nikos1986 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 ψαχνω αδιάβροχα ακουστικά σε λογικη τιμή ,τα δικα του βγήκα off. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Μόλις παρήγγειλα αυτην την θήκη-φορτιστή την έχει κάποιος παλαιότερο ς κάτοχος? Λέει τπτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Εγω παιδες παραγγειλα αυτες τις 3 θηκες . . . και οι τρεις μαζι μου βγηκαν 25 δολλαρια απο Aliexpress! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Η leicke manna φοβερή θήκη. Εκτός από άφθαρτη, προσφέρει πολύ καλή προστασία. Μου έχει πέσει αρκετές φορές και δεν παθαίνει τίποτα η συσκευή! Παρατηρώ ότι η θήκη δεν σφίγγει παρά πολύ πάνω στην συσκευή με αποτέλεσμα να λειτουργεί ως αποσβεστηρας της κινητικής ενέργειας στις πτώσεις!!! Φτου μην το ματιασω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Η leicke manna φοβερή θήκη. Εκτός από άφθαρτη, προσφέρει πολύ καλή προστασία. Μου έχει πέσει αρκετές φορές και δεν παθαίνει τίποτα η συσκευή! Παρατηρώ ότι η θήκη δεν σφίγγει παρά πολύ πάνω στην συσκευή με αποτέλεσμα να λειτουργεί ως αποσβεστηρας της κινητικής ενέργειας στις πτώσεις!!! Φτου μην το ματιασω :D Έτσι ακριβώς! Η Leicke Manna είναι η μοναδική θήκη που έχω δει για το Note II, που δεν μένει μόνο στην εμφάνιση, αλλά και στη χρηστικότητα και στην αντοχή σε βάθος χρόνου. Είναι θήκη-εργαλείο και όχι θήκη φρου φρου κι αρώματα. Έχει γίνει πλέον η μόνιμή μου θήκη για το Νοτέλι. Λίγο off-topic, αλλά να σημειώσω πως η Manna έχει ήδη βγει και για το Galaxy S4. Σήμερα το είδα το S4 για πρώτη φορά και το δούλεψα και πραγματικά το ερωτεύτηκα... Σασί, οθόνη και αναλογίες είναι super! Αν είχε S Pen θα το αγόραζα. Αλλά και χωρίς S Pen είναι πολύ δελεαστικό το άτιμο. Αχ τι μας κάνεις ρε Samsung... Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Η leicke manna φοβερή θήκη. Εκτός από άφθαρτη, προσφέρει πολύ καλή προστασία. Μου έχει πέσει αρκετές φορές και δεν παθαίνει τίποτα η συσκευή! Παρατηρώ ότι η θήκη δεν σφίγγει παρά πολύ πάνω στην συσκευή με αποτέλεσμα να λειτουργεί ως αποσβεστηρας της κινητικής ενέργειας στις πτώσεις!!! Φτου μην το ματιασω :D Την κοιταξα στο Amazon.de σε μεγεθυνση,και ειδα οτι δεν προστατευεται καλα σε ολα τα σημεια.Γι αυτο,και μενω στην οριτζιναλ της Samsung που το πιανει γυρω γυρω σαν τις σιλικονατες,και πανω σ αυτην,εχω βαλει και μια νεοπρεν. Προσεχουμε για να εχουμε.:p Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Την κοιταξα στο Amazon.de σε μεγεθυνση,και ειδα οτι δεν προστατευεται καλα σε ολα τα σημεια. Άποψη μου είναι ότι κανείς λάθος. Οι συσκευές χτυπάνε με τις γωνίες, τουλάχιστον σε αστικό περιβάλλον (εκτός αν σου πέσει σε βράχια) και συνεπώς η manna προσφέρει απόλυτη προστασία με τον σωστό τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Άποψη μου είναι ότι κανείς λάθος. Οι συσκευές χτυπάνε με τις γωνίες, τουλάχιστον σε αστικό περιβάλλον (εκτός αν σου πέσει σε βράχια) και συνεπώς η manna προσφέρει απόλυτη προστασία με τον σωστό τρόπο. Για την 'απόλυτη' προστασία θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Όχι ότι οι θήκες αυτού του τύπου δεν προστατεύουν αρκετά. Προσωπικά τις θεωρώ από τις θήκες που δίνουν μια πάρα πολύ καλή αναλογία προστασίας - χρηστικότητας - μικρής αύξησης όγκου για την φυσιολογική καθημερινή χρήση. Αλλά από την στιγμή που αφήνουν ακάλυπτα κάποια σημεία δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να προσφέρουν απόλυτη προστασία. Σίγουρα, όμως καλύπτουν την πλειοψηφία των περιπτώσεων πτώσης. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealine Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Καλημερα! Σκεφτομαι να αλλαξω το housing του note 2 μου. Ξερετε αν μπορει καποιο service samsung κυριως στη θεσσαλονικη να αναλαβει κατι τετοιο? Κ με τι κοστος? Το εψαξα λιγο μηπως το κανω μονος αλλα ειναι μανικι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Μερικοί άνθρωποι έχουν δοκιμάσει αυτά; DRACO Device Samsung Galaxy NOTE 2 Aluminum Bumper http://dx-box.com/draco-device-samsung-galaxy-note-2-aluminum-bumper.html δεν το δοκιμασα αλλα τωρα που το ειδα μαρεσε παρα πολυ :) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Καλημερα! Σκεφτομαι να αλλαξω το housing του note 2 μου. Ξερετε αν μπορει καποιο service samsung κυριως στη θεσσαλονικη να αναλαβει κατι τετοιο? Κ με τι κοστος? Το εψαξα λιγο μηπως το κανω μονος αλλα ειναι μανικι! Δεν είναι καθολου μανικι, είναι πανευκολο. Ένα 50αρικο υπολογιζε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 μεταλλικό περίβλημα => μεγαλύτερο SAR διότι το κινητό λειτουργεί με μεγαλύτερη ισχύ διότι παρεμποδίζεται η επικοινωνία με κεραία (κάνω λάθος;; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Σήμερα για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να επενδύσω σε screen protector. Πήρα αυτό εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=365308. Τοποθετήθηκε από φιλαράκι αφού καθαριστηκε επιμελώς και είναι απίστευτο! Το touch δεν έχει αλλάξει καθόλου σαν αίσθηση (είναι λες και αγγίζεις κατευθείαν οθόνη!) και φυσικά το s Pen δουλεύει τέλεια..! Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Υπάρχει καμιά καλή θηκούλα για προστασία αλλα χωρίς να το μεγαλώνει και να το κρύβει πολύ??? κάτι σαν την caze zero 5 που έχω βάλει στο iphone5 η οποία είναι πολύ λεπτή, διάφανη και προστατευει πίσω πλευρά και πλαγια υπάρχει αντίστοιχα και για το Note2??? Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Σήμερα για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να επενδύσω σε screen protector. Πήρα αυτό εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=365308. Τοποθετήθηκε από φιλαράκι αφού καθαριστηκε επιμελώς και είναι απίστευτο! Το touch δεν έχει αλλάξει καθόλου σαν αίσθηση (είναι λες και αγγίζεις κατευθείαν οθόνη!) και φυσικά το s Pen δουλεύει τέλεια..! Τα φωνάζω δεκα χρονια τωρα. Ειδικα σε συσκευες, πλεον, που "γρατζουνάμε" ολη μερα με ένα μυτερο spen αν εγκλωβιστει ενας κοκκος αμμου (η αλλου υλικου με υψηλη σκληροτητα), κατι ευκολο δηλαδή, μπορει να προκαλεσει μπόλικες γρατζουνιες. Παρεμπιπτοντως, δε χρειαζεται να επενδύσεις πολλα σε ένα screen protector. ένα καλης ποιοτητας ultra clear των 5 ευρω με δωρεαν εγκατασταση πχ από τον Νικολα (extreme-mobile) εγγυάται ότι θα είναι σαν να μην εχεις τιποτα στην οθονη σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Εγω παίρνω απο ebay 5 μαζι 5 € και είμαι σούπερ. Το μόνο κακό είναι οτι κάνουν δαχτυλιές αλλα 1 € έχουν δεν περιμένω κατι περισσότερο. Το θέμα είναι πως με προστατεύουν (τεσταρισμενο) μιας και το τηλέφωνο έρχεται σε άμεση επαφή με κλειδιά στις τσέπες μου και δεν χάνω καθόλου σε αίσθηση. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Εγω παίρνω απο ebay 5 μαζι 5 € και είμαι σούπερ. Το μόνο κακό είναι οτι κάνουν δαχτυλιές αλλα 1 € έχουν δεν περιμένω κατι περισσότερο. Το θέμα είναι πως με προστατεύουν (τεσταρισμενο) μιας και το τηλέφωνο έρχεται σε άμεση επαφή με κλειδιά στις τσέπες μου και δεν χάνω καθόλου σε αίσθηση. Ο μονος σοβαρος screen protector, για τον οποιο θα σπαταλουσα πανω από 3 ευρω είναι ο "full face original note 2 screen protector". Μακραν ότι πιο ποιοτικο εχω δει όλα αυτά τα χρονια στα κινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Ο μονος σοβαρος screen protector, για τον οποιο θα σπαταλουσα πανω από 3 ευρω είναι ο "full face original note 2 screen protector". Μακραν ότι πιο ποιοτικο εχω δει όλα αυτά τα χρονια στα κινητα. Βαγγέλη εγώ έχοντας δοκιμάσει διάφορους και έχοντας πριν τον Vmax που δουλεύει το Extreme Mobile και τώρα τον Sgp, βλέπω σημαντική διαφορά. Ο Vmax ήταν μια χαρά και πολύ λεπτός αλλά ο Sgp έχει αξιοσημείωτα καλύτερη αίσθηση στην αφή και είναι ανθεκτικότερος στις γρατσουνιές. Θεωρώ, λοιπόν, ότι αξίζει τον κόπο ένα καλό και δοκιμασμένο screen protector χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν κάνει επίσης πολύ καλά τη δουλειά του και ένας φτηνότερος. Όπως το βλέπει ο καθένας. Αν κάποιος είναι πολύ απρόσεκτος και αναγκάζεται να αλλάζει ανά μήνα τότε σίγουρα τα ακριβά δεν αξίζουν. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Βαγγέλη εγώ έχοντας δοκιμάσει διάφορους και έχοντας πριν τον Vmax που δουλεύει το Extreme Mobile και τώρα τον Sgp, βλέπω σημαντική διαφορά. Ο Vmax ήταν μια χαρά και πολύ λεπτός αλλά ο Sgp έχει αξιοσημείωτα καλύτερη αίσθηση στην αφή και είναι ανθεκτικότερος στις γρατσουνιές. Θεωρώ, λοιπόν, ότι αξίζει τον κόπο ένα καλό και δοκιμασμένο screen protector χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν κάνει επίσης πολύ καλά τη δουλειά του και ένας φτηνότερος. Όπως το βλέπει ο καθένας. Αν κάποιος είναι πολύ απρόσεκτος και αναγκάζεται να αλλάζει ανά μήνα τότε σίγουρα τα ακριβά δεν αξίζουν. Ναι αυτή είναι μια παραμετρος που δεν την εθεσα - εχεις απολυτο δικιο. Δεν βλέπεις διαφορα στην αισθηση στο touch, αλλα ενας καλος είναι ανωτερος σε βαθος χρονου σε αντοχή στις γρατζουνιες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Μερικοί άνθρωποι έχουν δοκιμάσει αυτά; DRACO Device Samsung Galaxy NOTE 2 Aluminum Bumper http://dx-box.com/draco-device-samsung-galaxy-note-2-aluminum-bumper.html δεν το δοκιμασα αλλα τωρα που το ειδα μαρεσε παρα πολυ :) μεταλλικό περίβλημα => μεγαλύτερο SAR διότι το κινητό λειτουργεί με μεγαλύτερη ισχύ διότι παρεμποδίζεται η επικοινωνία με κεραία (κάνω λάθος;; ) Γενικα τα μεταλλικα covers και (σε ορισμενες περιπτωσεις) τα bumpers εχουν ενα θεματακι με το GPS και με το Wifi (ισως και με τη GSM συνδεσιμοτητα). Εν προκειμενω το συγκεκριμενο ποστ ειναι απλα διαφημιση της DX (μαλλον απο botακι) :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Ο μονος σοβαρος screen protector, για τον οποιο θα σπαταλουσα πανω από 3 ευρω είναι ο "full face original note 2 screen protector". Μακραν ότι πιο ποιοτικο εχω δει όλα αυτά τα χρονια στα κινητα. Πραγματικά τον έχω εδώ και 2 περίπου μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Μάλιστα ακόμα είναι σαν την πρώτη μέρα που τον πέρασα μόνος μου και δεν έχει ξεκολλήσει στο ελάχιστο κι ούτε έχει γρατζουνιές, ενώ με την ίδια χρήση άλλοι screen protectors είχαν γρατζουνιές σε τέτοια διαστήματα! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 (edited) Σήμερα ήρθε ο ασύρματος φορτιστής μου. Να υπενθυμίσω: Είχα αγοράσει: Τον δέκτη για την μπαταρία http://www.ebay.com/itm/121122409668?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 ο οποίος δεν δούλεψε με τον ασύρματο φορτιστή που έχω για το hp touchpad (προφανώς δεν υποστηρίζει το πρότυπο Qi standard). Έτσι αγόρασα και τον τον φορτιστή Qi: http://www.ebay.com/itm/121119424625?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Σήμερα ήρθε ταχυδρομικά (χρειάστηκε σχεδόν ένα μήνα). Σαν μέγεθος είναι σχεδόν ίσο με το note ii και ήρθε με ευρωπαϊκή πρίζα 5V 1,5A. (Υπάρχουν και φθηνότεροι με 5V 1A). Κατ' αρχήν φορτίζει κανονικά (το κινητό τον βλέπει σαν φορτιστή AC) αλλά αύριο θα μπορέσω να έχω πλήρη άποψη για τον χρόνο φόρτισης. Έχει φωτάκι που αλλάζει χρώμα όταν το κινητό φορτίζει, από πράσινο γίνεται μπλε. Επίσης να συμπληρώσω ότι φορτίζει και με την θήκη original flip cover. Στα θετικά είναι ότι μπορεί να φορτίσει όλα τα κινητά που έχουν τη δυνατότητα φόρτισης αγοράζοντας πλέον μόνο για το καθένα τον αντίστοιχο δέκτη. edit: Φορτίζει και με το καπάκι της flip θήκης διπλωμένο :) Edited July 22, 2013 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 παιδια γεια σας. θελω να παρω bluetooth handsfree αλλα δεν θελω να ξεφυγω σε χρηματα.αναμεσα στο http://www.skroutz.gr/s/386433/Samsung-HS3000.html , http://www.skroutz.gr/s/263858/Samsung-HM1500-Clip-On.html , http://www.skroutz.gr/s/258697/Sony-Ericsson-MW600.html , ποιο απο τα παραπανω μου προτεινετε?? ευχαριστω..κωστας λαρισα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Το δεύτερο είναι όλα τα λεφτά!!! Είναι ελαφρύ, έχει πολύ καλή μπαταρία (4 μέρες άνετα), συνδέεται με 2 συσκευές και έχει δόνηση όταν σε καλούν! Το τελαυταίο μάλιστα είναι και ο λόγος που πούλησα το MW1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Το δεύτερο είναι όλα τα λεφτά!!! Είναι ελαφρύ, έχει πολύ καλή μπαταρία (4 μέρες άνετα), συνδέεται με 2 συσκευές και έχει δόνηση όταν σε καλούν! Το τελαυταίο μάλιστα είναι και ο λόγος που πούλησα το MW1. Εχει δόνηση το mw600; αυτο έχω και δεν δονείται! Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts