tunnelbear να λειτουργήσει. Δοκίμασα διάφορα εναλλακτικά προγράμματα αλλά πάλι τζίφος.

Γνωρίζει κανείς κάποιον καλό εναλλακτικό τρόπο να αποκτήσω για λίγο και ασφαλώς μία αγγλική IP ;

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε μπορώ με τίποτα να κάνω το Tunnelbear να λειτουργήσει. Δοκίμασα διάφορα εναλλακτικά προγράμματα αλλά πάλι τζίφος.

Γνωρίζει κανείς κάποιον καλό εναλλακτικό τρόπο να αποκτήσω για λίγο και ασφαλώς μία αγγλική IP ;

Θα σου πω πώς δούλεψε σε μένα γιατί και εγώ παιδεύτηκα αρκετά. Εγκατέστησα το tunnel bear στο nexus 7 που έχω (δηλαδη σε κάποια android συσκευή). Το ενεργοποιησα να δουλεύει για την περίπτωσή μου με αμερικανικό proxy και εν συνεχεία δημιούργησα ένα νεο Google λογαριασμό μέσω των ρυθμίσεων της συσκευής. Λογικά με αυτό τον τροπο θα σου δημιουργήσει "αμερικάνικο" λογαριασμό. Μετά άνοιξα το play store στις ρυθμίσεις του έβαλα να συνδεθει με το νεο λογαριασμό και δούλεψε.

[samsung Galaxy Tab S2 8"]

[Apple Iphone 6]

Nα σου πω τώρα έχω μπει απο iPod και δουλευει σωστά. Θα είναι η τρολιά του αιώνα πάντως να παραγγείλω Nexus 4 απο Safari+iPod.

Επίσης μια απορία της τελευταίας στιγμής: Πρέπει τα στοιχεία του wallet να είναι ιδια με τα στοιχεια της κάρτας και αυτά να είανι ίδια με τα στοιχεία του παραλήπτη στο F2me ?

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γνωρίζει κανείς κάποιον τρόπο να αποκτήσω για λίγο και ασφαλώς μία γερμανικη IP sos ευχαριστω πολυ παιδες...

Καλησπερα,εχω στην κατοχη μου εδω και λιγες μερες το Nexus 4,υπεροχο κινητο πραγματικα!Μια ερωτηση σχετικα με την εγγυηση...Επειδη ειναι δωρο απο εξωτερικο αποδειξη δεν μου εστειλαν.Τωρα σχετικα με την εγγυηση τι γινεται?Μεσω IMEI ισχυει κανονικα?Ειναι αγορασμενο απο Αγγλια.
Omnia I --> Omnia II --> Galaxy S --> HTC Desire HD --> LG Optimus 3D --> Motorola Razr --> Galaxy Nexus --> Nexus 4 --> Nexus 5 --> LG G2 --> OnePlus One --> LG G3 --> Xiaomi Mi4 --> Samsung Galaxy S6 Edge!

παιδιά μάλλον θα στείλω χρήματα σε φίλο στην Αγγλία να το αγοράσει από εκεί . Μήπως ξέρετε πόσο είναι τα ταχυδρομικά από Αγγλία για να μου το στειλει?

παιδιά μάλλον θα στείλω χρήματα σε φίλο στην Αγγλία να το αγοράσει από εκεί . Μήπως ξέρετε πόσο είναι τα ταχυδρομικά από Αγγλία για να μου το στειλει?

Eγω πληρωσα 15 λιρες αλλα ηρθε σε 8 μερες.Με dhl θα δωσεις κατι παραπανω και θα το εχεις σε 2

Δημήτρης

Μετά το Galaxy S2 που έχω λέτε να προχωρήσω σε παραγγελία?? Δώστε μου τα φώτα σας :dizzy:

Κανονικά μη το σκέφτεσαι!

Δημήτρης

• The title was changed to [Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά