alextrela Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 (edited) Καλησπερα παιδια. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω ενα i pad mini. Παντα ημουν προκατειλημμενος με τα προιοντα της Απλ κυριως λογω των κλειδωματων που εχουν αλλα και για το οτι για απλα πραγματα (δημιουργια λογαριασμου για το στορ , τοποθετηση τραγουδιων εντος της συσκευης κτλ) χρειαζεται ολοκληρη διαδικασια. Ομως το ειδα προσφατα σε μια ξαδερφη μου και το επεξεργαστηκα για ωρα και μου αρεσε αρκετα το μεγεθος και το βαρος και, συνεπως, θεωρω οτι θα με βοηθησει πολυ στη δουλεια μου. Ειμαι φιλολογος και εχω ολες μου τις σημειωσεις σε ψηφιακη μορφη. Για αυτο λοιπον ερωτω αν ειναι ανταποκρισιμο σε εφαρμογες word, excel κτλ (καθως και επεξεργασια αρχειων) γιατι θελω να του περασω εκει τις σημειωσεις και να διαβαζω απο εκει. Δεν θελω να παω σε android tablet καθοτι εχω android κινητο και δε διαφερουν και πολυ μεταξυ τους. Αν ξερει καποιος ας μου πει. Ευχαριστω Επεξεργασία word/excel μόνο εφόσον έχεις συνδρομή στο office 365 αλλιως μόνο προβολή ειναι δωρεάν. http://office.microsoft.com/en-us/mobile/ https://itunes.apple.com/us/app/microsoft-office-mobile/id541164041?mt=8 Τώρα μπορεί να υπάρχουν εφαρμογές μέσα απο το store εναλλακτικές που μπορείς να κανεις εξίσου τη δουλειά σου,τα οποία προσωπικά δεν γνωρίζω αλλα μπορεί να βοηθήσουν αλλα παιδιά με τις εμπειρίες τους. Edited June 23, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Επεξεργασία word/excel μόνο εφόσον έχεις συνδρομή στο office 365 αλλιως μόνο προβολή ειναι δωρεάν. http://office.microsoft.com/en-us/mobile/ https://itunes.apple.com/us/app/microsoft-office-mobile/id541164041?mt=8 that's sad to hear. Δλδ δεν υπαρχει στο store εστω και μια εφαρμογη για επεξεργασια κειμενου κτλ; Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 that's sad to hear. Δλδ δεν υπαρχει στο store εστω και μια εφαρμογη για επεξεργασια κειμενου κτλ; Σίγουρα υπάρχουν απλά ας εκφέρουν γνώμες/εμπειρίες αλλα παιδιά που γνωρίζουν καλυτερα:) Εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι με τέτοιες εργασίες απο το iPad μου. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Σίγουρα υπάρχουν απλά ας εκφέρουν γνώμες/εμπειρίες αλλα παιδιά που γνωρίζουν καλυτερα:) Εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι με τέτοιες εργασίες απο το iPad μου. ok! Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση, να σαι καλα :) Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Για σημειώσεις υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές στο App Store εαν γράψεις notes στην αναζητήσεις θα τις βρεις. Εγω χρησιμοποιώ το Evernote. Με την αγορά μιας συσκευής iOS κατεβάζεις δωρεαν το αντίστοιχο office της Apple iWork όπου κάλλιστα μπορείς να επεξεργαστείς τα αρχεία σου (word, excel, power point) κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Για σημειώσεις υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές στο App Store εαν γράψεις notes στην αναζητήσεις θα τις βρεις. Εγω χρησιμοποιώ το Evernote. Με την αγορά μιας συσκευής iOS κατεβάζεις δωρεαν το αντίστοιχο office της Apple iWork όπου κάλλιστα μπορείς να επεξεργαστείς τα αρχεία σου (word, excel, power point) κλπ. Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου, με εσωσες! :) Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου, με εσωσες! :) Ως συνάδελφος της γυναίκας μου (φιλόλογος) όφειλα να σου δώσω κάποιες πληροφορίες :) (αστειεύομαι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Ως συνάδελφος της γυναίκας μου (φιλόλογος) όφειλα να σου δώσω κάποιες πληροφορίες :) (αστειεύομαι) :lol::D:lol::p:lol::p:lol Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 that's sad to hear. Δλδ δεν υπαρχει στο store εστω και μια εφαρμογη για επεξεργασια κειμενου κτλ; Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου, με εσωσες! :) Με τις εφαρμογες τις apple θα τα πας αρκετα καλα. Τι εννοω... Με τις pages,keynote της apple (word,powerpoint αντιστοιχα) δεν ειχα προβλημα ποτε (λιγο τις δουλεψα,τωρα δουλευω αρκετα το pages και δεν εχω θεμα) Με το numbers (excel) ειχα καποια θεματα με καποια αρχεια δηλαδη πληκτρολογουσα κατι και αργουσε να εμφανιστει κλπ (διαφορα φασης που λενε οι μαθηματικοι).(πιθανολογω οτι ευθυνεται η 512 mb ram) Με το quickoffice της google δεν ειχα σχετικο θεμα. Για να δεις αρχεια excel (εκτος της microsoft) υπαρχει και η εφαρμογη documents (δωρεαν) που οχι μονο excel δειχνει αλλα και word και εχει και πολυ καλο interaction με dropbox,box,onedrive κλπ Γενικα για τη δουλεια που το θες θα το καταφχαριστηθεις.... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Με τις εφαρμογες τις apple θα τα πας αρκετα καλα. Τι εννοω... Με τις pages,keynote της apple (word,powerpoint αντιστοιχα) δεν ειχα προβλημα ποτε (λιγο τις δουλεψα,τωρα δουλευω αρκετα το pages και δεν εχω θεμα) Με το numbers (excel) ειχα καποια θεματα με καποια αρχεια δηλαδη πληκτρολογουσα κατι και αργουσε να εμφανιστει κλπ (διαφορα φασης που λενε οι μαθηματικοι).(πιθανολογω οτι ευθυνεται η 512 mb ram) Με το quickoffice της google δεν ειχα σχετικο θεμα. Για να δεις αρχεια excel (εκτος της microsoft) υπαρχει και η εφαρμογη documents (δωρεαν) που οχι μονο excel δειχνει αλλα και word και εχει και πολυ καλο interaction με dropbox,box,onedrive κλπ Γενικα για τη δουλεια που το θες θα το καταφχαριστηθεις.... Ευχαριστω παρα πολυ. Το excel δε το πολυχρησιμοποιω οποτε ολα οκ. Με εχετε πεισει, οποτε και θα το παραγγειλω αμεσα γιατι το χρειαζομαι. Ευχαριστω και παλι :) Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Ευχαριστω παρα πολυ. Το excel δε το πολυχρησιμοποιω οποτε ολα οκ. Με εχετε πεισει, οποτε και θα το παραγγειλω αμεσα γιατι το χρειαζομαι. Ευχαριστω και παλι :) Με το καλο! Δε θα το μετανιωσεις.πιστεψε με. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Σήμερα σε mediamarkt συγκρίνα το iPad mini με το retina στο θέμα ασυρματου.το νέο iPad mini φαίνεται να έχει καλύτερη λήψη!!,γιατι δεν διορθώνουν και τα προηγούμενα; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Σήμερα σε mediamarkt συγκρίνα το iPad mini με το retina στο θέμα ασυρματου.το νέο iPad mini φαίνεται να έχει καλύτερη λήψη!!,γιατι δεν διορθώνουν και τα προηγούμενα; Και τα ipads και τα iphones γενικα εχουν μετρια προς καλη εμβελεια. Επισης, το ios δεν δειχνει καν ρουτερς με κακη ποιοτητα, τα απορριπτει εκ των προτερων. Σε γενικες γραμμες δεν αντιμετωπιζω προβληματα. Παλια ειχα κινητα που ειχαν πραγματικα αδυναμους δεκτες. Στα 5 μετρα απο το ρουτερ εχαναν 2 γραμμες! Εδω τα πραγματα δεν ειναι ετσι. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Παιδια καλησπέρα, εχω ενα nexus 7 2013 και σκέφτομαι την ανταλλαγή με iPad mini. Τι γνωμη εχετε; Να συμπληρώσω πως εχω ηδη iphone και Mac εδω και πολλα χρονια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Παιδια καλησπέρα, εχω ενα nexus 7 2013 και σκέφτομαι την ανταλλαγή με iPad mini. Τι γνωμη εχετε; Να συμπληρώσω πως εχω ηδη iphone και Mac εδω και πολλα χρονια. Καλύτερα θα ήταν να βάλεις κάτι παραπάνω και να πας σε mini retina. Και το νέξους 7 είναι πολύ καλό (το FHD) , αλλά καθότι όλα τα άλλα τα έχεις άπλ, το Ipad ίσως σε βολέψει καλύτερα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 (edited) 7.1.2 22,4mb Επιδιορθωσεις σφαλματων,ενημερωσεις ασφαλειας Edit:παρεπιπτοντως κολλησε χθες.Κατεβασε την εκδοση,εκανε restart και μετα κολλησε στο "μηλο" στο 1/4 του περασματος της 7.1.2 για μια ωρα.το συνεδεσα με pc εκεινη τη στιγμη,ειδα οτι το αναγνωριζει,το κλεισα το ξανανοιξα και ηταν οκ.την ειχε κανει την αναβαθμιση. Ελπιζω να μη βγαλει κανα κουσουρι.... Edited July 1, 2014 by venoos Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Καλησπερρα παιδια. Μιαν ερωτηση: στο 16αρι το μινι ποσα gb ειναι ελευθερα απο το συστημα; Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Καλησπερρα παιδια. Μιαν ερωτηση: στο 16αρι το μινι ποσα gb ειναι ελευθερα απο το συστημα; Χωρητικοτητα 13,4 gb μου βγαζει... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Χωρητικοτητα 13,4 gb μου βγαζει... a ok σχετικα καλα. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Καλύτερα θα ήταν να βάλεις κάτι παραπάνω και να πας σε mini retina. Και το νέξους 7 είναι πολύ καλό (το FHD) , αλλά καθότι όλα τα άλλα τα έχεις άπλ, το Ipad ίσως σε βολέψει καλύτερα. Δεν μπορω να διαθεσω πανω απο 250-280 και δεν μπορω να βρω μεταχειρισμενο retina με 3g στην τιμη αυτη δυστυχως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Δεν μπορω να διαθεσω πανω απο 250-280 και δεν μπορω να βρω μεταχειρισμενο retina με 3g στην τιμη αυτη δυστυχως. Δεκτο, αλλα να εχεις υποψη σου οτι το nexus 2013 εχει καλυτερη οθονη και πιο ομαλη λειτουργια. Βεβαια το mini εχει αλλα πλεονεκτηματα. Μπορεις να ανοιξεις ενα θεμα vs. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Θα σας ζαλίσω λίγο με τις ερωτήσεις μου καθότι είμαι νέος στον κόσμο της apple. Προσπαθώ να συνδεθώ στο store αλλά μου γράφει ´cannot connect to apple store´. Έχω κάνει Apple ID κτλ κ συνδέομαι κανονικά στο Ίντερνετ. Έχει θέμα το store ? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Θα σας ζαλίσω λίγο με τις ερωτήσεις μου καθότι είμαι νέος στον κόσμο της apple. Προσπαθώ να συνδεθώ στο store αλλά μου γράφει ´cannot connect to apple store´. Έχω κάνει Apple ID κτλ κ συνδέομαι κανονικά στο Ίντερνετ. Έχει θέμα το store ? Γνωστό πρόβλημα. Κλείσε την εφαρμογή απο το multitask και προσπάθησε ξανά. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Γνωστό πρόβλημα. Κλείσε την εφαρμογή απο το multitask και προσπάθησε ξανά. :) Με εσωσες! Ευχαριστώ πολυ:) Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Με εσωσες! Ευχαριστώ πολυ:) Παρακαλώ!! :rolleyes: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts