mindfield Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Δηλαδή τις 3 ώρες οθόνης τις παίρνεις σε 24ωρη χρήση? Τότε κάτι δεν πάει καλά. Αν μου έλεγες ότι φορτίζεις κάθε τρεις μέρες θα ήταν λογικό να έχεις περιορισμένο χρόνο οθόνης. Στο 24ωρο όμως το κινητό βγάζει εύκολα 4-5 ώρες οθόνης ακόμα και αν κάνεις ακραία πράγματα (φούλ φωτεινότητα, overclock κλπ). Με φυσιολογική χρήση το 6ωρο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά!!! Μπορεί να έχω κάτι ενεργοποιημένο που δεν θα έπρεπε. Δες για παράδειγμα τώρα που βρίσκομαι.. Συνδεδεμένος με wifi απ το πρωί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 πασχεις απο το bug του media scanner. Καπου υπαρχει μια εφαρμογη στο play store που το διορθωνει. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Μάλιστα.. Και τι κάνουμε τώρα? Είναι αμαρτία να έχω μια τέτοια συσκευή και τα αποτελέσματα να είναι τέτοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 για αρχη βαλε αυτο και πες μας αν θα αλλαξει κατι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.addz.mediascannerroot&feature=search_result (δεν ειναι η εφαρμογη που εψαχνα, αλλα ισως μπορει να δουλεψει) Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 (edited) Δεν είμαι root ομως.. Αυτό μήπως? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.addz.mediascanner Edited April 7, 2013 by cayman84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 (edited) πασχεις απο το bug του media scanner. Καπου υπαρχει μια εφαρμογη στο play store που το διορθωνει. Τι ακριβώς κάνει αυτό το service; Επίσης, γνωρίζουμε αν υπάρχει ένδειξη κατανάλωσης μπαταρίας για το μεγάφωνο; Δηλαδή εγώ ακούω πολλές ώρες Ραδιόφωνο μέσω ίντερνετ και στη δουλειά και στο σπίτι. Την μπαταρία που καταναλώνει η ανοιχτή ακρόαση μπορώ να την ξέρω; Edited April 8, 2013 by Hierophant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 (edited) Τι συμβαίνει; ; Έχετε καμιά ιδέα; Αυτονομία χάλια... Edited April 8, 2013 by cayman84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c1oud Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Να ρωτήσω κάτι. To ΣΥΣΤΗΜΑ ANDROID σας καταναλώνει καθόλου μπταρία? οχι το ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ANDROID το σκέτο..! μου καταναλώνει γύρω στο 10-15% αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι ότι γράφει αν πατήσω στις λεπτομέρειες στα πακέτα που περιλαμβάνονται κάτι lcdtest, factorytest και κάτι τέτοια. Τα έχει και σε εσας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Τι συμβαίνει; ; Έχετε καμιά ιδέα; Αυτονομία χάλια... φιλε δεν του κανεις μια επαναφορα εργοστασιακων μπας και στρωσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Τι συμβαίνει; ; Έχετε καμιά ιδέα; Αυτονομία χάλια... Εγώ δεν το βλέπω έτσι ακριβώς. Είσαι πάνω από τη μέρα, με πάνω από ώρα ομιλία, χρήση GPS (το Mireο εμφανίζεται 5ο στη λίστα) και από ότι βλέπω, για μεγάλο διάστημα είχες κακό σήμα. Επίσης είσαι με ανοιχτά δεδομένα σε H+ και έχεις και 36% μπαταρία ακόμα. Αυτό δεν είναι χάλια.. Αν κάνεις πάντα την ίδια ακριβώς χρήση και είχες άλλα αποτελέσματα να το δούμε. Επίσης, παρακολούθησε αν είναι μόνιμα κακή η αυτονομία και υπό ποιές συνθήκες. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 φιλε δεν του κανεις μια επαναφορα εργοστασιακων μπας και στρωσει? Θα πρέπει να πάρω back up κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Εγώ δεν το βλέπω έτσι ακριβώς. Είσαι πάνω από τη μέρα, με πάνω από ώρα ομιλία, χρήση GPS (το Mireο εμφανίζεται 5ο στη λίστα) και από ότι βλέπω, για μεγάλο διάστημα είχες κακό σήμα. Επίσης είσαι με ανοιχτά δεδομένα σε H+ και έχεις και 36% μπαταρία ακόμα. Αυτό δεν είναι χάλια.. Αν κάνεις πάντα την ίδια ακριβώς χρήση και είχες άλλα αποτελέσματα να το δούμε. Επίσης, παρακολούθησε αν είναι μόνιμα κακή η αυτονομία και υπό ποιές συνθήκες. Θα πρέπει να πάρω back up κατι; Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Ελένη, η οποία έχει κάνει πολύ σωστή ερμηνεία των screenshots που έχεις βγάλει. Καλό είναι να παρακολουθήσεις την αυτονομία του κινητού προτού μπεις στην διαδικασία του factory reset με backup, στήσιμο του κινητού από την αρχή κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 εχω βαλει την νεα απο πολωνια την c3...αλλα το βραδυ το αφησα με wifi on και εφαγε 20% ενω ολη την ημερα η μπαταρια ηταν τρομερα καλη και ειχα και καποιες φορες wifi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampirios Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Ευτυχής κάτοχος από προχθές και εγώ του Note 2..2 φορτίσεις με τηνεπίσημη rom χωρίς root και αποφάσισα να μην ασχοληθώ καθόλου με το θέμα της αυτονομίας,τα έχω όλα ανοιχτά και απολαμβάνω τη συσκευή μου:):) Στις προηγούμενες 2 συσκευές s2 και s3 το παραέψαχνα μου φαίνεται και έχανα το νόημα της απόλαυσης..:cool: Παράθεση Από τα δεκάδες κινητά που αλλάζω κάθε μήνα,εντύπωση μου κάνει πάντα το..επόμενό μου:PP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N82D Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Εδώ και 15 μέρες κάτοχος Note II, και μόλις προχθές κατάφερα να το αφήσω ήσυχο μετά το root, να δω συμπεριφορά μπαταρίας μόνο με το σήμα κινητής. Λοιπόν από 100% στις 9 το πρωί, με ένα 20λεπτο τηλέφωνο, έφτασε 97% στις 5 το απόγευμα!!! Βέβαια, τα είχα όλα κλειστά, χωρίς πολλά Widgets, και στην δουλειά μου έχουμε εσωτερική micro cell της Cosmote, οπότε το κινητό δεν ζορίζεται να ψάχνει σήμα. Τις τελευταίες μέρες γενικά παρατηρώ μια αύξηση της αυτονομίας, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το "στρώσιμό" της, συγκριτικά με την πρώτη εβδομάδα. Συμπέρασμα, η μπαταρία του NoteII δεν παίζεται. Άσε που αν έχεις έναν φορτιστή αυτοκινήτου, και ένα καλώδιο MiniUSB στην δουλειά, δεν φοβάσαι απολύτως τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosx68 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Μόλις έφτασα 2 μέρες και 13 ώρες, δλδ 3 εργάσιμες μέρες. Το τηλέφωνο το χρησιμοποίησα ελαφρά αλλά χωρίς να προσέχω για να κρατήσει η μπαταρία. Σερφάρισα, χρησιμοποίησα τo GPS, μίλησα και έστειλα μηνύματα. 5μιση ώρες οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Μόλις έφτασα 2 μέρες και 13 ώρες, δλδ 3 εργάσιμες μέρες. Το τηλέφωνο το χρησιμοποίησα ελαφρά αλλά χωρίς να προσέχω για να κρατήσει η μπαταρία. Σερφάρισα, χρησιμοποίησα τo GPS, μίλησα και έστειλα μηνύματα. 5μιση ώρες οθόνης. 5.30 ώρες οθόνη και σχεδόν 3 μέρες χρήση? Πάρα πολύ καλά!! Εγώ με τόσες ώρες οθόνη συνήθως είμαι στη μιάμιση μέρα και κάτι.. Βέβαια με τα πάντα ανοιχτά από push και συγχρονισμούς. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosx68 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 (edited) Κι εγώ είχα ανοιχτό wifi, όχι ΒΤ, και οθόνη στο αυτόματο. Και έχω ακόμα 10% οπότε τη βγάζω μέχρι το πρωί αλλά θέλω να φορτίσω απόψε. Edited April 17, 2013 by pavlosx68 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Βρε παιδια, διαβαζω για κατι χρονους τρελους, για τα δικα μου δεδομενα, οτι σας κραταει η μπαταρια :) Εχω ανοιχτα τα παντα με πολλα accounts emails και συγχρονισμους το gps οποτε το χρειαζομαι και μια ωρα+ ομιλια την ημερα. Το φορτιζω καθε βραδυ φυσικα και μου κραταει γυρω στις 20h με 3+ ωρες οθονη Αυτο λοιπον που μου κανει την μεγαλυτερη καταναλωση ειναι το 3G με την ομιλια. Τα ΣΚ που ειμαι cool με τις κλησεις μπορει να περασω και 30 ωρες χωρις φορτιση, αλλα μεχρι εκει. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Βρε παιδια, διαβαζω για κατι χρονους τρελους, για τα δικα μου δεδομενα, οτι σας κραταει η μπαταρια :) Εχω ανοιχτα τα παντα με πολλα accounts emails και συγχρονισμους το gps οποτε το χρειαζομαι και μια ωρα+ ομιλια την ημερα. Το φορτιζω καθε βραδυ φυσικα και μου κραταει γυρω στις 20h με 3+ ωρες οθονη Αυτο λοιπον που μου κανει την μεγαλυτερη καταναλωση ειναι το 3G με την ομιλια. Τα ΣΚ που ειμαι cool με τις κλησεις μπορει να περασω και 30 ωρες χωρις φορτιση, αλλα μεχρι εκει. Αν η μπαταρία σε καλύπτει με την χρήση που κάνεις μην ασχολείσαι. Εγω το ξετιναζω καθε μέρα. Βγαζω 18 ωρες μεχρι να παει στο 10%. Όμως η οθόνη πιάνει το λιγότερο 7 ώρες χρηση. Τις περισσότερες ώρες είμαι εκτός γραφείου και οτι κανω γίνεται με 3g. Δεν μιλάω πολύ αλλά χρησιμοποιώ πολλές ώρες την οθόνη. Οταν βρίσκομαι στο γραφείο η κατανάλωση ειναι σαφώς πολύ μικρότερη. Σαβατοκυριακο εχω πιάσει πάνω απο 10 ώρες οθόνη αλλά χωρις κλήσεις και μονο με wifi. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Eννοειτε οτι δεν ασχολουμε ουτε την ψαχνω, αλλα μου κανει εντυπωση :rolleyes: Με το iPhone θελω 2 φορτισεις την ημερα οποτε καταλαβαινεις οτι ειμαι μια χαρα, μπορει και δυο, χεχε Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Eννοειτε οτι δεν ασχολουμε ουτε την ψαχνω, αλλα μου κανει εντυπωση :rolleyes: Με το iPhone θελω 2 φορτισεις την ημερα οποτε καταλαβαινεις οτι ειμαι μια χαρα, μπορει και δυο, χεχε Χαχα εγω ξαναπήρα iphone για συγκεκριμένους λόγους. Μικρή συσκευή με καλή κάμερα ώστε να πληρεί τις προυποθέσεις για καλή βοηθητική χρήση τώρα το καλοκαίρι (εδώ αρχίζει νωρίς και κρατά πολύ) που τις περισσοτερες ωρες της μέρας είμαι με ρούχα που έχουν ακατάλληλες τσέπες για note. Δεν θέλω να ρισκάρω να μου πέσει η ακόμα να το χάσω, αλλά και δεν μ αρεσει να αισθάνομαι το βάρος στις αστείες τσεπες που έχουν οι βερμούδες. Είναι ευκαιρεία για σύγκριση στην πράξη κατα πόσο προσφέρει μια μεγάλη οθόνη. Οι apple fan ισχυρίζονται το αντίθετο αλλά δικαιολογούνται γιατί αγνοούν την εμπειρία. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Te_salat έδωσες κάποια άλλη συσκευή για να πάρεις iphone? Έχεις μια πολύ ιδιάζουσα συλογή τηλεφώνων ομολογουμένως :rolleyes: Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Χαχα εγω ξαναπήρα iphone για συγκεκριμένους λόγους. Μικρή συσκευή με καλή κάμερα ώστε να πληρεί τις προυποθέσεις για καλή βοηθητική χρήση τώρα το καλοκαίρι (εδώ αρχίζει νωρίς και κρατά πολύ) που τις περισσοτερες ωρες της μέρας είμαι με ρούχα που έχουν ακατάλληλες τσέπες για note. Δεν θέλω να ρισκάρω να μου πέσει η ακόμα να το χάσω, αλλά και δεν μ αρεσει να αισθάνομαι το βάρος στις αστείες τσεπες που έχουν οι βερμούδες. Είναι ευκαιρεία για σύγκριση στην πράξη κατα πόσο προσφέρει μια μεγάλη οθόνη. Οι apple fan ισχυρίζονται το αντίθετο αλλά δικαιολογούνται γιατί αγνοούν την εμπειρία. χεχε, η συγκριση σε εμένα είναι καθημερινή! Να πω εδώ ότι ο μόνος λόγος της αλλαγής μου ως κύρια συσκευή είναι η οθόνη και το s-Pen του Note Μεγιααααα Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts