Jump to content

[Note series] Αξεσουάρ γενικά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερα λογω υποχρεωσεων δεν προλαβα να το αγορασω(σ.σ: bluetooth). Ρωτησα στο καταστημα κ μου ειπαν πως πρεπει να το παραγγειλω ιντερνετικα και σε 3 ημερες το πολυ να το παραλαβω. Την παραγγελια την καταχωρησα ιντερνετικα χθες μετα αφου εγραψα το κειμενο εδω που αναφερω την αποκτηση του. Επικειται η αναμονη της αποκτησης του. Θα επανελθω με σχολια. Edited by scorpios44
Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων...

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε ευχαριστώ πολύ Πάρη! Ήσουν πολύ κατατοπιστικός ενημερωτικός! Αφού ο ήχος και η μπαταρία είναι καλά νομίζω πως θα το πάρω με την πρώτη ευκαιρία. Ο ήχος είναι για μένα το σημαντικότερο. Να ακούω καλά και να με ακούν καλά χωρίς... να γκρινιάζουν! Πάντα έπαιρνα ΒΤ, κυρίως για το αυτοκίνητο αλλά ποτέ δεν κατάφερα να τα κάνω μόνιμη συνήθεια. Αλλά ένα stereo BT ελπίζω να βολέψει περισσότερο και να το χρησιμοποιώ σε μονιμότερη βάση.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Σε ευχαριστώ πολύ Πάρη! Ήσουν πολύ κατατοπιστικός ενημερωτικός! Αφού ο ήχος και η μπαταρία είναι καλά νομίζω πως θα το πάρω με την πρώτη ευκαιρία. Ο ήχος είναι για μένα το σημαντικότερο. Να ακούω καλά και να με ακούν καλά χωρίς... να γκρινιάζουν! Πάντα έπαιρνα ΒΤ, κυρίως για το αυτοκίνητο αλλά ποτέ δεν κατάφερα να τα κάνω μόνιμη συνήθεια. Αλλά ένα stereo BT ελπίζω να βολέψει περισσότερο και να το χρησιμοποιώ σε μονιμότερη βάση.

Ελενη θα σου λυσει τα χερια το συγκεκριμενο και πιστευω θα το κανεις μονιμη συνηθεια (οπως εκανα κι εγω την shocksock που ειχες προτείνει :) )Εχω κι εγω θεμα με τον ηχο γιατι το κινητο ειναι πρωτα απ ολα εργαλειο δουλειας για μενα και δεν εχω περιθωρια για πειραματα

Edited by truckman

ποπο τελειωσαν οι πανελλαδικές και φαίνεται έχασα πολλά απο την τεχνολογία.

Εδώ και 1.5 μήνα χρησιμοποιώ μια micro sd 32GB της adata και λειτουργεί απροβλημάτιστα,θα έπερνα 64αρα αλλά δεν υπήρχε κατι διαθέσιμο.Εδώ το λινκ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.551095

Έχει κανενας ιδέα που μπορώ να βρώ θήκη αδιαβροχή και ποσες βδομάδες αργεί η αποστολή απο amazon (Γερμανία).Φεύγω διακοπές σε λίγες μέρες και αν δεν προλάβω να τα πάρω απ'έξω θα πρέπει να ψάξω Ελλάδα...

Επίσης αυτό είναι το dock + μπαταρία; Ρωταω γιατί δεν εχει description

http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.013225

Edited by johnko1

Ελενη θα σου λυσει τα χερια το συγκεκριμενο και πιστευω θα το κανεις μονιμη συνηθεια (οπως εκανα κι εγω την shocksock που ειχες προτείνει :) )Εχω κι εγω θεμα με τον ηχο γιατι το κινητο ειναι πρωτα απ ολα εργαλειο δουλειας για μενα και δεν εχω περιθωρια για πειραματα

Αν δεν σας είναι κόπος, κάντε ένα feedback αν κάνει αποσυνδέσεις μετά από μερικές μέρες χρήση. Θα σας ήμουν ευγνώμων.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

μου ήρθε η Manna . μπορώ να πω ότι

είναι μία από τις καλύτερες θήκες που

υπάρχουν για το ΝΟΤΕ . έγινε ακόμα ποιο

όμορφο το κινητό και το σημαντικότερο

με πολύ καλή προστασία

Μπορεις να δωσεις ενα λινκ?

Λοιπον, εψαξα αρκετα μεχρι να καταληξω εκει και αν και ειχα τις επιφυλαξεις μου δεν το μετανιωσα καθολου.....Το συνιστω ;)

Με ενδιαφέρει κι εμένα το συγκεκριμένο bt, αλλά το βρίσκω μόνο απο Πλαίσιο. Απο εκεί το πήρες; Απο θέμα ήχου σε αναπαραγωγή μουσικής πως είναι; Τα ακουστικά του βγάζουν καλό μπάσο; Γιατί αυτά που δίνει η sammy με το note είναι γτπκ :lol:

Με ενδιαφέρει κι εμένα το συγκεκριμένο bt, αλλά το βρίσκω μόνο απο Πλαίσιο. Απο εκεί το πήρες; Απο θέμα ήχου σε αναπαραγωγή μουσικής πως είναι; Τα ακουστικά του βγάζουν καλό μπάσο; Γιατί αυτά που δίνει η sammy με το note είναι γτπκ :lol:

Ναι από πλαίσιο στα 60 ευρώ συν 3 ευρώ κούριερ και αντικαταβολή.Πολύ καλός ήχος όπως είχα γράψει και στις συνομιλίες αλλά και στην μουσική.Αν είσαι και περισσότερο απαιτητικός μπορείς να του βάλεις και ακόμη πιο καλά ακουστικά (πχ κάτι σε Dr.dre).Εγώ πάντως είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Το sbh50 εείναι άλλο απ το mw1 ? Αν κατάλαβα είναι πιο μικρό σε μέγεθος αλλά έχει το ίδιο σχήμα ?

Ειναι διαφορετικά

Απο οτι εχω καταλαβει το sbh50 δεν εχει καρτα μνημης αι ειναι πιο μικρο απο το MW1 , σωστα ?

Απόλυτα σωστά :)

Εγώ έχω το MW1 και να πώ την αλήθεια δεν μπορώ να το χρησιμοποιώ με απλά T-shirt. Τα ακουστικά του δεν με βόλεψαν καθόλου.

Κάποιος που έχει το SBH50 μπορεί να πεί αν είναι πιο άνετα τα νέα ακουστικά και αν λόγω μικρότερου όγκου συσκευής, γίνεται να το έχεις πάνω σου φορώντας απλό Τ-shirt;

Εγώ έχω το MW1 και να πώ την αλήθεια δεν μπορώ να το χρησιμοποιώ με απλά T-shirt. Τα ακουστικά του δεν με βόλεψαν καθόλου.

Κάποιος που έχει το SBH50 μπορεί να πεί αν είναι πιο άνετα τα νέα ακουστικά και αν λόγω μικρότερου όγκου συσκευής, γίνεται να το έχεις πάνω σου φορώντας απλό Τ-shirt;

Μια χαρά κάθεται πάνω σε αυτά τα μπλουζάκια. Το πιάνω συνήθως ψηλά στο λαιμό και κάθεται ακίνητο χωρίς να ενοχλεί.Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.

Τα ακουστικα,τα πεταξα αμεσως,και πηρα ενα ζευγαρι JVC, με 16€.

,

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Παιδιά κάθε καλοκαίρι έχω το ίδιο θεματακι...Επειδή ιδρωνω πολύ έχω άγχος αν αυτό επηρεάζει το ακουστικό. .εχω back cover και screen protector αλλά θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια διακριτική θήκη-αν υπάρχει-.Ευχαριστώ πολύ!

Παιδιά κάθε καλοκαίρι έχω το ίδιο θεματακι...Επειδή ιδρωνω πολύ έχω άγχος αν αυτό επηρεάζει το ακουστικό. .εχω back cover και screen protector αλλά θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια διακριτική θήκη-αν υπάρχει-.Ευχαριστώ πολύ!

Ο μονος τροπος ειναι με θηκη flip.Μιλας με κλειστο το flip και εισαι οκ εκτος αν βρεις καμια που το καλυπτει ολο αλλα και παλι το μεγαφωνο θα ειναι εκτεθειμενο (ασε που θα ειναι και τσαντιρι).Παντως,επειδη ο ιδρωτας περναει στο μεγαφωνο και καποια στιγμη πιθανοτατα θα εχεις πρόβλημά, αν μιλας πολυ τοτε ειτε hf με καλωδιο, ειτε bluetooth, ειναι μονοδρομος

Καλησπέρα.. Έχει αγοράσει κανείς κάτι παρόμοιο? http://www.ebay.com/itm/New-3-7V-7600mAh-Lithium-ion-Battery-for-Samsung-Galaxy-Note-2-II-N7100-Cover-/271100048336?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item3f1ed273d0

Αξίζει ή μπορεί να βλάψει το κινητό?

kTm Duke 690

Βρήκα μια μπαταρία που προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία χωρίς να αυξάνει τον όγκο.

Λέτε να ανατιναχτεί και να μείνω με ένα χέρι και μισό κεφάλι?

http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=121024765590&cmd=VIDESC

Edited by tsipfi

Βρήκα μια μπαταρία που προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία χωρίς να αυξάνει τον όγκο.

Λέτε να ανατιναχτεί και να μείνω με ένα χέρι και μισό κεφάλι?

http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=121024765590&cmd=VIDESC

Ενδιαφέρον.... λέω να τη δοκιμάσω... αλλά σε τέτοια εξευτελιστική τιμή φοβάμαι ότι θα μου έρθει μία που δε θα κρατάει καθόλου την ονομαστική της χωρητικότητα...

edit: τελικά είχα δίκιο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=35866281

Edited by Bezbozny

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Να ρωτήσω :O

Ποια η διάφορα του smart dock με το multimedia universal dock??:confused:

Ξέρει κάποιος;;;

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Να ρωτήσω :O

Ποια η διάφορα του smart dock με το multimedia universal dock??:confused:

Ξέρει κάποιος;;;

Αν μιλάς γι αυτό μάλλον θα το έχεις βρει σε διάφορα καταστήματα που το έχουν με άλλη ονομασία.

• The title was changed to [Note series] Αξεσουάρ γενικά