Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του Samsung Galaxy Note II

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα! Έχει ψωνίσει κανείς από το digitalmaster; Βλέπω στα σκρουτζομάγαζα ότι έχει θετικές αξιολογήσεις και έχει και 6 άτοκες δόσεις για όσους δυσκολεύονται να δώσουν απευθείας όλο το ποσό.

Έχω ψωνίσει για τον υπολογιστή μου αρκετό hardware(cpu,mobo, graphics card) , παρά πολύ καλή εξυπηρέτηση μπορείς να αγοράσεις άφοβα.

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίδες τα φώτα σας... επειδή βλέπω οτι περνάνε οι μέρες και Note με Γαλλική ROM δεν βρίσκω. Τι να κάνω απο τα τρία;; Να πάρω ένα με Γερμανική ROM και να δοκιμάσω να του βάλω την Γαλλική (ή την Ελληνική) και ο Θεός βοηθός γιατί δεν το έχω ξανακάνει και ψιλοκολλάω να το δοκιμάσω ή να το πάρω απο Amazon.fr που φαντάζομαι λόγω Γαλλίας θα είναι με Γαλλική ROM αλλά 40€ πιο ακριβό περίπου ή να περιμένω να το φέρει κάποιο μαγαζί εδώ Ελλάδα με Γαλλική;;;

Παίδες τα φώτα σας... επειδή βλέπω οτι περνάνε οι μέρες και Note με Γαλλική ROM δεν βρίσκω. Τι να κάνω απο τα τρία;; Να πάρω ένα με Γερμανική ROM και να δοκιμάσω να του βάλω την Γαλλική (ή την Ελληνική) και ο Θεός βοηθός γιατί δεν το έχω ξανακάνει και ψιλοκολλάω να το δοκιμάσω ή να το πάρω απο Amazon.fr που φαντάζομαι λόγω Γαλλίας θα είναι με Γαλλική ROM αλλά 40€ πιο ακριβό περίπου ή να περιμένω να το φέρει κάποιο μαγαζί εδώ Ελλάδα με Γαλλική;;;

Xαλαρα το πρωτο και 5 λεπτα διαβασμα της ενοτητας στη βιβλο του elthis :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Xαλαρα το πρωτο και 5 λεπτα διαβασμα της ενοτητας στη βιβλο του elthis :)

Μάλλον αυτό θα κάνω και αν μαμηθεί ο Δίας με την εγκατάσταση θα σας φάνε οι τύψεις. :P

Μάλλον αυτό θα κάνω και αν μαμηθεί ο Δίας με την εγκατάσταση θα σας φάνε οι τύψεις. :P

Τι γίνεται αν καταφέρεις να μπρικαρεις το κινητό;

-Δοκιμάζεις usb jig

1. Μπήκε σε download mode?

Φλασαρεις ότι θέλεις

Πρόβλημα = ΚΑΝΕΝΑ

2. Δεν μπαίνει/δεν ανοίγει?

Το έκαψες. Το στέλνεις στο service ( "μου έκλεισε και δεν ανοίγει" ) και στο φτιάχνουν στα πλαίσια της εγγύησης.

Πρόβλημα = ΚΑΝΕΝΑ

;)

-Δοκιμάζεις usb jig

Φλασαρεις ότι θέλεις

Πρόβλημα = ΚΑΝΕΝΑ

Το έκαψες. Το στέλνεις στο service ( "μου έκλεισε και δεν ανοίγει" ) και στο φτιάχνουν στα πλαίσια της εγγύησης.

Πρόβλημα = ΚΑΝΕΝΑ

;)

Oσον αφορα το 2 μαλιστα, αν το κανεις εντος 7 ημερων απο τη στιγμη που το αγοραζεις, ισχυριζεσαι DOA και παιρνεις νεα συσκευη. Το εμαθα οταν καηκε η πλακετα του SGS2 μου εντος μισης ωρας απο την ενεργοποιηση διχως καν να προσπαθησω να του κανω κατι :)

Αλλα ετσι κι αλλιως ειμαστε ολοι εδω για ψυχολογικη υποστηριξη οταν ξεκινησεις τη διαδικασια :lol:

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

-Δοκιμάζεις usb jig

Φλασαρεις ότι θέλεις

Πρόβλημα = ΚΑΝΕΝΑ

Πρόβλημα = ΚΑΝΕΝΑ

;)

Παιζει Νικολα ακομα το usb jig?Εχω ενα ξεχασμενο στο συρταρι :D

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Παιζει Νικολα ακομα το usb jig?Εχω ενα ξεχασμενο στο συρταρι :D

Εννοειται Αργυργη :D

Δες πας στον πολεμο χωρις οπλα!:lol:

Παίδες γιατί έχω χαθεί...

Ποια η διαφορά Ελληνικής, Γαλλικής, Γερμανικής, Αγγλικής rom ???

Σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό από κανένα skroutz-μάγαζο....

Σε όλα λένε εγγύηση 2 χρόνια.... πανευρωπαϊκή...

π.χ. από το μαγαζάκι τσιου τσιου.... :) ... αν το αγοράσω λογικά δεν θα έχω πρόβλημα....

ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ...

:ninja:

παιδια πιστευετε οτι μετα τα χριστουγεννα θα εχει πεσει η τιμη του κινητου γυρω στα 450 η τζαμπα ονειρευομαι?:p

σκεφτομαι σοβαρα να το αγορασω και δεν ξερω αν υπαρχει κατι καλυτερο η αν θα με βολεψει σαν μεγεθος

η αγορα θα γινει χωρις φπα...αν το παρω απο ελλαδα γινεται αυτο?

Ο τελικός χρήστης στην Ελλάδα είσαι εσύ της εταιρίας που θα στο πωλήσει. Άρα ΦΠΑ θα έχεις, εφόσον το πάρεις από ελληνικό μαγαζί

Ο τελικός χρήστης στην Ελλάδα είσαι εσύ της εταιρίας που θα στο πωλήσει. Άρα ΦΠΑ θα έχεις, εφόσον το πάρεις από ελληνικό μαγαζί

μαλιστα:)αρα παμε για αγορα απο εξωτερικο τοτε:p

πιστευεις οτι η τιμη του θα εχει πεσει σε κανενα μηνα γυρω στα 450 η μπα?

απο μεγεθος συνηθιζεται?δεν εχω σκοπο να κουβαλαω και δευτερη συσκευη μαζι...

μαλιστα:)αρα παμε για αγορα απο εξωτερικο τοτε:p

πιστευεις οτι η τιμη του θα εχει πεσει σε κανενα μηνα γυρω στα 450 η μπα?

απο μεγεθος συνηθιζεται?δεν εχω σκοπο να κουβαλαω και δευτερη συσκευη μαζι...

Να πέσει στα 450 σε ένα μήνα χλωμό :)

Παιδια αποφασισα κι εγω να αγορασω αυτο το κτηνος, απο καποια ελληνικη αλυσιδα. Τωρα ειναι στα 635, πιστευετε οτι θα γινει καποιο σημαντικο drop λογο χριστουγεννων, καμια 550? Γενικα συμβαινει αυτο, ή θα κανουν μειωσεις σε τιποτα ψυγεια και τσαμπα θα περιμενω? :P Φανταζεστε την ανυπομονησια μου, αλλα αν ειναι να γλυτωσω 50+ οκ, αλλιως το παιρνω να το χαρω απο τωρα.

Πηρα τηλεφωνο σε ολες τι αλυσιδες τις Θεσσααλονικης και αφου απολαυσα την εξαιρετικη εξυπηρετηση που προσφερουν, τελικα δεν εχει κανεις το λευκο. Οποτε θα παραγγειλω το ελληνικο απ'το extreme mobile που διαβασα εδω μεσα, ειναι και λιγο πιο φτηνο.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Ελα ντε.. Το εχω ακουστα, δεν εχω αγορασει απο εκει ποτε. Μπηκα στο ελληνικο, εχει και καλη τιμη... Θα ειναι της ελληνικης αντιπροσωπιας το κινητο?

Παιδια που μπορω να βρω το τηλ οχι σε ψευτικο αλλα σε κανονικο και να το περιεργαστω για κανα 20λεπτο πχ?Θελω να μην ειναι συνδεδεμενο με καλωδιο σ ετοιχο αν γινεται για να το δοκιμασω και σ ετσεπες κλπ γιατι μονο το θεμα φορητοτητα με προβληματιζει.Σε πλαισιο το εχουν?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια που μπορω να βρω το τηλ οχι σε ψευτικο αλλα σε κανονικο και να το περιεργαστω για κανα 20λεπτο πχ?Θελω να μην ειναι συνδεδεμενο με καλωδιο σ ετοιχο αν γινεται για να το δοκιμασω και σ ετσεπες κλπ γιατι μονο το θεμα φορητοτητα με προβληματιζει.Σε πλαισιο το εχουν?

Το έχουν στο πλαίσιο, μπορείς να το περιεργαστείς, αλλά δεν μπορείς να το βάλεις στην τσέπη σου γιατί είναι συνδεδεμένο με το σύστημα ασφαλείας.

Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr

Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr

Το έχουν στο πλαίσιο, μπορείς να το περιεργαστείς, αλλά δεν μπορείς να το βάλεις στην τσέπη σου γιατί είναι συνδεδεμένο με το σύστημα ασφαλείας.

Υπαρχει και στα Public, αλλα στο Πλαισιο της Αργυρουπολης που το πετυχα ειχε και το S-Pen ενω στο Public του Αγ. Δημητριου οχι.

Φιλικά Γιώργος

στο public ειναι συνδεδεμενο με συστημα ασφαλειας?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε μου λογικά σε όλα τα μεγάλα μαγαζιά θα είναι συνδεδεμένο με σύστημα ασφαλείας. ;) Εγώ το είχα δεί σε κάιζερ ομόνοια-πανεπιστημίου στη βιτρίνα χωρίς φυσικά ταινία ασφαλείας :lol: Δεν ξέρω όμως τώρα αν υπάρχει. Κάνε ένα κόπο και περασε από ομόνοια δεν έχεις να χάσεις κάτι. :) Πάρτους ένα τηλέφωνο πρώτα, το γουγλάρεις κα το βρίσκεις.

Καλημέρα

Στα public της Αγ.Παρασκευής ζήτησα να δοκιμάσω το note 2 να το βάλω στη τσέπη και οι υπάλληλοι μου έδωσαν ένα απενεργοποιημένο από ένα ανοιχτό κουτί που είχαν.

Καλημέρα

Στα public της Αγ.Παρασκευής ζήτησα να δοκιμάσω το note 2 να το βάλω στη τσέπη και οι υπάλληλοι μου έδωσαν ένα απενεργοποιημένο από ένα ανοιχτό κουτί που είχαν.

Και???? Πως ήταν.... τουλάχιστον χώρεσε???

Το θέμα είναι αν έχεις βάλει και μια θήκη.... τότε τι γίνεται???

ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ...

:ninja:

σε εσωτερικη τσεπη σακακιου χωραει ανετα με η χωρις θηκη. στις εξω οριακα. επειδη χρησιμοποιω χαρτοφυλακα το μονο που με ενδιαφερει ειναι το παχος και ειναι μια χαρα.

ο καθενας ειναι διαφορετικος. ο κλωνος μου (σακακι,χαρτοφυλακας,αυτοκινητο) θα ηταν ικανοποιημενος με το μεγεθος της συσκευης. ενας αλλος που κυκλοφορει με τζιν, χωρις τσαντα και με μετρο, πιθανοτατα να δυσκολευεται. ολα ειναι υποκειμενικα οταν μιλαμε για γουστα και συνηθειες.