Jump to content

[Note series] Αξεσουάρ γενικά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αλήθεια θα το παίρνεις στην παραλία; ποτε δεν επερνα κανενα smartphone στις παραλίες. Δεν εμπιστεύομαι τίποτα πλέον.

Ισως, αν βρω θηκη. Βασικα, για την παραλια εχω το defy+ που ειναι και αδιαβροχο και ανθεκτικο και απο ολα.

Εσυ λες απο θεμα κλοπων ε? Αυτο ειναι ενα θεμα...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ισως, αν βρω θηκη. Βασικα, για την παραλια εχω το defy+ που ειναι και αδιαβροχο και ανθεκτικο και απο ολα.

Εσυ λες απο θεμα κλοπων ε? Αυτο ειναι ενα θεμα...

Ναι γιαυτο λεω. Τωρα κάποιες φορές που εχω πάρει βαζω σκληρή tpu και screen protector (για την άμμο) και στο τσαντάκι ξεχωριστά απο τα υπόλοιπα

Θοδωρής

Απο χθες φοραω αυτη τη θηκη.

Ειναι ημισκληρο πλαστικο, απιστευτα λεπτη και ελαφρια. Μεχρι τωρα φορουσα μια κλασσικη "χοντρη" tpu, στην οποια πλεον χωραει μεσα το note μαζι με τη καινουρια λεπτη...!

Ειναι σχεδον σαν να μη φοραει τιποτα. Φυσικα λογο του παχους και του υλικου δεν αντεχει σε πεσιματα οπως η tpu αλλα με λιγο προσοχη εχεις και ομορφο-λεπτο τηλεφωνο και μια σχετικα καλη προστασια.

Για να καταλάβω, αυτή η πλάτη μπαίνει στο κινητό χωρίς να βγάλεις το πίσω καπάκι από το τηλέφωνο?

Παιδιά πήρα αρχικά το flip cover της Samsung για το καινούριο μου Note. Να πάρω και ζελατίνα για μπροστά, να μείνω με universal ή να μην βάλω τπτ;

Κι αν βάλω ζελατίνα ποια προτείνετε;

Edited by Johnnydgr

Για να καταλάβω, αυτή η πλάτη μπαίνει στο κινητό χωρίς να βγάλεις το πίσω καπάκι από το τηλέφωνο?

Ναι.Η θηκη ειναι σαν κουφαρι και το κινητο μπαινει μεσα.

Ναι γιαυτο λεω. Τωρα κάποιες φορές που εχω πάρει βαζω σκληρή tpu και screen protector (για την άμμο) και στο τσαντάκι ξεχωριστά απο τα υπόλοιπα

Και αυτο αρκετο ειναι.

Αλλα με βλεπω να παιρνω και φετος το μοτορολα , μιας και ειναι φτιαγμενο για τετοια χρηση.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Αν θες κάτι υψηλής ποιότητας θα σου πρότεινα το γνήσιο Screen Protector της Samsung.

Εφαρμόζει σε όλη την οθόνη και η αίσθηση που σου δίνει είναι όπως αυτή του γυαλιού. Το είδα στον Νίκο (Extreme Mobile) και πραγματικά είναι εξαιρετικό.

Αν θες κάτι πιο οικονομικό και σε καλή ποιότητα σου προτείνω αυτό. Αυτό έχω και πραγματικά είναι πολύ καλό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Συμφωνω μαζι σ και γω το γνησιο protector της samsung φοραω και ειναι οτι καλυτερο πιστευω για την οθονη τ και γω απο το νικο στο extrememobile το πηρα (πολλη εξυπηρετικος οπως αναφεραν και τα αλλα παιδια )

Να συμπληρώσω κι εγώ ότι μετά από δοκιμές με screen protector clear αλλά και matte κατέληξα στο original της Samsung που εφαρμόζει σε όλο το κινητό και η αίσθηση είναι σα να μην φοράει καθόλου!!

Καλημέρα σε όλη την παρέα.

Εγώ από screen protector παίρνω αυτά.

Καλή ποιότητα και οικονομικά. Εγώ αλλάζω μια φορά το μήνα. Έχω παρατηρήσει πως δεν κάνουν γρατζουνιες οι συγκεκριμενες.

http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=140856966505

Θοδωρής

Την original δεν την έχω δοκιμάσει προς το παρόν αλλά οι SGP είναι κορυφαίες.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Την original δεν την έχω δοκιμάσει προς το παρόν αλλά οι SGP είναι κορυφαίες.

Ελένη δοκίμασέ την. Απλά εκτός από εξαιρετική αίσθηση...αλλάζει και όλη τη μόστρα του τηλεφώνου! :)

έχει κάποιος αυτόν τον φορτιστή να μας πει τι λέει?

Sandberg Mini Car Charger 2xUSB - Φορτιστής Αυτοκινήτου

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. Sign up for free! http://db.tt/SUJgwURV

Ελένη δοκίμασέ την. Απλά εκτός από εξαιρετική αίσθηση...αλλάζει και όλη τη μόστρα του τηλεφώνου! :)

Γούστα είναι αυτά... :)

Επειδή το έχω δει και εγώ στο Νίκο αρκετές φορές, προσωπικά ενώ βρίσκω την αίσθηση του κορυφαία, προτιμώ τα "κλασσικά" protector (ειδικά το SGP). Δεν μου άρεσε το γεγονός ότι βγαίνει σε μαύρο χρώμα και αλλοιώνει την εικόνα του κινητού. Συν το γεγονός ότι είναι αρκετά παχύ και φαίνονται άσχημα/"χωμένα" τα menu/back buttons.

Περί ορέξεως βέβαια...

Κατά την άποψή μου τα κουμπιά φαίνονται "χωμένα" λόγω του μαύρου πλαισίου και όχι επειδή είναι παχιά η ζελατίνα.

Γενικά όμως συμφωνώ μαζί σου και θα την προτιμούσα διάφανη ώστε να φαίνεται η κανονική πρόσοψη του κινητού.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Είναι πιο παχύ το screen protector λόγω υλικού. Άμα το λυγίσεις πολύ, σπάει. Το καταλαβαίνεις και από την απόσταση που αφήνει στο home button.

Ναι, είναι πιο παχιά η ζελατίνα από τις άλλες, το οποίο δίνει πρόσθετη προστασία στην οθόνη, αλλά την αίσθηση του βάθους την δίνει το μαύρο πλαίσιο που περικλείει τα κουμπιά.

Όπως και να έχει πρόκειται για μία εξαιρετική ζελατίνα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Παιδιά καλησπέρα, μου έχει μπει η ιδέα να χτυπήσω το Wi-Fi dongle http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-WiFi-Hub-AllShare-Cast-Dongle-for-Galaxy-S4-i9500-i9505-S3-I9300-Galaxy-Note-2-N7100-Galaxy-Note-10-1-N8000-N8010.717080.html .

Τι λέτε, αξίζει;

Παιδιά καλησπέρα, μου έχει μπει η ιδέα να χτυπήσω το Wi-Fi dongle http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-WiFi-Hub-AllShare-Cast-Dongle-for-Galaxy-S4-i9500-i9505-S3-I9300-Galaxy-Note-2-N7100-Galaxy-Note-10-1-N8000-N8010.717080.html .

Τι λέτε, αξίζει;

Δειχνει εξαιρετικη ιδεα αλλα αν διαβασεις σχολια στο αμαζον εχει πολλα προβληματα στην υλοποιηση. Το υποστηριζει βεβαια με αναβαθμισεις (η αναβαθμιση γινεται μεσω του κινητου) αλλα ακομη δεν εχουν λυθει ολα τα θεματα. Το ειχα σκεφτει σαν ιδεα αλλα τελικα κατεληξα στην smart dock λογω πολυ μεγαλης ευελιξιας σε περιφερειακα.

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Δειχνει εξαιρετικη ιδεα αλλα αν διαβασεις σχολια στο αμαζον εχει πολλα προβληματα στην υλοποιηση. Το υποστηριζει βεβαια με αναβαθμισεις (η αναβαθμιση γινεται μεσω του κινητου) αλλα ακομη δεν εχουν λυθει ολα τα θεματα. Το ειχα σκεφτει σαν ιδεα αλλα τελικα κατεληξα στην smart dock λογω πολυ μεγαλης ευελιξιας σε περιφερειακα.

Παλιότερα και εγώ σκεφτόμουν το dock αλλά κάποιος συμφορουμιτης με απέτρεψε λόγω των καλωδίων.τεσπα,η αλήθεια είναι ότι δεν καίγομαι κιόλας για το dongle, ούτε μου είναι απαραίτητο και στην δουλειά μου, άλλωστε έχω πάρει το hml καλώδιο και το usb otg (εννοείτε ότι δεν τα δουλεύω και τα δύο μαζί) . Απλά σκεφτόμουν ότι με το dongle θα μπορούσα να συνδέω το Νοτη με την τηλεόραση και με το otg να βάζω ένα hub και να συνδέω ότι περιφερειακά Θέλω.

Τι λέτε, αξίζει;

Το εχω πανω απο ενα τετραμηνο. Το εχω συνδεσει στην τηλεοραση και δουλευει αψογα. Το χρησιμοποιω σχεδον σε καθημερινη βαση χωρις κανενα προβλημα. Εχω και το smart dock αλλα αυτο το εχω συνδεσει σε monitor σε συνδυασμο με πληκτρολογιο και ποντικι για αλλου ειδους χρηση.

NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925.

8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte.

SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4

Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge

Ναι, είναι πιο παχιά η ζελατίνα από τις άλλες, το οποίο δίνει πρόσθετη προστασία στην οθόνη, αλλά την αίσθηση του βάθους την δίνει το μαύρο πλαίσιο που περικλείει τα κουμπιά.

Όπως και να έχει πρόκειται για μία εξαιρετική ζελατίνα!

Να προσθεσω οτι ειναι απλα η καλυτερη (απο τις εκατονταδες) ζελατινες που εχουν περασει κατα καιρους απο τα χερια μου και η μοναδικη που μετα απο καλη χρηση δεν εχω καταφερει να χαραξω στο ελαχιστο με το s-pen.

Well done Sammy...

Καλησπέρα στην παρέα...Θέλω να αγοράσω για το note την neoprene θήκη της Shocksock. την έχω βρεί στο ebay ( 5 παουντς χωρίς μεταφορικά ) αλλά ο τύπος δεν στέλνει ελλάδα ( ο ίδιο στο άμαζον δεν έχει τέτοια θέματα ). Ξέρουμε κανένα άλλο site που μπορούμε να την βρούμε σε αντίστοιχη τιμούλα?

• The title was changed to [Note series] Αξεσουάρ γενικά