kek Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Προκειται για ενα εξαιρετο ταμπλετ,ενα 8ωρο χονδρικα μου πιανει εμενα,βεβαια το δουλευω κυριως βραδυνες ωρες,με χαμηλη φωτεινοτητα...βαλτε κι ενα μαυρο φοντο,σας γλυτωνει κι αυτο ποσοστα μπαταριας.... Φυσικα απενεργοποιημενο GPS ,BLUETOOTH και GOOGLE NOW Σε αναμονη κρατα οντως πολλες μερες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Εγώ πάντως πανω απο 5.30 ώρες οθόνη δεν είδα ποτε Οι 5 είναι στάνταρτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Προκειται για ενα εξαιρετο ταμπλετ,ενα 8ωρο χονδρικα μου πιανει εμενα,βεβαια το δουλευω κυριως βραδυνες ωρες,με χαμηλη φωτεινοτητα...βαλτε κι ενα μαυρο φοντο,σας γλυτωνει κι αυτο ποσοστα μπαταριας.... Φυσικα απενεργοποιημενο GPS ,BLUETOOTH και GOOGLE NOW Σε αναμονη κρατα οντως πολλες μερες! Και εγώ ακριβώς την ίδια χρήση κάνω, για αυτό ίσως αγγίζω τους οκτώ ώρες.σχεδόν πάντα χρήση στο κρεβάτι βράδυ για να μας πάρει ο ύπνος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Δε μασάει τίποτα το tablet μας. Με ελάχιστη χρήση βέβαια... Αλλά ξεχνάω που είναι ο φορτιστής. Κυρίως για διάβασμα rss και shurfing. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Ο πιο σημαντικός λογος που είμαι ακόμα με την εργοστασιακή ρομ είναι η μηδενική κατανάλωση σε stand by. Με την cyanogen έχανε 8-10% μέσα σ' ενα βράδυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Ο πιο σημαντικός λογος που είμαι ακόμα με την εργοστασιακή ρομ είναι η μηδενική κατανάλωση σε stand by. Με την cyanogen έχανε 8-10% μέσα σ' ενα βράδυ! Μόνο root έχω κάνει και αυτό όχι για κάποιο ιδιαίτερο λόγο, απλώς ακολούθησα τον οδηγό του psybill http://psybill.blogspot.gr/ (έξοχος!) για να δοκιμάσω και λίγο έλεγχο μέσω terminal από το pc μου. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 καλησπέρα σε όλους! Το τάμπλετ είναι στην οικογένεια από όταν βγήκε εδώ και σχεδόν 18 μήνες με κανένα απολύτως θέμα. Έχω μείνει σε 4.2.2 και θέλω να περάσω σε ΚΚ πάντα μέσω custom rom. Υπάρχει κάποια ειδική διαδικασία ή φλασάρω με καθαρό install πάντα την ΚΚ ρομ? Έχει μείνει στα χέρια της γυναίκας το τάμπλετ ίσως και πάνω από χρόνο γι αυτό και μείναμε πίσω :p Επίσης προτείνετε αν ξέρετε κάποια σταθερή ΚΚ, ευχαριστώ :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 καλησπέρα σε όλους! Το τάμπλετ είναι στην οικογένεια από όταν βγήκε εδώ και σχεδόν 18 μήνες με κανένα απολύτως θέμα. Έχω μείνει σε 4.2.2 και θέλω να περάσω σε ΚΚ πάντα μέσω custom rom. Υπάρχει κάποια ειδική διαδικασία ή φλασάρω με καθαρό install πάντα την ΚΚ ρομ? Έχει μείνει στα χέρια της γυναίκας το τάμπλετ ίσως και πάνω από χρόνο γι αυτό και μείναμε πίσω :p Επίσης προτείνετε αν ξέρετε κάποια σταθερή ΚΚ, ευχαριστώ :happy: Ελπίζω να ξέρεις ότι μιλάμε για....nexus! :lol: Γιατί δεν περνάς την επίσημη 4.4.2 και αν θέλεις την κάνεις και root; Δουλεύει άψογα, ταχύτατα και πολύ σταθερά (στο δικό μου τουλάχιστον) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Ελπίζω να ξέρεις ότι μιλάμε για....nexus! :lol: Γιατί δεν περνάς την επίσημη 4.4.2 και αν θέλεις την κάνεις και root; Δουλεύει άψογα, ταχύτατα και πολύ σταθερά (στο δικό μου τουλάχιστον) Και εγώ αυτό θα σου πρότεινα. Το ταμπλετάκι είναι κτήνος! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Παιδιά ξέρει κανείς που μπορεί να βρεθεί η official cover που πουλάει το play store??:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Μη μας πιασει το ΣΔΟΕ μετα... Οταν λες cover; εγγυηση; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Μη μας πιασει το ΣΔΟΕ μετα... Οταν λες cover; εγγυηση; Μάλλον αυτό εννοεί: όλα τα λεφτά για αυτό το cover (κατ' εμέ) είναι στο 1:50" Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Δεν το βλεπω να κανει δουλεια.. Σκοπος ειναι να πιανει τις γωνιες. Αυτο εδω ειναι πραγματικά χρησιμο και ωραιο http://m.ebay.com/orderDetails?itemId=380818901676&txnId=474306957025 και φτηνο.. Μαζι με ενα screen protector ειναι οτι χρειαζεται. Και για τη μεταφορα σε τσαντα-βαλιτσα ενα τετοιο http://www.banggood.com/Wholesale-Zippered-Closed-Soft-Case-Pouch-With-Android-Pattern-For-10-Inch-Tablet-p-58241.html ειναι οτι χρειάζεται Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Δεν το βλεπω να κανει δουλεια.. Σκοπος ειναι να πιανει τις γωνιες. Αυτο εδω ειναι πραγματικά χρησιμο και ωραιο http://m.ebay.com/orderDetails?itemId=380818901676&txnId=474306957025 και φτηνο.. Μαζι με ενα screen protector ειναι οτι χρειαζεται. Και για τη μεταφορα σε τσαντα-βαλιτσα ενα τετοιο http://www.banggood.com/Wholesale-Zippered-Closed-Soft-Case-Pouch-With-Android-Pattern-For-10-Inch-Tablet-p-58241.html ειναι οτι χρειάζεται Το πρώτο link δεν παίζει... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 http://www.ebay.com/itm/for-Google-Nexus-10-Flexible-S-Shape-Poly-Gel-Skin-TPU-Soft-Black-Case-Cover-/380818901676?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&hash=item58aa934aac Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 http://www.ebay.com/itm/for-Google-Nexus-10-Flexible-S-Shape-Poly-Gel-Skin-TPU-Soft-Black-Case-Cover-/380818901676?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&hash=item58aa934aac Καλό φαίνεται :) Στο δικό μου έχω βάλει μια Poetic Slim http://www.poeticcases.com/poetic-case-for-the-google-nexus-10 σε χρώνα Navy Blue και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Στέκεται κιόλας το τάμπλετ σε γωνία που θέλω, κυρίως όταν πληκτρολογώ με τα δύο χέρια. Του έχω βάλει και ένα τέτοιο http://mediadevil.com/eu/browse-by-device/google/google-nexus-10/magicscreen-clear-edition-google-nexus-10-samsung.html και είμαι άρχοντας. Βέβαια το προσέχω πολύ... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Ελπίζω να ξέρεις ότι μιλάμε για....nexus! :lol: Γιατί δεν περνάς την επίσημη 4.4.2 και αν θέλεις την κάνεις και root; Δουλεύει άψογα, ταχύτατα και πολύ σταθερά (στο δικό μου τουλάχιστον) Και εγώ αυτό θα σου πρότεινα. Το ταμπλετάκι είναι κτήνος! Ευχαριστώ παιδιά μάλλον αυτό θα κάνω.. Απλά επειδή μιλάμε για nexus μόνο σε στοκ δεν πήγε το μυαλό μου :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Ευχαριστώ παιδιά μάλλον αυτό θα κάνω.. Απλά επειδή μιλάμε για nexus μόνο σε στοκ δεν πήγε το μυαλό μου :p:p Πέρασα από custom rom πριν καιρό.Σαν την στοκ καμία σε σταθερότητα και ταχύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 http://www.amazon.com/MoKo-Lightweight-Smart-shell-Google-Samsung/dp/B00AHBKW2S Από e-bay την έχω πάρει, είναι καταπληκτική. Δουλεύει και το smart wake (ανοίγει η οθόνη μόλις ανοίξεις την θήκη. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Μάλλον αυτό εννοεί: όλα τα λεφτά για αυτό το cover (κατ' εμέ) είναι στο 1:50" Σωστά, αυτήν εννοώ. Προστατεύει χωρίς να το κάνει κτήνος το τάμπλετ. Αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ! Αν κάποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chara_2006 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Παιδιά μεγάλο πρόβλημα!! Ενώ είχα ανοιχτό το τάμπλετ και σέρφαρα στο Ίντερνετ,το άφησα για μια στιγμή και όταν πήγα να το ξεκλειδώσω δεν έκανε τίποτα..Δεν ανοίγει και το έβαλα και να φορτίσει αλλά ούτε εκεί τίποτα...Τι να κάνω??Να το στείλω στη Samsung??Ξέρει κανείς που ακριβώς?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Παιδιά μεγάλο πρόβλημα!! Ενώ είχα ανοιχτό το τάμπλετ και σέρφαρα στο Ίντερνετ,το άφησα για μια στιγμή και όταν πήγα να το ξεκλειδώσω δεν έκανε τίποτα..Δεν ανοίγει και το έβαλα και να φορτίσει αλλά ούτε εκεί τίποτα...Τι να κάνω??Να το στείλω στη Samsung??Ξέρει κανείς που ακριβώς?? Δοκίμασες να κρατήσεις πατημένο το κουμπί power για 10 δευτερόλεπτα προκειμένου να κάνει reset? Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chara_2006 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Δοκίμασα ναι..Δεν ανταποκρίνεται..Και αν το βάλω στη φόρτιση επίσης δε φορτίζει..Δεν εμφανίζει κάν την μπαταριούλα.Στα καλά καθούμενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Δοκίμασα ναι..Δεν ανταποκρίνεται..Και αν το βάλω στη φόρτιση επίσης δε φορτίζει..Δεν εμφανίζει κάν την μπαταριούλα.Στα καλά καθούμενα... E, αν δεν κάνει τπτ τότε πήγαινέ το μια βόλτα από εκεί που το πήρες. Αυτό θα έκανα, εκτός και αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι άλλο. Το έχεις rooted? Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chara_2006 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 έστειλα ένα μήνυμα στη samsung να δούμε τι θα πούνε..θα το προσπαθήσω λίγο ακόμα ..και αύριο...ακόμη και να το καταφέρω όμως θέλω να ξέρω γιατί κάνει έτσι...αμα μου κάνει τέτοια κολπάκια νομίζω ότι κάποια στιγμή θα ψοφήσει τελείως..α και δεν το έχω rooted όχι..τουλάχιστον όχι εγώ..τώρα αν μου το έστειλαν έτσι δε ξέρω..είμαι και άσχετη απο root κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts