than0s7 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 έστειλα ένα μήνυμα στη samsung να δούμε τι θα πούνε..θα το προσπαθήσω λίγο ακόμα ..και αύριο...ακόμη και να το καταφέρω όμως θέλω να ξέρω γιατί κάνει έτσι...αμα μου κάνει τέτοια κολπάκια νομίζω ότι κάποια στιγμή θα ψοφήσει τελείως..α και δεν το έχω rooted όχι..τουλάχιστον όχι εγώ..τώρα αν μου το έστειλαν έτσι δε ξέρω..είμαι και άσχετη απο root κτλ... Αν το πήρες καινούργιο τότε δεν παίζει να είναι ρουτ.θυμάσαι να είχες μπαταρία αρκετή στο ταμπλετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chara_2006 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Μετά απο 30 προσπάθειες ανάνηψης άνοιξε...Μπαταρία είχα κάπου στο 70%..Όταν το άνοιξα είχε 67%.Τώρα φαίνεται να δουλεύει καλά.Τι να πώ...Θα φανεί όταν το αφήσω πάλι ώρα ανοιχτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Μετά απο 30 προσπάθειες ανάνηψης άνοιξε...Μπαταρία είχα κάπου στο 70%..Όταν το άνοιξα είχε 67%.Τώρα φαίνεται να δουλεύει καλά.Τι να πώ...Θα φανεί όταν το αφήσω πάλι ώρα ανοιχτό.. Πήγε στη Samsung ή όχι τελικά; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Mαλλον οχι.. Τι κουφο ομως.. Μηπως δεν κραταγες αρκετη ωρα το power? αλλα ειπες οτι το κρατησες 10 δευτερολεπτα.. Εγω ειχα ακουσει για τα random reboot και αρκετο καιρο δεν ειχα δει τπτ, αλλα το εχει κανει 4-5 φορες συνολικα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chara_2006 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Δε ξέρω ρε παιδιά τι να πώ...Τι κόλλημα ήταν και αυτό..Έστειλα e-mail στην samsung και αναμένω απάντηση...Να δώ τι θα μου πούνε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Πρέπει να έχει δίκιο ο roid rage. Μάλλον δεν κράταγες αρκετή ώρα το power button πατημένο. Σε μένα το έχει κάνει αρκετές φορές. Κολλάει κάποια εφαρμογή και το tablet δεν ανταποκρίνεται, πάντως πάντα επανέρχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Όντως το πιο πιθανό είναι να μην κράτησε αρκετή ώρα πατημένο το κουμπί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Ξεκινά σιγά σιγά η αναβάθμιση σε 4.3.3 από την Google. (KTU84L) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Ξεκινά σιγά σιγά η αναβάθμιση σε 4.3.3 από την Google. (KTU84L) Ναι... Ψήνομαι να τη φορέσω από το image αλλά δεν είμαι σίγουρος οτι ξέρω τον τρόπο :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Root και τετοια θα χαθουνε; Ασχετο, ξερει κανεις πως απαναφερω τις επιλογες σε συνδεση με USB υπολογιστη; Ξετικαρα τις επιλογες,¨συνδεση ως καμερα" και την αλλη και τωρα συνδεεται μονο για φορτιση Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Την πέρασα εγώ αλλά το άφησα σπίτι το ταμπλετ. Το έκανα καθαρή εγκατάσταση και μόλις γυρίσω και παίξω λίγο θα γράψω εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Την πέρασα εγώ αλλά το άφησα σπίτι το ταμπλετ. Το έκανα καθαρή εγκατάσταση και μόλις γυρίσω και παίξω λίγο θα γράψω εντυπώσεις. Έχεις κάποιον οδηγό να το δοκιμάσω κι εγώ; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Το google korean keyboard και google pinyin είναι εφαρμογή συστήματος, την απεγκαθιστουμε χωρίς θεμα; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Έχεις κάποιον οδηγό να το δοκιμάσω κι εγώ; Psybill.blogspot.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Psybill.blogspot.com ναι, σε ευχαριστώ! Το θυμήθηκα και έχω ήδη ξεκινήσει το διάβασμα, διότι το είχα συμβουλευτεί όταν έκανα root το tablet. Βέβαια, δεν έβαλα καμία custom ROM έκτοτε. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Τελικά την πήρα σήμερα την αναβάθμιση ota οποτε δεν πέρασα manual την ROM. Άντε να δουμε μπας κ σταματήσουν τα restarts. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Οντως τώρα τελευταια πολλά restarts Βασικά δεν ξέρω εαν παιζει ρολο στα restarts το οτι δεν έχω πολύ ελευθερο χώρο στο tablet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Kαι απανταω μονος μου χαριν αρχειοθετησης Το google korean keyboard και google pinyin είναι εφαρμογή συστήματος, την απεγκαθιστουμε χωρίς θεμα; ναι πως απαναφερω τις επιλογες σε συνδεση με USB υπολογιστη; Ξετικαρα τις επιλογες,¨συνδεση ως καμερα" και την αλλη και τωρα συνδεεται μονο για φορτιση Ρυθμισεις>αποθηκευτικος χωρος>τελιτσες πανω δεξια Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Μόλις εκανα την αναβάθμιση στο nexus 10 και βλέπω τρομερή διάφορα στην απόκριση. Πολύ καλυτερο απο οτι ηταν πριν! Εαν σταματήσουν και οι επανεκκινήσεις θα είμαστε πολύ καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Στην αποκριση τι εννοεις; Ανοιγμα/κλεισιμο εφαρμογων; Οι επανεκκινησεις σε τι συχνοτητα ηταν; εμενα ειναι 4-5 απο την αρχη του χρονου, δε με εχει ενοχλησει δλδ Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Στο άνοιγμα κλείσιμο εφαρμογών ναι βλέπω οτι παει καλυτερα! Οι επανεκκινήσεις σε εμένα ηταν 4-5 την εβδομαδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Tο εχω 8 μηνες και δε θυμαμαι καμια επανεκκίνηση ! το εχετε πολυ φορτωμένο? ,καποια εφαρμογη θα φταιει,δε μπορει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Στο άνοιγμα κλείσιμο εφαρμογών ναι βλέπω οτι παει καλυτερα! Οι επανεκκινήσεις σε εμένα ηταν 4-5 την εβδομαδα! Αν σου είναι εύκολο, μπορεις να βαλεις μια ταινια 1080p και να δεις αν κανει καθόλου διακοπες... ; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Οταν πάω σπίτι θα βάλω και θα σου πω Πάντως τώρα ακόμα και ο κρομ πεταει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Moλις μου εβγαλε και μενα την αναβαθμιση.. ΟΤΑ γινεται; δεν παιζει κανενα προβλημα με ροοτ ε; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts