prioxxx Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Άρα το χρυσοπληρωσε. 260€ έχει το 16gb στο Αμερικάνικο play store Δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά το 8gb θα είναι 40-50€ κάτω Άλλο Αγγλία άλλο Αμερική Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfilippos Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Απο Αμερική μπορεί να έχει και τελωνείο.κ ενημερωτικά το πήρα πολύ φθηνά σε σχέση με Ελλάδα. Αν εξαιρέσεις την προμήθεια 10% κοντά στα 34 ευρώ και και αλλά τοσα για τα μεταφορικά το κινητό βγήκε κοντά στα 298 ευρώ. Αν το βρίσκεις φθηνότερα πάω πασο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Από byserv το στέλνουν με 360 ευρώ από Αμερική με τα πάντα πληρωμένα (και τελωνείο), αλλά κάνει κανα τριάρι εβδομάδες να έρθει. Επίσης δεν έχω πειστεί ακόμα αν αξίζει το τηλέφωνο με τόσα προβλήματα που διαβάζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Άλλο Αγγλία άλλο Αμερική Δεν ξέρω πού αναφέρεσαι ακριβώς, αλλά πού έμπλεξα τις 2 χώρες, Αναφέρω κάθε φορά ξεκάθαρα τα ποσά ανά χώρα (320€ στο Αγγλικό, 260€ στο Αμερικάνικο το 16gb). Απο Αμερική μπορεί να έχει και τελωνείο.κ ενημερωτικά το πήρα πολύ φθηνά σε σχέση με Ελλάδα. Αν εξαιρέσεις την προμήθεια 10% κοντά στα 34 ευρώ και και αλλά τοσα για τα μεταφορικά το κινητό βγήκε κοντά στα 298 ευρώ. Αν το βρίσκεις φθηνότερα πάω πασο Καλά εννοείται ότι μιλάμε χωρίς τελωνείο, αλλιώς δεν αξίζει να αναφερόμαστε στο ποσό αν φας και φόρο εκτελωνισμού. Για μένα η σύγκριση με την Ελλάδα είναι άκυρη, όταν μιλάμε για αγορά από άλλη χώρα. Πρώτον γιατί συγκρίνουμε πόσο έχει το κινητό εκεί από όπου το αγόρασες και δεύτερον γιατί στην Ελλάδα η τιμή είναι τελείως άκυρη και φουσκωμένη. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 καλησπερα και απο μένα να αναφερω και γω εγινα κατοχος της εν λογω συσκευης αγορασμενη απο play store UK με μεσαζοντα (μου εστειλε και την αποδειξη αγορας απο το play store. προσπαθησα να την αγορασω ο ιδιος απο playstore αλλα ακυρωνοταν η παραγγελεια λογω της καρτας που δεν ηταν Αγγλιας, οποτε και αναγκαστηκα να μου παρουν προμηθεια για να μου την παραγγειλουν, το ευτυχημα της υποθεσης ειναι οτι παραγγειλα το 8GB και στον μεσαζοντα του εστειλαν το 16GB χωρις εξτρα χρεωση και ειναι και το πιο τελευταιο απ'οσο γνωριζω με τα 2 δοντακια στο κατω μερος :D , η συσκευη κοστισε 338 ευρω + 34 ευρω DHL express (σε 3 μερες το κινητο ηταν στο σπιτι) μεσα στα 338 ειναι και 10% προμηθεια του μεσαζοντα τι εννοεις το καινουργιο με τα 2 δοντακια?αλλαξαν κατι στο hardware? Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 τι εννοεις το καινουργιο με τα 2 δοντακια?αλλαξαν κατι στο hardware? Στο πίσω μέρος έχει 2 ποδαρακια για να ακούγεται καλυτερα το ηχείο.έτσι βγαίνει πλεον.νομιζω οτι έφτιαξαν κ το κουδουνισμα που κανει η κάμερα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Μόλις παρήγγειλα το 16αρι από το αμερικάνικο Play Store με με αποστολή σε αμερικάνικη διευθυνση και πληρωμή με αμερικάνικη πιστωτική και θα μου το φερει φιλος που ερχεται Ελλάδα σε λίγο καιρό, ελπιζω να μην αντιμετωπισει κανενα προβλημα η παραγγελία! Οσοι το εχετε παρει απο εκει λειτουργει κανονικα? Σαν απόδειξη για την εγγύηση λειτουργεί το email Που στέλνει η google ή περιλαμβάνει μέσα στο κουτί της αποστολής απόδειξη κανονικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Μόλις παρήγγειλα το 16αρι από το αμερικάνικο Play Store με με αποστολή σε αμερικάνικη διευθυνση και πληρωμή με αμερικάνικη πιστωτική και θα μου το φερει φιλος που ερχεται Ελλάδα σε λίγο καιρό, ελπιζω να μην αντιμετωπισει κανενα προβλημα η παραγγελία! Οσοι το εχετε παρει απο εκει λειτουργει κανονικα? Σαν απόδειξη για την εγγύηση λειτουργεί το email Που στέλνει η google ή περιλαμβάνει μέσα στο κουτί της αποστολής απόδειξη κανονικη? Παρε και εναν ανταπτορα για την πριζα.Μια χαρα θα σου δουλευει!Καλοριζικοοο :D Εγγυηση πιανεται το imei της συσκευης! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Παρε και εναν ανταπτορα για την πριζα.Μια χαρα θα σου δουλευει!Καλοριζικοοο :D Εγγυηση πιανεται το imei της συσκευης! Thanks prioxxx, είμστε και συμπολίτες :P Το έχεις πάρει από Αμερική και εσύ? Από το imei Που λες για την εγγυηση βλεπουν και ποτε αγοράστηκε η συσκευή? 2 χρόνια δεν ειναι η εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Thanks prioxxx, είμστε και συμπολίτες :P Το έχεις πάρει από Αμερική και εσύ? Από το imei Που λες για την εγγυηση βλεπουν και ποτε αγοράστηκε η συσκευή? 2 χρόνια δεν ειναι η εγγυηση? Ελα συμπολιτη :) εγω το πηρα απο Αγγλικο playstore.Ναι φαινεται ποτε αγοραστηκε.Βεβαια μου ειχε στειλει και μειλ η google οπου τα εγραφε οπως και ενα χαρτι σαν αποδειξη.Πες του φιλου σου οτι του δωσουν να στο δωσει για καλο και για κακο.2 χρονια εχει ναι! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Ελα συμπολιτη :) εγω το πηρα απο Αγγλικο playstore.Ναι φαινεται ποτε αγοραστηκε.Βεβαια μου ειχε στειλει και μειλ η google οπου τα εγραφε οπως και ενα χαρτι σαν αποδειξη.Πες του φιλου σου οτι του δωσουν να στο δωσει για καλο και για κακο.2 χρονια εχει ναι! Εμένα ήρθε χωρίς κουτί από Αγγλία. Πώς βρίσκω μήνα παραγωγής κλπ; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Εμένα ήρθε χωρίς κουτί από Αγγλία. Πώς βρίσκω μήνα παραγωγής κλπ; Εμένα το παιδι μου το στείλε με κουτί κανονικα .τώρα για τον μήνα κάτι γράφεις για να μπεις στο σέρβις μενού δεν θυμάμαι.γκουκλαρε το αλλιως θα το κοιτάξω αργότερα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 έχει πετύχει κανείς σε ελληνικό μαγαζί ( skroutz/e-shop ή wind ) το "νέο" μοντέλο με τα "ποδαράκια" στη πλάτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khr1s Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Θα έπαιρνα το note 2 μετά από πολύ σκέψη και επεξαργασια που του έκανα κάθε μέρα (το έχει φίλος μου) αλλά πείρα το nexus 4. Το κινητό δεν κολλάει είναι γρήγορο η οθόνη του μια χαρά είναι ξεκουραστη παρακολουθώ συχνά ταινίες. Η μπαταρία του με την χρήση που λες πάει αρκετά. Άμα το ξεζουμιζεις 4-5 ώρες. Άμα θέλεις κινητό για έξω να μιλάς να έχεις ίντερνετ να μην κολλάει να πιανεις κάτι καλό και ακριβό στα χέρια σου το nexus 4 λέει. Άμα όμως θέλεις να βλέπεις ταινίες να αποθηκευεις πολλά στο κινητό σου και να ασχολισε πολύ με το ίντερνετ δεν εχεις λαπτοπ τοτε πας για note 2 λογο 5,5'... Με πεισατε . Thnx σε ολους ! http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=55097 Το παιρνω αφοβα απο εδω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gassim Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Παιδιά συμφέρει να το αγοράσει γνωστός απο αμερική και να μου το φέρει; Πόσο περίπου κοστίζει εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Παιδιά συμφέρει να το αγοράσει γνωστός απο αμερική και να μου το φέρει; Πόσο περίπου κοστίζει εκεί; 290€ με τα μεταφορικα και τους φορους το 16αρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gassim Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 290€ με τα μεταφορικα και τους φορους το 16αρι. ευχαριστώ για την απάντηση αλλά εγω ρωτάω πόσο θα στοιχίσει αν πάει κάποιος σε ενα φυσικό κατάστημα στην καλιφόρνια και το αγοράσει χωρίς σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 ευχαριστώ για την απάντηση αλλά εγω ρωτάω πόσο θα στοιχίσει αν πάει κάποιος σε ενα φυσικό κατάστημα στην καλιφόρνια και το αγοράσει χωρίς σύνδεση. Έτσι δεν θα έχεις εγγύηση από την lg εδώ. Μόνο αν αγοραστεί από play store ισχύει η εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gassim Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 εστω, μεσω google play με παραδοση αμερικη,χωρις μεταφορικα δηλαδη, ποσο παει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 εστω, μεσω google play με παραδοση αμερικη,χωρις μεταφορικα δηλαδη, ποσο παει ; στο play store έχει 300$το 8αρι και 350$ το 16αρι.και συν 10$(νομιζω)να στο φέρει η google στην πόρτα σου στην αμερικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Έτσι δεν θα έχεις εγγύηση από την lg εδώ. Μόνο αν αγοραστεί από play store ισχύει η εγγύηση. Αφού έχει ειπωθεί ότι μόνο το ΙΜΕΙ παρέχει την εγγύηση και δεν παίζει ρόλο από που το αγόρασες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Αφού έχει ειπωθεί ότι μόνο το ΙΜΕΙ παρέχει την εγγύηση και δεν παίζει ρόλο από που το αγόρασες. Δεν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο, σε περίπτωση αγοράς από την Αμερική ισχύει η εγγύηση μόνο όταν είναι αγορασμένο μέσω play store Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Επίσης εαν κάνετε μια αναζήτηση στις αγγελίες στο νετ στην Ελλάδα θα δείτε ότι πωλούνται σφραγισμένα από wind 380-360 και μεταχειρισμένα λίγων εβδομάδων ελληνικά πάλι μέχρι 330. Οπότε από το να μπείτε στη διαδικασία να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα για 30 ευρώ κοιτάξτε και αυτά. Αν είναι σε άριστη κατάσταση εμφανισιακά και λειτουργικά το θέμα του software μην σας απασχολεί, Γυρνάνε stock πανεύκολα, είναι nexus άλλωστε... Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 εστω, μεσω google play με παραδοση αμερικη,χωρις μεταφορικα δηλαδη, ποσο παει ; Εγώ που το πήρα από Αμερική μου στοίχισε: $349 η συσκευή, $13.99 τα μεταφορικά στο σπίτι του ξάδελφο μου (Χιούστον), $25.95 ο φόρος, σύνολο: $392.94. Ο φόρος νομίζω αλλάζει ανά πολιτεία οπότε μπορεί σε εσένα να είναι διαφορετικός. Επίσης υπολόγισε μεταφορικά από Αμερική - Ελλάδα στην τελική τιμή (εκτός αν στο φέρει κάποιος). Εγγύηση από Αμερική έχεις μόνο αν είναι αγορασμένο από το play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Δεν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο, σε περίπτωση αγοράς από την Αμερική ισχύει η εγγύηση μόνο όταν είναι αγορασμένο μέσω play store Άρα η εγγύηση μόνο με ΙΜΕΙ ισχύει μόνο για τα ευρωπαϊκά; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts