leasedline Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 μακάρι να το 'ξερα... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Kαι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα, αλλά επειδή σπάνια κλείνω το κινητό, δε με έχει απασχολήσει και πολύ :p Δοκίμασα backup με titanium, μετά reboot και restore. Έκτοτε μετά από reboot δείχνει να το κρατάει ως default κανονικά. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Oσοι έχετε πρόβλημα με τα αρχεία που θέλετε να κατεβάσετε, ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΕ download managers... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radicalx Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 καλησπερα,μπορω να κανω ενοποιηση της μνημης χωρις να περασω καινουργια ρομ και αν ναι πρεπει να κανω backup τη ρομ ή τα αρχεια του συστηματος δεν χανονται με τη ενοποιηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 (edited) ΥΓ:εσεις που εχετε κανει αυτη τη διαδικασια που εγκαθιστονται οι εφαρμογες και τα updates τους και που απθηκευονται οι φωτογραφιες?Οι εφαρμογές κανονικά.Οι φωτογραφίες ομως στην κάρτα μνήμης μόνο,για να τις αποθηκεύει στην εσωτερική δεν έχει επιλογή. Edited May 17, 2013 by spyrossss Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Έχοντας την 4.1 του bruno, όταν κάνω restart κάθε φορά εξαφανίζεται το swiftkey keyboard απο default και πρέπει να το ξανακάνω χειροκίνητα. Είδα διάφορες αναφορές στο net και για άλλες συσκευές, το αντιμετωπίζει κανείς στο v970? PS:Ευχαριστούμε για τα updated guides. Aυτο μου συμβαινει και μενα με το swype Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 12 εργάσιμες έκανε για μένα με Singapore post. Με απλό ταχυδρομείο ίσως να αργεί πιο πολύ. Εννοώ ότι το merimobiles καθυστερεί να στείλει τις παραγγελίες, μέχρι και μια βδομάδα. ΥΓ:εσεις που εχετε κανει αυτη τη διαδικασια που εγκαθιστονται οι εφαρμογες και τα updates τους και που απθηκευονται οι φωτογραφιες? οι εφαρμογές στην εσωτερική (αν θες πανε και στη κάρτα μνήμης, αλλά ποιος ο λόγος) και τα αρχεία σου στη κάρτα μνήμης Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 οι εφαρμογές στην εσωτερική (αν θες πανε και στη κάρτα μνήμης, αλλά ποιος ο λόγος) και τα αρχεία σου στη κάρτα μνήμης χωρις να κανω εννοποιση ο χωρος της εσωτερικης γεμισε αμεσως και ακομα και με link2sd αναγνωριζει ως sd την εσωτερικη του κινητου.Το χειροτερο ειναι οτι επειδη γεμισε η εσωτερικη sd δεν μπορεις να φωτογραφισεις ουτε να γινουν updates στις εφαρμογες. Απορω που λετε οτι τα 2gb ειναι υπεραρκετα.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Εμένα πάντως δούλευε άψογα πρίν το πάσχα που το είχα δοκιμάσει.Θα δοκιμάσω αυτό που έστειλες και θα σου πω !EDIT:Το δοκίμασα και τίποτα στο YGPS μου βγάζει αυτά (Status unavaiable) http://i.imgur.com/rU63dFr.pngΚαμία βοήθεια ? Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radicalx Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 με την τελευταια ρομ του μπρουνο (V1.1R2MOD) το dual sim δουλευει κανονικα? με τον ηχο τελικα τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskokos Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 γεια σας παιδια! μου στειλανε τελικα το tracking number αλλα το βαζω και μου λεει 0 items found καμια ιδεα?? να περιμενω και να το δω παλι αυριο μηπως εχει κολλησει το συστημα τους ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeletakis Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 γεια σας παιδια! μου στειλανε τελικα το tracking number αλλα το βαζω και μου λεει 0 items found καμια ιδεα?? να περιμενω και να το δω παλι αυριο μηπως εχει κολλησει το συστημα τους ? ποτε σου στειλανε το tracking? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 χωρις να κανω εννοποιση ο χωρος της εσωτερικης γεμισε αμεσως και ακομα και με link2sd αναγνωριζει ως sd την εσωτερικη του κινητου.Το χειροτερο ειναι οτι επειδη γεμισε η εσωτερικη sd δεν μπορεις να φωτογραφισεις ουτε να γινουν updates στις εφαρμογες. Απορω που λετε οτι τα 2gb ειναι υπεραρκετα.:confused:Ποιος είπε κάτι τέτοιο; Κι εγώ μιλάω για εννοποίηση της μνήμης, όπου φυσικά χρησιμοποιείς εξωτερική κάρτα για τα αρχεία σου Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Σε κατασταση αναμονης με τα παντα κλειστα μονο οι δυο σιμ ανοιχτες και με τον φωτισμο στο ελαχιστο ποσο της % καταναλωνεται σε 1 ωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Σε κατασταση αναμονης με τα παντα κλειστα μονο οι δυο σιμ ανοιχτες και με τον φωτισμο στο ελαχιστο ποσο της % καταναλωνεται σε 1 ωρα? Ούτε ένα . Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 με την τελευταια ρομ του μπρουνο (V1.1R2MOD) το dual sim δουλευει κανονικα? με τον ηχο τελικα τι γινεται? Κανονικά δουλεύει. Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpik2010 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Γίνεται ενοποίηση της μνήμης όταν το κινητό έχει ακόμα εργοστασιακή ρομ & αν ναι πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Παίδες πόσες ώρες βγάζετε με Wi-Fi on; Σε μένα δεν κρατάει ούτε 1 μέρα είτε κάνω χρήση είτε όχι κατά την διάρκεια που είναι ανοιχτό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Γίνεται ενοποίηση της μνήμης όταν το κινητό έχει ακόμα εργοστασιακή ρομ & αν ναι πως; Δες τον ανανεωμένο οδηγό απο το link της υπογραφής μου. Μπορείς να περάσεις μόνο την ενοποίηση χωρίς την αλλαγή rom Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Βγάζει μέρα άνετα με wifi, GPS, blutooth ανοιχτά όλη μέρα... Η μοναδική φορά που είχα πρόβλημα έβγαλε 12 ώρες μόνο ήταν όταν το είχα σε σημείο που δεν είχε σημα.. Την ρούφηξε την μπαταρία Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskokos Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 ποτε σου στειλανε το tracking? εχθες μου το στειλανε το νουμερο ειναι αυτο RB170019718CN και νομιζω ειναι με china post σταλμενο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radicalx Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 καλημερα, ειναι η τεταρτη μερα που εχω το v970m με εργοστασιακη ρομ και ενω τις 2 πρωτες μερες ολα καλα τωρα οταν κανω εγκατασταση απο το google play και παω να τις ανοιξω κρασαρουν και πρεπει να τις κανω απεγκατασταση και παλι εγκατασταση για να δουλεψουν. αυτο το κανει σιγουρα οταν εγκαταστησω 2 ή περισσοτερες εφαρμογες αλλα πολλες φορες και σε μεμονομενες. εκανα επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις-εκανα φορματ στη μνημη-αφαιρεσα το ρουτ και οτι συνδυασμο μπορειτε να φανταστειτε και παλι τα ιδια. υπαρχει καποιος που να μπορει να βοηθησει? ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeletakis Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 εχθες μου το στειλανε το νουμερο ειναι αυτο RB170019718CN και νομιζω ειναι με china post σταλμενο... θα περιμενεις2-3 μερες ακομα να σου εμφανιστει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskokos Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 θα περιμενεις2-3 μερες ακομα να σου εμφανιστει οκ ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Καλησπέρα και από εμένα που έχω το ZTE V9. Μου έσπασε δυστυχώς η LCD και το πρόβλημα είναι ότι σε 2 μαγαζιά για επισκευές μου είπαν 80-90 € κόστος... Γνωρίζει μήπως κάποιος κάτι οικονομικό σε επισκευή? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts