colton128 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Απο γερμανια μπορω να το βρω που εχω γνωστο? συμφωνα με τον παρακατω πινακα,ναι μπορεις! http://support.google.com/googleplay/bin/answer.py?hl=en&answer=2462844 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 φωτογραφιες που εχουν γινει με το Ν4 https://www.dropbox.com/s/9pb5ykuymzl5jra/2012-11-20%2022.45.43.jpg https://www.dropbox.com/s/79jmjb72nyv2ayf/2012-11-20%2021.16.53.jpg https://www.dropbox.com/s/01oksac8ktvt3i3/2012-11-20%2022.46.03.jpg ομορφη οικογενεια! https://www.dropbox.com/s/u6ks7fm30e23ezg/2012-11-20%2023.18.24.jpg Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 φωτογραφιες που εχουν γινει με το Ν4 https://www.dropbox.com/s/9pb5ykuymzl5jra/2012-11-20%2022.45.43.jpg https://www.dropbox.com/s/79jmjb72nyv2ayf/2012-11-20%2021.16.53.jpg https://www.dropbox.com/s/01oksac8ktvt3i3/2012-11-20%2022.46.03.jpg ομορφη οικογενεια! https://www.dropbox.com/s/u6ks7fm30e23ezg/2012-11-20%2023.18.24.jpg Αν τις έβγαλες εσύ pik. ή κάποιο γνωστό σου πρόσωπο δοκιμάστε να βγάλετε και μία σε έντονο φωτισμό να δούμε αν υπάρχει το pink flare. Γιατί η εικόνα που κυκλοφόρησε πριν κάτι μέρες και έγινε και θέμα νομίζω ήταν too much αφού είχε πάρα πολύ δυνατό φως προς την κάμερα, και σύμφωνα με πολλά παιδιά είναι πολύ πιθανόν να το παθαίνουν όλοι οι φακοί αυτό σε έντονο φωτισμό... Πάντως για τις δικές μου όχι εξαιρετικές απαιτήσεις από την κάμερα ενός κινητού τις βρίσκω πολύ καλές τι φωτό.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Στο να μη καλύπτεται ενώ δεν έχει εισαχθεί, έχει μια λογική, μιας και δεν υπάρχουν τα κατάλληλα ανταλλακτικά ή/και η τεχνογνωσία. Πολυ λογικο. ΠΑΡΑ πολυ λογικο. Αλλα οχι. Δουλεια τους ειναι ή α) να το στειλουν οι ιδιοι στην χωρα στην οποια υπαρχει η τεχνογνωσια ( λογικα εκει απ'οπου εγινε η αγορα ) ή β) να σου δωσουν τα στοιχεια να επικοινωνησεις με την αντιπροσωπεια στην χωρα αγορας και εκει μετα να ζητησεις να στο παραλαβουν και να το φτιαξουν. Θα δεχομουν να πληρωσω τα μεταφορικα για να παει ή για να γυρισει αλλα οχι και τα 2. http://europa.eu/youreurope/citizens/shopping/faq/index_en.htm Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Αν τις έβγαλες εσύ pik. ή κάποιο γνωστό σου πρόσωπο δοκιμάστε να βγάλετε και μία σε έντονο φωτισμό να δούμε αν υπάρχει το pink flare. Γιατί η εικόνα που κυκλοφόρησε πριν κάτι μέρες και έγινε και θέμα νομίζω ήταν too much αφού είχε πάρα πολύ δυνατό φως προς την κάμερα, και σύμφωνα με πολλά παιδιά είναι πολύ πιθανόν να το παθαίνουν όλοι οι φακοί αυτό σε έντονο φωτισμό... Πάντως για τις δικές μου όχι εξαιρετικές απαιτήσεις από την κάμερα ενός κινητού τις βρίσκω πολύ καλές τι φωτό.. Pink haze ΔΕΝ υπαρχει οσο και αν το προσπαθησα με τη δικη μου συσκευη. Btw, μιας και ρωτηθηκα παραπανω, εκλεισα εναν ακομα κυκλο φορτισης με οθονη αναμενη για 3,6 ωρες συνολικα. Το κινητο εμεινε αναμενο συνολικα για 7 ωρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Btw, μιας και ρωτηθηκα παραπανω, εκλεισα εναν ακομα κυκλο φορτισης με οθονη αναμενη για 3,6 ωρες συνολικα. Το κινητο εμεινε αναμενο συνολικα για 7 ωρες. Tragic :) Αδύναμη η αυτονομία του Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Έτοιμο και το toolkit http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995688 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Tragic :) Αδύναμη η αυτονομία του Tragic?.....εγω θα ρωταγα τί χρηση εκανε ο φιλος σε αυτες τις 3.6 ωρες με την οθονη αναμμενη? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) Πολυ λογικο. ΠΑΡΑ πολυ λογικο. Αλλα οχι. Δουλεια τους ειναι ή α) να το στειλουν οι ιδιοι στην χωρα στην οποια υπαρχει η τεχνογνωσια ( λογικα εκει απ'οπου εγινε η αγορα ) ή β) να σου δωσουν τα στοιχεια να επικοινωνησεις με την αντιπροσωπεια στην χωρα αγορας και εκει μετα να ζητησεις να στο παραλαβουν και να το φτιαξουν. Θα δεχομουν να πληρωσω τα μεταφορικα για να παει ή για να γυρισει αλλα οχι και τα 2. http://europa.eu/youreurope/citizens/shopping/faq/index_en.htm Δεν είπα ότι είναι σωστό.Είπα ότι μπορεί να δώσει να μια δικαιολογία πάνω σε αυτό κι ας μην είναι σωστό. Anyway, θέλω και εμπιστεύομαι τον Ευθύμη που ρώτησε μιας και ξέρει λόγω δουλειάς να διευκρινίζει τα πράγματα και τις καταστάσεις. Tragic :) Αδύναμη η αυτονομία του +1... Έτοιμο και το toolkit http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995688 Μια φορά ένας φίλος είχε παραγγείλει ένα καινούριο Golf που είχε πρωτοκυκλοφορήσει.Πάνω στη τρέλα του πήγε και αγόρασε πατάκια μέχρι να έρθει το αυτοκίνητο...Τον κοροϊδεύαμε 2 μήνες επειδή το μόνο που είχε ήταν τα πατάκια...:p Μου φαίνεται θα μείνουμε με τις θήκες και το toolkit για αρκετό καιρό...:p Tragic?.....εγω θα ρωταγα τί χρηση εκανε ο φιλος σε αυτες τις 3.6 ωρες με την οθονη αναμμενη? Αργύρη, ότι χρήση κι να έκανε, ούτε εγώ δε τελειώνω τη μπαταρία σε 7 ώρες σε καμία συσκευή...:)...Και ξέρεις ότι είναι προέκταση του χεριού μου!! Εκτός αν έκανε πλοήγηση 4 ώρες και τις υπόλοιπες έπαιζε κανένα Fifa!! Edited November 21, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Αργύρη, ότι χρήση κι να έκανε, ούτε εγώ δε τελειώνω τη μπαταρία σε 7 ώρες σε καμία συσκευή...:)...Και ξέρεις ότι είναι προέκταση του χεριού μου!! Εκτός αν έκανε πλοήγηση 4 ώρες και τις υπόλοιπες έπαιζε κανένα Fifa!! Δυστυχώς το νούμερο είναι μικρό για on screen ότι και να έκανε μην κοροϊδευόμαστε :( Όλοι εδώ πρωί πρωί βλέπω. Καλά δουλειά δεν έχετε;:lol: Εγώ δεν έχω!:p Ηλία ο Ευθύμης μας πληροφορεί για το μέλλον. Απαισιοδοξος είσαι! Αν σερφάρεις μόνο επί 4 και κάτι ώρες ή αν σκαλίζεις συνέχεια το τηλέφωνο κατεβάζοντας εφαρμογές,σερφάροντας αλλάζοντας wallpaper και άλλα....πιστεύεις ότι πολλά τηλέφωνα θα είχαν μεγαλύτερη αυτονομία; Χλωμό το βλέπω. Όλα τελειώνουν στις 5 ώρες συνεχούς σερφαρίσματος χωρίς να χρειαστεί να παίξει κάποιος fifa12...! Mη λέμε αυτά που κάποτε γράφαμε για την αυτονομία...Μέχρι και τα laptop 4 με 4,30 ώρες έχουν αυτονομία! Δε σε μαλώνω,ακόμα.....! Καλημέρα, είμαστε πρωινοί πλέον όπως έγραφα και χθες... κατάντια :lol: Κώστα όπως και να έχει το πράμα μια απόδοση 3,5-4 ωρών σε σύνολο 7 ωρών δεν είναι καλή απόδοση. Τώρα κάποιοι παράγοντες όπως φωτεινότητα κυρίως σίγουρα μετράνε αλλά το χάπι δεν γλυκαίνει. Να δούμε εξάλλου τι θα γίνει με την δεύτερη παρτίδα γιατί αν και εκεί φάμε Χ μετά τον φούλο, έρχονται και γιορτές κτλ κτλ... Σίγουρα θα φτιάξει η αυτονομία με kernels, roms etc αλλά είμαι περίεργος να μας πει ο φίλος τι χρήση έκανε και με τι φωτεινότητα γιατί ακούγεται φτωχό nevertheless :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Δυστυχώς το νούμερο είναι μικρό για on screen ότι και να έκανε μην κοροϊδευόμαστε :( Καλημέρα, είμαστε πρωινοί πλέον όπως έγραφα και χθες... κατάντια :lol: Κώστα όπως και να έχει το πράμα μια απόδοση 3,5-4 ωρών σε σύνολο 7 ωρών δεν είναι καλή απόδοση. Τώρα κάποιοι παράγοντες όπως φωτεινότητα κυρίως σίγουρα μετράνε αλλά το χάπι δεν γλυκαίνει. Να δούμε εξάλλου τι θα γίνει με την δεύτερη παρτίδα γιατί αν και εκεί φάμε Χ μετά τον φούλο, έρχονται και γιορτές κτλ κτλ... Σίγουρα θα φτιάξει η αυτονομία με kernels, roms etc αλλά είμαι περίεργος να μας πει ο φίλος τι χρήση έκανε και με τι φωτεινότητα γιατί ακούγεται φτωχό nevertheless :confused: Καλημερα.Ρωτησα τι χρηση εκανε, γιατι για σκεφτειτε απο 100 σε 15,10% μεσα σε 7 ωρες μου ακουγεται περιεργο Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 είναι confirmed ότι η αυτονομία είναι τόσο χαμηλή?? το Nexus S μου, να το γονατίσω, θα μου βγάλει άνετα 5 ώρες, και μάλιστα με μπαταρία 1500 που έχει. μετά τις 6 ώρες αρχίζει και τα κακαρώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Όντος ακούγετε περίεργο γιατί το DHD που το εχω σαν δεύτερο τα τελευταία 2 -2.5 χρόνια μου βγάζει αυτήν την αυτονομία και έχει μπαταρία 1250mha. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Δυστυχώς το νούμερο είναι μικρό για on screen ότι και να έκανε μην κοροϊδευόμαστε :( Καλημέρα, είμαστε πρωινοί πλέον όπως έγραφα και χθες... κατάντια :lol: Κώστα όπως και να έχει το πράμα μια απόδοση 3,5-4 ωρών σε σύνολο 7 ωρών δεν είναι καλή απόδοση. Τώρα κάποιοι παράγοντες όπως φωτεινότητα κυρίως σίγουρα μετράνε αλλά το χάπι δεν γλυκαίνει. Να δούμε εξάλλου τι θα γίνει με την δεύτερη παρτίδα γιατί αν και εκεί φάμε Χ μετά τον φούλο, έρχονται και γιορτές κτλ κτλ... Σίγουρα θα φτιάξει η αυτονομία με kernels, roms etc αλλά είμαι περίεργος να μας πει ο φίλος τι χρήση έκανε και με τι φωτεινότητα γιατί ακούγεται φτωχό nevertheless :confused: Όντος ακούγετε περίεργο γιατί το DHD που το εχω σαν δεύτερο τα τελευταία 2 -2.5 χρόνια μου βγάζει αυτήν την αυτονομία και έχει μπαταρία 1250mha. Παιδιά δεν δοκιμάζει κάποιος την αυτονομία της συσκευής κάνοντας ακραία χρήση με games κλπ. Εγω τουλάχιστον οταν δοκιμάζω κάνω οτι στην καθημερινότητα μου. Συνήθως οταν η οθόνη είναι ανοικτή θα είμαι σε κάποια εφαρμογή η θα κανω browsing. H τιμή που έδωσε ο φίλος αν εκανε σερφαρισμα με 3g ειναι φυσιολογική γι αυτή την συσκευή. Τόσο μου εβγαζε και το HOX, από το οποίο είχα πάρει maximum 4,5 ώρες αλλα με wifi σύνδεση και την φωτεινότητα στο 25% γιατί τόσο χρειάζεται μια LCD σε κλειστό χώρο. Στην πορεία αποδείχθηκε ότι αυτό ηταν το στανταρ. Το είχα πεί οτι θα κινηθεί στα επίπεδα του HOX. Δεν ξέρω τι εκαναν τα desire αλλα οι σημερινές LCD οθόνες μ αυτές τις αναλύσεις είναι ενεργοβόρες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Το μεγαλυτερο battery drain ειναι το αδυναμο σημα/εναλλαγη 2G/3G. Στο Note I που χρησιμοποιώ αυτον τον καιρο, επειδη κινουμαι συνεχεια και το σημα ειναι απο αθλιο εως απλα αδυναμο καταληγω μετα απο 9 ωρες με 45%-30% και ελαχιστο (2,5h) on screen time. Οταν γυρισω σπιτι με WiFi και σταθερο 3G βγάζω αλλες 2h-2,5h με την μπαταρια να καταληγει στις 12 το βραδυ στο 15% Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 H τιμή που έδωσε ο φίλος αν εκανε σερφαρισμα με 3g ειναι φυσιολογική γι αυτή την συσκευή. δεν είναι φυσιολογική όταν το Nexus μου με 3G κάνει το ίδιο drain με την 1500άρα μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Το μεγαλυτερο battery drain ειναι το αδυναμο σημα/εναλλαγη 2G/3G. Στο Note I που χρησιμοποιώ αυτον τον καιρο, επειδη κινουμαι συνεχεια και το σημα ειναι απο αθλιο εως απλα αδυναμο καταληγω μετα απο 9 ωρες με 45%-30% και ελαχιστο (2,5h) on screen time. Οταν γυρισω σπιτι με WiFi και σταθερο 3G βγάζω αλλες 2h-2,5h με την μπαταρια να καταληγει στις 12 το βραδυ στο 15% +1 και γινεται ακομα χειροτερο αν βαλεις στο location να χρησιμοποιει τα data/wifi για να βρισκει τη θεση σου.To batterystats στο gnexus μου εδειξε οτι ο αριθμος των alarms απο το συγκεκριμενο "feature" ηταν 950 μεσα σε 11 ωρες Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) In stock στο carephone warehouse αλλά στα 485euro :( http://www.carphonewarehouse.com/buy/LG_NEXUS_4 Edited November 21, 2012 by scorpio_1976 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 In stock στο carephone warehouse αλλά στα 485euro :( http://www.carphonewarehouse.com/basket/remove?shoppingBasketItemId=26156571 άστους να είναι in stock! Ακου 485 :lol:, πρέπει να είσαι πολύ @@νος για να το πάρεις σε αυτή την τιμή Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) Pink haze ΔΕΝ υπαρχει οσο και αν το προσπαθησα με τη δικη μου συσκευη. Btw, μιας και ρωτηθηκα παραπανω, εκλεισα εναν ακομα κυκλο φορτισης με οθονη αναμενη για 3,6 ωρες συνολικα. Το κινητο εμεινε αναμενο συνολικα για 7 ωρες. για την μπαταρια πρεπει να περασουν 5 κυκλοι τουλαχιστον οποτε μην βγαζουμε συμπερασματα Δεν το λεω για σενα αλλα για οσους λενε οτι ειναι τραγικο. Θα το δουμε. ;) Τι αισθηση σου εχει δωσει εσενα στο χερι; και το κυριοτερο...εισαι αρκετα γεναιος να το εχεις χωρις θηκη; :lol: Edited November 21, 2012 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) Tragic?.....εγω θα ρωταγα τί χρηση εκανε ο φιλος σε αυτες τις 3.6 ωρες με την οθονη αναμμενη? Wifi μονιμα αναμενο για σερφαρισμα και αρκετες δοκιμες σε apps. Ελαχιστη καμερα και gps. Καθολου παιχνιδια. για την μπαταρια πρεπει να περασουν 5 κυκλοι τουλαχιστον οποτε μην βγαζουμε συμπερασματα Δεν το λεω για σενα αλλα για οσους λενε οτι ειναι τραγικο. Θα το δουμε. ;) Τι αισθηση σου εχει δωσει εσενα στο χερι; και το κυριοτερο...εισαι αρκετα γεναιος να το εχεις χωρις θηκη; :lol: Εχω bumper (εξαιρετικη ποιοτητα) και skinomi full body protector (ηρθε χθες), δεν θα ημουν καθολουυ γενναιος αλλιως. :lol: Ειναι εντυπωσιακα στιβαρο, χωρις τριγμους και μου δινει σταθερο κρατημα. Εχω bumper και skinomi full body protector, δεν θα ημουν καθολουυ γενναιος αλλιως. :) Βεβαια και χωρις θηκη εχεις ιδιαιτερα καλο κρατημα απο το ''ruberised'' πλαστικο bezel . Τη πισω πλευρα τη φοβαμαι πολυ βεβαια. Edited November 21, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Wifi μονιμα αναμενο για σερφαρισμα και αρκετες δοκιμες σε apps. Ελαχιστη καμερα και gps. Καθολου παιχνιδια. Ευχαριστω. Να υποθεσω τις 7 ωρες που λες η μπαταρια ηταν απο 100%>15%? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Λοιπόν, με 2 πλήρης κύκλους φόρτισης η συσκευή έβγαλε 7:30 ώρες συνεχούς σκαλίσματος, όποτε το άφηνα είτε για ολιγόλεπτο break είτε για number 2 ανάγκη, είτε για φαγητό π.χ έβαζα χρονόμετρο οπότε οι 7μιση ώρες είναι ΚΑΘΑΡΕΣ. Ανοιχτό wifi/3g KAI GPS 2 ώρες, 25 λεπτά Shadowgun και 25 λεπτά Dark Knight Rises, περίπου 1.5 ώρα youtube και τις υπόλοιπες ώρες λοιπές λειτουργίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Λοιπόν, με 2 πλήρης κύκλους φόρτισης η συσκευή έβγαλε 7:30 ώρες συνεχούς σκαλίσματος, όποτε το άφηνα είτε για ολιγόλεπτο break είτε για number 2 ανάγκη, είτε για φαγητό π.χ έβαζα χρονόμετρο οπότε οι 7μιση ώρες είναι ΚΑΘΑΡΕΣ. Ανοιχτό wifi/3g KAI GPS 2 ώρες, 25 λεπτά Shadowgun και 25 λεπτά Dark Knight Rises, περίπου 1.5 ώρα youtube και τις υπόλοιπες ώρες λοιπές λειτουργίες. Το σημαντικοτερο, screen on??? Πόση ώρα;;; Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) Ευχαριστω. Να υποθεσω τις 7 ωρες που λες η μπαταρια ηταν απο 100%>15%? Σωστα, το φορτιζω πληρως. Λοιπόν, με 2 πλήρης κύκλους φόρτισης η συσκευή έβγαλε 7:30 ώρες συνεχούς σκαλίσματος, όποτε το άφηνα είτε για ολιγόλεπτο break είτε για number 2 ανάγκη, είτε για φαγητό π.χ έβαζα χρονόμετρο οπότε οι 7μιση ώρες είναι ΚΑΘΑΡΕΣ. Ανοιχτό wifi/3g KAI GPS 2 ώρες, 25 λεπτά Shadowgun και 25 λεπτά Dark Knight Rises, περίπου 1.5 ώρα youtube και τις υπόλοιπες ώρες λοιπές λειτουργίες. Σχετικα ιδια επιδοση με τις 8 ωρες που εβγαλε το δικο μου στη πρωτη φορτιση. Δεν επαιξα παιχνιδια ομως. Edited November 21, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts