scorpios44 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 (edited) Σημερα λογω υποχρεωσεων δεν προλαβα να το αγορασω(σ.σ: bluetooth). Ρωτησα στο καταστημα κ μου ειπαν πως πρεπει να το παραγγειλω ιντερνετικα και σε 3 ημερες το πολυ να το παραλαβω. Την παραγγελια την καταχωρησα ιντερνετικα χθες μετα αφου εγραψα το κειμενο εδω που αναφερω την αποκτηση του. Επικειται η αναμονη της αποκτησης του. Θα επανελθω με σχολια. Edited July 5, 2013 by scorpios44 Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ Πάρη! Ήσουν πολύ κατατοπιστικός ενημερωτικός! Αφού ο ήχος και η μπαταρία είναι καλά νομίζω πως θα το πάρω με την πρώτη ευκαιρία. Ο ήχος είναι για μένα το σημαντικότερο. Να ακούω καλά και να με ακούν καλά χωρίς... να γκρινιάζουν! Πάντα έπαιρνα ΒΤ, κυρίως για το αυτοκίνητο αλλά ποτέ δεν κατάφερα να τα κάνω μόνιμη συνήθεια. Αλλά ένα stereo BT ελπίζω να βολέψει περισσότερο και να το χρησιμοποιώ σε μονιμότερη βάση. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 (edited) Σε ευχαριστώ πολύ Πάρη! Ήσουν πολύ κατατοπιστικός ενημερωτικός! Αφού ο ήχος και η μπαταρία είναι καλά νομίζω πως θα το πάρω με την πρώτη ευκαιρία. Ο ήχος είναι για μένα το σημαντικότερο. Να ακούω καλά και να με ακούν καλά χωρίς... να γκρινιάζουν! Πάντα έπαιρνα ΒΤ, κυρίως για το αυτοκίνητο αλλά ποτέ δεν κατάφερα να τα κάνω μόνιμη συνήθεια. Αλλά ένα stereo BT ελπίζω να βολέψει περισσότερο και να το χρησιμοποιώ σε μονιμότερη βάση. Ελενη θα σου λυσει τα χερια το συγκεκριμενο και πιστευω θα το κανεις μονιμη συνηθεια (οπως εκανα κι εγω την shocksock που ειχες προτείνει :) )Εχω κι εγω θεμα με τον ηχο γιατι το κινητο ειναι πρωτα απ ολα εργαλειο δουλειας για μενα και δεν εχω περιθωρια για πειραματα Edited July 5, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnko1 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 (edited) ποπο τελειωσαν οι πανελλαδικές και φαίνεται έχασα πολλά απο την τεχνολογία. Εδώ και 1.5 μήνα χρησιμοποιώ μια micro sd 32GB της adata και λειτουργεί απροβλημάτιστα,θα έπερνα 64αρα αλλά δεν υπήρχε κατι διαθέσιμο.Εδώ το λινκ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.551095 Έχει κανενας ιδέα που μπορώ να βρώ θήκη αδιαβροχή και ποσες βδομάδες αργεί η αποστολή απο amazon (Γερμανία).Φεύγω διακοπές σε λίγες μέρες και αν δεν προλάβω να τα πάρω απ'έξω θα πρέπει να ψάξω Ελλάδα... Επίσης αυτό είναι το dock + μπαταρία; Ρωταω γιατί δεν εχει description http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.013225 Edited July 7, 2013 by johnko1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Ελενη θα σου λυσει τα χερια το συγκεκριμενο και πιστευω θα το κανεις μονιμη συνηθεια (οπως εκανα κι εγω την shocksock που ειχες προτείνει :) )Εχω κι εγω θεμα με τον ηχο γιατι το κινητο ειναι πρωτα απ ολα εργαλειο δουλειας για μενα και δεν εχω περιθωρια για πειραματα Αν δεν σας είναι κόπος, κάντε ένα feedback αν κάνει αποσυνδέσεις μετά από μερικές μέρες χρήση. Θα σας ήμουν ευγνώμων. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 μου ήρθε η Manna . μπορώ να πω ότι είναι μία από τις καλύτερες θήκες που υπάρχουν για το ΝΟΤΕ . έγινε ακόμα ποιο όμορφο το κινητό και το σημαντικότερο με πολύ καλή προστασία Μπορεις να δωσεις ενα λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Λοιπον, εψαξα αρκετα μεχρι να καταληξω εκει και αν και ειχα τις επιφυλαξεις μου δεν το μετανιωσα καθολου.....Το συνιστω ;) Με ενδιαφέρει κι εμένα το συγκεκριμένο bt, αλλά το βρίσκω μόνο απο Πλαίσιο. Απο εκεί το πήρες; Απο θέμα ήχου σε αναπαραγωγή μουσικής πως είναι; Τα ακουστικά του βγάζουν καλό μπάσο; Γιατί αυτά που δίνει η sammy με το note είναι γτπκ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Με ενδιαφέρει κι εμένα το συγκεκριμένο bt, αλλά το βρίσκω μόνο απο Πλαίσιο. Απο εκεί το πήρες; Απο θέμα ήχου σε αναπαραγωγή μουσικής πως είναι; Τα ακουστικά του βγάζουν καλό μπάσο; Γιατί αυτά που δίνει η sammy με το note είναι γτπκ :lol: Ναι από πλαίσιο στα 60 ευρώ συν 3 ευρώ κούριερ και αντικαταβολή.Πολύ καλός ήχος όπως είχα γράψει και στις συνομιλίες αλλά και στην μουσική.Αν είσαι και περισσότερο απαιτητικός μπορείς να του βάλεις και ακόμη πιο καλά ακουστικά (πχ κάτι σε Dr.dre).Εγώ πάντως είμαι πολύ ικανοποιημένος. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Το sbh50 εείναι άλλο απ το mw1 ? Αν κατάλαβα είναι πιο μικρό σε μέγεθος αλλά έχει το ίδιο σχήμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Το sbh50 εείναι άλλο απ το mw1 ? Αν κατάλαβα είναι πιο μικρό σε μέγεθος αλλά έχει το ίδιο σχήμα ? Ειναι διαφορετικά Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Απο οτι εχω καταλαβει το sbh50 δεν εχει καρτα μνημης αι ειναι πιο μικρο απο το MW1 , σωστα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Απο οτι εχω καταλαβει το sbh50 δεν εχει καρτα μνημης αι ειναι πιο μικρο απο το MW1 , σωστα ? Απόλυτα σωστά :) Εγώ έχω το MW1 και να πώ την αλήθεια δεν μπορώ να το χρησιμοποιώ με απλά T-shirt. Τα ακουστικά του δεν με βόλεψαν καθόλου. Κάποιος που έχει το SBH50 μπορεί να πεί αν είναι πιο άνετα τα νέα ακουστικά και αν λόγω μικρότερου όγκου συσκευής, γίνεται να το έχεις πάνω σου φορώντας απλό Τ-shirt; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Απόλυτα σωστά :) Εγώ έχω το MW1 και να πώ την αλήθεια δεν μπορώ να το χρησιμοποιώ με απλά T-shirt. Τα ακουστικά του δεν με βόλεψαν καθόλου. Κάποιος που έχει το SBH50 μπορεί να πεί αν είναι πιο άνετα τα νέα ακουστικά και αν λόγω μικρότερου όγκου συσκευής, γίνεται να το έχεις πάνω σου φορώντας απλό Τ-shirt; Μια χαρά κάθεται πάνω σε αυτά τα μπλουζάκια. Το πιάνω συνήθως ψηλά στο λαιμό και κάθεται ακίνητο χωρίς να ενοχλεί.Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Απόλυτα σωστά :) Εγώ έχω το MW1 και να πώ την αλήθεια δεν μπορώ να το χρησιμοποιώ με απλά T-shirt. Τα ακουστικά του δεν με βόλεψαν καθόλου. Κάποιος που έχει το SBH50 μπορεί να πεί αν είναι πιο άνετα τα νέα ακουστικά και αν λόγω μικρότερου όγκου συσκευής, γίνεται να το έχεις πάνω σου φορώντας απλό Τ-shirt; Τα ακουστικα,τα πεταξα αμεσως,και πηρα ενα ζευγαρι JVC, με 16€. , Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Η οθόνη του sbh50 είναι ίδια με του mw1 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Παιδιά κάθε καλοκαίρι έχω το ίδιο θεματακι...Επειδή ιδρωνω πολύ έχω άγχος αν αυτό επηρεάζει το ακουστικό. .εχω back cover και screen protector αλλά θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια διακριτική θήκη-αν υπάρχει-.Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Παιδιά κάθε καλοκαίρι έχω το ίδιο θεματακι...Επειδή ιδρωνω πολύ έχω άγχος αν αυτό επηρεάζει το ακουστικό. .εχω back cover και screen protector αλλά θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια διακριτική θήκη-αν υπάρχει-.Ευχαριστώ πολύ! Ο μονος τροπος ειναι με θηκη flip.Μιλας με κλειστο το flip και εισαι οκ εκτος αν βρεις καμια που το καλυπτει ολο αλλα και παλι το μεγαφωνο θα ειναι εκτεθειμενο (ασε που θα ειναι και τσαντιρι).Παντως,επειδη ο ιδρωτας περναει στο μεγαφωνο και καποια στιγμη πιθανοτατα θα εχεις πρόβλημά, αν μιλας πολυ τοτε ειτε hf με καλωδιο, ειτε bluetooth, ειναι μονοδρομος Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή! Ευτυχώς δεν μιλάω πολύ στο κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Καλησπέρα.. Έχει αγοράσει κανείς κάτι παρόμοιο? http://www.ebay.com/itm/New-3-7V-7600mAh-Lithium-ion-Battery-for-Samsung-Galaxy-Note-2-II-N7100-Cover-/271100048336?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item3f1ed273d0 Αξίζει ή μπορεί να βλάψει το κινητό? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 (edited) Βρήκα μια μπαταρία που προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία χωρίς να αυξάνει τον όγκο. Λέτε να ανατιναχτεί και να μείνω με ένα χέρι και μισό κεφάλι? http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=121024765590&cmd=VIDESC Edited July 14, 2013 by tsipfi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 (edited) Βρήκα μια μπαταρία που προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία χωρίς να αυξάνει τον όγκο. Λέτε να ανατιναχτεί και να μείνω με ένα χέρι και μισό κεφάλι? http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=121024765590&cmd=VIDESC Ενδιαφέρον.... λέω να τη δοκιμάσω... αλλά σε τέτοια εξευτελιστική τιμή φοβάμαι ότι θα μου έρθει μία που δε θα κρατάει καθόλου την ονομαστική της χωρητικότητα... edit: τελικά είχα δίκιο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=35866281 Edited July 14, 2013 by Bezbozny Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Μην πετάτε τα λεφτά σας άδικα σε μπαταρίες της πυρκαγιάς... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Διαβασα σημερα αυτο. http://www.nooz.gr/tech/samsung-galaxy-ekserragi-stin-tsepi-18xronis Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Να ρωτήσω :O Ποια η διάφορα του smart dock με το multimedia universal dock??:confused: Ξέρει κάποιος;;; Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Να ρωτήσω :O Ποια η διάφορα του smart dock με το multimedia universal dock??:confused: Ξέρει κάποιος;;; Αν μιλάς γι αυτό μάλλον θα το έχεις βρει σε διάφορα καταστήματα που το έχουν με άλλη ονομασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts