Jump to content

Google Nexus 10 (by Samsung)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έστειλα ένα μήνυμα στη samsung να δούμε τι θα πούνε..θα το προσπαθήσω λίγο ακόμα ..και αύριο...ακόμη και να το καταφέρω όμως θέλω να ξέρω γιατί κάνει έτσι...αμα μου κάνει τέτοια κολπάκια νομίζω ότι κάποια στιγμή θα ψοφήσει τελείως..α και δεν το έχω rooted όχι..τουλάχιστον όχι εγώ..τώρα αν μου το έστειλαν έτσι δε ξέρω..είμαι και άσχετη απο root κτλ...

Αν το πήρες καινούργιο τότε δεν παίζει να είναι ρουτ.θυμάσαι να είχες μπαταρία αρκετή στο ταμπλετ?

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μετά απο 30 προσπάθειες ανάνηψης άνοιξε...Μπαταρία είχα κάπου στο 70%..Όταν το άνοιξα είχε 67%.Τώρα φαίνεται να δουλεύει καλά.Τι να πώ...Θα φανεί όταν το αφήσω πάλι ώρα ανοιχτό..

Μετά απο 30 προσπάθειες ανάνηψης άνοιξε...Μπαταρία είχα κάπου στο 70%..Όταν το άνοιξα είχε 67%.Τώρα φαίνεται να δουλεύει καλά.Τι να πώ...Θα φανεί όταν το αφήσω πάλι ώρα ανοιχτό..

Πήγε στη Samsung ή όχι τελικά;

Αυτά...

Mαλλον οχι..

Τι κουφο ομως.. Μηπως δεν κραταγες αρκετη ωρα το power? αλλα ειπες οτι το κρατησες 10 δευτερολεπτα..

Εγω ειχα ακουσει για τα random reboot και αρκετο καιρο δεν ειχα δει τπτ, αλλα το εχει κανει 4-5 φορες συνολικα

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Δε ξέρω ρε παιδιά τι να πώ...Τι κόλλημα ήταν και αυτό..Έστειλα e-mail στην samsung και αναμένω απάντηση...Να δώ τι θα μου πούνε..

Πρέπει να έχει δίκιο ο roid rage. Μάλλον δεν κράταγες αρκετή ώρα το power button πατημένο. Σε μένα το έχει κάνει αρκετές φορές. Κολλάει κάποια εφαρμογή και το tablet δεν ανταποκρίνεται, πάντως πάντα επανέρχεται.

• 2 weeks later...
Ξεκινά σιγά σιγά η αναβάθμιση σε 4.3.3 από την Google. (KTU84L)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Ξεκινά σιγά σιγά η αναβάθμιση σε 4.3.3 από την Google. (KTU84L)

Ναι... Ψήνομαι να τη φορέσω από το image αλλά δεν είμαι σίγουρος οτι ξέρω τον τρόπο :)

Αυτά...

Root και τετοια θα χαθουνε;

Ασχετο, ξερει κανεις πως απαναφερω τις επιλογες σε συνδεση με USB υπολογιστη; Ξετικαρα τις επιλογες,¨συνδεση ως καμερα" και την αλλη και τωρα συνδεεται μονο για φορτιση

Μια πλήρης φόρτιση.

Την πέρασα εγώ αλλά το άφησα σπίτι το ταμπλετ. Το έκανα καθαρή εγκατάσταση και μόλις γυρίσω και παίξω λίγο θα γράψω εντυπώσεις.

Την πέρασα εγώ αλλά το άφησα σπίτι το ταμπλετ. Το έκανα καθαρή εγκατάσταση και μόλις γυρίσω και παίξω λίγο θα γράψω εντυπώσεις.

Έχεις κάποιον οδηγό να το δοκιμάσω κι εγώ;

Αυτά...

Το google korean keyboard και google pinyin είναι εφαρμογή συστήματος, την απεγκαθιστουμε χωρίς θεμα;

Μια πλήρης φόρτιση.

Psybill.blogspot.com

ναι, σε ευχαριστώ! Το θυμήθηκα και έχω ήδη ξεκινήσει το διάβασμα, διότι το είχα συμβουλευτεί όταν έκανα root το tablet. Βέβαια, δεν έβαλα καμία custom ROM έκτοτε.

Αυτά...

Τελικά την πήρα σήμερα την αναβάθμιση ota οποτε δεν πέρασα manual την ROM. Άντε να δουμε μπας κ σταματήσουν τα restarts.
Αυτά...

Οντως τώρα τελευταια πολλά restarts

Βασικά δεν ξέρω εαν παιζει ρολο στα restarts το οτι δεν έχω πολύ ελευθερο χώρο στο tablet

Kαι απανταω μονος μου χαριν αρχειοθετησης

Το google korean keyboard και google pinyin είναι εφαρμογή συστήματος, την απεγκαθιστουμε χωρίς θεμα;

ναι

πως απαναφερω τις επιλογες σε συνδεση με USB υπολογιστη; Ξετικαρα τις επιλογες,¨συνδεση ως καμερα" και την αλλη και τωρα συνδεεται μονο για φορτιση

Ρυθμισεις>αποθηκευτικος χωρος>τελιτσες πανω δεξια

Μια πλήρης φόρτιση.

Μόλις εκανα την αναβάθμιση στο nexus 10 και βλέπω τρομερή διάφορα στην απόκριση.

Πολύ καλυτερο απο οτι ηταν πριν!

Εαν σταματήσουν και οι επανεκκινήσεις θα είμαστε πολύ καλά!

Στην αποκριση τι εννοεις; Ανοιγμα/κλεισιμο εφαρμογων;

Οι επανεκκινησεις σε τι συχνοτητα ηταν; εμενα ειναι 4-5 απο την αρχη του χρονου, δε με εχει ενοχλησει δλδ

Μια πλήρης φόρτιση.

Στο άνοιγμα κλείσιμο εφαρμογών ναι βλέπω οτι παει καλυτερα!

Οι επανεκκινήσεις σε εμένα ηταν 4-5 την εβδομαδα!

Tο εχω 8 μηνες και δε θυμαμαι καμια επανεκκίνηση ! το εχετε πολυ φορτωμένο? ,καποια εφαρμογη θα φταιει,δε μπορει!

Στο άνοιγμα κλείσιμο εφαρμογών ναι βλέπω οτι παει καλυτερα!

Οι επανεκκινήσεις σε εμένα ηταν 4-5 την εβδομαδα!

Αν σου είναι εύκολο, μπορεις να βαλεις μια ταινια 1080p και να δεις αν κανει καθόλου διακοπες... ;

Μια πλήρης φόρτιση.

Moλις μου εβγαλε και μενα την αναβαθμιση.. ΟΤΑ γινεται; δεν παιζει κανενα προβλημα με ροοτ ε;

Μια πλήρης φόρτιση.

• The title was changed to Google Nexus 10 (by Samsung)