Jump to content

iPad Mini (2012)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νεος στο mini και γω,

quick question : Μπορω να το χρησιμοποιησω σαν massive storage για να μεταφερω κυριως ταινιες ? Και αν ναι πως γινεται ?

Επισης ποιος player μπορει να υποστηριξει .srt αρχεια ?

Τhanks in advance.

• Απαντήσεις 911
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Νεος στο mini και γω,

quick question : Μπορω να το χρησιμοποιησω σαν massive storage για να μεταφερω κυριως ταινιες ? Και αν ναι πως γινεται ?

Επισης ποιος player μπορει να υποστηριξει .srt αρχεια ?

Τhanks in advance.

Καλημερα και καλως ηρθες.

Αν και δεν εχω ασχοληθει με το θεμα ταινιες θα σου πω τι ξερω,τι εχω διαβασει.

Ο avplayer παιζει τα παντα.και .srt αρκει να εχουν το ιδιο ονομα με την ταινια.και ο vlc player ειναι καλος.αυτον εχω και παιζει ταινιες,εννοειτε.αλλα δεν τουχω βαλει με ξεχωριστους υποτιτλους.

Ολοι αυτοι οι players δουλευουν ως εξης:συνδεεις το ipad με το pc,ανοιγεις itunes,κλικ στη συσκευη και επιλεγεις apps.βρισκεις την εφαρμογη (τον player) που θες ,την κανεις κλικ και κανεις drag n drop τις ταινιες που θες.αυτες περνιουνται στην εφαρμογη και κατεπεκταση στη συσκευη.αποσυνδεεις ανοιγεις την εφαρμογη στο ipad και ετοιμος.

Ουσιαστικα ετσι γινεται και η μεταφορα αρχειων (αλλου ειδους) και στις αλλες εφαρμογες.

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση και καλως σας βρηκα…..

Μαζι με την ταινια που θα μεταφερω μεσω itunes, οι srt υποτιτλοι μεταφερονται αυτοματα ή θα πρεπει να τους κανω ενσωματωση στην ταινια πρωτα ?

Το diskaid το εχει δουλεψει κανενας ? Κυριως για το drag n drop.

Thanks.

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση και καλως σας βρηκα…..

Μαζι με την ταινια που θα μεταφερω μεσω itunes, οι srt υποτιτλοι μεταφερονται αυτοματα ή θα πρεπει να τους κανω ενσωματωση στην ταινια πρωτα ?

Το diskaid το εχει δουλεψει κανενας ? Κυριως για το drag n drop.

Thanks.

Νομιζω οτι στην εφαρμογη που θα κανεις drag n drop την ταινια κανεις και το αρχειο με το .srt και μετα στο ipad κανοντας κλικ στην ταινια να τη δεις ενσωματωνονται και οι υποτιτλοι.

Νομιζω λεω,γιατι δεν τοχω κανει.

:/

Παιδιά πήρα ένα mini και εγώ μεταχειρισμένο οπότε νέος στο θέμα ipad.ενα iPod touch 1g δεν μετράει ;)

Παιδιά πήρα ένα mini και εγώ μεταχειρισμένο οπότε νέος στο θέμα ipad.ενα iPod touch 1g δεν μετράει ;)

Καλώς όρισες στο forum της Apple το touch 1G θα μετρά στους συλλέκτες σε λίγα χρόνια! Ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε, και είμαστε αρκετοί! :)

Edited by DINFUN

• 3 weeks later...

Το mini θα παρει και ios 8;;;

Αθανατο...

Το mini θα παρει και ios 8;;;

Αθανατο...

Εννοειται οτι θα παρει.

Και δεν ειναι μονο αυτο. Θα το παρει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με ολες τις αλλες συσκευες και σε λιγο καιρο που θα ειναι ετοιμη η αναβαθμιση, θα ξερεις την ακριβη ημερα και ΩΡΑ που θα ειναι διαθεσιμη η αναβαθμιση(μεσα Σεπτεμβριου λογικα).

Ετσι δουλευουν τα πραγματα στην απλ.;)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Μπράβο,μπράβο...να το υποστηρίξει...τζάμπα το πήρα ;

• 2 weeks later...
Γιατί να το προτιμήσει κάποιος από ένα windows tablet στις ίδιες ίντσες ? Μου έφεραν ένα ipad αλλά μάλλον θα το αλλάξω με το toshiba encore. Υπερτερεί κάπου εκτός από το περιβάλλον που υποτηρίζει πλήρως τις touch λειτουργίες? Αυτονομία πόσο σας αντέχει?

Γιατί να το προτιμήσει κάποιος από ένα windows tablet στις ίδιες ίντσες ? Μου έφεραν ένα ipad αλλά μάλλον θα το αλλάξω με το toshiba encore. Υπερτερεί κάπου εκτός από το περιβάλλον που υποτηρίζει πλήρως τις touch λειτουργίες? Αυτονομία πόσο σας αντέχει?

Υπάρχουν πολλοί λόγοι ώστε να προτιμήσει κάποιος την αγορά ενός iPad mini. Θα ξεκινήσω από την ποιότητα κατασκευής που για μένα είναι η πιο ποιοτική της αγοράς. Η αυτονομία του φθάνει τις 10 ώρες χρήσης στην πράξη. Το λειτουργικό iOS εάν το γνωρίζεις είναι ένα ευέλικτο εργαλείο μέσα στη συσκευή κρατώντας μακριά ιούς malware προτάσσοντας την ασφάλεια.

Με το find my iphone (iPad) γνωρίζεις κάθε στιγμή που βρίσκεται η συσκευή σου και σε περίπτωση που πέσει σε ξένα χέρια καθίσταται άχρηστη εάν δεν γνωρίζει το iCloud account της συσκευής. Χρησιμοποιώντας εφαρμογές από το App Store οργανώνεις τη δουλειά σου η την ψυχαγωγία σου με λίγα κλικς. Εάν χρησιμοποιείς κι άλλες iOS συσκευές ο συγχρονισμός μίας iOS συσκευής είναι από τα μεγάλα της ατού.

Τέλος με την έλευση του iOS 8 εάν διαθέτεις Mac, η διείσδυση του ενός λειτουργικού στο άλλο είναι μεγαλύτερη από ποτέ, καθώς μπορείς να απαντάς σε κλήσεις που έρχονται στο iPhone από το iPad σου και πολλά άλλα.

Κλείνοντας να προσθέσω και το mirroring μέσω Air print όπου μπορείς να δεις την οθόνη του iPad mini στην τηλεόρασή σου. Πολλά από τα παραπάνω μπορέι να τα κάνουν κι άλλα tablets αλλά το iPad mini υπερτερεί στον τρόπο που τα κάνει (δεν παίρνω ποσοστά) :)

Edited by DINFUN

Επειδή είμαι Λάκωνας, θα στα πω λακωνικά.:p

• Φορητότητα.
  • Αυτονομία.
  • Αξιοπιστία.
  • Πληθώρα εφαρμογών αναπτυγμένες για περιβάλλον οθόνη αφής, συμπεριλαμβανομένου και του Ms Office (δωρεάν για ανάγνωση εγγράφων, με ετήσια συνδρομή Office 365 για επεξεργασία).
  • Το νέο iOS 8 το οποίο φέρνει ακόμη περισσότερες ευκολίες όσο αφορά τη διαχείριση/μεταφορά από και προς τη συσκευή, αρχείων.
  • Υποκειμενικό μεν, αλλά το περιβάλλον (γραφικό περιβάλλον - UI) για οθόνες αφής της Microsoft, γνωστό ως Modern ή Metro, δεν συγκρίνεται με εκείνο του iOS. Το μόνο πλεονέκτημα που έχουν τα Windows tables (τα x86 CPU μόνο) είναι η δυνατότητα να εκτελούν εφαρμογές κλασσικού περιβάλλοντος των Windows. Ωστόσο καλό θα ήταν να αναρωτηθείς πόσο αποδοτικό είναι να προσπαθείς να δουλεύεις εφαρμογές αναπτυγμένες για χρήση με ποντίκι και πληκτρολόγιο σε οθόνη αφής.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

εγώ το αγόρασα μεταχειρισμένο (ούτε το air ούτε το retina)...το ipad mini 2...και ούτε 3g. Επειδή πριν δεν είχα εμπειρία με ios θα σου πω απλά ότι η φορητότητα του και η δυνατότητες του είναι πολλές. Ας έχει tablets πιο 'δυνατά'...νομίζω ότι και το λειτουργικό παίζει ρόλο. Ανυπομονώ να έρθει και το ios 8 που λένε ότι θα έχει και διαφορά.

υ.γ πριν λειτουργούσα ένα ipod touch 1g, που ουδεμία σχέση έχει, 10 εφαρμογές όλες-όλες και μόνο μουσική και βίντεο. Οπότε δεν μετράει. Το ipad mini ουδεμία σχέση και έχω δουλέψει και 3-4 android tablets.

Αν η χρήση που θα κανεις είναι κυρίως Ίντερνετ κατανάλωση περιεχομένου το iPad είναι καλύτερο απο άποψη πολυ μεγαλύτερης ποικιλίας εφαρμογών που δένουν απόλυτα με το λειτουργικό,έχουν μια ιδιαίτερη φιλικότητα και σαν συσκευη υπερέχει στην ποιότητα κατασκευής και αυτονομίας με το encore.

Και το form factor του mini είναι ασυναγωνιστο εξίσου σε συνδυασμό με τις πιο περιορισμένες διαστάσεις του.

Το μοναδικό windows tablet που είναι ισάξιο σε ποιότητα κατασκευής,ντιζάιν,οθόνη συν πληρότητα διαθεσίμων θυρών είναι το Thinkpad 8 που όμως υπολείπεται 4 ώρες κάτω σε αυτονομία σε σχέση με το mini που είναι σημαντικός παράγοντας για ενα tablet η αυτονομία του.

Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ και τους 2 κόσμους διότι καμία απο τις 2 δεν μου προσφέρει όλα όσα θέλω και δεν με καλύπτει απόλυτα,παρά αλληλοσυμπληρωνονται με τα θετικά και αρνητικά τους.

Αλλά επαναλαμβάνω το θέμα είναι η χρήση που σκοπεύεις να κανείς,αν είναι κυρίως σερφάρισμα,YouTube,παιχνίδια Ίντερνετ κατανάλωση γενικότερα το iPad είναι προτιμότερο,αν θέλεις να συνδυάσεις και μια αλά πιο pc λειτουργία το windows είναι πιο ιδανικό με τα θετικά και αρνητικά τους στο βαθμό που στο επιτρέπει και το hardware που το συνοδεύει.

Και όλα αυτά παντα με το τι έχεις στο οπλοστάσιο σου ήδη πχ αν έχεις ήδη άλλο pc η λάπτοπ έτσι ώστε να καταλήξεις πιο θα σε βολέψει καλύτερα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Αν η χρήση που θα κανεις είναι κυρίως Ίντερνετ κατανάλωση περιεχομένου το iPad είναι καλύτερο απο άποψη πολυ μεγαλύτερης ποικιλίας εφαρμογών που δένουν απόλυτα με το λειτουργικό,έχουν μια ιδιαίτερη φιλικότητα και σαν συσκευη υπερέχει στην ποιότητα κατασκευής και αυτονομίας με το encore.

Και το form factor του mini είναι ασυναγωνιστο εξίσου σε συνδυασμό με τις πιο περιορισμένες διαστάσεις του.

Το μοναδικό windows tablet που είναι ισάξιο σε ποιότητα κατασκευής,ντιζάιν,οθόνη συν πληρότητα διαθεσίμων θυρών είναι το Thinkpad 8 που όμως υπολείπεται 4 ώρες κάτω σε αυτονομία σε σχέση με το mini που είναι σημαντικός παράγοντας για ενα tablet η αυτονομία του.

Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ και τους 2 κόσμους διότι καμία απο τις 2 δεν μου προσφέρει όλα όσα θέλω και δεν με καλύπτει απόλυτα,παρά αλληλοσυμπληρωνονται με τα θετικά και αρνητικά τους.

Αλλά επαναλαμβάνω το θέμα είναι η χρήση που σκοπεύεις να κανείς,αν είναι κυρίως σερφάρισμα,YouTube,παιχνίδια Ίντερνετ κατανάλωση γενικότερα το iPad είναι προτιμότερο,αν θέλεις να συνδυάσεις και μια αλά πιο pc λειτουργία το windows είναι πιο ιδανικό με τα θετικά και αρνητικά τους στο βαθμό που στο επιτρέπει και το hardware που το συνοδεύει.

Και όλα αυτά παντα με το τι έχεις στο οπλοστάσιο σου ήδη πχ αν έχεις ήδη άλλο pc η λάπτοπ έτσι ώστε να καταλήξεις πιο θα σε βολέψει καλύτερα.

Πολυ καλη αναλυση Αλεξ. Γι αυτο και εγω πηγα απο το μινι στο encore και ξανα πισω στο μινι. Πολυ καλο το encore, αλλα οχι για τη χρηση που εγω θελω.

Πολυ καλη αναλυση Αλεξ. Γι αυτο και εγω πηγα απο το μινι στο encore και ξανα πισω στο μινι. Πολυ καλο το encore, αλλα οχι για τη χρηση που εγω θελω.

Όλα είναι ανάλογα τη χρήση που θελουμε να κάνουμε.

Όταν θα φτάσουμε στο σημείο να δω το form factor/aspect ratio του iPad mini σε αντίστοιχο windows με την ίδια ποιότητα κατασκευής και αυτονομία θα είναι ενα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός.

Και όταν δω μεγαλύτερη ανάπτυξη του τομέα αφή απο ms σε όλους τους τομείς τότε θα μπορέσω να πω οτι τα windows θα με καλύψουν καλύτερα.

Εώς τότε και οι 2 κόσμοι θα με συντροφεύουν.

Έπιασε το νόημα η ms με το Surface Pro 3.

Αρκεί να το δούμε και σε μικρό αδερφακι υλοποίηση στις 8 ιντςες στο ίδιο form factor/aspect ratio.

Το ίδιο και απο τους υπόλοιπους κατασκευαστές.

Και βέβαια όλα αυτά εξαρτούνται και απο τις προσπάθειες της Intel με το κατάλληλο hardware.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Όλα είναι ανάλογα τη χρήση που θελουμε να κάνουμε.

Όταν θα φτάσουμε στο σημείο να δω το form factor/aspect ratio του iPad mini σε αντίστοιχο windows με την ίδια ποιότητα κατασκευής και αυτονομία θα είναι ενα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός.

Και όταν δω μεγαλύτερη ανάπτυξη του τομέα αφή απο ms σε όλους τους τομείς τότε θα μπορέσω να πω οτι τα windows θα με καλύψουν καλύτερα.

Εώς τότε και οι 2 κόσμοι θα με συντροφεύουν.

Έπιασε το νόημα η ms με το Surface Pro 3.

Αρκεί να το δούμε και σε μικρό αδερφακι υλοποίηση στις 8 ιντςες στο ίδιο form factor/aspect ratio.

Το ίδιο και απο τους υπόλοιπους κατασκευαστές.

Και βέβαια όλα αυτά εξαρτούνται και απο τις προσπάθειες της Intel με το κατάλληλο hardware.

Τα κυριότερα μειονεκτήματα για εμένα είναι στο sw της ms.

Καταρχήν, πρακτικά δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις με αφή, άλλον browser πλην του IE. Οι άλλοι είναι για τα μπάζα. Και δεν έχω καμία όρεξη να αρχίσω να χρησιμοποιώ τον ie στα γεράματα....

Μετά, θεωρώ απαράδεκτο να μην υπάρχουν moder ui εκδόσεις για τις εφαρμογές της ίδια της ms (πχ office). Θα βγεί το ξέρω, αλλά έχει αργήσει τραγικά. Για την ακρίβεια, θα πρέπει να καταργηθεί το desktop mode. Θα πρέπει να πάρει γενναίες αποφάσεις η ms και να αφήσει τις βλακείες περί σταδιακής προσαρμογής. Πρέπει να δείξει πυγμή και αποφασιστικότητα.

Σόρρυ για το εκτός θέματος. :)

Αγόρασα ένα iPad mini καινούργιο από skroutz, και ειμαι απογοητευμένος από το wifi δέκα μέτρα από το ρουτερ στο υπνοδωμάτιο δεν έχει σήμα,με το g2 και το Htc x8 εχω δυο γραμμές.

Αγόρασα ένα iPad mini καινούργιο από skroutz, και ειμαι απογοητευμένος από το wifi δέκα μέτρα από το ρουτερ στο υπνοδωμάτιο δεν έχει σήμα,με το g2 και το Htc x8 εχω δυο γραμμές.

Οχι, να το πας πισω, δεν ειναι σωστο!

ποιά έκδοση αγόρασες; Γιατί και εγώ με το κινητό πιάνω πολλά περισσότερα, είναι 'γνωστό' το πρόβλημα με την χαμηλή απόδοση στο wifi (για το καινούργιο, το retina δεν ξέρω).

Κι εγώ με το iPAD mini (το πρώτο), σε δύσκολα σημεία του σπιτιού (π.χ. να παρεμβάλλονται δοκάρια και κολόνες) δεν πιάνω σήμα, ενώ με ΟΛΕΣ τις άλλες συσκευές πάσης φύσεως πιάνω καμπάνα.

Μην πέσουν να μάς φάνε τώρα οι Apple-τυφλο-fans. :p

"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw

Εγω μεσα στο σπιτι μου δεν ειχα προβλημα παντως.

ποιά έκδοση αγόρασες; Γιατί και εγώ με το κινητό πιάνω πολλά περισσότερα, είναι 'γνωστό' το πρόβλημα με την χαμηλή απόδοση στο wifi (για το καινούργιο, το retina δεν ξέρω).

Το 16gb only wifi. Το θεωρώ απαράδεκτο να πιάνω με όλες της άλλες συσκευές μέχρι και ένα κινέζικο tablet και με iPad να μην εχω καθόλου σήμα.

Καλησπερα παιδια. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω ενα i pad mini. Παντα ημουν προκατειλημμενος με τα προιοντα της Απλ κυριως λογω των κλειδωματων που εχουν αλλα και για το οτι για απλα πραγματα (δημιουργια λογαριασμου για το στορ , τοποθετηση τραγουδιων εντος της συσκευης κτλ) χρειαζεται ολοκληρη διαδικασια. Ομως το ειδα προσφατα σε μια ξαδερφη μου και το επεξεργαστηκα για ωρα και μου αρεσε αρκετα το μεγεθος και το βαρος και, συνεπως, θεωρω οτι θα με βοηθησει πολυ στη δουλεια μου. Ειμαι φιλολογος και εχω ολες μου τις σημειωσεις σε ψηφιακη μορφη. Για αυτο λοιπον ερωτω αν ειναι ανταποκρισιμο σε εφαρμογες word, excel κτλ (καθως και επεξεργασια αρχειων) γιατι θελω να του περασω εκει τις σημειωσεις και να διαβαζω απο εκει. Δεν θελω να παω σε android tablet καθοτι εχω android κινητο και δε διαφερουν και πολυ μεταξυ τους. Αν ξερει καποιος ας μου πει. Ευχαριστω

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

• The title was changed to iPad Mini (2012)
  • The topic was unpinned