Jump to content

[ROM] Pulse ROM - 3.3 - XXELLA Android 4.1.2

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οχι δεν έχω κάνει επαναφορά backup με titanium!

Εκανα απεγκατάσταση ολα τα προγράμματα μου που είχαν widgets αλλά τίποτα!

Λογικά οταν έβαλα την rom είχε 7 οθονες και τις εκανα 4!

Αρα καποιο πρόγραμμα μου κανει την ζημια;

Κάνοντας τα wipe τι θα χάσω;

Τίποτα δε θα χάσεις.

Εγώ στη θέση σου θα έκανα factory reset (αφού είχα πάρει backup)

Θα δοκίμαζα ότι δουλεύει σωστά ο launcher και μετά μία μία εγκατάσταση τις εφαρμογές που λες και δοκιμή μετά από κάθε εγκατάσταση, γιατί αλλιώς θα παιδευτείς να βρεις ποια είναι.

*Μπορείς να βάλεις και τώρα τη ρομ από πάνω μήπως φτιάξει (δε θα χάσεις τίποτα)

Αλλά αν είναι από κάποια εφαρμογή δεν είναι σίγουρο ότι θα φτιάξει και πάλι.

• Απαντήσεις 529
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τίποτα δε θα χάσεις.

Εγώ στη θέση σου θα έκανα factory reset (αφού είχα πάρει backup)

Θα δοκίμαζα ότι δουλεύει σωστά ο launcher και μετά μία μία εγκατάσταση τις εφαρμογές που λες και δοκιμή μετά από κάθε εγκατάσταση, γιατί αλλιώς θα παιδευτείς να βρεις ποια είναι.

*Μπορείς να βάλεις και τώρα τη ρομ από πάνω μήπως φτιάξει (δε θα χάσεις τίποτα)

Αλλά αν είναι από κάποια εφαρμογή δεν είναι σίγουρο ότι θα φτιάξει και πάλι.

Εκανα wipe.....Θα τα κανω εγκατασταση ενα-ενα απο την αρχη, μολις βρω ποιο ειναι θα σου το γραψω, σε κανενα 2ωρο υπολογιζω..:lol:

*να κανω επανεκκινηση μετα απο καθε εγκατασταση η δεν χρειαζεται; θα φανει αμεσως το προβλημα;

Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί...

Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου...

Εκανα wipe.....Θα τα κανω εγκατασταση ενα-ενα απο την αρχη, μολις βρω ποιο ειναι θα σου το γραψω, σε κανενα 2ωρο υπολογιζω..:lol:

*να κανω επανεκκινηση μετα απο καθε εγκατασταση η δεν χρειαζεται; θα φανει αμεσως το προβλημα;

Δε χρειάζεται επανεκκίνηση.

Σιγουρέψου πρώτα ότι σε καθαρή εγκατάσταση δουλεύει ο launcher

Για να αφαιρέσω τα mods που έχω περάσει απλά ξανά flashαρω τη rom ή υπάρχει πιο εύκολος τρόπος?

Για να αφαιρέσω τα mods που έχω περάσει απλά ξανά flashαρω τη rom ή υπάρχει πιο εύκολος τρόπος?

Ανάλογα τα Mods.

Αν πάντως την ρίξεις από πάνω και δε θα χάσεις τίποτα και σίγουρα θα φύγουν.

Πάντα όμως κάνουμε τα 2 wipes :)

Τελικα ξανα εβαλα ενα-ενα τα προγραμματα μου ολα αλλα δεν φανηκε ποιο απο αυτο επηρεαζει το "touchwiz". Οποτε εκανα παλι τα 2 "wipe" και τα ΞΑΝΑ περασα, απλως μετα απο καθε εγκατασταση εκανα και επανεκκινηση!

Αλλα και παλι μετα απο χρηση εμφανιζει το προβλημα...

Δεν εχω το κουραγιο να το ξανα κανω....

Θα μεινω με αυτο το προβληματακι μεχρι να βρω χρονο.......

Επειδη η εργασια μου ειναι σε μερος που το σημα της Vodafone ειναι "κακο", (μια μπαρα με δυο) και πηγαινω σε συγκεκριμενο σημειο ακινητος για να μιλησω, τωρα με αυτην την rom διαπιστωσα οτι χειροτερεψε το σημα-εως ανυπαρκτο, ισως φταιει το radio ή οπως αλλιως το λενε (δεν ειμαι γνωστης της ορολογιας).

Τελικα ξανα εβαλα ενα-ενα τα προγραμματα μου ολα αλλα δεν φανηκε ποιο απο αυτο επηρεαζει το "touchwiz". Οποτε εκανα παλι τα 2 "wipe" και τα ΞΑΝΑ περασα, απλως μετα απο καθε εγκατασταση εκανα και επανεκκινηση!

Αλλα και παλι μετα απο χρηση εμφανιζει το προβλημα...

Δεν εχω το κουραγιο να το ξανα κανω....

Θα μεινω με αυτο το προβληματακι μεχρι να βρω χρονο.......

Επειδη η εργασια μου ειναι σε μερος που το σημα της Vodafone ειναι "κακο", (μια μπαρα με δυο) και πηγαινω σε συγκεκριμενο σημειο ακινητος για να μιλησω, τωρα με αυτην την rom διαπιστωσα οτι χειροτερεψε το σημα-εως ανυπαρκτο, ισως φταιει το radio ή οπως αλλιως το λενε (δεν ειμαι γνωστης της ορολογιας).

Υπόψιν ότι ο touchwiz είναι ο μαμά της Samsung.Δε τον έχω ακουμπήσει.

Πήγαινε στις ρυθμίσεις-επιλογές προγραμματιστή.

Έχει 3 επιλογές που λένε "κλίμακα τάδε"

Βάλε και τις 3 στο 1x και κάνε reboot.

Το μόντεμ αν νομίζεις ότι δε σε ικανοποιεί μπαίνει όποιο θες .

https://www.wuala.com/UpInTheAir/SGS3/Modems/I9300/JB/CWM/?key=n0KVwtIMZPE8&id=22,1854867,11-233,1866327,15

Edited by StratosGR

Περασα και εγω την Ρομ και ολα οκ το μονο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι πριν με την στοκ Ρομ οταν με επαιρνε καποιος τηλεφωνο ελεγε το ονομα του οση ωρα χτυπουσε το τηλεφωνο μεχρι να το σηκωσω τωρα ομως αυτο χαθηκε , οταν εχω κληση εμφανιζει μονο τον αριθμο αλλα δεν μου λεει ποιος ειναι οπως και τα μηνυματα υπαρχει τροπος να διορθωθει? Edited by sokgiorgos

Τις επαφες σου τις βλεπεις κανονικα;Μονο στα μηνυματα κι οταν σε παιρνουν τηλεφωνο συμβαινει αυτο;

Περασα και εγω την Ρομ και ολα οκ το μονο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι πριν με την στοκ Ρομ οταν με επαιρνε καποιος τηλεφωνο ελεγε το ονομα του οση ωρα χτυπουσε το τηλεφωνο μεχρι να το σηκωσω τωρα ομως αυτο χαθηκε , οταν εχω κληση εμφανιζει μονο τον αριθμο αλλα δεν μου λεει ποιος ειναι οπως και τα μηνυματα υπαρχει τροπος να διορθωθει?

Δοκίμασε να φλασάρεις αυτό από recovery http://dl.dropbox.com/u/46595847/Mods/Pulse3_1_fix_contact.zip

Αν δε σου δουλέψει, πες μου τι CSC έχεις

Edited by StratosGR

Αυτο Στρατο πως μπορει να συμβει;Πρωτη φορα το διαβαζω...

Πιθανόν να έχει λάθος csc από προηγούμενη ρομ

Πραγματι ειχα θεμα με το csc. Εβαλα ενα απο τα επισημα firmware εκανα το τηλεφωνο root περασα και το clock recovery αλλαξα και το csc σε EUR περασα και την PULSE ROM και μεχρι εδω ολα οκ, εξακολουθω ομως οταν με παιρνει καποιος τηλεφωνο να δειχνει κανονικα το νουμερο και το ονομα απο τις επαφες αλλα δεν μου λεει φωνητικα ποιος παιρνει οπως ελεγε πριν , εβαλα και το fix αλλα τιποτα. Τι μπορει να φταει?

Τελικα το βρηκα επρεπε να τικαρω την Λειτουργια οδηγησης και ετσι οποιος σε καλει λεει φωνητικα το ονομα του κανονικα.

Και κατι αλλο δεν υπαρχει togle 2g/3g να το πατας και να γινεται εναλαγγη ? πρεπει να μπαινω στις ρυθμισεις για να κανω την αλλαγη? γιατι στα toggles εχει μονο mobiledata.

Edited by sokgiorgos

Υπόψιν ότι ο touchwiz είναι ο μαμά της Samsung.Δε τον έχω ακουμπήσει.

Πήγαινε στις ρυθμίσεις-επιλογές προγραμματιστή.

Έχει 3 επιλογές που λένε "κλίμακα τάδε"

Βάλε και τις 3 στο 1x και κάνε reboot.

Το μόντεμ αν νομίζεις ότι δε σε ικανοποιεί μπαίνει όποιο θες .

https://www.wuala.com/UpInTheAir/SGS3/Modems/I9300/JB/CWM/?key=n0KVwtIMZPE8&id=22,1854867,11-233,1866327,15

Καλημερα.... εβαλα ολες τις "κλιμακες" στο 1x και το προβλημα λυθηκε!!!!(οπως επισης και στο 0,5x)

Σ' ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο και τις "γνωσεις' σου!

Λιγοι ανθρωποι στην εποχη μας με τα τοσα "προβληματα" και την ελειψη "χρονου" καθονται και ασχολουνται.......!!!!

Και παλι ευχαριστω για τις "αμεσες" απαντησεις σου!

ΥΓ: μηπως γνωριζεις απο εμπειρια και αλλων ποιο ειναι το καλυτερο modem για Vodafone και για σημεια που δεν εχουν καλο σημα;

Στράτο Καλημέρα και απο εμένα θα ήθελα να σε ρωτήσω κατι που μου προκάλεσε το ενδιαφέρον ενω εβαλα την pulse πανω απο την ελληνική 4.1.1 που ειχα και ενω δουλευαν ολα ρολοι ειπα να κανω ενα factory reset για να καθαρίσει η εσωτερικη μνηνη αλλα και για να εχω το 100% της ρομ..οταν το εκανα επαναφορά λοιπον μου εβγαζε στον browser μονο τα bookmarks απο Κύπρο ( cyta, mtn) και δε συγχρονιζε με τιποτα τα δικα μου απο το Google account του Chrome αλλα μονο απο τον Samsung account και το csc έβγαινε CYS ή κατι τέτοιο που έχει η Κύπρος. ..κανω αλλαγη csc σε EUR ξανά στήνω το κιν και κανω παλι factory reset και παλι τα ιδια. Έπειτα περναω του wanam με το EUR τη στηνω παιρναω τη δικη σου απο πανω ολα καλα, κανω ξανα factory reset παλι τα ίδια και με ενοχλεί που δεν μου εμφανίζει τα bookmarks απο τον Google account γιατι ειναι πολλα να τα περνάς manual καθε φορά. Κι ολα αυτα παρολο που εχω κανει και clear data του browser, wipe cashe, wipe dalvik cashe μετα απο καθε στήσιμο. ...μετα αναγκαστικά εβαλα και την xelkc την επίσημη αλλα μου λείπει η pulse.... έχεις καμια ιδεα??? Edited by nikpapakos
noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4

Κι εγω το ιδιο θεμα εχω.Την περασα μονο με τα 2 wipes και ειχα τους σελιδοδεικτες.Μετα το wipe data τερμα κι οι σελιδοδεικτες του chrome.

Εβαλα google chrome στο κινητο κι ολα καλα αλλα με τον στοκ οχι.

Δοκιμασαμε να βαλουμε τον στοκ απο την 4.1.1 και δεν πετυχε.

Ειναι παραξενο γιατι ο Στρατος δεν το αγγιξε καν τον browser για να εχει θεμα.

Στην επισημη 4.1.2 βλεπει κανονικα τους σελιδοδεικτες ο στοκ αραγε;

Πραγματι ειχα θεμα με το csc. Εβαλα ενα απο τα επισημα firmware εκανα το τηλεφωνο root περασα και το clock recovery αλλαξα και το csc σε EUR περασα και την PULSE ROM και μεχρι εδω ολα οκ, εξακολουθω ομως οταν με παιρνει καποιος τηλεφωνο να δειχνει κανονικα το νουμερο και το ονομα απο τις επαφες αλλα δεν μου λεει φωνητικα ποιος παιρνει οπως ελεγε πριν , εβαλα και το fix αλλα τιποτα. Τι μπορει να φταει?

Τελικα το βρηκα επρεπε να τικαρω την Λειτουργια οδηγησης και ετσι οποιος σε καλει λεει φωνητικα το ονομα του κανονικα.

Και κατι αλλο δεν υπαρχει togle 2g/3g να το πατας και να γινεται εναλαγγη ? πρεπει να μπαινω στις ρυθμισεις για να κανω την αλλαγη? γιατι στα toggles εχει μονο mobiledata.

To fix ήταν για να βλέπεις το όνομα αν δε το έβλεπες.

Τελικα το πρόβλημα σου ήταν απλά επιλογή στις ρυθμίσεις :)

Δες αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.curvefish.widgets.network2g3gonoff

Καλημερα.... εβαλα ολες τις "κλιμακες" στο 1x και το προβλημα λυθηκε!!!!(οπως επισης και στο 0,5x)

Σ' ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο και τις "γνωσεις' σου!

Λιγοι ανθρωποι στην εποχη μας με τα τοσα "προβληματα" και την ελειψη "χρονου" καθονται και ασχολουνται.......!!!!

Και παλι ευχαριστω για τις "αμεσες" απαντησεις σου!

ΥΓ: μηπως γνωριζεις απο εμπειρια και αλλων ποιο ειναι το καλυτερο modem για Vodafone και για σημεια που δεν εχουν καλο σημα;

Δε γνωρίζω για Vodafone.Στη θέση σου θα "έκλεβα" το τελευταίο που έχει δώσει η Vodafone στις ρομ τις.

Στράτο Καλημέρα και απο εμένα θα ήθελα να σε ρωτήσω κατι που μου προκάλεσε το ενδιαφέρον ενω εβαλα την pulse πανω απο την ελληνική 4.1.1 που ειχα και ενω δουλευαν ολα ρολοι ειπα να κανω ενα factory reset για να καθαρίσει η εσωτερικη μνηνη αλλα και για να εχω το 100% της ρομ..οταν το εκανα επαναφορά λοιπον μου εβγαζε στον browser μονο τα bookmarks απο Κύπρο ( cyta, mtn) και δε συγχρονιζε με τιποτα τα δικα μου απο το Google account του Chrome αλλα μονο απο τον Samsung account και το csc έβγαινε CYS ή κατι τέτοιο που έχει η Κύπρος. ..κανω αλλαγη csc σε EUR ξανά στήνω το κιν και κανω παλι factory reset και παλι τα ιδια. Έπειτα περναω του wanam με το EUR τη στηνω παιρναω τη δικη σου απο πανω ολα καλα, κανω ξανα factory reset παλι τα ίδια και με ενοχλεί που δεν μου εμφανίζει τα bookmarks απο τον Google account γιατι ειναι πολλα να τα περνάς manual καθε φορά. Κι ολα αυτα παρολο που εχω κανει και clear data του browser, wipe cashe, wipe dalvik cashe μετα απο καθε στήσιμο. ...μετα αναγκαστικά εβαλα και την xelkc την επίσημη αλλα μου λείπει η pulse.... έχεις καμια ιδεα???

Είναι λίγο περίεργο, αλλά δοκίμασε κάτι εξεζητημένο.

Απεγκατέστησε τον Chrome.

Σβήσε όλα τα csc εκτός από το EUR και άλλο ένα όποιο θες μέσα στο τηλέφωνο.

Κάνε copy ότι υπάρχει στο system/csc/EUR/system/csc (4 αρχεία) και paste στον φάκελο system/csc

Βάλε αυτά τα 2 αρχεία στο φάκελο system/app http://dl.dropbox.com/u/46595847/Test%20files/Deleted%20apks.zip με τα σωστά permissions και ξαναδοκίμασε.

Ξέρω ότι μπορείς γι αυτό σου βάζω "δύσκολα" :)

Αν δουλέψει θα φτιάξουμε ένα συνολικό fix.

Στρατο απο τοτε που εβαλες εσυ και ο sotmax το exit στον browser απο τοτε ειναι αυτο το προβλημα..εκανα αυτο που ειπες και ειναι ολα κομπλε...

Στρατο απο τοτε που εβαλες εσυ και ο sotmax το exit στον browser απο τοτε ειναι αυτο το προβλημα..εκανα αυτο που ειπες και ειναι ολα κομπλε...

Αφού σου δούλεψε η λύση που έδωσα στον nikpapakos και επειδή είναι περίπλοκη για τον απλό χρήστη, θα βγει 3.2

Θα δίνει λύση σε τυχόν προβλήματα csc υπάρχουν και ας προέρχεστε και από κινέζικα csc :D

Θα προστεθεί επίσης το Accuweather FULL διάφανο.Θα λείπει η μπάρα στο πάνω μέρος.

Τελεια!Μπραβο ρε Στρατο που ασχολεισαι!

Η αληθεια ειναι οτι ο stock browser μ'αρεσει πιο πολυ απ'ολους.

Υγ.Ειναι φορες που διαβαζω ποστ του και λεω "τον ατιμο για ολα εχει την απαντηση..."

Οκ οπότε θα περιμένω την 3.2 μιας και τουλάχιστον για δυο τρεις μέρες λόγω δουλειάς δεν θα μπορούσα να ασχοληθώ. ..:D μα ειπα και εγω δεν εχει αναφερθεί. ..μονο εγω το έπαθα? ?? Και εκανα ολα τα δέοντα. ...Οπότε τέλεια αφου εχουμε τη λύση. ...μηπως στην 3.2 θα έχουμε και patched stock kernel? Οπως του yank 555?:rolleyes:
noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4

Οκ οπότε θα περιμένω την 3.2 μιας και τουλάχιστον για δυο τρεις μέρες λόγω δουλειάς δεν θα μπορούσα να ασχοληθώ. ..:D μα ειπα και εγω δεν εχει αναφερθεί. ..μονο εγω το έπαθα? ?? Και εκανα ολα τα δέοντα. ...Οπότε τέλεια αφου εχουμε τη λύση. ...μηπως στην 3.2 θα έχουμε και patched stock kernel? Οπως του yank 555?:rolleyes:

Aν εννοείς patched για το θέμα του exynos όχι.

Μπορείς βέβαια αν θες να χρησιμοποιήσεις τον κερνελ του :)

Edited by StratosGR

PULSE 3.2

Περιέχει διορθώσεις σχετικά με τα sales code (έτσι δημιουργείται το πρόβλημα με τον Chrome).

Eάν έχετε πρόβλημα με το sales code, αλλάξτε το με αυτό σε EUR

Επίσης το Accuweaher πλέον είναι Full transparent.

Το exit button παραμένει στον stock browser :)

Rapidshare

4shared

DepositFiles

Edited by StratosGR

Το rapidshare βγάζει:

Download not available

File owner's public traffic exhausted. (da3c7b74)

Πλέον έχει ημερήσιο περιορισμό το rapidshare στα 30GB....

Έχει και άλλα 2 link όμως :)