Jump to content

[Note series] Αξεσουάρ γενικά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν κατάλαβα. Συγγνώμη χαχα. Μου λες να αγοράσω λοιπόν μιας και δεν έχω άλλο καλώδιο με micro usb. Το θέμα είναι ότι πρέπει να κοιτάξω και συγκεκριμένο ή παίρνω οποίο να είναι?

Ήδη στο απάντησε.

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ήδη στο απάντησε.

Δηλαδή οποιο micro usb καλώδιο να πάρω θα είμαι οκ, θεωρητικά θα είμαι οκ. Καλημέρα

Θοδωρής

Παιδιά επειδή δεν ξέρω. Ποιι καλώδιο να.προτιμήσω για να φορτίζει σωστά το τηλέφωνο? Συνεχώς αλλάζει τιμές το μαμα.

Αν.Μπορείτε να.προτείνετε κατι ευχαριστώ

Φίλε μου εγώ έχω το γνήσιο της Motorola για το razr xt 910. Παρήγγειλα κι ένα ακόμη από το ebay που λέει κι αυτό ότι είναι γνήσιο. Aν κάνεις υπομονή λίγες μέρες θα το παραλάβω και αν είναι εντάξει θα ποστάρω το link.

Edit: Δεν δουλεύει το οποιοδήποτε όπως ανεφέρθηκε παραπάνω, δεν δίνουν όλα full φόρτιση.

Φίλε μου εγώ έχω το γνήσιο της Motorola για το razr xt 910. Παρήγγειλα κι ένα ακόμη από το ebay που λέει κι αυτό ότι είναι γνήσιο. Aν κάνεις υπομονή λίγες μέρες θα το παραλάβω και αν είναι εντάξει θα ποστάρω το link.

Edit: Δεν δουλεύει το οποιοδήποτε όπως ανεφέρθηκε παραπάνω, δεν δίνουν όλα full φόρτιση.

Στο 1.3μ. μήκος που είναι όλα τα συνηθισμένα, δεν υπάρχει καμία διαφορά.

Το ρεύμα δίνεται από τον φορτιστή ή το usb του υπολογιστή, όχι από το καλώδιο.

Στο 1.3μ. μήκος που είναι όλα τα συνηθισμένα, δεν υπάρχει καμία διαφορά.

Το ρεύμα δίνεται από τον φορτιστή ή το usb του υπολογιστή, όχι από το καλώδιο.

Αν θέλεις μπορώ να σου βγάλω screenshot με 5 διαφορετικά καλώδια usb από κινητά και 5 διαφορετικές τιμές σε ma. Το ρεύμα δίνεται από τον φορτιστή αλλά προφανώς κάποια καλώδια λειτουργούν ως αντίσταση με αποτέλεσμα να μη φτάνει στην πηγή όλη η ένταση του ρεύματος. Να συμπληρώσω ότι το καλώδιο του Motorola που ανέφερα πιο πάνω έχει αίσθητα μεγαλύτερο πάχος από αυτό του note ii.

Edited by achillesgk

Αν θέλεις μπορώ να σου βγάλω screenshot με 5 διαφορετικά καλώδια usb από κινητά και 5 διαφορετικές τιμές σε ma. Το ρεύμα δίνεται από τον φορτιστή αλλά προφανώς κάποια καλώδια λειτουργούν ως αντίσταση με αποτέλεσμα να μη φτάνει στην πηγή όλη η ένταση του ρεύματος.

Όλα τα καλώδια έχουν εσωτερική αντίσταση.

Στο 1μ. όμως η αντίσταση είναι πολύ μικρή και τα αποτελέσματα θα είναι παρόμοια.

Αν βέβαια η ποιότητα του είναι ότι να ' ναι επειδή ο κατασκευαστής βάζει ότι καλώδιο βρει μπροστά του, ε τότε εντάξει.

Εμένα πάντως δε μου έχει τύχει ποτέ και πάντα παίρνω ότι πιο φτηνό βρω. :cool:

Πείτε με σπάγγο :p

Guys να είστε καλά. Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο. Θα κοιτάξω και eshop μεριά κάποιο φθηνό και βλέπουμε.
Θοδωρής

Όλα τα καλώδια έχουν εσωτερική αντίσταση.

Στο 1μ. όμως η αντίσταση είναι πολύ μικρή και τα αποτελέσματα θα είναι παρόμοια.

Αν βέβαια η ποιότητα του είναι ότι να ' ναι επειδή ο κατασκευαστής βάζει ότι καλώδιο βρει μπροστά του, ε τότε εντάξει.

Εμένα πάντως δε μου έχει τύχει ποτέ και πάντα παίρνω ότι πιο φτηνό βρω. :cool:

Πείτε με σπάγγο :p

Πάντως με τα καινούργια samsung έχουμε πάρα πολλοί πρόβληματα με τους φορτιστές.

Πάντως με τα καινούργια samsung έχουμε πάρα πολλοί πρόβληματα με τους φορτιστές.

Από s3 και μετά, δε ξέρω που τον βρήκε η Samsung αυτόν τον προμηθευτή, αλλά τα καλώδια είναι για το recycle bin.

Παιδιά ξέρει κανείς που μπορώ να βρω αυθεντική θήκη για το note 2 σε γκρι σκουρο?????? έχω δυσκολευτεί πάαααααααααααραρα πολύ!!!!

Παιδιά ξέρει κανείς που μπορώ να βρω αυθεντική θήκη για το note 2 σε γκρι σκουρο?????? έχω δυσκολευτεί πάαααααααααααραρα πολύ!!!!

http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes/Samsung-Flip-Cover-Gallaxy-Note-II-Silver-EFC-1J9FSEGSTD.htm

Εδώ λέει οτι αναμένεται σύντομα , κάνε ένα τηλεφωνάκι αύριο . Επίσης στο Skroutz θα βρείς την ίδια.. Και σε μεταχειρισμένα έχει αρκετές . :)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Επειδή και εγώ ψάχνω μια τέτοια θήκη.

Κοιτάς σε skroutz και ebay . Επίσης πάρε και ένα τηλέφωνο στο extreme-mobile (http://www.extreme-mobile.gr/c.Galaxy-Note-2-N7100.255524.html) , γιατί δεν αναφέρει ότι είναι διαθέσιμη, που από ότι διαβάζω έχει αρκετές προτιμήσεις από τα παιδιά εδώ στο φόρουμ. Επίσης παίζει και στο amazon αλλά έχει μεταφορικά κοντά 5 λίρες άρα ανεβαίνει το κόστος. Αν θες και κάτι άλλο τουλάχιστον "σπάνε" τα μεταφορικά Πάντως η γνήσια έχει τιμή 29,90 στα περισσότερα. Χτες στο Πλαίσιο (Γλυφάδα) είδα μερικές -μπλε σκούρο- σε αυτή την τιμή (δεν ξέρω αν έχει γκρι).

Η απορία μου είναι σε τι διαφέρει η ΟΕΜ που αναγράφεται συνεχώς στο ebay σε σχέση με την genuine που είναι σε θήκη.

VF Giga Unlimited Ultra

Θα ήθελα να ρωτησω αυτούς που έχουν και τις 2 θήκες της samsung , την flip case και την Θήκη με το Πολυκαρμπονικό Κάλυμμα σε συνδυασμό με screen protector (μεμβράνη), ποια απο τις 2 αυτές θήκες θεωρούν καλύτερη λύση και αν η δεύτερη θήκη αυξάνει το μέγεθος του κινητού. Ρωτάω γιατί δεν έχω δει απο κοντά καμιά από τις 2 μαζί με κινητό.

Του ebay κακό κούμπωμα και ποιότητα δέρματος, επίσης προσοχή πολλές δεν έχον το nfc chip...

Σε ερώτημα που έκανα και στο amazon για το αν είναι γνήσιες οι θήκες που πουλιούνται γιατί διάβασα αρκετά πραγματάκια στα customers reviews, απλά μου απάντησαν ότι αυτοί πουλάνε μόνο καινούρια προϊόντα (λέξη για τα γνήσια , εκτός αν με το καινούρια εννοούσαν και γνήσια !!!) και για το nfc τσιπάκι στο πίσω κάλυμμα θα κοιτάξουν μια συσκευασία και θα μου απαντήσουν σε 48 ώρες.....

Edited by jobous

VF Giga Unlimited Ultra

Θα ήθελα να ρωτησω αυτούς που έχουν και τις 2 θήκες της samsung , την flip case και την Θήκη με το Πολυκαρμπονικό Κάλυμμα σε συνδυασμό με screen protector (μεμβράνη), ποια απο τις 2 αυτές θήκες θεωρούν καλύτερη λύση και αν η δεύτερη θήκη αυξάνει το μέγεθος του κινητού. Ρωτάω γιατί δεν έχω δει απο κοντά καμιά από τις 2 μαζί με κινητό.

Έχω την φλιπ. Τρομερά ποιοτική θήκη και όμορφη. Στη δικιά μου περίπτωση αποδείχθηκε καλή Γιατί έφαγε σούπα το τηλέφωνο και δεν έπαθε τίποτα. Δεν δίνει όγκο και προστατεύεται η κάμερα καθώς είναι λίγο πιο χοντρή σε εκείνο το σημείο. Την άλλη δεν την εχω αλλά την εχω δει. Δίνει όγκο και προφανώς είναι πιο ασφαλής. Βέβαια να ξέρεις αυτές η θήκες πιέζουν τις γωνιές και αν πέσει το τηλέφωνο εκεί Ίσως σπάει από την πιεση το γυαλί. (Το εχω δει αυτό)

Θοδωρής

Μια και έκανα τη βλακεία να αγοράσω τη διάφανη θήκη σιλικόνης που έχει το πλαίσιο (3,90€ http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes/Sentio-Case-Samsung-Galaxy-Note-II-Transparent-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-II-TRANS.htm ), θέλω να πω τη γνώμη μου εδώ. Φυσικά δεν περίμενα κάτι καλό σε αυτή την τιμή, απλά χρειαζόμουν μια θήκη άμεσα μέχρι να αγοράσω κάποια άλλη καλύτερη που θα κρατήσω. Δυστυχώς. η συγκεκριμένη δεν έκανε ούτε για αυτό.

Η ποιότητα είναι για γέλια. Κολλάει πάνω στο γυαλιστερό battery cover και δείχνει άσχημη. Αλλά το βασικότερο... Δε χωράει καν μέσα το κινητό!:lol: Μπορεί η τιμή της να είναι χαμηλή, αλλά δεν αξίζει ούτε το 1 cent.

Να σημειώσω ότι μου έστειλαν μέιλ για να αξιολογήσω το προιόν, έκανα μια ειλικρινέστατη, προσεγμένη και σύντομη αξιολόγηση και έπειτα δεν τη δέχτηκαν (ενώ υπήρχε ήδη μια παρόμοια), λέγοντας μου ότι "μπορεί να μη χωράει στη δική μου συσκευή"(!), και ότι "μπορεί να τη δει κάποιος καταναλωτής και να μην την αγοράσει". Είχα την εντύπωση ότι οι αξιολογήσεις είναι για αυτό το λόγο, για να τις διαβάζουν οι πιθανοί αγοραστές και να κρίνουν εκείνοι εάν αξίζει ή όχι.

Όπως και να έχει, εδώ μπορείτε να δείτε περί τίνος πρόκειται.

http://oi44.tinypic.com/9iy4xs.jpg

http://oi44.tinypic.com/14mw3s8.jpg

Edited by lostdmd

Έχω περίπου και τις 2 και λέω περίπου γιατί δεν έχω την πολυκαρμπονική που έγραψες αλλά αυτή:

http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-II-2-N7100-THiki-silikonis-Mayri-TPU-Screen-Protector.733134.html

να σου πω κι εγώ την άποψή μου.

Την flip cover την άντεξα 48 ώρες.Εξαιρετικά σπαστικό για εμένα να είσαι αναγκασμένος να ξεδιπλώνεις την θήκη για να πάρεις τηλέφωνο.Άσε που στη συνέχεια ή θα φαίνεσαι σα να έχεις κομπρέσα στο αυτί ή στο δόντι σου αν την έχεις ανοιχτή όταν μιλάς ή θα πρέπει να κάνεις και δεύτερη κίνηση να την διπλώνεις για να μην φαινεσαι έτσι όπως έγραψα.

Η δεύτερη θηκούλα με βόλεψε αφάνταστα αφού εκτός του ότι προστατεύει το τηλέφωνο στο 100% σε συνδυασμό με τη χρήση screen protector,σε βολεύει και στο κράτημα αφού είναι αντιολισθητική στα πλαινά της μέρη.

Ελπίζω να σε μπέρδεψα περισσότερο.:lol:

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πραγματικά έχω μπερδευτεί !!!!:lol:

Το θέμα είναι ότι χρησιμοποιώ bluetooth για τις κλήσεις , και η flip μου αρέσει αρκετά. Ότι έχει μειονεκτήματα, φυσικά έχει δεν το συζητάμε. Τα περισσότερα αναφέρθηκαν , αλλά με την άλλη θήκη φοβάμαι μην το μεγαλώνει λίγο ....

Θα δω , θα το ψάξω λίγο ακόμα και θα πάρω κάποια....

VF Giga Unlimited Ultra

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πραγματικά έχω μπερδευτεί !!!!:lol:

Το θέμα είναι ότι χρησιμοποιώ bluetooth για τις κλήσεις , και η flip μου αρέσει αρκετά. Ότι έχει μειονεκτήματα, φυσικά έχει δεν το συζητάμε. Τα περισσότερα αναφέρθηκαν , αλλά με την άλλη θήκη φοβάμαι μην το μεγαλώνει λίγο ....

Θα δω , θα το ψάξω λίγο ακόμα και θα πάρω κάποια....

Συγγνώμη,αλλά με το bluetooth απαντάς σε κλήσεις,δεν παίρνεις.Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα σε ένα κατάστημα και θα τις δοκίμαζα και τις 2 και εκει θα έπαιρνα την απόφασή μου.

Αν είσαι Αθήνα,στην extreme-mobile o Νίκος θα σε βοηθήσει αφάνταστα στον προβληματισμό σου και θα σου περάσει το screen protector σα να το τοποθετεί ρομποτ και όχι άνθρωπος.

Μια και έκανα τη βλακεία να αγοράσω τη διάφανη θήκη σιλικόνης που έχει το πλαίσιο (3,90€ http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes/Sentio-Case-Samsung-Galaxy-Note-II-Transparent-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-II-TRANS.htm ), θέλω να πω τη γνώμη μου εδώ. Φυσικά δεν περίμενα κάτι καλό σε αυτή την τιμή, απλά χρειαζόμουν μια θήκη άμεσα μέχρι να αγοράσω κάποια άλλη καλύτερη που θα κρατήσω. Δυστυχώς. η συγκεκριμένη δεν έκανε ούτε για αυτό.

Η ποιότητα είναι για γέλια. Κολλάει πάνω στο γυαλιστερό battery cover και δείχνει άσχημη. Αλλά το βασικότερο... Δε χωράει καν μέσα το κινητό!:lol: Μπορεί η τιμή της να είναι χαμηλή, αλλά δεν αξίζει ούτε το 1 cent.

Να σημειώσω ότι μου έστειλαν μέιλ για να αξιολογήσω το προιόν, έκανα μια ειλικρινέστατη, προσεγμένη και σύντομη αξιολόγηση και έπειτα δεν τη δέχτηκαν (ενώ υπήρχε ήδη μια παρόμοια), λέγοντας μου ότι "μπορεί να μη χωράει στη δική μου συσκευή"(!), και ότι "μπορεί να τη δει κάποιος καταναλωτής και να μην την αγοράσει". Είχα την εντύπωση ότι οι αξιολογήσεις είναι για αυτό το λόγο, για να τις διαβάζουν οι πιθανοί αγοραστές και να κρίνουν εκείνοι εάν αξίζει ή όχι.

Όπως και να έχει, εδώ μπορείτε να δείτε περί τίνος πρόκειται.

http://oi44.tinypic.com/9iy4xs.jpg

http://oi44.tinypic.com/14mw3s8.jpg

Πω πω φιλε σε νιωθω.Ακριβως το ιδιο εκανα και γω, πηρα αυτο το πραγμα μεχρι να ερθει η παραγγελια απο το ebay..:)

Λεω ποσο χαλια να ειναι δλδ..αλλα επεσα πολυ εξω..ουτε σε μενα χωραει βεβαια..μονο αν πιεσεις πολυ το κινητο για να μπει τοτε μπαινει καπως..

Ακομα και να την πουλησω ντρεπομαι..:lol:

Είμαι απόλυτα σίγουρη ότι η δική σου με το 1€ είναι 8 φορές καλύτερη ποιότητα:X

:lol:

Και σε.εμενα ομως κάνει αυτα τα σχέδια λογι της επαφής πίσω αλλα εμενα δεν.με.ενοχλουσε οταν την έβαζα.

Θοδωρής

• The title was changed to [Note series] Αξεσουάρ γενικά