Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του Samsung Galaxy Note II

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανονικά ενεργοποιείται άμεσα, πας σε κατάστημα και κάνεις αλλαγή κάρτας. Σε λίγη ώρα η καινούργια παίζει. Μπορούσαν και να στην κόψουν βέβαια, για κλείσε και άνοιξε μία το κινητό. :)

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

έκανα ενεργοποίηση της νέας κάρτα μεσα απο το σιτε της εταιρία και γραφει οτι το αργότερο σε 24 ώρες θα ειναι ΟΚ

οταν κάνω επανεκκίνηση στην συσκευή πετά σκριν της Telecom, τι πάει να πει αυτο?

Τώρα πρόσεξα ότι είσαι εξωτερικό! Γενικά πάντως για να ενεργοποιηθεί μια καινούργια σιμ πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση, να ξαναπάρει σήμα το κινητό δηλαδή. Αν σου βγάζει κάποια start up εικόνα κάποιου άλλου παρόχου σημαίνει ότι η συσκευή σου είναι branded, συνήθως αυτό δεν είναι κακό, έχεις την start up εικόνα στο μπουτάρισμα και ίσως κάποιες εφαρμογές. αν σε ενοχλούν αυτά τα βγάζεις με κάποιο τρόπο, νομίζω ρούτ. Τώρα για τη συγκεκριμένη συσκευή δεν ξέρω τι παίζει βέβαια. Το cc της εταιρίας που είσαι δεν μπορεί να σε βοηθήσει στην ενεργοποίηση της κάρτας; Ένα κουμπί πατάνε!

Πιστεύετε ότι θα πέσει η τιμή του Note 2 με την έλευση του S4;

Βλέπω μεταχειρισμένα Note 2 σε τραγικές τιμές,από 450-540( ;;; ),ενώ καινούργιο κάνει 468 από skroutz.

Βάζουν "ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ" στις περιγραφές λες και υπάρχει διαφορά με τα ευρωπαϊκά.Έρε greek way...

Μπορούν όμορφα και ωραία να αυτοκτονήσουν.Σόρρυ κιόλας.

Edited by ibanezman192

Απλα δεν αγοραζεις ρε φιλε..Ετσι ειναι αυτα παντου..Και να πω την γνωμη μου,γιατι ενας που πληρωσε 700 ευρω για να το παρει να <συμβιβαζεται> με τι τιμες που εχει τωρα στα σκουτζομαγαζα?Να πω οτι εγω το πηρα με την προσφορα του cashback αρα 450..Αν αποφασισω να το δωσω αλλιως θα κινηθω σε σχεση με εναν που εδωσε 700.. Δεν ειναι λιγο αδικο λοιπον, αυτος που εδωσε 700 ευρω να το παρει να πρεπει να το δωσει 350-400 αφου στα σκρουτζομαγαζα εχει 468 οπως λες??Δηλαδη περιπου στα μισα απο οτι εδωσε για να το παρει πριν 2-3 μηνες ας πουμε..Οποτε ο καθενας κοιταει τι τον συμφερει ειτε ειναι πωλητης ειτε ειναι αγοραστης..Εγω καπως ετσι το βλεπω το ολο θεμα..

It all starts with the push of a button..

RELOAD

Καλά μην το ψάχνεις με τις αγγελίες ο καθένας βάζει ότι θέλει. Το αν τα πουλάνε στις τιμές που ζητάνε είναι άλλο θέμα. Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι παίρνουν τηλέφωνα τα μαγαζιά με τα μεταχειρισμένα και το βάζουν 10 ευρώ κάτω. νομίζουν φίλε ότι είμαστε χαζοί!:p Τεσπά όπως είπα και αλλού, ο καθένας κοιταει το συμφέρον του. Στο θέμα μας, πιστεύω ότι η τιμή του note 2 δεν θα πέφτει γρήγορα όπως του s3. Τους τελευταίους 2 μήνες η τιμή έχει πέσει 35 ευρώ ενώ του s3 70! Μην ξεχνάμε ότι το κινητό είναι άλλη κατηγορία. Σίγουρα θα πέφτει η τιμή αλλά όχι και πολύ γρήγορα. Αυτοί που έχουν το note 2 θα περιμένουν το note 3, το οποιό πιθανόν θα έχει το νέο επεξεργαστή exynos και από ότι ακούγρται και ποιο ποιοτική κατασκεύη από τασυνηθισμένα πλαστικά της sammy. ;)

Αυτός που το αγόρασε 700 ευρώ,το πήρε τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας!

Εγώ αγόρασα το Note 1 στα 600 ευρώ.Θα το πουλήσω στα 250 τώρα γιατί 1)κάνει 380 καινούργιο και 2) κυκλοφορεί εδώ και 1μιση χρόνο!

Αλλά ρε φίλε δεν γίνεται να το βάζεις 520 ευρώ το Note 2 ενώ κάνει 468 καινούργιο!Δεν έχει λογική!Γιατί να το αγοράσει κάποιος από εσένα;Απλά ψάχνεις κορόιδα...

Τεσπά,να μην βγούμε offtopic :)

Edited by ibanezman192

εγω απορω με αυτους που θελουν να αγορασουν μτχ, και ενω καινουργιο εχει 470€, παιρνουν τηλεφωνο τον πωλητη να του "την πουν" οτι πουλαει ακριβα! :lol:

μην ασχολεισαι ρε φιλε και τελειωνει το θεμα ή πηγαινε παρτο καινουργιο στα 470€ και ασε τον αλλο να περιμενει να το πουλησει 450€.

iphone 14 pro

Παιδιά όταν αγοράζεις κάτι ακόμα και αυτοκίνητο υπάρχει το μηνιαίο κόστος χρήσης που είναι τα χρήματα που χάνεις αν το πουλήσεις.

Ακόμα και iphone αν αγοράσεις στα 740 αν ειναι 2 μηνών θα χάσεις 200 αν ειναι 6 παραπανω.

Εγω πηρα το Note τον Οκτώβριο όταν κυκλοφόρησε στα 600. Το εχω ευχαριστηθεί 6 μήνες Αν το δώσω τώρα θα χασω 250 ευρω περίπου 42 € το μηνα κόστος χρήσης.

Αν ειχα αγοράσει το iphone 5 θα το εδινα τωρα στα 500 δηλαδή 240 € λιγότερα οπότε και παλι θα είχα 40 ευρώ μηνιαίο κόστος.

Αυτοί που επωφεληθηκαν την προσφορά είναι όντως τυχεροί.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που "φοβούνται" τα μικρά μαγαζιά στο θέμα της εγγύησης οπότε ακόμη και σε μεταχειρισμένο προτιμούν να δώσουν κάτι παραπάπω για να πάρουν απόδειξη από μεγάλο μαγαζί. Ας μην ξεχνάμε ότι αν εξαιρέσουμε τον 1.5 μήνα περίπου που πουλιόταν 550 (ή 450 με το κασμπακ) το Νοτε2 είχε και έχει και σήμερα 699 ευρώ. Οπότε αν κάποιος για τους δικούς του λόγους (καλώς ή κακώς. για μένα κακώς. αλλά δεν είναι και όλοι ψαγμένοι ιντερνετικά) θέλεις απόδειξη από Πλαισιο/Παμπλικ κλπ θα δώσει κάτι παραπάνω.

Τέλος μην ξεχνάμε ότι πολλές φορές μαζί πωλούνται και 1-2 θήκες που μόνες τους μαζί έχουν 60-70 ευρώ.

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Τέλος μην ξεχνάμε ότι πολλές φορές μαζί πωλούνται και 1-2 θήκες που μόνες τους μαζί έχουν 60-70 ευρώ.

Ακριβώς!! Τόση ώρα διαβάζω και δεν το έχει αναφέρει κανένας!! Εκεί είναι το παιχνίδι είτε από την πλευρά του αγοραστή είτε από την πλευρά του πωλητή.

Άλλο αυτός που το πήρε από birdphone 570 και το πουλάει μαζί με θήκη σειράς από ebay και άλλο αυτός που το πήρε από Πλαίσιο 450 και το πουλάει μαζί με zenus...

Παιδια τα φωτα σας!!Αγορασα πριν λιγο καιρο ενα νοτελι ασπρο απο φιλο,το οποιο εδωσα προσφατα γιατι με χαλαγε το χρωμα και θελω να παρω ενα γκρι καινουριο.Εχω επικοινωνησει με καποια σκρουτζομαγαζα και οι 2 απο αυτους μου ειπαν οτι αυτο που δινουν εχει 2 χρονια εγγυηση αντιπροσωπειας,αλλα οταν τους ρωτησα <της ελληνικης samsung με servis στη smartek??> μου το γυρνουσαν και μου ελεγαν οτι το servis ειναι στην αρβατο (επεμεναν μαλιστα να με πεισουν οτι το servis της σαμυ ειναι η αρβατο!!! :mad: ποσα θελετε να με τρελανετε λεω!! :blink: ).Ξερεις κανεις τι γινεται με αυτα τα κινητα?Εισαγωγη απο ζιμπαμπουε ειναι? :dizzy:

Παιδια τα φωτα σας!!Αγορασα πριν λιγο καιρο ενα νοτελι ασπρο απο φιλο,το οποιο εδωσα προσφατα γιατι με χαλαγε το χρωμα και θελω να παρω ενα γκρι καινουριο.Εχω επικοινωνησει με καποια σκρουτζομαγαζα και οι 2 απο αυτους μου ειπαν οτι αυτο που δινουν εχει 2 χρονια εγγυηση αντιπροσωπειας,αλλα οταν τους ρωτησα <της ελληνικης samsung με servis στη smartek??> μου το γυρνουσαν και μου ελεγαν οτι το servis ειναι στην αρβατο (επεμεναν μαλιστα να με πεισουν οτι το servis της σαμυ ειναι η αρβατο!!! :mad: ποσα θελετε να με τρελανετε λεω!! :blink: ).Ξερεις κανεις τι γινεται με αυτα τα κινητα?Εισαγωγη απο ζιμπαμπουε ειναι? :dizzy:

Πάρη προφανώς ειναι branded η εισαγωγή απο χώρα εκτός ΕΕ.

Όλες οι άλλες περιπτώσεις έχουν σερβις κανονικά από samsung hellas στην smartech.

Είναι κάτι που που έχει διευκρινίσει τηλεφωνικά ο υπεύθυνος της samsung hellas.

Μονο οι 2 παραπάνω περιπτώσεις εξαιρούνται.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Πάρη προφανώς ειναι branded η εισαγωγή απο χώρα εκτός ΕΕ.

Όλες οι άλλες περιπτώσεις έχουν σερβις κανονικά από samsung hellas στην smartech.

Είναι κάτι που που έχει διευκρινίσει τηλεφωνικά ο υπεύθυνος της samsung hellas.

Μονο οι 2 παραπάνω περιπτώσεις εξαιρούνται.

Μα ξερεις ρε Κωστα τι ειναι να επειμενουν οτι δεν ειναι branded,οτι ειναι απο ευρωπαικη χωρα και οτι το servis της samsung ειναι η arvato?!?!?Σου λενε απλα οτι εχει 2 χρονια εγγυηση αντιπροσωπειας αλλα αν τους ζορισεις για την ελληνικη σαμσουνγκ,αρχιζουν και στα μασανε.Δηλαδη καποιος που δεν ξερει να το ψαξει η δεν εχει ασχοληθει ο ανθρωπος,την πατησε σε περιπτωση ζημιας.Κομπιναδορικο πολυ το βλεπω και ισως θα επρεπε να λεγαμε και τα μαγαζια για τον λογο οτι δεν σου λενε την αληθεια και αρκετος κοσμος στην ασχημη στιγμη που ειναι παντα πιθανη,θα βρεθει προ εκπληξεως. Edited by truckman

Μα ξερεις ρε Κωστα τι ειναι να επειμενουν οτι δεν ειναι branded,οτι ειναι απο ευρωπαικη χωρα και οτι το servis της samsung ειναι η arvato?!?!?Σου λενε απλα οτι εχει 2 χρονια εγγυηση αντιπροσωπειας αλλα αν τους ζορισεις για την ελληνικη σαμσουνγκ,αρχιζουν και στα μασανε.Δηλαδη καποιος που δεν ξερει να το ψαξει η δεν εχει ασχοληθει ο ανθρωπος,την πατησε σε περιπτωση ζημιας.Κομπιναδορικο πολυ το βλεπω και ισως θα επρεπε να λεγαμε και τα μαγαζια για τον λογο οτι δεν σου λενε την αληθεια και αρκετος κοσμος στην ασχημη στιγμη που ειναι παντα πιθανη,θα βρεθει προ εκπληξεως.

Πες ποια μαγαζια δεν ειναι ντροπη....πχ,εγω που ενδιαφερομαι για αγορα δεν ηξερα αυτη την διαφορα....και αν επιμενουν οτι εχει εγγυηση στην ελληνικη samsung και το διαπιστωσεις οτααν γινει η ζημια....???

android or ios or wm......who cares.....???

Πες ποια μαγαζια δεν ειναι ντροπη....πχ,εγω που ενδιαφερομαι για αγορα δεν ηξερα αυτη την διαφορα....και αν επιμενουν οτι εχει εγγυηση στην ελληνικη samsung και το διαπιστωσεις οτααν γινει η ζημια....???
Φυσικα και δεν ειναι ντροπη να το πουμε φιλε μου,ενας απο τους σκοπους την κοινοτητας ειναι και η μεταξυ μας ενημερωση και προστασια νομιζω.Τα δυο σκρουτζομαγαζα που ανεφερα ειναι το emark.gr και το portal365 και αν ψαξω θα βρω σιγουρα και αλλα.Πρεπει να εχουμε τα ματια μας ανοιχτα

Στην συσκευασια θα πρεπει το βιβλιαρακι με την εγγυηση να αναφερει και την samsung hellas και περαν τουτου με ενα τηλεφωνημα στην αντιπροσωπεια δινοντας το imei της συσκευης σου λενε αν ειναι οκ απο εγγυηση.Το θεμα ειναι να το ξερεις απο την αρχη και να μην το ανακαλυψεις στην ασχημη στιγμη.

Edited by truckman

Φυσικα και δεν ειναι ντροπη να το πουμε φιλε μου,ενας απο τους σκοπους την κοινοτητας ειναι και η μεταξυ μας ενημερωση και προστασια νομιζω.Τα δυο σκρουτζομαγαζα που ανεφερα ειναι το emark.gr και το portal365 και αν ψαξω θα βρω σιγουρα και αλλα.Πρεπει να εχουμε τα ματια μας ανοιχτα

Στην συσκευασια θα πρεπει το βιβλιαρακι με την εγγυηση να αναφερει και την samsung hellas και περαν τουτου με ενα τηλεφωνημα στην αντιπροσωπεια δινοντας το imei της συσκευης σου λενε αν ειναι οκ απο εγγυηση.Το θεμα ειναι να το ξερεις απο την αρχη και να μην το ανακαλυψεις στην ασχημη στιγμη.

οκ,ευχαριστω...στο βιβλιαρακι εχει σφραγιδα η το ανγραφει απλως,.....??

android or ios or wm......who cares.....???

οκ,ευχαριστω...στο βιβλιαρακι εχει σφραγιδα η το ανγραφει απλως,.....??
Oχι σφραγιδα δεν εχει,αλλα εχει μια λιστα με τις αντιπροσωπειες που εχει εγγυηση η συσκευη και μεταξυ αυτων θα πρεπει να αναφερεται και η δικη μας,η Ελληνικη.

Να κάνω ρε παιδιά κι εγώ την ερώτησή μου γιατί είμαι στο τσακ να το πάρω από σκρουτζομάγαζο?

Επειδή το θέμα service είναι κορυφαίο για μένα, και δεν είμαι και Αθήνα, κατ' αρχήν ξέρετε αν υπάρχει επίσημο εξουσιοδοτημένο service Θεσσαλονίκη που να αναλαμβάνει repair δωρεάν (εφόν βέβαια το πρόβλημα δεν προκλήθηκε από εμένα) στα εντός εγγύησης?

Δεύτερο, πώς ρε παιδιά θα δω αν αναφέρεται η ελληνική αντιπροσωπεία (κοινώς αν θα έχω κανονικά service) χωρίς να ανοίξω τη συσκευασία? Γιατί αν την ανοίξω μετά πάπαλα, δεν το δέχεται το σκρουτζομάγαζο πίσω..

Βοήθεια παίδες!!!

Να κάνω ρε παιδιά κι εγώ την ερώτησή μου γιατί είμαι στο τσακ να το πάρω από σκρουτζομάγαζο?

Επειδή το θέμα service είναι κορυφαίο για μένα, και δεν είμαι και Αθήνα, κατ' αρχήν ξέρετε αν υπάρχει επίσημο εξουσιοδοτημένο service Θεσσαλονίκη που να αναλαμβάνει repair δωρεάν (εφόν βέβαια το πρόβλημα δεν προκλήθηκε από εμένα) στα εντός εγγύησης?

Δεύτερο, πώς ρε παιδιά θα δω αν αναφέρεται η ελληνική αντιπροσωπεία (κοινώς αν θα έχω κανονικά service) χωρίς να ανοίξω τη συσκευασία? Γιατί αν την ανοίξω μετά πάπαλα, δεν το δέχεται το σκρουτζομάγαζο πίσω..

Βοήθεια παίδες!!!

Παρτο απο τον Νικο στο extreme-mobile να εχεις το κεφαλι σου ησυχο! Θα το παρεις σφραγισμενο (οχι ανοιγμενα που τα δινουν πολλοι κι εχουν βαλει φωτοτυπιες) και μεσα θα εχει την εγγυηση και στα ελληνικα απο την samsung hellas

Το να δεις αν αναφέρεται η ελληνική αντιπροσωπεία στο εσωτερικό χωρίς να ανοίξεις τη συσκευασία το βλέπω κομμάτι δύσκολο, εκτός αν είσαι ο Dr. Xavier στην ταινία X: The Man with the X-Ray Eyes...

Θα πας αυτοπροσώπως σε σκρουτζομάγαζο στη Θεσσαλονίκη (αν υπάρχει). Θα τους ρωτήσεις αν η συσκευή που πουλάνε καλύπτεται από το service της επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας. Αν σου πουν όχι φεύγεις. Αν σου πουν ναι, ζητάς να σου φέρουν τη συσκευή και να την ανοίξουν επί τόπου μπροστά σου πριν πληρώσεις. Αν στο εσωτερικό αναφέρεται η ελληνική αντιπροσωπεία το πληρώνεις, το παίρνεις και φεύγεις, αλλιώς εξηγείς ευγενικά ότι κάνουν λάθος και φεύγεις.

Κάποια απάντηση καθαρά επί των ερωτημάτων μου και μόνο χωρίς πρόταση από που να αγοράσω?

Άκου τα παιδιά που σε συμβουλεύουν... Κάτι ξέρουν...

http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-II-2-N7100-16GB-Marble-White-EU.683407.html

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Κάποια απάντηση καθαρά επί των ερωτημάτων μου και μόνο χωρίς πρόταση από που να αγοράσω?

Το από που θα το αγοράσεις είναι σημαντικό γι αυτές τις ερωτήσεις.

Άλλο να πάς στην Samsung και να πείς "ο τάδει χρήστης μου είπε οτι με καλύπτετε" και άλλο να πας στο ιδιο το μαγαζί και να πεις " μου είπατε οτι με καλύπτετε".

Χωρίς να έχω την παραμικρή διάθεση η πρόθεση να διαφημίσω κανέναν, το extrememobile.gr κατ'εμέ είναι μαγαζί που μπορείς να ψωνίσεις με κλειστά τα μάτια.

Μακάρι να υπάρχει και στην Θεσσαλονίκη κάτι ανάλογο με τόσες καλές κριτικές να πας απέυθείας εκει για να ξενιάσεις.

Παρτο απο τον Νικο στο extreme-mobile να εχεις το κεφαλι σου ησυχο! Θα το παρεις σφραγισμενο (οχι ανοιγμενα που τα δινουν πολλοι κι εχουν βαλει φωτοτυπιες) και μεσα θα εχει την εγγυηση και στα ελληνικα απο την samsung hellas

Εγω πάντως χθες βράδυ στις 12 έκλεισα συσκευή για την γυναίκα μου στο extreme-mobile μέσω sms γιατί υπήρχαν λίγα κομμάτια και δεν ήθελα να την χάσω. :)

Αυτή είναι εξυπηρέτηση.