StratosGR Δημ. February 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Μα δεν ειχε η καρτα προβλημα. Πρωτη φορα εμφανιζεται το θεμα αμεσως μετα το φλασαρισμα της pulse. Μπορεί κάποια εφαρμογή να διαβάζει συνέχεια την κάρτα. Δοκίμασε όμως και μια άλλη κάρτα αν έχεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 To πρώτο στο απάντησαν. Αν σου λένε ότι στην τάδε ρομ ταιριάζει ο τάδε kernel, δεν έχουν ιδέα. Εσύ βάζεις όποιον θες. Kernel δε προτείνω κανένα εκτός του μαμά. Το widget όντως είναι το μαμά, αλλαγμένο μόνο στην εμφάνιση και τίποτα άλλο. Μολις κατεβασσσα το accuweather και το widget του δν ειναι ετσι σαν αυτο..ασχετα με το διαφανες κλπ.γενικα ειναι διαφορετικο.Οι βαθμοι κελσιου στο ενα ειναι στη μεση και δεν εχει καν ημερομηνια και στο αλλο παλι δεν εχει ημερομηνια και οι βαθμοι κελσιου ειναι στα αριστερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Μολις κατεβασσσα το accuweather και το widget του δν ειναι ετσι σαν αυτο..ασχετα με το διαφανες κλπ.γενικα ειναι διαφορετικο.Οι βαθμοι κελσιου στο ενα ειναι στη μεση και δεν εχει καν ημερομηνια και στο αλλο παλι δεν εχει ημερομηνια και οι βαθμοι κελσιου ειναι στα αριστερα... Καταρχήν αν κατέβασες το accuweather από playstore, δεν έχει σχέση με το accuweather που δίνει μέσα στις rom τις η Samsung. To δικό μου είναι το accuweather της Samsung, με αλλαγές στην εμφάνιση όπως σου είπα. Πάντως δεν έχω καταλάβει ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα που έχεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Θελω ενα ελαφρυ widget-μικρο σε μεγεθος σχετικα που να δειχνει ημερομηνια ωρα ημερα και βαθμους κελσιου και γιαυτο ρωτησα γιαυτο που ειδα στην εικονα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Θελω ενα ελαφρυ widget-μικρο σε μεγεθος σχετικα που να δειχνει ημερομηνια ωρα ημερα και βαθμους κελσιου και γιαυτο ρωτησα γιαυτο που ειδα στην εικονα... Δε θα βρεις μικρότερο. Δες το μέγεθος του apk και θα καταλάβεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 ωραια που μπορω να το βρω αυτο το widget? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glykas Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Οριστε και τα δικα μου στατιστικα της μπαταριας.Μιαμιση ωρα ανοιχτη οθονη.Stock kernel μεχρι το 80%.Μετα απο αυτο μπηκε το kernel perseus και εγινε overclock σε cpu να δουλευει στα 1500 MHZ, και overclock στη GPU να πηγαινει μεχρι τα 600.Μεχρι ωρας φαινεται πολυ καλο το κινητο!Κερνελ και ρομ κανανε το κινητο να πεταει.Στο benchtest με αυτα τα χαρακτηριστικα βαρεσα 16700 ποντους!Αλλα η πλακα ειναι οτι με αυτον τον κερνελ δειχνει το κινητο μεσα στο antutu benchtest οτι δουλευει στα 1800 MHZ ενω δουλευει μεχρι τα 1500MHZ!:blink: http://i45.tinypic.com/24pf389.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 (edited) Εχεις βαλει καποιο θεμα? Γιατι τα μπλε εικονιδια πανω δεν ειναι της pulse.. Edited February 21, 2013 by m4rvel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glykas Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Ναι εχω βαλει! Επισης εχω τροποποιησει το pulldown menu! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Ποιο θεμα εχεις βαλει και πως τροποποιησες το μενου που λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glykas Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Τα θεματακια τα κατεβαζω απο εδω : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=38104021#post38104021 Μετα για να τα εγκαταστησεις τα περνας στο κινητο και τα φλασαρεις!ΠΡΟΣΟΧΗ!Καθε φορα backup πριν περασεις κατι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 (edited) και το μενου που ειπες οτι τροποποιησες? ποιο λινκ ειναι για να το κατεβασω το θεμα? δεν το βρισκω. Edited February 22, 2013 by m4rvel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glykas Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Ναι και το pulldown μενου το τροποποιησα.Πηγαινε στη πρωτη σελιδα στο xda και θα τα δεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Θέλω να μάθω ποιες είναι οι εφαρμογές συστήματος που αφορούν το φόντο της οθόνης κλειδώματος και της αρχικής οθόνης στο titanium ώστε να μη τις κρατάω back up , γιατί μετά δε περνάει από πάνω το φόντο από οποιοδήποτε theme . Δηλαδή να τις ξετικάτω , ξέρει κανείς? Έχω ρωτήσει σε τόσα thread και κανείς δε απαντάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Θέλω να μάθω ποιες είναι οι εφαρμογές συστήματος που αφορούν το φόντο της οθόνης κλειδώματος και της αρχικής οθόνης στο titanium ώστε να μη τις κρατάω back up , γιατί μετά δε περνάει από πάνω το φόντο από οποιοδήποτε theme . Δηλαδή να τις ξετικάτω , ξέρει κανείς? Έχω ρωτήσει σε τόσα thread και κανείς δε απαντάει. Νομιζω σε ολα τα θεματα του S3 εχεις κανει αυτη την ερωτηση...Μαλλον ειναι στο Launcher δοκιμασε και δες... Η απλα μη τικαρεις τις εφαρμογες συστηματος.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Νομιζω σε ολα τα θεματα του S3 εχεις κανει αυτη την ερωτηση...Μαλλον ειναι στο Launcher δοκιμασε και δες... Η απλα μη τικαρεις τις εφαρμογες συστηματος.. Μα το ανέφερα πως έχω ρωτήσει και αλλού , απλά είπα μήπως ο Στράτος είχε καμία ιδέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Μα το ανέφερα πως έχω ρωτήσει και αλλού , απλά είπα μήπως ο Στράτος είχε καμία ιδέα Λογικα οπως σου ειπα το wallpaper της αρχικης οθονης μαλλον θα ειναι στο launcher Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefa Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Καλησπέρα νέος στο Samsung προέρχομαι απο iPhone χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Εκανα root το κινητό και είχα περάσει την pulse rom 3.3 ένας φιλος μου πρότεινε να δοκιμάσω την codec rom black και απο τότε δε μπορώ να ξανά περάσω την pulse κάνει reboot και ανοίγει σε recovery mode όταν περνάω την codec rom ανοίγει κανονικά τι μπορεί να φταίει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Καλησπέρα νέος στο Samsung προέρχομαι απο iPhone χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Εκανα root το κινητό και είχα περάσει την pulse rom 3.3 ένας φιλος μου πρότεινε να δοκιμάσω την codec rom black και απο τότε δε μπορώ να ξανά περάσω την pulse κάνει reboot και ανοίγει σε recovery mode όταν περνάω την codec rom ανοίγει κανονικά τι μπορεί να φταίει Κανεις full wipe σε καθε αλλαγη ρομ; Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefa Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Κανεις full wipe σε καθε αλλαγη ρομ; ναι το εκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Από μπαταρία πως τα πάει αυτή η Rom; Έχω την wanamlite και είμαι ευχαριστημένος στο θέμα της μπαταρίας (έχει φτάσει μέχρι και 5 ώρες screen on). Την pulse την είχα δοκιμάσει στο S2 και μου άρεσε το S3 από μπαταρία; Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Από μπαταρία πως τα πάει αυτή η Rom; Έχω την wanamlite και είμαι ευχαριστημένος στο θέμα της μπαταρίας (έχει φτάσει μέχρι και 5 ώρες screen on). Την pulse την είχα δοκιμάσει στο S2 και μου άρεσε το S3 από μπαταρία; Οταν ειχα το s3 ηταν απο τις καλύτερες ρομ για μενα... Ειναι λιγο παλια έκδοση αλλα μπορεις να δοκιμάσεις.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Πολυ καλη ρομ, αλλά όντως είναι παλιά έκδοση Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Εάν είναι σαν την 2,1 του S2, πρέπει να έχει απίστευτη αυτονομία.. Ετοιμάζομαι για custom Στράτο.. :) Ετοιμάζεις καμία νεότερη έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Εάν είναι σαν την 2,1 του S2, πρέπει να έχει απίστευτη αυτονομία.. Ετοιμάζομαι για custom Στράτο.. :) Ετοιμάζεις καμία νεότερη έκδοση? Το παράτησα το "σπορ" :cool: Δεν υπάρχει πλέον χρόνος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts