Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του Samsung Galaxy Note II

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα, όπως έγραψα και πιο πάνω, δε δέχτηκαν να κόψουν τα 150€ από την ίδια την αγορά (Πλαίσιο). Ίσως αν επέμενα παραπάνω. Δεν ξέρω.

Πάντως πήρα στα κεντρικά του Γερμανού και μου είπε Mall, Golden Hall και Κολωνάκι. Mall και Golden Hall είχα πάρει χθες κ μου είπαν όχι. Στο Κολωνάκι είχε και γκρι και άσπρο και δε μου είπε ότι είναι τελευταία ή τίποτα τέτοιο, οπότε όποιος ενδιαφέρεται, ας κάνει ένα τηλ. Τα 150€ τα αφαίρεσαν απευθείας.

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειναι υποχρεωμενοι να κοψουν τα 150 αμεσα στην αγορα του Note απλα μερικοι θελουν να καπαρωσουν πελατες για σιγουρη μελλοντικη αγορα..Να επιμεινετε για την αμεση εξαργυρωση της δωροεπιταγης..

It all starts with the push of a button..

RELOAD

csc n7100oxxalj4.

Ο ίδιος και σε μένα ο κωδικός από Πλαίσιο Μάνο..:)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

παιδια τελικα αν στειλω με ενα φακελο 2 δικαιολογιτικα για κασμπακ θα υπαρχει προβλημα?
note 2

Το πηρα χθες απο Γερμανο!! Ολα μια χαρα,549€!! Να γραφει στην αποδειξη το IMEI μην ξεχνατε!!! Το εργαλειο κανει απλα τα ΠΑΝΤΑ!!!
3GS,Galaxy S,Galaxy SII,Ace,Xperia Ray,iPad 3,Galaxy SIII,Note II,Note 3... :D

Δηλαδή ισχύουν και για το ΓΕΡΜΑΝΟ ; Γιατί πήρα πριν δύο φορές τηλ και μου είπαν οτι δεν έχουν κάποια ενημέρωση από τη Σαμσουνγκ για τα 100€. Δηλαδή στο ταμείο δίνουμε 549€ ;

Παιδια καλησπερα μολις ειδα διαφήμιση στην tv cosmote και διαφήμιζαν το note 2 σαν 4g κινητο!!!:blink:

ηρθε στην ελλαδα αυτη η εκδοση η εχουν μπερδευτεί? χαοθηκα τωρα..

Παιδια καλησπερα μολις ειδα διαφήμιση στην tv cosmote και διαφήμιζαν το note 2 σαν 4g κινητο!!!:blink:

ηρθε στην ελλαδα αυτη η εκδοση η εχουν μπερδευτεί? χαοθηκα τωρα..

Υπάρχει ναι, αλλά με τέτοια τιμή που το δίνουν δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να το πάρεις.

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=EshopProductsFullStory&FullStory_EshopProductsFullStory_actionOverride=/portlets/eshop/eshopProductsFullStory/begin&_windowLabel=FullStory_EshopProductsFullStory&sku=20274356

Στο οποίο λινκ έχουν και λάθος στοιχεία στο τούμπανό μας....

Edited by duk3r

Δηλαδή ισχύουν και για το ΓΕΡΜΑΝΟ ; Γιατί πήρα πριν δύο φορές τηλ και μου είπαν οτι δεν έχουν κάποια ενημέρωση από τη Σαμσουνγκ για τα 100€. Δηλαδή στο ταμείο δίνουμε 549€ ;

Εχει αναφερθει πολλάκις ότι μπορείς να εξαργυρώσεις τη δωροεπιταγή επί τόπου,άρα ναι,πληρωνεις 549 στο ταμείο.Στέλνεις και τα δικαιολογητικά για το cash back και μέσα σε 4 βδομάδες εχεις δώσει τελικά 449 ευρώ :).

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Α ωραία γιατί αυτό κατάλαβα κι εγώ αλλά μάλλον έπεσα σε υπαλλήλους που δε γνώριζαν. Πάντως κι εμένα μου είπαν ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Δε ξέρουν ποτέ θα γίνει παραλαβή.

Α ωραία γιατί αυτό κατάλαβα κι εγώ αλλά μάλλον έπεσα σε υπαλλήλους που δε γνώριζαν. Πάντως κι εμένα μου είπαν ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Δε ξέρουν ποτέ θα γίνει παραλαβή.

Ειμαι περιεργος ,τωρα που ηρθαν οι 4g συσκευες , το 3g θα συνεχισει να ειναι διαθεσιμο στα "μεγαλα" καταστηματα ή θα παρει την θεση του το 4g?

Φιλος μου πηρε το κινητο αυτο και εχει πορωθει , και εγω μαζι βεβαια:lol:...Το καλοβλεπω για το πασχα (και επειδη αργει το 2013) ελπιζω να εχει πεσει με καμια παρομια προσφορα στα ~450 ( η μπαα?:()

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Υπάρχει ναι, αλλά με τέτοια τιμή που το δίνουν δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να το πάρεις.

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=EshopProductsFullStory&FullStory_EshopProductsFullStory_actionOverride=/portlets/eshop/eshopProductsFullStory/begin&_windowLabel=FullStory_EshopProductsFullStory&sku=20274356

Στο οποίο λινκ έχουν και λάθος στοιχεία στο τούμπανό μας....

600€ στη γερμανια.http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/3505507_-galaxy-note-2-lte-16gb-titanium-gray-samsung.html

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Γενικά έχουνε ξεστοκάρει απο Note II. Σήμερα έτυχε να βρεθώ Λάρισα. Πλαίσιο Γερμανός και Public είχανε μόνο εκθεσιακά . Και το S3 Mini που ρώτησα για μια φίλη δεν υπήρχε πάντως μόνο 2-3 κομμάτια στα Public.

Επειδη ενδιαφερθηκα για το νοτε 4g..η εκπτωση των -150 ευρω στο γερμανο ισχυει και για το 4g οκως οχι -100 cashback...ΠΡΟΣΟΧΗ ομως..για να εχετε 4g μετα τον μαρτιο θα πρεπει να κανετε το νεο προγραμμα 4g της κοσμοτε με 50 ευρω τα 20 γιγαη αλλιως οσα mb σας δινει το προγραμμα φωνης αν καταλαβα καλα
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Ειμαι περιεργος ,τωρα που ηρθαν οι 4g συσκευες , το 3g θα συνεχισει να ειναι διαθεσιμο στα "μεγαλα" καταστηματα ή θα παρει την θεση του το 4g?

Φιλος μου πηρε το κινητο αυτο και εχει πορωθει , και εγω μαζι βεβαια:lol:...Το καλοβλεπω για το πασχα (και επειδη αργει το 2013) ελπιζω να εχει πεσει με καμια παρομια προσφορα στα ~450 ( η μπαα?:()

Ναι φιλε μου μην αγχωνεσαι και μη βιαζεσαι με την προσφορα...το πασχα απο amazon και ισως και σκρουτζομαγαζα σιγουρα θα παιζει στα 450 και κατω...στο αμαζον τωρα εχει 500 ευρω οποτε μεχρι το Πασχα χαλαρα πεφτει. Απο οτι θυμαμαι και δικο μου note 1 το Πασχα περυσι ειχε πεσει απο την αρχικη τιμη του στα 420. Βεβαια για να λεμε και του στραβου το δικιο αλλιως ειναι να το παρεις το Πασχα και αλλιως ειναι να το εχεις και να το ευχαριστιεσαι 3 μηνες πριν το Πασχα με αυτην την ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ!

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Ναι φιλε μου μην αγχωνεσαι και μη βιαζεσαι με την προσφορα...το πασχα απο amazon και ισως και σκρουτζομαγαζα σιγουρα θα παιζει στα 450 και κατω...στο αμαζον τωρα εχει 500 ευρω οποτε μεχρι το Πασχα χαλαρα πεφτει. Απο οτι θυμαμαι και δικο μου note 1 το Πασχα περυσι ειχε πεσει απο την αρχικη τιμη του στα 420. Βεβαια για να λεμε και του στραβου το δικιο αλλιως ειναι να το παρεις το Πασχα και αλλιως ειναι να το εχεις και να το ευχαριστιεσαι 3 μηνες πριν το Πασχα με αυτην την ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Οντως ειναι φοβερη προσφορα , απλα δεν μου βρισκεται ρευστο αυτην την περιοδο...

Οντωςς ειναι ωραιο και το λιγουρευομαι και τωρα, αλλα πραγματικα νομιζω οτι μετα το note 2 , δεν μπορω να σκεφτω τι πραγματικα μπορει να βγαλει η Samsung στα επομενα μοντελα της.Διαβαζω φημες για το s4 , και εκτος της παραπανω (ποοοσο ποια:lol:) επεξεργαστικης ισχύς , κατι megapixl ,καθως και 0.5 χιλιοστα πιο λεπτο , δεν βλεπω διαφορες που αξιζει να περιμενεις και να τα "σκασεις" παραπανω για το νεο μοντελο.

Νομιζω πως αν τελικα παρω το Note 2 , εγω οπως και πολλοι αλλοι , θα κατασταλαξουμε εκει..για πολυ καιρο..

Υ/Γ Φετος το πασχα πεφτει Μαϊο...Αρα δεν ειναι 3 μηνες πισω..Ειναι 5 :-)

Edited by takisss

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Ισχυει σιγουρα για αγορες απο Γερμανο και Πλαισιο. Τα 100€ απο Samsung θα τα παρεις μονος σου...
3GS,Galaxy S,Galaxy SII,Ace,Xperia Ray,iPad 3,Galaxy SIII,Note II,Note 3... :D

Οντως ειναι φοβερη προσφορα , απλα δεν μου βρισκεται ρευστο αυτην την περιοδο...

Οντωςς ειναι ωραιο και το λιγουρευομαι και τωρα, αλλα πραγματικα νομιζω οτι μετα το note 2 , δεν μπορω να σκεφτω τι πραγματικα μπορει να βγαλει η Samsung στα επομενα μοντελα της.Διαβαζω φημες για το s4 , και εκτος της παραπανω (ποοοσο ποια:lol:) επεξεργαστικης ισχύς , κατι megapixl ,καθως και 0.5 χιλιοστα πιο λεπτο , δεν βλεπω διαφορες που αξιζει να περιμενεις και να τα "σκασεις" παραπανω για το νεο μοντελο.

Νομιζω πως αν τελικα παρω το Note 2 , εγω οπως και πολλοι αλλοι , θα κατασταλαξουμε εκει..για πολυ καιρο..

Υ/Γ Φετος το πασχα πεφτει Μαϊο...Αρα δεν ειναι 3 μηνες πισω..Ειναι 5 :-)

Μόνο η ανάλυση οθόνης θα κάνει τη διαφορά.Στα 1920Χ1080 του S IV αντί για τα 1280Χ720 του Note II,η οθόνη θα περιέχει πολύ περισσότερες πληροφορίες.

Επίσης,το Πάσχα των Καθολικών πέφτει πολύ πιο νωρίς:p.

(νομιζω τέλη Μάρτη)

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Παιδια παιζει να παω στο Πλαισιο και να μην δεχονται να κανω την εξαργυρωση της επιταγης των 150 ευρω αμεσως στο note και να μου λενε για επομενες αγορες και τα σχετικα...επισης το ιδιο παιζει και στο Γερμανο ή εκει δεν θελει παρακαλια για να γινει η δουλεια...επισης αν μπορει κανα παιδι ας μας πει σε ποιο καταστημα πηγε και τον εξυπηρετησαν ωστε να το παρει στα 450 (μαζι με την επιστροφη απ σαμσουνγκ εννοειται)...;
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Παιδια παιζει να παω στο Πλαισιο και να μην δεχονται να κανω την εξαργυρωση της επιταγης των 150 ευρω αμεσως στο note και να μου λενε για επομενες αγορες και τα σχετικα...επισης το ιδιο παιζει και στο Γερμανο ή εκει δεν θελει παρακαλια για να γινει η δουλεια...επισης αν μπορει κανα παιδι ας μας πει σε ποιο καταστημα πηγε και τον εξυπηρετησαν ωστε να το παρει στα 450 (μαζι με την επιστροφη απ σαμσουνγκ εννοειται)...;

Εγώ μίλησα τηλεφωνικά με το κατάστημα και μου είπαν. Για Πλαίσιο μιλάω. Ομοίως και στον Γερμανό. Εγώ όπως έχω αναφέρει το πήρα από Πλαίσιο στη Στουρνάρη και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

ΠΛΑΙΣΙΟ Στουρνάρη το γωνιακό, δέχτηκαν την άμεση εξαργύρωση της δωροεπιταγής χωρίς παρακάλια, απευθείας

Χαιρετω την παρεα! Εγω το πηρα Σαββατο απογευμα απο το Mall στα Public. Δεν περιμενα να το βρω, αφου στην ιστοσελιδα τους εδειχνε εξαντλημενο. Λευκα ειδα τουλαχιστον εξη και γκρι τουλαχιστον αλλα δυο κομματια. Η τιμη ιδια με πλαισιο κ γερμανο, απο 599 μαζι με "δωροεπιταγη" των 50 βγαινει τελικη 549. Αποδειξη με ΙΜΕΙ. Οποτε οσοι ειστε κοντα σπευσατε! Στο πλαισιο που ρωτησα παραλαμβανουν στις 4 Γεναρη παλι.

καλησπέρα,

χρονια πολλά σε ολους. τυχεροί οσοι το εχετε και το δουλευετε το εργαλείο, εγω θα περιμενω κανα χρονο για να το παρω, καινουριο ή μεταχειρισμενο από καμια αγγελια.

παντως στο http://www.play247.gr εχει τιμη 546 ευρω, και λογικα θα ειναι ελληνικης αντιπροσωπείας, αρα -100ευρω =446 ευρω. τσεκαρετέ το οι ενδιαφερομενοι εάν θελετε.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.