azzazel Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Μόλις παρέλαβα και δίνει 1800mA : White Micro USB Data Sync Wall Charger Cable Μάπα το καρπούζι τελικά. Μου δίνει μόνο 500mah Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Σας πήρα στο λαιμό μου , σήμερα το μεσημέρι παρέλαβα αλλά δύο (μη χάσω το κελεπούρι) , το ένα δίνει 400 και το άλλο 100 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Καλά για 70-80 λεπτά του ευρώ δε θα σκάσουμε κιόλας :) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Το Gallaxy Note II είναι το κινητό που ψάχνω να αποκτήσω. Έχω ακούσει, όμως, ότι είναι ευαίσθητο, πιθανόν δεν έχει cornilla glass, και εγώ είμαι συχνά απρόσεκτος και αφηρημένος. Έχω είδη σπάσει μια οθόνη (η οποία είχε cornilla glass). Οπότε, θέλω να αποκτήσω και μια θήκη μαζί, αρκετά ανθεκτική. Πήγαινα για τη LOVE MEI Phone Case galaxy note II ( ), αλλά έμαθα πως υπάρχει μια μπαταρία zerolemon 9300mAh (40€) για το κινητό, που πάει μαζί με μια ειδική θήκη zerolemon, η οποία σε μια έκδοση καλύπτει και την οθόνη (20€) ( ). Βέβαια, το κινητό γίνεται ακόμη πιο χοντρό έτσι, αλλά με εντυπωσιάζει που θα έχω τόση ξεγοιασιά για το πότε θα τελειώσει η μπαταρία. Είναι η θήκη zerolemon, όμως, αρκετά ανθεκτική, όπως η LOVE MEI; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netgeo Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Κριμα να το βαλεις σε κατι τετοιο... θα το βρεις μεταχειρισμενο λιγοτερο απο 200ε, αξιζει το κοστος της θηκης; Εγω το εχω δυο χρονια χωρις κατι στη οθονη, εχω μια απλη ΤΡU θηκη των 8 ευρω, μου εχει πεσει κατω πανω απο 20 φορες δεν εχει παθει τπτ. Το μονο που καταφερα ειναι να το γρατζουνησω ελαχιστα στην οθονη αφου μου ειχε πεσει κατω σε χοντρο χαλικι σε θερινο σινεμα κ το παταγα χωρις να το καταλαβω :) Αντεχει γενικως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Το Gallaxy Note II είναι το κινητό που ψάχνω να αποκτήσω. Έχω ακούσει, όμως, ότι είναι ευαίσθητο, πιθανόν δεν έχει cornilla glass, και εγώ είμαι συχνά απρόσεκτος και αφηρημένος. Έχω είδη σπάσει μια οθόνη (η οποία είχε cornilla glass). Οπότε, θέλω να αποκτήσω και μια θήκη μαζί, αρκετά ανθεκτική. Πήγαινα για τη LOVE MEI Phone Case galaxy note II ( ), αλλά έμαθα πως υπάρχει μια μπαταρία zerolemon 9300mAh (40€) για το κινητό, που πάει μαζί με μια ειδική θήκη zerolemon, η οποία σε μια έκδοση καλύπτει και την οθόνη (20€) ( ). Βέβαια, το κινητό γίνεται ακόμη πιο χοντρό έτσι, αλλά με εντυπωσιάζει που θα έχω τόση ξεγοιασιά για το πότε θα τελειώσει η μπαταρία. Είναι η θήκη zerolemon, όμως, αρκετά ανθεκτική, όπως η LOVE MEI; Έχει Gorilla glass Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Έχει Gorilla glass Στρατο ποσο σιγουρο ειναι αυτο?Θυμαμαι τις συζητησεις παλια για αυτο το θεμα που ειχαν γινει..επισης θυμαμαι οτι στο site της gorilla glass δεν το ειχε σαν συσκευη το 2αρι..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Στρατο ποσο σιγουρο ειναι αυτο?Θυμαμαι τις συζητησεις παλια για αυτο το θεμα που ειχαν γινει..επισης θυμαμαι οτι στο site της gorilla glass δεν το ειχε σαν συσκευη το 2αρι..:) List of devices with Gorilla Glass Πάντως σε δοκιμή που έχω κάνει εγώ , ήταν πιο ανθεκτικό στις γρατζουνιές από το S2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 List of devices with Gorilla Glass Πάντως σε δοκιμή που έχω κάνει εγώ , ήταν πιο ανθεκτικό στις γρατζουνιές από το S2 Χμμ..ωραιος!Thanks!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 (edited) Gorilla ξεgorilla το γυαλι ειναι πολυ ανθεκτικο. Με την θηκη manna μονο χωρις s.p και πολυ χρηση στο πενακι, δεν υπαρχει ουτε ιχνος φθορας. Edited December 28, 2014 by jlian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Μάλιστα. Ευχαριστώ! ΥΓ: Τώρα ψάχνω τις αγγελίες και σκέφτομαι πόσο παραπάνω απο 180€ αξίζει να δώσω για τη συσκευή, προκειμένου να είναι σε άψογη κατάσταση, με εγγύση κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Για μπαταρία τι προτείνετε; Έχω ακόμα την μαμίσια (2 χρόνια και πλέον θέλει 2 φορτίσεις την μέρα για να τα βγάλει πέρα, αν και δεν τη βοηθάει το Super σήμα της VODAFONE στο Μαρούσι). Είδα κάποιες στο Amazon αλλά στα σχόλια τις θάβανε :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 (edited) Για μπαταρία τι προτείνετε; Έχω ακόμα την μαμίσια (2 χρόνια και πλέον θέλει 2 φορτίσεις την μέρα για να τα βγάλει πέρα, αν και δεν τη βοηθάει το Super σήμα της VODAFONE στο Μαρούσι). Είδα κάποιες στο Amazon αλλά στα σχόλια τις θάβανε :( Υπάρχει η κλασσική της Anker. Στην Ελλάδα έχω εντοπίσει αυτήν στον Δήσιο. Δεν ξέρω τι λέει, πάντως με άλλες MultiEnergy που έχω δοκιμάσει σε φορητούς υπολογιστές, έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Edited December 30, 2014 by jlian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Εγω πουλαγα 200€ το δικο μου πριν μια βδομαδα, σε αριστη κατασταση και ειχα βρει 2-3 πελατες. Τελικα δεν το εδωσα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Υπάρχει η κλασσική της Anker. Στην Ελλάδα έχω εντοπίσει αυτήν στον Δήσιο. Δεν ξέρω τι λέει, πάντως με άλλες MultiEnergy που έχω δοκιμάσει σε φορητούς υπολογιστές, έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Παιδια επειδη και εγω ειμαι για μπαταρια α)αυτη η anker εχει βγει καλη??αξιζει τα λεφτα της?? β)Αυτες που βρισκουμε σε e-bay με 7 ευρω σε αντιστοιχο σκρουτζομαγαζο με 12(λενε αυθεντικες)αξιζουν?? γ)Ειναι απαραιτητο να παμε σε ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ μιλιαμπερ?? δ)Ακριβως της μανας της ειναι αυτη η bulk??Που μπορω να την βρω για να αντεξει κανα 2χρονο ακομα?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harogeo Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Bulk από το eBay έχω πάρει 2 μέχρι στιγμής.γύρω στα 8€ έκαστος.Την πρώτη την πήρα πρίν από ενάμιση χρόνο περίπου.Ήταν τουλάχιστον ισάξια με την μανισια.Πριν ένα μήνα περίπου πήρα και την δεύτερη(από άλλον πωλητή βέβαια) και είναι σκέτη απογοήτευση.και με battery calibration κτλ .Για μεγαλύτερης χωρητικότητας στο ίδιο μέγεθος μπαταρία, έχω την αίσθηση πως είναι fake.άντε τα 3200 που δίνουν κάποιες επώνυμες εταιρίες να το δεχτώ αλλά κάτι 3700 με 4000 που κυκλοφορούν στο eBay δεν θα τις έβαζα ούτε σε κινητό των 50€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Bulk από το eBay έχω πάρει 2 μέχρι στιγμής.γύρω στα 8€ έκαστος.Την πρώτη την πήρα πρίν από ενάμιση χρόνο περίπου.Ήταν τουλάχιστον ισάξια με την μανισια.Πριν ένα μήνα περίπου πήρα και την δεύτερη(από άλλον πωλητή βέβαια) και είναι σκέτη απογοήτευση.και με battery calibration κτλ .Για μεγαλύτερης χωρητικότητας στο ίδιο μέγεθος μπαταρία, έχω την αίσθηση πως είναι fake.άντε τα 3200 που δίνουν κάποιες επώνυμες εταιρίες να το δεχτώ αλλά κάτι 3700 με 4000 που κυκλοφορούν στο eBay δεν θα τις έβαζα ούτε σε κινητό των 50€ Οποτε για σιγουρη λυση τι μπορουμε να κανουμε?Η μαμισια σε ελλαδα υπαρχει μονο σε γερμανο και τετοια?Η και αυτοι φερνουν τις εκαστοτε των 8 ευρω απο το ebay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Και εγώ ψάχνω μπαταρία και δυστυχώς δε βρίσκω σε κάποια λογική τιμή. Πριν κάποιους μήνες είχε βγάλει το Amazon δύο Anker μαζί με φορτιστή σε πολύ καλή τιμή αλλά το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Υπάρχει καμία προσφορά για μπαταρία σε καλη τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 (edited) Eδω αγοράζεις Anker απο USA, τελική τιμή στα 16.5€. Εγω τις σοβαρές τις βλέπω να κρατάνε απο 1 έως 1.5 χρόνο στην καλύτερη, ενω η μαμίσια μπορεί να πατήσει και την 2ετία. Τις μη σοβαρές τις πετάς μετα απο λίγο. Edited January 1, 2015 by jlian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν είναι λογικό να πάρει κάποιος από το Link που αναφέρεις αφού στην Ελλάδα είναι διαθέσιμες αυθεντικές μπαταρίες Samsung και φτηνότερα και άμεσα διαθέσιμες. http://www.skroutz.gr/s/3225525/Samsung-EB595675LU.html?keyphrase=N7100+battery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν είναι λογικό να πάρει κάποιος από το Link που αναφέρεις αφού στην Ελλάδα είναι διαθέσιμες αυθεντικές μπαταρίες Samsung και φτηνότερα και άμεσα διαθέσιμες. http://www.skroutz.gr/s/3225525/Samsung-EB595675LU.html?keyphrase=N7100+battery Αυτη ειναι οντως η αυθεντικη?Την ιδια απεξω την εχουν μισοτιμης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Αυτες οι bulk ειναι οι περισσοτερες προβληματικες. Ειλικρινα δεν ξερω αν προερχονται απο την S παντως το εξαμηνο δεν το βγαζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Αυτες οι bulk ειναι οι περισσοτερες προβληματικες. Ειλικρινα δεν ξερω αν προερχονται απο την S παντως το εξαμηνο δεν το βγαζουν. Αυτες του σκρουτζ ειναι bulk?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Μάλλον όλες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts