Jump to content

myphone POLL: Οι νέες Nexus συσκευές της Google

DJDB
 Κοινοποίηση

Ποια από τις νέες συσκευές της σειράς Nexus σας ενθουσίασε περισσότερο;  

720 members have voted

1. 1. Ποια από τις νέες συσκευές της σειράς Nexus σας ενθουσίασε περισσότερο;

• Nexus 4
      496
    • Nexus 10
      170
    • Nexus 7 (HSPA+)
      54

Recommended Posts

Πριν από μερικά 24ωρα και εν μέσω του τυφώνα Σάντι που ανάγκασε την εταιρεία να ακυρώσει το προγραμματισμένο για τη Δευτέρα event της, η Google ανακοίνωσε δύο νέες συσκευές της αλλά και αναβάθμιση μιας υπάρχουσας.

Έτσι, έχουμε το Nexus 4, ένα smartphone που φέρει τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz και οθόνη 4,7 ιντσών, το Nexus 10, ένα tablet με οθόνη 10 ιντσών και dual-core επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.7GHz αλλά και νέες εκδόσεις του Nexus 7, με την σημαντικότερη αυτήν που πλέον φέρει και δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα HSPA+.

Θελήσαμε λοιπόν, ξημερώματα Παρασκευής, να σας ρωτήσουμε ποια από τις συσκευές που παρουσίασε η Google σας ενθουσίασε περισσότερο και γιατί, αλλά και αν θα θελήσετε να την αγοράσετε όταν αυτή φτάσει στα ράφια των καταστημάτων στην Ελλάδα (ή, με κάποιον τρόπο, από το εξωτερικό).

Η ψηφοφορία λοιπόν είναι ανοικτή, ενώ φυσικά περιμένουμε και τα σχόλια σας για περαιτέρω ανάλυση της επιλογής σας!

Edited by DJDB

• Απαντήσεις 98
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Nexus 4 έυκολα!! Όχι ότι το 10'' ήταν λιγότερο εντυπωσιακό από άποψη specs, αλλά το 4 έχει όλο το πακέτο και από design και την απίστευτη (πιθανή) τιμη

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

nexus 4 για την αναλογία χαρακτηριστικών/τιμης. ναι, με χάλασε η απουσια ραδιοφωνου και Micro sd, αλλα σε αυτήν την τιμή τα παραβλέπω

Ολος ο ντορος γινεται για το 4αρι αλλα πιστευω οτι αυτο εχει να κανει με την τιμη του περισσοτερο.Με βαση τα specs θα ελεγα το 10αρι.

Το 4 τελειο ( σχεδον ) αλλα και η τιμη του τελεια ( εντελως! )

Αλλα η πραγματικη εκπληξη ηταν το 10''. Απιστευτα specs, απιστευτη οθονη και τιμη λιωμα!

no sig...

Εμένα μου άρεσε το nexus 4 γιατί ειναι καθαρό android τηλέφωνο με ότι αυτό συνεπάγεται αναβαθμίσεις κτλ.

Η τιμή του θα είναι χαμηλή σχετικά με άλλα (superphones). Σίγουρα αγορά από μένα

Nexus 4! To 7 το εχω οποτε...:)

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Όλες ξεχωρίζουν στην κατηγορία τους,θα τις πρότεινα ανεπιφύλακτα σε όποιον μου ζητούσε τη γνώμη του για όποιο από τα τρία μεγέθη προτιμάει.Για εμένα ξεχωρίζει το nexus 4 γιατί θα το κουβαλάω πάντα μαζί μου κάτι με τόσο δυνατό υπόβαθρο και θα εξελίσσεται για χρόνια με το τόσο ενδιαφέρον που δείχνει η google για τα προϊόντα της.Ως καταναλωτής πρώτη φορά νοιώθω να με σέβεται ένας κατασκευαστής τόσο πολύ και αυτό και μόνο κατατάσσει αυτά τα προϊόντα στη κορυφή :)

Nexus 10 Πιστεύω θα τα σπάει. Και το Nexus 4 πολύ καλό αλλά δεν νομίζω να δω την τρελή διαφορά από το siii μου.:p
Galaxy S3, Galaxy S6 Edge, Google Nexus 10, Galaxy Note 3, Galaxy Note 7, Galaxy S7 Edge, iPhone 7 Plus, Galaxy S8, Galaxy S9 Plus, Galaxy S10e, Galaxy Note 10 Plus

καλο το 4 δε λεω, αλλα το nexus 10 κλεβει τις εντυπωσεις! Βγαζει εκτος συναγωνισμου ολα τα android tablets και ειναι το πρωτο που στεκεται διπλα στο Ipad. Αν υποστηριχτει και απο εφαρμογες...

Το Nexus 4 δεν εχει αντιπαλο!!

Με τετοιο συνδυασμο ανωτατου hw+ αμεση και σιγουρη υποστηριξη software+pure android + φυσικα η απιστευτη τιμη τα παιζει ολα μονοτερμα !!:)

Σιγουρα η επομενη συσκευη μου ;)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

To Nexus 4 γιατί είναι τοπ εργαλείο σε νορμάλ τιμή. Μακάρι ως τα Χριστούγεννα να μπορέσω και να το αποκτήσω!
You Sun of a Beach!!! :p

Το nexus 4 είναι εντυπωσιακό κυρίως λόγο τιμής αλλά και σαν το πιο δυνατό Nexus μετά το One.

Ψηφίζω όμως το 10 γιατί αυτό θα είναι το πρώτο ολοκληρωμένο tablet που θα κοντράρει το ipad και θα ανοίξει τον δρόμο στους Devs για πραγματικές tablet εφαρμογες.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Το πιο εντυπωσιακό είναι το Nexus10. Φρέσκος και πολύ δυνατός επεξεργαστής+gpu, απίστευτη οθήνη σε καλή τιμή. Το nexus4 και nexus7 είναι επίσης πολύ δυνατές και φθηνές συσκευές (γιατό πήρα το 7) αλλά το δεκάρι είναι μπροστά.

Το πακετο χαρακτηριστικων-τιμης ηταν αυτο που με εντυπωσιασε στο nexus 4.Oστοσο θεωρω και το nexus 10 μια ακρως ελκυστικη προταση. Edited by tzin1

Το nexus 4, γιατί για ταμπλέτα δεν ενδιαφέρομαι. Άλλωστε την τιμή του 10 την ψιλοξέραμε ενώ του 4 ήταν kinder έκπληξη. Βεβαια απο τότε έχουν ανακοινώσει κάτι τρελές τιμές και οι Κινέζοι, οπότε για όποιον θέλει τηλέφωνο οι γιορτές προβλέπονται ενδιαφέρουσες.

Φυσικά και ψήφισα το nexus 10.πολύ ωραίο και με δυνατά χαρακτηριστικά.

Και φυσικά,μην περιμένετε τιμές 350 ευρώ εδώ...στο θέμα κινητού.βάλτε και ακούστε τον καλλίφωνο παντελιδη και το τραγούδι παραμυθιαζομαι...γιατί αυτό ταιριάζει

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Το κινητό θα έχει τιμολόγηση 399 σε καταστήματα όπως το Πλαίσιο με την δικαιολογία του 23 τοις εκατό κι ας μην αντιστοιχεί σε ακριβή νούμερα. Δεν βλέπω το λόγο όμως να μην το πάρει κάποιος από το εξωτερικό. Πραγματικά έχω μπει στο πειρασμό και θέλω να δω πως θα πάει το στοίχημα το Σαβ/κο ωστε να πω σε εναν φιλο μου στην Αγγλία να μου το φέρει τα Χριστούγεννα. Θα δώσω στην αδερφή μου το Sole και η επιδοτηση της θα πάει σε μείωση παγίου και όλα καλά. Αρκεί να κάτσει κανα over. :lol: :p

Επειδή προτιμώ φυσικά το smart phone παρά το table για τις απαιτήσεις μου.Nexus 4 δαγκωτό :P Πολύ καλή και δυνατή συσκευή

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Παιδιά απλά τα πράγματα ανδ ένα υπάρξει κάποιου είδος καρτέλ στο Internet κάποιο μαγαζάκι θα το πουλάει στα 350 με 400 και απο εκεί θα πάρουν όλοι και οι άλλοι θα χτυπάνε μύγες και θα περιμένουν κανένα άσχετο να το πάρει στα 500

Και από μένα Nexus 4.

Πιστεύω όμως ότι για όλες τις κατηγοριές ο ανταγωνισμός δεν θα είναι πια ίδιος.

H Google με τα Nexus τον άλλαξε μια για πάντα.:)

Φιλικά Γιώργος