sdoe21 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Στην Ελβετία καινούριο κάνει 260 φράγκα (λιγό περισσότερα από 200€). :happy: Ξέρει κανείς τιμές στην Γερμανία? Θα είμαι σε μερικές μέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chara_2006 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Μόλις παρέλαβα το 16αρι τελικά..Φαίνεται γαμάτο απλά έχει αγγλικό φορτιστή.Να πάρω έναν οποιοδήποτε αντάπτορα?Ή θέλει συγκεκριμένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Μόλις παρέλαβα το 16αρι τελικά..Φαίνεται γαμάτο απλά έχει αγγλικό φορτιστή.Να πάρω έναν οποιοδήποτε αντάπτορα?Ή θέλει συγκεκριμένο? οποιονδηποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 28, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Ένας οποιοσδήποτε αντάπτορας κάνει μια χαρά τη δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Μόλις παρέλαβα το 16αρι τελικά..Φαίνεται γαμάτο απλά έχει αγγλικό φορτιστή.Να πάρω έναν οποιοδήποτε αντάπτορα?Ή θέλει συγκεκριμένο? Τελικά απο που το πήρες αν επιτρέπεται γιατί με ενδιαφέρει και εμένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chara_2006 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Ευχαριστω παιδια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Καλημέρα σας!Υπάρχει κάποια ειδική έκδοση flash player?Σε προηγούμενες σελίδες βρήκα μια έκδοση dolphin που λειτουργεί το flash player αλλά με 4.4 όμως, στην τελευταία που έχουμε τώρα θα δουλέψει? Γενικά τι κάνετε και βλέπετε τα video?Υπόψιν δεν είμαι root. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Καλημέρα σας!Υπάρχει κάποια ειδική έκδοση flash player?Σε προηγούμενες σελίδες βρήκα μια έκδοση dolphin που λειτουργεί το flash player αλλά με 4.4 όμως, στην τελευταία που έχουμε τώρα θα δουλέψει? Γενικά τι κάνετε και βλέπετε τα video?Υπόψιν δεν είμαι root. Δουλεύει και με 4.4.2.Άμα θες flash κατέβασε dolphin με το patch.video γενικά στο ίντερνετ παίζουν όλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Ναι δουλευει κανονικα στον ντπλφιν Βαλε ομως jetpack παει πολυ πιο γρηγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Πρέπει να κατεβάσω τη συγκεκριμένη έκδοση που έχει ειπωθεί εδώ μέσα? Με το dolphin είμαι τώρα και δε βλέπω τίποτα. Ποιο patch.video είναι αυτό? Και αν ζητήσει αναβάθμιση τι κάνουμε? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Πρέπει να κατεβάσω τη συγκεκριμένη έκδοση που έχει ειπωθεί εδώ μέσα? Με το dolphin είμαι τώρα και δε βλέπω τίποτα. Ποιο patch.video είναι αυτό? Και αν ζητήσει αναβάθμιση τι κάνουμε? http://www.cultofandroid.com/49840/install-flash-player-android-4-4-kitkat/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Ok το πρόβλημα λύθηκε! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!! Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Puffin browser μια αλλη επιλογή αλλά δεν ξέρω τι παίζει με την ασφάλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 (edited) η εγγυηση καλυπτει συσκευη με ρουτ? σκεφτομαι να το στειλω στο σερβις γιατι αρκετες φορες οταν μενει πολλες ωρες σε sleep mode, δεν ανοιγει με το power αλλα θελει κανονικο boot (10 δευτερολεπτα πατημα το power κουμπι)... Edited March 7, 2014 by razkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 η εγγυηση καλυπτει συσκευη με ρουτ? σκεφτομαι να το στειλω στο σερβις γιατι αρκετες φορες οταν μενει πολλες ωρες σε sleep mode, δεν ανοιγει με το power αλλα θελει κανονικο boot (10 δευτερολεπτα πατημα το power κουμπι)... Κανονικά όχι δε σε καλύπτει, οπότε βγάλε το root και στείλε το :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Ρουταρισμενη συσκευή δεν καλύπτεται. Κάνε unroot και μετά στειλτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Εχω αγορασει ενα μεταχειρισμενο νεξους του οποιο εληξε η εγγυηση του ενος χρονου που εγραφε η αποδειξη. Στην ελλαδα εχουν ενα χρονο η 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Κανονικά όχι δε σε καλύπτει, οπότε βγάλε το root και στείλε το :) Με factory reset φεύγει το ρουτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Έχω την εντύπωση πως ναι, αλλά μη κάνεις θα έλεγα factory reset. Στο nexus toolkit έχει επιλογή για unroot ώστε να μη χάσεις και τις ρυθμίσεις σου. Και επίσης μέσα από το ίδιο πρόγραμμα κλείδωσε και τον bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Έχω την εντύπωση πως ναι, αλλά μη κάνεις θα έλεγα factory reset. Στο nexus toolkit έχει επιλογή για unroot ώστε να μη χάσεις και τις ρυθμίσεις σου. Και επίσης μέσα από το ίδιο πρόγραμμα κλείδωσε και τον bootloader. Τον bootloader δεν τον έχω ξεκλειδώσει, είχα κάνει μια πατέντα με το NRT και είχα κάνει μόνο ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 η εγγυηση καλυπτει συσκευη με ρουτ? σκεφτομαι να το στειλω στο σερβις γιατι αρκετες φορες οταν μενει πολλες ωρες σε sleep mode, δεν ανοιγει με το power αλλα θελει κανονικο boot (10 δευτερολεπτα πατημα το power κουμπι)... Εγώ έχω προσέξει ότι αν το αφήσω σε deep sleep πολύ ώρα, μετά πατώντας το κουμπί αργεί να ανταποκριθεί πολύ η οθόνη.στρώνει μόνο με επανεκκίνηση.Αυτό σου κάνει και εσένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Εγώ έχω προσέξει ότι αν το αφήσω σε deep sleep πολύ ώρα, μετά πατώντας το κουμπί αργεί να ανταποκριθεί πολύ η οθόνη.στρώνει μόνο με επανεκκίνηση.Αυτό σου κάνει και εσένα? Ναι, και αυτό. Μου το έκανε πριν λίγο πάλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ναι, και αυτό. Μου το έκανε πριν λίγο πάλι... Περίεργο ρε ****το..Εγώ του έχω κάνει clean install 4.4.2 πρόσφατα κιόλας.Έχεις διαβάσει τίποτα σε xda? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Περίεργο ρε ****το..Εγώ του έχω κάνει clean install 4.4.2 πρόσφατα κιόλας.Έχεις διαβάσει τίποτα σε xda? Παιδιά, μήπως είναι κάποιο app? διότι το έχω μέρες σε standby (διότι δεν το λειτουργώ και πολύ) αλλά δε μου συμβαίνει αυτό που γράφετε. Το μόνο περίεργο είναι πως μια φορά το είδα να εμφανίζει στην οθόνη το logo του Nexus για 2 δευτερόλεπτα και μετά περίμενε στην οθόνη να βάλω το pattern. Σαν να έκανε restart αλλά δεν είχε κάνει διότι στο status είδα πως ήταν ώρες ανοιχτό. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Παιδιά, μήπως είναι κάποιο app? διότι το έχω μέρες σε standby (διότι δεν το λειτουργώ και πολύ) αλλά δε μου συμβαίνει αυτό που γράφετε. Το μόνο περίεργο είναι πως μια φορά το είδα να εμφανίζει στην οθόνη το logo του Nexus για 2 δευτερόλεπτα και μετά περίμενε στην οθόνη να βάλω το pattern. Σαν να έκανε restart αλλά δεν είχε κάνει διότι στο status είδα πως ήταν ώρες ανοιχτό. Εμένα δεν το κάνει συνέχεια.ώρες ώρες τρώει αυτό το σκαλωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts