Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Θα συμφωνήσω. Το ipad mini δουλεύει αξιοπρεπέστατα με την 7.0.4 χωρίς να ενοχλεί ακόμα και κατόχους iPhone 5s όπου η σύγκριση στην εμπειρία χρήσης είναι αναπόφευκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 (edited) όχι δεν αξίζει, ήταν που ήταν μετα την αναβάθμιση σε ios7 μετα βίας δουλεύει. αν το θες για μικρό παιδί να παίζει παιχνιδάκι ναι παρτο αν όχι πάρε το επόμενο Ότι να ναι λες φίλε H διαφορά φαίνεται μόνο στα ''βαριά'' παιχνίδια. Στην δε οθόνη, αν δεν είσαι κάτω από 20 χρονών, δεν καταλαβαίνεις μεγάλη διαφορά. @dolcegusto Πάντως είναι ευκαιρία σε αυτή την τιμή. Αν δεν υπάρχει όμως θέμα στο οικονομικό, φυσικά και να αγοράσεις το 2...... πιο φρέσκο :wink: Edited December 30, 2013 by Jig @dolcegusto Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 (edited) Καλα τώρα, τι είναι αυτά που λες? Το μηχάνημα με ios 6 κυριολεκτικά πέταγε και τώρα με ios 7.0.4 έχει βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση με την 7.0 Άκου μετά βίας δουλεύει.... το έχεις και τα λες αυτά??? Θα συμφωνήσω. Το ipad mini δουλεύει αξιοπρεπέστατα με την 7.0.4 χωρίς να ενοχλεί ακόμα και κατόχους iPhone 5s όπου η σύγκριση στην εμπειρία χρήσης είναι αναπόφευκτη. Ότι να ναι λες φίλε H διαφορά φαίνεται μόνο στα ''βαριά'' παιχνίδια. Στην δε οθόνη, αν δεν είσαι κάτω από 20 χρονών, δεν καταλαβαίνεις μεγάλη διαφορά. @dolcegusto Πάντως είναι ευκαιρία σε αυτή την τιμή. Αν δεν υπάρχει όμως θέμα στο οικονομικό, φυσικά και να αγοράσεις το 2...... πιο φρέσκο :wink:Μαζι σας κι εγω.Μια βδομαδα το εχει ο γιος μου,το εχει τουμπανιασει στα βαρια παιχνιδια (modern combat,batman,nfs2,nfs mw κλπ κλπ...),ενα σωρο εφαρμογες και γενικα δεν το εχει αφησει σε χλωρο κλαρι.Τα παει ολα <βολτα>!!!Οσο για την οθονη,θα συμφωνησω απολυτα με αυτα που γραφει ο @Jig.Δεν ντρεπομαι να πω οτι με αυτα που ειδα σε αυτο το μηχανακι,μου χαμηλωσε η εκτιμηση για το android και τις τουμπανιασμενες συσκευες που μας αναγκαζει να εχουμε. Edited December 31, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 (edited) Μαζι σας κι εγω.Μια βδομαδα το εχει ο γιος μου,το εχει τουμπανιασει στα βαρια παιχνιδια (modern combat,batman,nfs2,nfs mw κλπ κλπ...),ενα σωρο εφαρμογες και γενικα δεν το εχει αφησει σε χλωρο κλαρι.Τα παει ολα <βολτα>!!!Οσο για την οθονη,θα συμφωνησω απολυτα με αυτα που γραφει ο @Jig. Δεν ντρεπομαι να πω οτι με αυτα που ειδα σε αυτο το μηχανακι,μου χαμηλωσε η εκτιμηση για το android και τις τουμπανιασμενες συσκευες που μας αναγκαζει να εχουμε. χαχαχαχα, μα αυτο φωναζω τοσα χρονια...... αν δεν δοκιμασουμε κατι ...........:X Ειμαι με iOS συσκευες απο 10/2007. Σε ολους τους φιλους αυτες τις συσκευες προτεινω και ποτε android. Τα τελευταια χρονια πηρα Note 1 & 2 & 8'' που τα κρατησα παρα πολυ λιγο. Τωρα ομως με το Ν3 ειναι αλλο πραγμα φιλε μου, KOΡΥΦΗ, ειδικα μαζι με το GG. Το iPhone το βγαζω απο την τσαντα καθε 7-8 ημερες μονο για να φρεσκαρω την μπαταρια :p Σε tablet βεβαια ΜΟΝΟ iPad Edited December 31, 2013 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiophonic Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 ευχαριστω για τις απαντησεις ,και εγω απο public το παρηγγειλα και πηγα το απογευμα να ρωτησω γιατι δεν τα χω για πεταμα,η φοβια μου ηταν αυτη αν δηλαδη θα αντεξει γιατι ως χρηστης android τα κινητα εξουδετερωνονται απο τις αλλεπαλληλες αναβαθμισεις οποτε και στις ταμπλετες το ιδιο γινεται.Α μου ειπαν οτι δεν κολλανε και οτι λειτουργουν ακομα για παραδειγμα τα ipad 2 και οτι δεν παιζουν ρολο τα ram.Με τη μνημη τί γινεται ; Μεταφερονται αρχεια μεσω των φορτιστων; Συγγνωμη που ρωτω αλλα ειμαι πρωταρης. Πηρε το ματι μου μια αδιαβροχη θηκη ,οχι οτι θα παω στη θαλασσα με αυτο.Το καινουριο με τη ρετινα δεν μπορω να το παρω ουτε και την πανακριβη θηκη . Αυτο που με παραξενεψε ειναι ο χαμηλος ηχος που εχουν ολα τα μηλα γιαυτο μπερδευτηκα και αρχισα να λοξοκοιταζω προς το lg g pad με τον πιο δυνατο ηχο και τα ωραια γραφικα. off topic παω στις συγκρισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Έχει δυνατό ήχο φίλε μου. Μάλλον θα ήταν χαμηλωμένο αυτό που είδες και οσο για την ram μην ανησυχείς καθόλου, δεν έχει καμία σχέση με την διαχείριση μνήμης στο android που ποτέ δεν είναι αρκετή. Παρτο αφοβα αν σου αρέσει και θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό από την λειτουργία του. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 (edited) Ios δεν ειχα ποτε μεχρι πριν καποιους μηνες που πηρα ipad mini.εχω πανω 50 εφαρμογες εκ των οποιων οι 3 ειναι:asphalt 8,first touch soccer,call of duty strike team.το μονο πουχω δει ως λαγκ ειναι μερικα frames που χανονται στα παιχνιδια κατα την εναρξη τους και στη χειρονομια κλεισιματος εφαρμογων με 5 δαχτυλα που ψιλοκολλαει στην επαναφορα στην αρχικη οθονη.με ios 7.0.4. Αλλο λαγκ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!η μπαταρια μου κρατα 9 ωρες και βαλε.η οθονη του μου αρεσει πολυ...τι αλλο να πω; Εχουν δικιο που λενε πως αν δε δοκιμασεις κατι δε μπορεις ναχεις ορθη γνωμη.ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την αγορα μου και μακαρι ναχα κιαλλα λεφτα να παρω το μινι με τη ρετινα.και οσον αφορα τη συνδεσιμοτητα με αλλες συσκευες πχ android μεσω wifi υπαρχουν λυσεις.πολυ καλες.με bluetooth δυστυχως οχι. Αυτα ειχα να πω σαν πρωταρης σε ios.η αγορα του παραμενει value. Καλη χρονια σε ολους με υγεια και χαρα!!!! Εντιτ:και να φανταστειτε τωρα ξαναξεκινησα να παιζω τοσα παιχνιδια.μιας και στο ipad τρεχουν πολυ καλα.ειχα σταματησει να παιζω κοντα 4 χρονια. Edited December 31, 2013 by venoos Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomadaki Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 (edited) Γεια σας και Χρονια Πολλά, Αγόρασε η μικρή μου ξαδέρφη το ipad-mini στις 30/12/2013 απο τα Public, και μου ζήτησε να της το "φτιαξω". Αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω πως φτιάχνεις κωδικό για το app store, αν χρειάζεται κάποιο update, καθώς και αν πρεπει να το "σπασεις" (jailbreak κτλπ). Αυτά, καλή χρονιά να έχουμε. Edited December 31, 2013 by thomadaki Παράθεση :protest: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 31, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Για να έχεις πρόσβαση στο App Store, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσεις ένα Apple ID. Μέσω του Apple ID θα έχεις πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της Apple δηλαδή, App Store, iTunes Store, iCloud, Book Store, iTunes University, Apple Support Communities κτλ. Υπάρχουν δύο τρόποι για να δημιουργήσεις το Apple ID σου: είτε κατευθείαν από το iPad (Ρυθμίσεις > iTunes & App Store> Δημιουργία νέου Apple ID), είτε μέσω του Η/Υ σου, από εδώ. Για να ελέγξεις αν υπάρχει νεότερη έκδοση λογισμικού από αυτή που έχει τώρα η συσκευή σου, θα πρέπει να πας στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Δε θεωρώ σκόπιμο να κάνεις το jailbreak εφόσον είναι της μικρής ξαδέρφης σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomadaki Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Για να έχεις πρόσβαση στο App Store, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσεις ένα Apple ID. Μέσω του Apple ID θα έχεις πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της Apple δηλαδή, App Store, iTunes Store, iCloud, Book Store, iTunes University, Apple Support Communities κτλ. Υπάρχουν δύο τρόποι για να δημιουργήσεις το Apple ID σου: είτε κατευθείαν από το iPad (Ρυθμίσεις > iTunes & App Store> Δημιουργία νέου Apple ID), είτε μέσω του Η/Υ σου, από εδώ. Για να ελέγξεις αν υπάρχει νεότερη έκδοση λογισμικού από αυτή που έχει τώρα η συσκευή σου, θα πρέπει να πας στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Δε θεωρώ σκόπιμο να κάνεις το jailbreak εφόσον είναι της μικρής ξαδέρφης σου. Ναι ευχαριστώ πολύ. Όσον αφορά το jailbreak είναι κάτι που το ακούω συνέχεια (σχεδόν) απο όσου έχουν i-phone, αλλά δεν έχω μπει στην διαδικασία να το ψάξω παραπάνω. Αλλά φαντάζομαι θα είναι για τίποτα δωρεάν εφαρμογές-παιχνίδια. Παράθεση :protest: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Ναι ευχαριστώ πολύ. Όσον αφορά το jailbreak είναι κάτι που το ακούω συνέχεια (σχεδόν) απο όσου έχουν i-phone, αλλά δεν έχω μπει στην διαδικασία να το ψάξω παραπάνω. Αλλά φαντάζομαι θα είναι για τίποτα δωρεάν εφαρμογές-παιχνίδια. Ναι και όχι μόνο, στην παρούσα φάση προτείνω να ασχοληθείς με τα βασικά και το jailbreak αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matt146 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλή Χρονιά και χρονια πολλα. Δεν ξέρω αν κάνω την ερώτηση στο σωστό νημα. Μήπως γνωρίζει κάποιος πως κάνουμε εγκατασταση μιας εφαρμογης που εχουμε περασει στο mini μεσω ifile? (εχει γινει jailbrake στη συσκευη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsd87 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 μπορεί να γίνει μια σύγκριση με το καινούριο mini με τη ρετινα? αξίζουν τα 100+ ευρώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 μπορεί να γίνει μια σύγκριση με το καινούριο mini με τη ρετινα? αξίζουν τα 100+ ευρώ? Eσύ αποφασίζεις.... http://lmgtfy.com/?q=iPad+mini+vs+iPad+mini+Retina+youtube Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 μπορεί να γίνει μια σύγκριση με το καινούριο mini με τη ρετινα? αξίζουν τα 100+ ευρώ? Φυσικά και πας στο καινούργιο μοντέλο. Την αξίζει τη διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Επιτέλους απαλαχθηκα από το παλιό μίνι και σήμερα μου ήρθε το καινούργιο . Έχω να πω περαστικά για μια ακόμα φορά σε όσους με είπαν υπερβολικό για τα αρνητικά μου σχόλια προς το μίνι 1. Τώρα που έχω στα χέρια μου το νέο δικαιωνομαι δεν έχω άλλο να σας πω . Το ένα είναι μια πατάτα της apple και αυτό είναι εργαλείο . Οχι απλά αξίζει να δώσεις και τα παραπάνω ! Είναι κάτι διαφορετικό από το προηγούμενο . Ένα μείον στα γρήγορα είναι ότι η ένταση του ήχου είναι χαμηλότερη στο καινούργιο , νομίζω όμως είναι ποιοτικοτερος ο ήχος . Επίσης ζεσταίνεται στην πλάτη με τα παιγνίδια αλλά και εκεί καμία σχέση πετάει λέμε . Καλή συνέχεια σε όλους σας σε αυτό το τοπικ . Κατανοώ ότι οι ανάγκες και τα οικονομικά του καθενός διαφέρουν και εμένα δε μου περισσεύουν ,αλλά αν κάτι είναι καλό απολαμβάνεις την χρήση του , αντίθετα με κάτι κακό αναθεματιζεις την ώρα που το πληρώσες. Και ειλικρινά πιστεύω ότι δεν είναι πολλά τα 100 παραπάνω για αυτό που είναι το καινούργιο σε σχέση με το παλιό. Ότι είναι πολλά τα 400 είναι άλλη κουβέντα και θα πω πρώτος ότι δεν θα έπρεπε να κοστίζει πάνω από 250 αλλά , Apple είναι αυτή. Ας ελπίσουμε στο μέλλον για φθηνότερα να μπορούμε να τα έχουμε διαφορετικά με την κατάσταση εδώ στην Ελλάδα μας βλέπω 5 χρόνια με τα ίδια από εδώ και πέρα. Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) Επιτέλους απαλαχθηκα από το παλιό μίνι και σήμερα μου ήρθε το καινούργιο . Έχω να πω περαστικά για μια ακόμα φορά σε όσους με είπαν υπερβολικό για τα αρνητικά μου σχόλια προς το μίνι 1. Τώρα που έχω στα χέρια μου το νέο δικαιωνομαι δεν έχω άλλο να σας πω . Το ένα είναι μια πατάτα της apple και αυτό είναι εργαλείο . Οχι απλά αξίζει να δώσεις και τα παραπάνω ! Είναι κάτι διαφορετικό από το προηγούμενο . Ένα μείον στα γρήγορα είναι ότι η ένταση του ήχου είναι χαμηλότερη στο καινούργιο , νομίζω όμως είναι ποιοτικοτερος ο ήχος . Επίσης ζεσταίνεται στην πλάτη με τα παιγνίδια αλλά και εκεί καμία σχέση πετάει λέμε . Καλή συνέχεια σε όλους σας σε αυτό το τοπικ . Κατανοώ ότι οι ανάγκες και τα οικονομικά του καθενός διαφέρουν και εμένα δε μου περισσεύουν ,αλλά αν κάτι είναι καλό απολαμβάνεις την χρήση του , αντίθετα με κάτι κακό αναθεματιζεις την ώρα που το πληρώσες. Και ειλικρινά πιστεύω ότι δεν είναι πολλά τα 100 παραπάνω για αυτό που είναι το καινούργιο σε σχέση με το παλιό. Ότι είναι πολλά τα 400 είναι άλλη κουβέντα και θα πω πρώτος ότι δεν θα έπρεπε να κοστίζει πάνω από 250 αλλά , Apple είναι αυτή. Ας ελπίσουμε στο μέλλον για φθηνότερα να μπορούμε να τα έχουμε διαφορετικά με την κατάσταση εδώ στην Ελλάδα μας βλέπω 5 χρόνια με τα ίδια από εδώ και πέρα. Φυσικό επακόλουθο είναι όλα τα επόμενα μοντέλα να είναι καλύτερα από τα προηγούμενα ps Να πω ξανά ότι, αν δεν παίζεις ''βαριά παιχνίδια'' και δεν είσαι κάτω των 20 που το μάτι είναι αετίσιο δεν υπάρχει λόγος αλλαγής σε Retina στις 7.9'' ααα και για όποιον είναι gadget maniac επιβάλλεται η αλλαγή :p Edited January 10, 2014 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Φυσικό επακόλουθο είναι όλα τα επόμενα μοντέλα να είναι καλύτερα από τα προηγούμενα ps Να πω ξανά ότι, αν δεν παίζεις ''βαριά παιχνίδια'' και δεν είσαι κάτω των 20 που το μάτι είναι αετίσιο δεν υπάρχει λόγος αλλαγής σε Retina στις 7.9'' ααα και για όποιον είναι gadget maniac επιβάλλεται η αλλαγή :p Εγω Μιχαλη νσ συμπληρωσω οτι ο μικρος το εχει σκισει στα βαρια παιχιδια και δεν παιρνει χαμπαρι (modern combat , asphalt, need for speed κλπ κλπ).Εχθες τον κοιτουσα που επαιζε MC4 και βρεθηκα να παιζω εγω επι μιαμιση ωρα :lol: Για τον φιλο που γραφει παραπανω, να ξαναπω οτι προφανως δεν ειχε ποτε του το mini 1 γιατι οτι γραφει και οτι ειχε γραψει απλα δεν ισχυουν. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) Εγω Μιχαλη νσ συμπληρωσω οτι ο μικρος το εχει σκισει στα βαρια παιχιδια και δεν παιρνει χαμπαρι (modern combat , asphalt, need for speed κλπ κλπ).Εχθες τον κοιτουσα που επαιζε MC4 και βρεθηκα να παιζω εγω επι μιαμιση ωρα :lol: Για τον φιλο που γραφει παραπανω, να ξαναπω οτι προφανως δεν ειχε ποτε του το mini 1 γιατι οτι γραφει και οτι ειχε γραψει απλα δεν ισχυουν. Έτσι ακριβώς Πάρη. :) Θα έχεις καταλάβει τόσα χρόνια εδώ ότι είναι αρκετοί αυτοί που νομίζουν ότι έχουν μια συσκευή :lol: Edited January 10, 2014 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 κατα φαντασια κάτοχο... πρώτη φορά με αποκαλούν ςχψ ακούσει διάφορα αλλα αυτό και αν είναι επιχείρημα. φίλε μου και εγώ έπαιξα τα πάντα με το 1ο μίνι, μονο που κοντεψα να στραβωθω από τα θολά γράμματα, βαρεθηκα το τρελό lagging στο Google +, να περιμένω να φορτώσουν οι ρυθμίσεις, να σταματανς ξαφνικά τα παιχνίδια και να κλείνου μονα τους , να προσπαθω να σω καθαρά ενα βίντεο στο YouTube γιατί έτσι ηθελε η Apple και υποβαθμησε το wifi του 1ου μίνι, ... δε γράφω άλλα τα ςχω πει πολλές φορές. το θέμα είναι μάλλον οτι είναι η πρώτη σου συσκευή εσενα και σου αρέσει τόσο. κατα τα άλλα να το χαίρεσαι, εγω ούτε να το θυμάμαι δε θέλω. μπορείς να πεις ότι άλλο θες, θα βγω από δω και περα απο αυτό το τοπίκ οπότε δεν θα παρακολουθώ πλέον αμα πάρεις το καινούργιο τα λεμε στο άλλο. Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klasompanieras Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Καλημέρα σε όλους τους φίλους.. Θα ήθελα την γνώμη σας, είμαι καινούργιος, έχω το απλό μίνι, (wi-fi only -32gb) 2 εβδομάδες τώρα, έσπευσα και το πήρα από τα media markt σε τιμή προσφοράς στα 279€ και μου ήρθε η αναβάθμιση. Να την κάνω, αξίζει; η να το αφήσω όπως έχει; (Η αλήθεια είναι ότι με την 6 πάει σφαίρα..) Διάβασα τα πιο παλιά σχόλια και φοβάμαι μήπως τελικά είναι βαριά η αναβάθμιση και θα τρώει συνέχει κολλήματα..Υποτίθεται ότι προτίμησα την apple αυτή την φορά για καλύτερη εμπειρία χρήσης, αν είναι το τάμπλετ να σέρνεται..τι να πω δεν ξέρω..Εσείς που το έχετε δοκιμάσει τι λέτε αξίζει; Ποια είναι τα πλην και τα συν της αναβάθμισης; Να τονίσω ότι το χρησιμοποιώ μόνο για πλοήγηση στο ίντερνετ και λίγο facebook, δεν παίζω παιχνίδια κτλ.. Θα μειωθεί και η αυτονομία της μπαταρίας; Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον φίλο μου πει την γνώμη του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Καλημέρα σε όλους τους φίλους.. Θα ήθελα την γνώμη σας, είμαι καινούργιος, έχω το απλό μίνι, (wi-fi only -32gb) 2 εβδομάδες τώρα, έσπευσα και το πήρα από τα media markt σε τιμή προσφοράς στα 279€ και μου ήρθε η αναβάθμιση. Να την κάνω, αξίζει; η να το αφήσω όπως έχει; (Η αλήθεια είναι ότι με την 6 πάει σφαίρα..) Διάβασα τα πιο παλιά σχόλια και φοβάμαι μήπως τελικά είναι βαριά η αναβάθμιση και θα τρώει συνέχει κολλήματα..Υποτίθεται ότι προτίμησα την apple αυτή την φορά για καλύτερη εμπειρία χρήσης, αν είναι το τάμπλετ να σέρνεται..τι να πω δεν ξέρω..Εσείς που το έχετε δοκιμάσει τι λέτε αξίζει; Ποια είναι τα πλην και τα συν της αναβάθμισης; Να τονίσω ότι το χρησιμοποιώ μόνο για πλοήγηση στο ίντερνετ και λίγο facebook, δεν παίζω παιχνίδια κτλ.. Θα μειωθεί και η αυτονομία της μπαταρίας; Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον φίλο μου πει την γνώμη του.. Γνωμη μου, να μεινεις με την 6για λιγο ακομα, μεχρι να βγει η 7.1. Οχι πως αν πας τωρα στην 7.0.4 θα σερνεται κλπ, αλλα δεν θα ειναι τοσο πολυ αερατο οσο ειναι τωρα και η αυτονομια θα μειωθει αρκετα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Καλημέρα σε όλους τους φίλους.. Θα ήθελα την γνώμη σας, είμαι καινούργιος, έχω το απλό μίνι, (wi-fi only -32gb) 2 εβδομάδες τώρα, έσπευσα και το πήρα από τα media markt σε τιμή προσφοράς στα 279€ και μου ήρθε η αναβάθμιση. Να την κάνω, αξίζει; η να το αφήσω όπως έχει; (Η αλήθεια είναι ότι με την 6 πάει σφαίρα..) Διάβασα τα πιο παλιά σχόλια και φοβάμαι μήπως τελικά είναι βαριά η αναβάθμιση και θα τρώει συνέχει κολλήματα..Υποτίθεται ότι προτίμησα την apple αυτή την φορά για καλύτερη εμπειρία χρήσης, αν είναι το τάμπλετ να σέρνεται..τι να πω δεν ξέρω..Εσείς που το έχετε δοκιμάσει τι λέτε αξίζει; Ποια είναι τα πλην και τα συν της αναβάθμισης; Να τονίσω ότι το χρησιμοποιώ μόνο για πλοήγηση στο ίντερνετ και λίγο facebook, δεν παίζω παιχνίδια κτλ.. Θα μειωθεί και η αυτονομία της μπαταρίας; Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον φίλο μου πει την γνώμη του.. Δεν θα είναι πολυ χάλια αλλα καλύτερο δεν θα είναι. Απο δυνατότητες δεν θα κερδίσεις κάτι. Λίγο αυτονομία θα χάσεις και λίγο ταχύτητα. Κι εγώ προτείνω να περιμένεις την 7.1 σε κανά μήνα το πολυ θα εμφανιστεί. Η επιλογή είναι δική σου εγώ θα έμεινα 6 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 15, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Αν δεν είχε βγει η 7.0.4 και εγώ δεν θα πρότεινα την αναβάθμιση, όμως πλέον δουλευει εντελώς απροβλημάτιστα και αξίζει η μετάβαση στο νέο λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvupp Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Και εγώ όταν το πήρα είχε iOS 6 και σχεδόν αμέσως έκανα την αναβάθμιση σε 7.0.4. Η αλήθεια ειναι ότι του έχει κάτσει λίγο βαριά αλλά απο θέμα αυτονομίας δεν εχω. Με κανονική χρήση (κατα κύριο λόγο Ίντερνετ περισσότερο, YouTube, και κανένα παιχνιδάκι) μου βγάζει πάνω απο τις 10 ώρες που λέει ο κατασκευαστής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts