Roid_rage Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Kαι ο thanos πανω, παρομοιο προβλημα εχει με τη μπαταρια, αλλα φαινεται περιεργο, τπτ δεν εδειχνε οτι θα προκυψει τετοιο θεμα, η παταρια ειναι αριστη, η ρομ επισης, ισως φταιει η αναβαθμιση.. και γενικα οι συνθηκες φορτισης φαινονται οι ενδεδειγμενες (φορτιση σε χαμηλο ποσοστο, εξοδος απο τη μπριζα κοντα ή πριν το γεμισμα..). Ειναι κατι που φοβομουν απο την αρχη, καθως δεν ειχα ταμπλετ πριν και λεω με συνεχη χρηση και καθημερινο φορτισμα-αδειασμα ποσο θα αντεξει..; Αλλα διαβασα οτι οι μπαταριες αναλογα με το ποτε τις φορτιζεις, αντεχουν αρκετα, δλδ αν ειναι στο 20% και κατω υποτιθεται οτι βγαζουν 4000 φορτισεις, κατι που μεταφραζεται σε χρονια λειτουργιας. Το hdmi τι παρουσιαζει; Εγω το εχω βαλει σε 3 Samsung οθονες και δεν ειχε ποτε προβλημα, μηπως φταιει κανενα κινεζικο βισμα/ανταπτορας; Το κακο ειναι οτι δε διαλεγεις οθονη, οπως στα λαπτοπ, εσωτερικη, εξωτερικη, 2 ταυτοχρονα, αλλα παιζουν και οι δύο μαζι, απλα χαμηλωνεις την φωτεινοτητα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Kαι ο thanos πανω, παρομοιο προβλημα εχει με τη μπαταρια, αλλα φαινεται περιεργο, τπτ δεν εδειχνε οτι θα προκυψει τετοιο θεμα, η παταρια ειναι αριστη, η ρομ επισης, ισως φταιει η αναβαθμιση.. και γενικα οι συνθηκες φορτισης φαινονται οι ενδεδειγμενες (φορτιση σε χαμηλο ποσοστο, εξοδος απο τη μπριζα κοντα ή πριν το γεμισμα..). Ειναι κατι που φοβομουν απο την αρχη, καθως δεν ειχα ταμπλετ πριν και λεω με συνεχη χρηση και καθημερινο φορτισμα-αδειασμα ποσο θα αντεξει..; Αλλα διαβασα οτι οι μπαταριες αναλογα με το ποτε τις φορτιζεις, αντεχουν αρκετα, δλδ αν ειναι στο 20% και κατω υποτιθεται οτι βγαζουν 4000 φορτισεις, κατι που μεταφραζεται σε χρονια λειτουργιας. Το hdmi τι παρουσιαζει; Εγω το εχω βαλει σε 3 Samsung οθονες και δεν ειχε ποτε προβλημα, μηπως φταιει κανενα κινεζικο βισμα/ανταπτορας; Το κακο ειναι οτι δε διαλεγεις οθονη, οπως στα λαπτοπ, εσωτερικη, εξωτερικη, 2 ταυτοχρονα, αλλα παιζουν και οι δύο μαζι, απλα χαμηλωνεις την φωτεινοτητα Έσβησα το tune in radio που χρησιμοποιούσα και δείχνει να έχει πάρει τα πάνω του το ταμπλετ.Το παρακολουθώ ακόμα τις τελευταίες μέρες και θα επανέλθω με νεότερα. Καλημερα τρια θεματα: 1. Μετα την 4.4.4 εχετε δει διαφορα στην μπαταρια;σαν να πεφτει πολυ γρηγορα,κατι σαν 4 ωρες σερφαρισμα!!!!!!!!!!!!!το ταμπλετακι ειναι αγορασμενο σεπτεμβριο δεν δικαιολογει τετοια αποδοση. 2.αν υποθεσουμε οτι εχει οντως προβλημα καλυπτεται η μπαταρια απο εγγυηση; 3. Εχει βρει κανεις λυση για το θεμα με το hdmi; σε tv samsung αρχικα επαιζε κανονικα,μετα απο καιρο δεν επαιζε ηχο,τωρα που το δοκιμαζω σε tv lg σε δυο διαφορετικες δεν παιζει ουτε εικονα ουτε ηχο αμαρτια να εχεις τετοιο μηχανημα να εχεις xbmc και να μην μπορεις να το εκμεταλευτεις,στα ξενα φορα δεν μπορω να καταλαβωτι γινεται καθε πληροφορια καλοδεχουμενη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Ρε παιδιά το δικό μας ταμπλετάκι θα πάρει ή όχι το L version? Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Ρε παιδιά το δικό μας ταμπλετάκι θα πάρει ή όχι το L version? Θα παρει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Θα παρει ! YES! Είδα πως έβγαλε previews μόνο για 5 και 7 και ανησύχησα :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kloze Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Καλημέρα,λοιπόν έκανα επαναφορά εργοστασιακών,πήρα άλλο καλώδιο hdmi και όλα κομπλέ βλέπω ταινιακι σπάταλο ,τώρα η μπαταρία ειναι στις 5-6 ώρες σερφάρισμα, του πέρασα και το battery doctor και έφτιαξε το θέμα. Παράθεση :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Καλημέρα στην παρέα! Μια ακόμη απόδειξη για το τι εστί η μπαταρία του tablet μας. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Καλημέρα στην παρέα! Μια ακόμη απόδειξη για το τι εστί η μπαταρία του tablet μας. Μία χαρά σε βρίσκω! Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να το αφήσω τόσο πολύ ώρα στην ησυχία του για να δω σε idle πόσο χάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Μία χαρά σε βρίσκω! Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να το αφήσω τόσο πολύ ώρα στην ησυχία του για να δω σε idle πόσο χάνει. Καλά, μη νομίζεις και εγώ τα ΣΚ το λιώνω :) Αλλά καθημερινές θα ασχοληθώ ελάχιστα μιας που όλη μέρα είμαι μπροστά σε PC... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Κάποιος τρόπος για root χωρίς Η/Υ; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Πάντως πριν την τςλυταια αναβάθμιση όλα ηταν ποιο smooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να μη μου βγάζει την ειδοποίηση του update? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Το θεμα με τη συνδεση Pc παραμενει.. Το εχει αναγνωρισει, αλλα το ανοιγει μονο σαν ¨φωτογραφικη μηχανη¨. Βλεπει μονο το φακελο DCIM. Ειναι ενεργοποιημενος ο εντοπισμος σφαλματων, θελει τπτ αλλο? Το προβλημα που εχω ειναι οτι για καποιο λογο δεν περναει μεγαλα αρχεια (ταινιες). Σε καποια φαση της διαδικασιας βγαζει σφαλμα "The device has either stop responding or has been disconnected. The camera may not support copying files from your computer". Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Το θεμα με τη συνδεση Pc παραμενει.. Το εχει αναγνωρισει, αλλα το ανοιγει μονο σαν ¨φωτογραφικη μηχανη¨. Βλεπει μονο το φακελο DCIM. Ειναι ενεργοποιημενος ο εντοπισμος σφαλματων, θελει τπτ αλλο? Το προβλημα που εχω ειναι οτι για καποιο λογο δεν περναει μεγαλα αρχεια (ταινιες). Σε καποια φαση της διαδικασιας βγαζει σφαλμα "The device has either stop responding or has been disconnected. The camera may not support copying files from your computer". Καλημέρα φίλε! Δοκίμασε μόλις το συνδέσεις να πας στην διαχείριση συσκευών και να βρεις το τάμπλετ.Επέλεξε update driver μετά επέλεξε εσύ από τους διαθέσιμους στη λίστα και φόρτωσε το mtp driver. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Thnx φιλε, θα το κανω μολις παω στο pc. Απλα μου φανηκε περιεργο γιατι το αναγνωριζει σαν Nexus10 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Έχω μια θήκη που αφήνει ελάχιστο περιθώριο γύρω από την οθόνη. Θέλω λοιπόν μια ζελατίνα που να μην πιάνει τελείως στα άκρα του tablet. Είχα μια που ήταν τσιμα τσιμα αλλά δεν μπόρεσα να την ευθυγραμμισω με τίποτα και την πέταξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Εγω εχω αυτην ,ειναι απο τσιμα τσιμα εως ιδανικη, δλδ εχει μισο χιλιοστο πάνω και κατω και ενα χιλιοστό αριστερα δεξια. Το πρόβλημα είναι ότι είναι 10αρι ταμπλετ και μου ηρθαν οι 2 απο τις 3 με τσακισματα. Εχω βαλει τη μία απο αυτες και εχει 3 φουσκαλιτσες που οφείλονται σε τσακισμα. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Εγω εχω αυτην ,ειναι απο τσιμα τσιμα εως ιδανικη, δλδ εχει μισο χιλιοστο πάνω και κατω και ενα χιλιοστό αριστερα δεξια. Το πρόβλημα είναι ότι είναι 10αρι ταμπλετ και μου ηρθαν οι 2 απο τις 3 με τσακισματα. Εχω βαλει τη μία απο αυτες και εχει 3 φουσκαλιτσες που οφείλονται σε τσακισμα. Πω πω πανάκριβες είναι. :-P Θα τις παραγγείλω αύριο κιόλας. Το έχω εδώ και έξι μήνες χωρίς ζελατίνα και χτες κάπου χαράχτηκε η θήκη. Οπότε άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια. Βέβαια η μόνη χρήση είναι στο κρεβάτι αντί για βιβλίο και Κυριακή πρωί στην καφετέρια μέχρι να ξυπνήσουν οι άλλοι. Δεν παύει όμως να θέλει προσοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Ο αδερφός μου το εχει χωρις ζελατινα και χωρις θηκη εδω και 1.5+ χρονο, δεν εχει καμία γρατζουνια. Του κανεις ελαφριά χρηση και δε χρειάζεται να φοβασαι.. Εγω απλα δεν αντεχω να εχω απροστάτευτα τα πράγματά μου :) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Ο αδερφός μου το εχει χωρις ζελατινα και χωρις θηκη εδω και 1.5+ χρονο, δεν εχει καμία γρατζουνια. Του κανεις ελαφριά χρηση και δε χρειάζεται να φοβασαι.. Εγω απλα δεν αντεχω να εχω απροστάτευτα τα πράγματά μου :) Και εγώ το έχω κανένα εξάμηνο χωρίς την θήκη.Του έδινε αρκετό βάρος και πάχος για να την έχω συνέχεια. Πλεόν την χρησιμοποιώ μόνο όταν το παίρνω μαζί μου εκτός σπιτιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Moλις συνειδητοποιησα οτι η TWRP recovery δεν κανει backup και λεει οτι ο δισκος Ε: δε βρεθηκε. Το συνδεσα με υπολογιστη να δω ποιο ειναι το file system και λεει Generic hierarchical που βλεπω οτι ειναι το file system της Apple (!) και ειναι read only, κατι που μπορει να εξηγει το θεμα.. Τι recovery εχετε και τι νομιζετε γι`αυτο; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjans Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Σε μένα όλα καλά με το TWRP! Και backup έχω κάνει και άλλο ρομ έχω εγκαταστήσει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Backup έχω πάρει κι εγώ με twrp αλλά στο 1+. Πάντως δε βλέπω λόγο να μη μπορεί να γίνει το ίδιο στο nexus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Ισως να μην εχει γινει καλη εγκατάσταση, αλλα δεν ξερω Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjans Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Να ξανα εκαταστησεις το stock image και ξανα το recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts