manos_tzatz Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Νομίζω πως η τιμή που αναφέρεις είναι πολύ καλή, είσαι σίγουρος πως είναι με την εργασία και το φπα; Όχι, δεν είμαι... :S Πάντως από την αντιπροσωπεία μου είπαν 280 ευρώ για να το αντικαταστήσουν, πράγμα απαγορευτικό. Για ένα τζάμι που να πάρει! Αφού κατά τα άλλα λειτουργεί άψογα! Μου περνάει απ' το μυαλό να το δώσω σκοτωμένο, μπας και το πάρει κανένας που ασχολείται και το φτιάξει μόνος του με οθόνη απο ebay ξέρω γω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Όχι, δεν είμαι... :S Πάντως από την αντιπροσωπεία μου είπαν 280 ευρώ για να το αντικαταστήσουν, πράγμα απαγορευτικό. Για ένα τζάμι που να πάρει! Αφού κατά τα άλλα λειτουργεί άψογα! Μου περνάει απ' το μυαλό να το δώσω σκοτωμένο, μπας και το πάρει κανένας που ασχολείται και το φτιάξει μόνος του με οθόνη απο ebay ξέρω γω... Μισό, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου υπάρχουν πολλά service για σντικατάσταση digitizer σε iPad mini. Η μόνη ένσταση ήταν για το κόστος που αναφέρατε. Εάν ψάξετε στο ebay δώστε σημασία στο να διαθέτει το digitizer IC connector καθώς κανείς δεν αναλαμβάνει να κάνει 24 διαφορετικές κολλήσεις. Έαν επιθυμείτε στείλτε μου ένα pm για λεπτομέρειες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Καλησπερα.Τσιμπησα ενα 32αρι cellular πριν λιγες μερες (εν αναμονη παραλαβης λογω και του τριημερου) και εχω ψιλομπερδευτει...Το μοντελο αυτο ειναι lte; Γιατι αλλου διαβαζω οτι ειναι 3G αλλου 4G...Ειναι ενα και το αυτο ή υπαρχουν δυο εκδοσεις αναλογα το δικτυο; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Καλησπερα.Τσιμπησα ενα 32αρι cellular πριν λιγες μερες (εν αναμονη παραλαβης λογω και του τριημερου) και εχω ψιλομπερδευτει...Το μοντελο αυτο ειναι lte; Γιατι αλλου διαβαζω οτι ειναι 3G αλλου 4G...Ειναι ενα και το αυτο ή υπαρχουν δυο εκδοσεις αναλογα το δικτυο; Lte είναι. Όταν λένε 3g, (κακώς το λένε έτσι) εννοούν ότι παίρνει sim. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 (edited) Α ωραια!Ηρεμησα τωρα!Δυστυχως με τον τροπο που περιγραφουν ενα προιον σε μπερδευουν πολυ ευκολα...Αντε να δω τωρα ποτε θα μου ερθει....Thanks!! Edit:Τελικα το παρελαβα σημερα το απογευμα..Ολα καλα. Ομως ,πως γινεται να μην ρωταει καθε φορα τον κωδικο μου οταν κατεβαζω εφαρμογη απο το store;Υπαρχει καποια επιλογη/ρυθμιση; Edited March 6, 2014 by dimtsag Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klasompanieras Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Παιδιά έκανε κανένας την αναβάθμιση; Πως σας φάνηκε; Αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Καλημερα. Αξιζει.καντην.θα δεις αρκετη διαφορα στην ταχυτητα.set up as new ομως.θα παιδευτεις να ξαναπερασεις κωδικους σε facebook,twitter,mail κλπ αλλα αξιζει.... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Καλημερα. Αξιζει.καντην.θα δεις αρκετη διαφορα στην ταχυτητα.set up as new ομως.θα παιδευτεις να ξαναπερασεις κωδικους σε facebook,twitter,mail κλπ αλλα αξιζει.... Παιδια, πρωτα backup, μετα επαναφορα και setup as new, ανοιγει η συσκευη φρεσκια φρεσκια, αναβαθμιζετε και μετα παλι επαναφορα ρυθμισεων και οταν σας ρωτησει, τοτε επαναφερετε το backup. Κανενας κοπος... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klasompanieras Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Εγω πάτησα ενημέρωση λογισμικού χωρίς να κάνω τίποτα απο αυτά...πειράζει;λέτε να μην έγινε σωστά η αναβάθμιση...; Δεν είδα τις απαντήσεις σας, δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Εγω πάτησα ενημέρωση λογισμικού χωρίς να κάνω τίποτα απο αυτά...πειράζει;λέτε να μην έγινε σωστά η αναβάθμιση...; Δεν είδα τις απαντήσεις σας, δυστυχώς. H αναβάθμιση σωστά θα γίνει καθώς αυτή είναι μία από τις ενδεδειγμένες επιλογές αναβάθμισης από την Apple. Το θέμα είναι πως κάθε αναβάθμιση σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις κι ενα ξεκαθάρισμα στη συσκευή σου και είναι ευκαιρία το restore και setup as new.. αφού πρώτα αποθηκεύσεις όλα τα δεδομένα σου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Και εγω την εκανα χωρις factory restore. Αν και το εχω λιγοτερο απο εβδομαδα μου φανηκε πιο "γλυκο" στην αποκριση.Και με αρκετα καλυτερη αυτονομια.Αν και δεν το λιωνω στη χρηση εχω την αισθηση οτι ολες οι εφαρμογες ανοιγουν πιο αμεσα... Αξιζει να γινει jaibreak στην συσκευη;(Οταν βγει για την 7.1) Θα μου δωσει κατι παραπανω σε σχεση με τωρα; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Παιδια, πρωτα backup, μετα επαναφορα και setup as new, ανοιγει η συσκευη φρεσκια φρεσκια, αναβαθμιζετε και μετα παλι επαναφορα ρυθμισεων και οταν σας ρωτησει, τοτε επαναφερετε το backup. Κανενας κοπος... Αυτή η διαδικασία όντως είναι γρήγορη, αλλά να σημειώσουμε ότι με την επαναφορά του backup μπορεί να επανέρθει προβληματικό μέρος λογισμικού που θα ήθελε κάποιος να «πετάξει» με την αναβάθμιση/set up as new. Αν θέλει κάποιος να είναι απολύτως «καθαρός» στο νέο λογισμικό, δεν θα πρέπει να κάνει επαναφορά backup. Πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί χρόνο μέχρι να ξαναρυθμίσει εφαρμογές και εικονίδια όπως ακριβώς τα είχε. ΑΛΛΟΣ ένας μύθος περί «παραγωγικότητας» των μηλοσυσκευών. Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Αυτή η διαδικασία όντως είναι γρήγορη, αλλά να σημειώσουμε ότι με την επαναφορά του backup μπορεί να επανέρθει προβληματικό μέρος λογισμικού που θα ήθελε κάποιος να «πετάξει» με την αναβάθμιση/set up as new. Αν θέλει κάποιος να είναι απολύτως «καθαρός» στο νέο λογισμικό, δεν θα πρέπει να κάνει επαναφορά backup. Πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί χρόνο μέχρι να ξαναρυθμίσει εφαρμογές και εικονίδια όπως ακριβώς τα είχε. ΑΛΛΟΣ ένας μύθος περί «παραγωγικότητας» των μηλοσυσκευών. Καλώς τον! Το βασικότερο είναι η εγκατάσταση της αναβάθμισης να γίνει σε καθαρή συσκευή. Αφού γίνει αυτό, μπορεί να επαναφερθεί το backup, αν δεν είχε κάποιο πρόβλημα πιο πριν ο χρήστης. Αλλά, και απλά την αναβάθμιση να κάνει κάποιος, χωρίς τίποτα άλλο, μάλλον δεν θα δεί διαφορά. Δεν μας είπες εντυπώσεις μετά την αναβάθμιση. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Κάποια μικρή βελτίωση στην απόδοση υπάρχει μετά την αναβάθμιση, αλλά όχι στο επίπεδο της προσδοκίας για τόση αναμονή. Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpatera Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Θα μπορούσε να μου πει καποιος ,επειδή είμαι άσχετος, γιατί όταν κάνω ενημέρωση λογισμικού δεν μου βγάζει τίποτα? Κάποιος φίλος μου ,είχε κάνει jailbreak στο ipadmini μου, αλλά επειδή αυτό κολλούσε συνέχεια , εγώ έκανα επαναφορά ρυθμίσεων. Η cy:lol:dia εξαφανίστηκε... αλλά δεν κάνει ενημερωση συστήματος. Κάνω κάτι λάθος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Θα μπορούσε να μου πει καποιος ,επειδή είμαι άσχετος, γιατί όταν κάνω ενημέρωση λογισμικού δεν μου βγάζει τίποτα? Κάποιος φίλος μου ,είχε κάνει jailbreak στο ipadmini μου, αλλά επειδή αυτό κολλούσε συνέχεια , εγώ έκανα επαναφορά ρυθμίσεων. Η cy:lol:dia εξαφανίστηκε... αλλά δεν κάνει ενημερωση συστήματος. Κάνω κάτι λάθος?? Εάν πάτε Ρυθμίσεις - Γενικά - Πληροφορίες τι έκδοση λογισμικού σας εμφανίζει; Προφανώς με το restore που κάνατε στη συσκευή σας εγκαταστάθηκε η τελευταία έκδοση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpatera Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Εάν πάτε Ρυθμίσεις - Γενικά - Πληροφορίες τι έκδοση λογισμικού σας εμφανίζει; Προφανώς με το restore που κάνατε στη συσκευή σας εγκαταστάθηκε η τελευταία έκδοση! Εχει τελικα την 7.04. τι μπορω να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Εχει τελικα την 7.04. τι μπορω να κάνω? Εάν θέλετε να αναβαθμίσετε στην τελευταία έκδοση, θα πρέπει πρώτα να αναβαθμίσετε στην τελευταία έκδοση το iTunes και στη συνέχεια να ακολουθήσετε τον παρακάτω οδηγό. Διπλή μέθοδος ασφαλούς αναβάθμισης του λειτουργικού iOS 7.1! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Καλησπερα στην παρεα. Υπαρχει καποιο adblocking προγραμμα να μου προτεινεται? Δεν το εχω jailbreak και θα ηθελα να το αποφυγω αν ειναι εφικτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Καλησπερα στην παρεα. Υπαρχει καποιο adblocking προγραμμα να μου προτεινεται? Δεν το εχω jailbreak και θα ηθελα να το αποφυγω αν ειναι εφικτο. Καλησπέρα σας μπορείτε να ορίσετε κάποιου είδους περιορισμού ανίχνευσης μέσα από τη συσκευή σας. Ρυθμίσεις - Απόρρητο - Διαφημίσεις - και θέστε την εναλλαγή "Περιορισμός Διαφήμισης" στο on Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Καλησπέρα σας μπορείτε να ορίσετε κάποιου είδους περιορισμού ανίχνευσης μέσα από τη συσκευή σας. Ρυθμίσεις - Απόρρητο - Διαφημίσεις - και θέστε την εναλλαγή "Περιορισμός Διαφήμισης" στο on Δεν γίνεται να μην δεχεσαι διαφημίσεις. Αυτό που πρότεινε παραπάνω ο Dinfun λεει στις πληροφορίες οτί θα δέχεσαι τον ίδιο όγκο διαφημίσεων απλά δεν θα είναι στοχευμένες σύμφωνα με το αναγνωριστικό της συσκευής σου και τις προτιμήσεις σου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Μιλάω για τα παράθυρα που πετάγονται όταν ανοίγω συγκεκριμένες σελίδες. Αν και δεν θα με χαλούσε να μπορούσα να τις απενεργοποιησω από παντού αλλά φαντάζομαι ότι δεν γλιτώνω το "σπάσιμο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Μιλάω για τα παράθυρα που πετάγονται όταν ανοίγω συγκεκριμένες σελίδες. Αν και δεν θα με χαλούσε να μπορούσα να τις απενεργοποιησω από παντού αλλά φαντάζομαι ότι δεν γλιτώνω το "σπάσιμο" Δεν γίνεται χωρίς jailbreak Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Δεν γίνεται χωρίς jailbreak Το φοβόμουν ότι θα πεις κάτι τέτοιο. Κάτσε λίγο να συνηθίσω καθώς είναι η πρώτη iOS συσκευή μου και αν δεν το δώσω θα το περιποιηθω... Πάντως ερχόμενος από high end android και windows 8 συσκευές είμαι αρκετά ικανοποιημένος με το ταμπλετακι. Δεν είναι κανένας πύραυλος αλλά δουλεύει απροβλημάτιστα. Για τα χρήματα του αυτή τη στιγμή είναι καλό vfm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Το φοβόμουν ότι θα πεις κάτι τέτοιο. Κάτσε λίγο να συνηθίσω καθώς είναι η πρώτη iOS συσκευή μου και αν δεν το δώσω θα το περιποιηθω... Πάντως ερχόμενος από high end android και windows 8 συσκευές είμαι αρκετά ικανοποιημένος με το ταμπλετακι. Δεν είναι κανένας πύραυλος αλλά δουλεύει απροβλημάτιστα. Για τα χρήματα του αυτή τη στιγμή είναι καλό vfm. Eάν είσαι στη 7.1.x δεν υπάρχει jailbreak tool για να το περιποιηθείς αλλά pop up σπάνια θα δω στο safari :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts