Totos Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Εχει. Σε ρωτανε χωρα στο billing address αλλα δεν το ελεγχουν. Εντελως κουλο. Αφου το ζητανε θα επρεπε να το ελεγχνουν ή να μην το περιοριζουν καν. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 18, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Οι περισσότεροι έχετε ξεχάσει για ποιο λόγο υπάρχει το παρόν θέμα, οι εκτός θέματος συζητήσεις μεταφέρθηκαν και κλειδώθηκαν. Ας σεβαστούμε όλοι τους κανόνες και ας επικεντρωθούμε αποκλειστικά στα του θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Finally, it got shipped το γα***δι..... :) Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Finally, it got shipped το γα***δι..... :) Ωραίος. Εμένα ταξιδεύει ήδη για Ελλάδα αφού στο σπίτι της φίλης μου στη Γερμανία ήταν από το μεσημέρι. Τελικά πώς λύθηκε το πρόβλημα με την κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Ωραίος. Εμένα ταξιδεύει ήδη για Ελλάδα αφού στο σπίτι της φίλης μου στη Γερμανία ήταν από το μεσημέρι. Τελικά πώς λύθηκε το πρόβλημα με την κάρτα; Εστειλε ο γνωστός email όπου εξηγούσε την κατάσταση και ξανακάνανε την χρέωση στην κάρτα. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 τελικά το δικό μου απο Γερμανία ήταν false alarm! το πακέτο το είδε η κυρά της οικογένειας αλλα τελικά ηταν ενα ταμπλετάκι που ειχε παραγγειλει ο πάτερ φαμίλιας! οπότε αναμονή με ενα zte blade γιατί πουλησα και το galaxy s2 σημερα χαχαχα :p η παραγγελία εγινε 5/12 σε γερμανικό Playstore και ειναι το 16gb. εχει κάνει κάποιος παρόμοια ημερομηνία; ευχαριστώ Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 τελικά το δικό μου απο Γερμανία ήταν false alarm! το πακέτο το είδε η κυρά της οικογένειας αλλα τελικά ηταν ενα ταμπλετάκι που ειχε παραγγειλει ο πάτερ φαμίλιας! οπότε αναμονή με ενα zte blade γιατί πουλησα και το galaxy s2 σημερα χαχαχα :p η παραγγελία εγινε 5/12 σε γερμανικό Playstore και ειναι το 16gb. εχει κάνει κάποιος παρόμοια ημερομηνία; ευχαριστώ πωπω φιλε!αδερφος εισαι,στον πονο :p και γω με ενα blade τη ψιλοπαλευω..βεβαια ειμαι ο blade_ οποτε δεν εχω προβλημα :lol: Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Αντε βρε παιδιά πάρτε τα εργαλεία γιατί μας έχει φάει η μοναξιά.. Ούτε Μητσοτάκης στις 22/12/12 τέτοια πίκρα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα θείο στις Ην. Πολιτείες και του έστειλα μήνυμα να το τσιμπήσει. Του έβγαλε βέβαια ότι είναι out of stock και ήθελα να ρωτήσω το εξής, πως θα γίνει να του έρθει ειδοποίηση ότι είναι διαθέσιμο για το πάρει; Πρέπει να κάνει account στο Google Store; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Δεν υπαρχει καποιος τροπος ειδοποιησης. Μπορεις να του πεις να τσεκαρει καθημερινα αυτο http://www.n4checker.com/# ή να το τσεκαρεις εσυ και αν το δεις διαθεσιμο να τον ενημερωσεις. Παντως μην το περιμενεις συντομα.... Εγω εγκατελειψα την προσπαθεια. Οπως ειπαν και τα παιδια πιο πανω....δεν θα τους κυνηγαω για να παρουν λεφτα. Παω για Note 2. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 (edited) Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχω πρόβλημα να περιμένω, όποτε έρθει. Να ρωτήσω και κάτι άλλο, πρέπει να κάνει λογαριασμό στο Google Store για να κάνει αγορά; Ρωτάω, για να του πω αν είναι να γραφτεί τώρα για να γλυτώσουμε χρόνο την ώρα της αγοράς. Το Note2 το έχω απορρίψει λόγω μεγέθους. Ήδη με το N4 κάνω μεγάλη υπέρβαση! Edited December 19, 2012 by Antonis78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maik1982 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Σκέφτομαι να το πάρω από ebay Αμερικής, θα έχω πρόβλημα με το τελωνείο;; Τα στέλνουν με USPS αμερικάνικο ταχυδρομείο, μπορώ να βάλω κάποιο μήνυμα στον πωλητή για να μην περάσει τελωνείο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχω πρόβλημα να περιμένω, όποτε έρθει. Να ρωτήσω και κάτι άλλο, πρέπει να κάνει λογαριασμό στο Google Store για να κάνει αγορά; Ρωτάω, για να του πω αν είναι να γραφτεί τώρα για να γλυτώσουμε χρόνο την ώρα της αγοράς. Το Note2 το έχω απορρίψει λόγω μεγέθους. Ήδη με το N4 κάνω μεγάλη υπέρβαση! Για να εισαι ετοιμος πρεπει με ενα gmail να κανεις register στο google wattel και να βαλεις και την πιστωτικη εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Σκέφτομαι να το πάρω από ebay Αμερικής, θα έχω πρόβλημα με το τελωνείο;; Τα στέλνουν με USPS αμερικάνικο ταχυδρομείο, μπορώ να βάλω κάποιο μήνυμα στον πωλητή για να μην περάσει τελωνείο;; Σε προηγούμενες σελίδες θα βρεις απαντήσεις. Η επιλογή που ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες του τελωνείου είναι USPS. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 πωπω φιλε!αδερφος εισαι,στον πονο :p και γω με ενα blade τη ψιλοπαλευω..βεβαια ειμαι ο blade_ οποτε δεν εχω προβλημα :lol: :lol::lol::lol: karalrs Κινητό δεν υπάρχει ακόμα! :lol::lol: με 4.0.4 και πετάει το άτιμο! πάντως είναι παντού Out of stock! υπάρχει πουθενά γραμμένο πόσα έχουν πουληθεί; Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 πάντως είναι παντού Out of stock! υπάρχει πουθενά γραμμένο πόσα έχουν πουληθεί; Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα των ημερών :p.... Να μάθουμε δηλαδή πόσες συσκευές έχουν πουληθεί. Εικάζω ότι δεν είναι και πολλές πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Dudes, μόλις έκανα ενα unboxing του κιτρινοπράσινου HTC 8X και σε καποιο σημείο εμφανίζω και το N4 για όποιον θέλει να το δει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 ωραιος :) χρειαζεσαι μια καλυτερη καμερα παντως :) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos_x Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 βρε παιδια θα γινει ποτε διαθεσιμο η να παρω το galaxy nexus απο το πλαισιο που θα μου το φερουν αυριο αλλα αμα το παρω παιζει να το μετανιωσω για αυτο φοβαμαι τι να κανω τα φωτα σας παιδια βοηθεια:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 βρε παιδια θα γινει ποτε διαθεσιμο η να παρω το galaxy nexus απο το πλαισιο που θα μου το φερουν αυριο αλλα αμα το παρω παιζει να το μετανιωσω για αυτο φοβαμαι τι να κανω τα φωτα σας παιδια βοηθεια:wacko: Σαν κάτοχος θα σου πω να περιμένεις.. Από την άλλη αν δεν αντέχεις και δεν έχεις υπομονή το Gnex μια χαρά τρέχει και είναι εξαιρετικό value 4 money :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Εγω παντως φιλε μου δεν μπορουσα να περιμενω αλλο και το χτυπησα εχθες το Gnex αο πλαισιο και προσπαθω να το χαρω οσο μπορω. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maik1982 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Το παράγγειλα από ebay και είπα στον πωλητή να μην κολλήσει εξωτερικά την απόδειξη κι έχω κανά θέμα στο τελωνείο και μου λέει αυτός "A value must be declared on customs form which must match the insurance amount. I can send uninsured but then you will be responsible for any damage during shipping. Τί να κάνω;;; Να του πω να βάλει ένα μικρό ποσο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Ναι. Κατω απο 30 δολλαρια ( ή ευρω δεν θυμαμαι αλλα βαλε δολλαρια για σιγουρια αν ειναι απο αμερικη ). Κατω απο 30 δεν περνανε τελωνιο ( απ'όσο ξερω ). Google is your friend :D Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Το παράγγειλα από ebay και είπα στον πωλητή να μην κολλήσει εξωτερικά την απόδειξη κι έχω κανά θέμα στο τελωνείο και μου λέει αυτός "A value must be declared on customs form which must match the insurance amount. I can send uninsured but then you will be responsible for any damage during shipping. Τί να κάνω;;; Να του πω να βάλει ένα μικρό ποσο;; Αν στο στείλει με USPS, όχι FedEx/ UPS, τότε να σου βάλει το full amount και gift. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maik1982 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Με USPS θα το στείλει, ευχαριστωωωωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts