Jump to content

[Note series] Αξεσουάρ γενικά


Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από τις 20 Οκτωβρίου που το έχω, το μεγαλύτερο διάστημα ήταν με την flip ενώ το υπόλοιπο με μια μια back cover που όμως άφηνε εκτεθειμένο το πάνω και κάτω μέρος του bezel.

Δεν υπάρχει το παραμικρό σημάδι συν ότι σου επιτρέπει την χρήση χωρίς screen protector.

Όπως έχω ξαναγράψει, μου έπεσε μια φορά καθώς έβγαζα το σακάκι μου από ύψος ενός μέτρου σε μωσαϊκό.

Η πρόσοψη της θήκης κατά μαγικό τρόπο κρατιέται κλειστή στην πτώση. Έσκασε με την πάνω δεξιά γωνία του bezel και πήρε 2 τούμπες ακόμα.

Το καπάκι ξεκουμπωσε αλλά όχι εντελώς. Μόνο οι δύο πλευρές της γωνίας που έσκασε.

Το μόνο που έπαθε ήταν σαν να θολωσε η λάμψη του βερνικιου στο σημείο πρόσκρουσης. Για να το δεις έπρεπε να το βάλεις υπό κάποια συγκεκριμένη γωνία και να ξέρεις τι ψάχνεις. Διαφορετικά δεν ξεχώριζε απο τις δαχτυλιες που κάνουμε όταν το ακουμπάμε.

Το ετριψα στο σημείο αυτό με μια μαλακή αλοιφή γυαλισματος αυτοκινήτων και εξαφανίστηκε.

 

Πείτε μου τώρα ποια συσκευή απ όσες κορυφαίες κυκλοφορούν θα έβγαινε αλώβητη από μια τέτοια πτώση.

 

Έχουν υπάρξει κάποιες ελάχιστες αναφορές για σπάσιμο του bezel η αραχνιασμα. Στο Siii όμως όχι στο Note2.

Πρώτον το bezel του Note2 είναι πολύ πιο χοντρό.

Δεύτερον πολλές κόσμος όταν πάθει μια ζημιά στο καινούργιο κινητό του ψεύδεται στο κατάστημα ελπίζοντας σε αλλαγή και στο τέλος το πιστεύει και ο ίδιος αφού συνεχίζει να τα γράφει στα φορά.

Για να σπάσει το bezel όπως στις φωτογραφίες που ανέβαζαν, δηλαδή σαν να το έκοψες με πριόνι, μια εκδοχή υπάρχει. Να κάτσεις πάνω του και η πίεση να ξεπεράσει τις ανοχές του πλαστικού.

 

Το αραχνιασμα είναι και που μπορεί να συμβεί κυρίως από κακή εφαρμογή της τελευταίας επίστρωσης του βερνικιου. Αν δεν γίνει σωστά, το βερνίκι χάνει την ελαστικότητα του και στην παραμικρή πίεση δεν ακολουθεί την ελαστικότητα του πλαστικού. Πρόκειται λοιπόν για ελαττωματική συσκευή και δεν υπάρχει περίπτωση να μην επισκευαστεί μέσο της εγγύησης εφόσον δεν υπάρχει σημάδι από πτώση.

 

Πάντως Κώστα στο s3 που χρησιμοποιούσα την ίδια θήκη και έφαγε 6-7 τούμπες τις δύο από αυτές τις πλήρωσα ακριβά...

Στην πρώτη έσπασε η οθόνη και στην δεύτερη εκτός της οθόνης και η πλακέτα...

Τύχη... τι να πω...

Επίσης η αλήθεια είναι ότι το νοτελι δεν μου έχει πέσει ακόμα χαχαχαχα...

Όπως και να έχει όμως είναι ότι πιο όμορφο αισθητικά έχω δει στο τηλέφωνο.

Και δεν την αλλάζω με καμία...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πάντως Κώστα στο s3 που χρησιμοποιούσα την ίδια θήκη και έφαγε 6-7 τούμπες τις δύο από αυτές τις πλήρωσα ακριβά...

Στην πρώτη έσπασε η οθόνη και στην δεύτερη εκτός της οθόνης και η πλακέτα...

Τύχη... τι να πω...

Επίσης η αλήθεια είναι ότι το νοτελι δεν μου έχει πέσει ακόμα χαχαχαχα...

Όπως και να έχει όμως είναι ότι πιο όμορφο αισθητικά έχω δει στο τηλέφωνο.

Και δεν την αλλάζω με καμία...

 

Σίγουρα παίζει ρόλο πως θα πέσει.

Πάντως και στα crash test παραδόξως το Note2 αν και πολύ πιο βαρύ, τα πήγε καλύτερα από το Siii.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,
Link to comment
Share on other sites

O μόνος λόγος που θέλω να αλλάξω την original flip είναι το καλοκαίρι. Με ένα σχετικά στενό παντελόνι δεν χωράει στην τσέπη, οπότε πρέπει να το κρατάω στα χέρια. Αλλά πορτοφόλι και κινητό μαζί στα χέρια δεν μου αρέσει..(μπανάνες κτλ δεν χρησιμοποιώ). Γι αυτό τείνω προς την zenus, για να τα συνδυάσω.
Link to comment
Share on other sites

Η αλήθεια είναι πως τα σχέδια είναι πολύ υποκειμενικά. Εμένα η αγαπημένη μου είναι η Prestige Minimal Diary Series και μου άρεσε και η Prestige Heritage with Signane. Η Neo Vintage δεν ξέρω γιατί αλλά ποτέ δεν μου άρεσε. Είναι too much για τα γούστα μου και δεν είμαι και του καφέ.. Τη Mastige ας πούμε την προτιμώ! :)

Σίγουρα τα διάφορα designs είναι υποκειμενικά. Μερικές από τις Zenus προσπαθούν να εντυπωσιάσουν με διάφορα "διακοσμητικά" στοιχεία (καρφάκια, κουμπάκια κ.α.) που δεν είναι και πολύ του γούστου μου... Αλλά αυτό που με κερδίζει είναι η κορυφαία ποιότητα κατασκευής όταν τις βλέπω από κοντά. Σχετικά με αυτή που προτείνω στα προηγούμενα posts (Zenus Masstige Color Point Diary Series), όταν την είχα δει σε φωτογραφίες δεν μου άρεσε το μεγάλο τετράγωνο "κουμπί" που έχει στην πρόσοψη, αλλά όταν την είδα από κοντά με εντυπωσίασε με τα πολύ καλά υλικά και την ποιότητα κατασκευής της.

 

Πολύ όμορφη και η Prestige Minimal Diary Series που προτείνεις εσύ, χωρίς πολλά "διακοσμητικά", κομψή και σοβαρή. Δεν την έχω δει από κοντά, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ ποιοτική. Η Prestige Heritage with Signage Diary Series είναι επίσης όμορφη, με μοναδικό αρνητικό για μένα τη "σφραγίδα" στο κάτω αριστερό μέρος της πρόσοψης.

 

Σχετικά με την official flip case που λένε οι φίλοι παραπάνω, σίγουρα είναι η καλύτερη επιλογή αν θέλεις μικρό όγκο και αμεσότητα στην πρόσβαση στη συσκευή (απλά την ξεδιπλώνεις). Το μόνο που με χαλάει είναι ότι αφήνει απροστάτευτα τα 3/4 του ασημί πλαισίου της συσκευής, καθώς επίσης και το ότι η πλάτη της αποτελεί μέρος της συσκευής με αποτέλεσμα να μην νιώθω άνετα να την ακουμπήσω πάνω σε σκληρές και άγριες επιφάνειες που μπορεί να τραυματίσουν την πλαστική πλάτη ή/και το μικρό μεταλλικό πλαίσιο γύρω απ' την κάμερα. Σίγουρα έχει να κάνει και με τη φύση της δουλειάς του καθενός μας και με τον τρόπο που δουλεύει τη συσκευή του.

Edited by DrMobile

Φιλικά, Κώστας

______________

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Link to comment
Share on other sites

Τις συνιστώ ανεπιφύλακτα! Το όνομα Zenus είναι συνώνυμο με την ποιότητα.

 

Τέλος, ρίξε οπωσδήποτε μια ματιά στη Zenus Masstige Color Point Diary Series, στο καφέ σοκολατί χρώμα. Την είδα πρόσφατα, δοκίμασα το λευκό Note II μου μέσα της και την ερωτεύτηκα ακαριαία! Ο συνδυασμός λευκού-ασημί του Note II με το σκούρο καφέ της Zenus δίνει ένα πραγματικά πανέμορφο αποτέλεσμα (στα μάτια μου). Δες την και πιστεύω πως θα σε εντυπωσιάσει. Με βλέπω να την αγοράζω λίαν συντόμως γιατί με κέρδισε με την πρώτη ματιά. Πιστεύω πως γενικά οι Zenus είναι ό,τι πιο όμορφο και προσεγμένο υπάρχει σήμερα σε δερμάτινες diary/wallet θήκες για smartphones.

 

Κώστα θα σε παρακαλούσα να σταματήσεις αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά...

Κάθε φορά που μπαίνω στο θέμα των αξεσουάρ,παρενοχλείς τον κόσμο ώστε να αγοράσει καινούργιες θήκες και αξεσουάρ:D

Πέρα από την πλάκα συμφωνώ στα περισσότερα μαζί σου όσον αφορά τα αξεσουάρ και σε ευχαριστώ (όπως και τα υπόλοιπα παιδιά)για τις αναλυτικότατες παρουσιάσεις όσων αξεσουάρ αγοράζετε ώστε να βοηθάτε εμάς τους υπολοίπους υποψηφίους αγοραστές.

 

Λοιπόν στο θέμα μας, βλέποντας το επισυναπτόμενο μήνυμά σου με έπιασε φυσικά η περιέργεια και άρχισα να ψάχνω για την συγκεκριμένη θήκη. Ομολογώ πως ο συνδυασμός καφέ σοκολατί με άσπρο δεν φαίνεται ωραίος στις φωτογραφίες στο ίντερνέτ(στα δικά μου μάτια). Γι' αυτό και ζήτησα να μου κρατήσουν την μπεζ έκδοση της θήκης σε γνωστό κατάστημα της Γλυφάδας ώστε να την παραλάβω πρωί πρωί.

Φτάνοντας στο κατάστημα ζήτησα να μου δείξουν και τις υπόλοιπες θήκες που είχαν για το Note, και για καλή μου τύχη είχαν και την καφέ σοκολατί έκδοση της θήκης.

Η διαφορά σε σχέση με τις εικόνες που είχα δει στο ιντερνέτ ήταν εμφανής, και η θήκη έδειχνε τέλεια στο άσπρο Νοτέλι μου!!!

Χαρακτηριστικά, ρωτώντας την υπάλληλο που δούλευε στο ταμείο ποιο χρώμα από τα δυο είναι καλύτερο κατά τη γνώμη της, εκείνη απλά έκλεισε την γκρι θήκη και την έβαλε στη θέση της αφήνοντας την καφέ σοκολατί το τραπέζι;)

 

Παρατηρήσεις για την θηκη: Κορυφαία ποιότητα όπως λένε όλοι οι κάτοχοι Zenus, οι τσεπούλες για τις κάρτες είναι πολύ ποιοτικές και όταν είναι άδειες φαίνονται μια χαρά χωρίς να πετάγονται προς τα έξω(το είχα ένα άγχος για κάποιο λόγο:confused:). Επίσης, χρησιμοποιώντας την το μεσημέρι με τρεις κάρτες τραπεζών+ την ταυτότητα μου για κάτι δουλειές, ένιωσα ήδη δικαιωμένος για την αγορά μου. Με όλα αυτά μέσα στην θήκη,η συσκευή δεν φαινόταν χοντροκομμένη και κατάλαβα πόσο βολικές είναι τελικά αυτές οι θήκες από θέμα φορητότητας.

Επίσης, η θήκη είναι αρκετά στιβαρή χωρίς κάποιο περιεχόμενο καρτών-χρημάτων-ταυτότητας.

 

Προστασία. Δεν μου έχει πέσει ακόμα η συσκευή(φτου-φτου-φτου το κακό το μάτι) αλλά η θήκη απ'όπου και να την κοιτάξεις σου δίνει μια αίσθηση ότι έχει πέσει πολύ δουλειά και το αποτέλεσμα αποπνέει υψηλή αίσθηση ασφάλειας.

Μια μικρή παρατήρηση: Γεμίζοντας το εσωτερικό με 3 κάρτες και ταυτότητα και κλείνοντας το καπάκι, παρατήρησα ότι η πάνω δεξιά γωνία της θήκης ξεφεύγε ελάχιστα προς τα έξω κάνοντας οριακή την προστασία σε ενδεχόμενη πτώση υπό πολύ συγκεκριμένη γωνία. Το αναφέρω απλώς σκεπτόμενος ότι η θήκη στο πρόσεχες μέλλον θα "στρώσει"και αφετέρου είναι το μόνο αρνητικό που έχω να πω μετά από σχεδόν μια ημέρα χρήσης:)

Ότι θέλετε να ρωτήσετε για την θήκη, ευχαρίστως να βοηθήσω χωρίς δυστυχώς να διαθέτω μεγάλη εμπειρία στον τομέα αυτό όπως τα παλαιότερα μέλη.

Φιλικά Γιώργος
Link to comment
Share on other sites

Το μόνο που μπορούμε να σου ζητήσουμε Γιώργο είναι φωτογραφίες!!!

Εγώ πάντως που έχω το γκρι ακόμη είμαι αναποφάσιστος για το χρώμα.

Edited by achillesgk
Link to comment
Share on other sites

Το μόνο που μπορούμε να σου ζητήσουμε Γιώργο είναι φωτογραφίες!!!

Εγώ πάντως που έχω το γκρι ακόμη είμαι αναποφάσιστος για το χρώμα.

 

Φυσικά θα ποστάρω φωτογραφίες αύριο. Για το χρώμα έχω μόνο μια συμβουλή. Βρες ένα κατάστημα που να έχει τα χρώματα που θες και βάλε την συσκευή 2 φορές στο κάθε χρώμα για να αποφασίσεις επί τόπου.

 

Όσες φώτο και να δεις από το ίντερνετ τίποτα δεν συγκρίνεται με την απευθείας δοκιμή:)

 

EDIT: Είδα επίσης την μπλε Color Edge της Zenus και μου άρεσε πολύ το χρώμα, αξίζει να της ρίξεις μια ματιά.

Edited by BlackRed_7
Φιλικά Γιώργος
Link to comment
Share on other sites

Φυσικά θα ποστάρω φωτογραφίες αύριο. Για το χρώμα έχω μόνο μια συμβουλή. Βρες ένα κατάστημα που να έχει τα χρώματα που θες και βάλε την συσκευή 2 φορές στο κάθε χρώμα για να αποφασίσεις επί τόπου.

 

Όσες φώτο και να δεις από το ίντερνετ τίποτα δεν συγκρίνεται με την απευθείας δοκιμή:)

 

EDIT: Είδα επίσης την μπλε Color Edge της Zenus και μου άρεσε πολύ το χρώμα, αξίζει να της ρίξεις μια ματιά.

 

Δυστυχώς στην Καστοριά δεν πρόκειται να βρω, οπότε ό,τι βλέπω είναι από ίντερνετ. Γι αυτό ρωτάω γνώμες :)

Link to comment
Share on other sites

Εχει παρει κανενας το

 

http://www.tivizen.com/en/products.html ?

 

εγω εχω παρει το wifi. γραφω λιγα πραγματα εδω.

πολυ σωστα τα ειπε και που σου απαντησε πρωτος. οτι απορια εχεις πες.

Link to comment
Share on other sites

εγω εχω παρει το wifi. γραφω λιγα πραγματα εδω.

πολυ σωστα τα ειπε και που σου απαντησε πρωτος. οτι απορια εχεις πες.

 

Ηθελα να ξερω αν δουλευει εν κινηση μεσα στο ιχ. Θα χρειαζεται κεραι (αν παιρνει) η οχι ?

Link to comment
Share on other sites

Προσπαθώ εδώ και μέρες να βρω ένα ενσύρματο μονό ακουστικό. Βρίσκω nokia, blackberry κλπ αλλά δεν βρίσκω Samsung. Δεν θέλω να δώσω τσάμπα λεφτά στο Νοκια γιατί μπορεί να μην δουλεύει το πλήκτρο (δυστυχώς δεν είναι universal τα ενσυρματα ακουστικά, όπως είναι τα BT). Συν του ότι έχω ήδη ένα ΝΟΚΙΑ παλιό μονό αλλά ακούγεται πολύ χαμηλά η φωνή (έχει κάπου επιλογή για ενίσχυση ήχου όταν συνδεθεί μονό ακουστικό αλλά δεν δουλεύει στο Νοκια). Θέλω μονό γιατί δεν ακούω μουσική εν κινήσει και έτσι το δεύτερο ακουστικό κρέμεται σαν σπληνάντερο πάνω στην τροφαντή κοιλιά μου συν του ότι μπερδεύονται αρκετά τα καλώδια.

 

Έχει πάρει το μάτι σας κανένα μονό ενσύρματο handsfree? Έστω και noname. Ψάχνω εδώ: http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/accessories/ και δεν δείχνει να υπάρχει μονό ακουστικό. Υπάρχει λύση βέβαια να κόψω το ένα ακουστικό αλλά δεν θα ήθελα να την εφαρμόσω.

Edited by sleon

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Link to comment
Share on other sites

Το μόνο που μπορούμε να σου ζητήσουμε Γιώργο είναι φωτογραφίες!!!

Εγώ πάντως που έχω το γκρι ακόμη είμαι αναποφάσιστος για το χρώμα.

 

Φίλε μου, έχω και εγώ το γκρι και αγόρασα την Zenus με τα γράμματα που έχει επάνω σε σκούρο πράσινο - λαδί και νομίζω ότι του ταιριάζει πολύ. Δες το...

Huawei Mate 20 Pro, Oneplus 3, Samsung Galaxy Tab 8 s2, Nokia Lumia 1020, Samsung Galaxy Note 2, Nokia n8, Samsung Galaxy Tab, Htc touch cruise, samsung Innov8, nokia n73
Link to comment
Share on other sites

@BlackRed_7: Γιώργο την καλημέρα μου (και σε όλη την παρέα του myPhone). Συμφωνώ απόλυτα σε όσα λες στο post σου. Κι εγώ όταν έμαθα για τις Zenus τον Νοέμβρη του '12 που έψαχνα για θήκη για το Note II δεν έδωσα σημασία στην Masstige Color Point, κυρίως λόγω του μεγάλου πράσινου τετράγωνου "κουμπιού" στο μπροστινό μέρος και έτσι κατέληξα στη Neo Vintage. Κορυφαία θήκη κι αυτή, αλλά κάποια διακοσμητικά που έχει επάνω της δεν μου άρεσαν (γούστα είναι αυτά). Τελικά βλέποντας τη Masstige Color Point στο σοκολατί καφέ από κοντά και σε συνδυασμό με το λευκό Note II δεν άντεξα, με κέρδισε ακαριαία. Την έχω ήδη αγοράσει και την απολαμβάνω.

 

Αυτό που αναφέρεις για την έλλειψη προστασίας στην πάνω δεξιά γωνία ισχύει. Είναι χαρακτηριστικό και άλλων μοντέλων της Zenus. Την έχουν αφήσει ακάλυπτη γιατί υπάρχει έκδοση του Note II για την ιαπωνική αγορά που έχει ενσωματωμένο TV tuner και στην πάνω δεξιά γωνία έχει μια μικρή πτυσσόμενη κεραία (δες εδώ: http://youtu.be/2fI_64kB5yg). Πάντως πιστεύω ότι το ζητούμενο δεν είναι η 100% προστασία από πτώσεις, αλλά η γενική προστασία της συσκευής από το περιβάλλον της καθημερινότητάς μας (τσέπες, γραφείο, άγριες επιφάνειες, προστασία οθόνης + κάμερας, βροχή/νερά, μικροατυχήματα κ.α.). Αν φτάσουμε στο σημείο να μας πέσει και να σκάσει πάνω σε σκληρή επιφάνεια, τότε πάντα θα υπάρχει το ενδεχόμενο τραυματισμού και εσωτερικού σοκ όποια θήκη κι αν φοράει. Επιπλέον το ασημί πλαίσιο έχει αποδειχτεί πολύ ανθεκτικό, οπότε πιστεύω πως οι Zenus είναι υπεραρκετές για το Νοτέλι μας.

 

Τέλος, βασικό θέμα για μένα είναι η θήκη να με γεμίζει εμφανισιακά και να χαίρομαι να τη βλέπω και να την πιάνω στα χέρια μου. Αν δεν ισχύει αυτό, τότε προτιμώ τη συσκευή χωρίς θήκη με όποιο ρίσκο αυτό συνεπάγεται. Νομίζω πως οι Zenus καλύπτουν πλήρως και τους πιο απαιτητικούς στον τομέα αυτόν.

Edited by DrMobile

Φιλικά, Κώστας

______________

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που αναφέρεις για την έλλειψη προστασίας στην πάνω δεξιά γωνία ισχύει. Είναι χαρακτηριστικό και άλλων μοντέλων της Zenus. Την έχουν αφήσει ακάλυπτη γιατί υπάρχει έκδοση του Note II για την ιαπωνική αγορά που έχει ενσωματωμένο TV tuner και στην πάνω δεξιά γωνία έχει μια μικρή πτυσσόμενη κεραία (δες εδώ: http://youtu.be/2fI_64kB5yg). Πάντως πιστεύω ότι το ζητούμενο δεν είναι η 100% προστασία από πτώσεις, αλλά η γενική προστασία της συσκευής από το περιβάλλον της καθημερινότητάς μας (τσέπες, γραφείο, άγριες επιφάνειες, προστασία οθόνης + κάμερας, βροχή/νερά, μικροατυχήματα κ.α.). Αν φτάσουμε στο σημείο να μας πέσει και να σκάσει πάνω σε σκληρή επιφάνεια, τότε πάντα θα υπάρχει το ενδεχόμενο τραυματισμού και εσωτερικού σοκ όποια θήκη κι αν φοράει. Επιπλέον το ασημί πλαίσιο έχει αποδειχτεί πολύ ανθεκτικό, οπότε πιστεύω πως οι Zenus είναι υπεραρκετές για το Νοτέλι μας.

 

Δεν το γνώριζα να πω την αλήθεια μου αυτό για το tv tuner.Αλλά δεν έχει μεγάλη σημασία το σημαντικό είναι η γενική προστασία της συσκευής και η αίσθηση ασφάλειας στην καθημερινότητα όπως επισημαίνεις σωστά και εσύ.

 

Επειδή εγώ είμαι λίγο απρόσεκτος στη καθημερινότητα μου, μέχρι σήμερα δεν υπήρχε περίπτωση να χρησιμοποιήσω το Νοτέλι χωρίς θήκη και sc. protector. Τώρα έχω όμορφη θήκη+λειτουργία χωρίς ζελατίνα+ πορτοφόλι!

 

Όπως λέει και η διαφήμιση, "όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα";):):D

Φιλικά Γιώργος
Link to comment
Share on other sites

Μια και λέτε για θήκες, να προσθέσω και τη δική μου εμπειρία. Οι θήκες με καπάκι δεν με ενθουσιάζουν να πω την αλήθεια. Ακόμη και τρύπα να έχουν στο ακουστικό όπως η μαμά θέλω να βλέπω ποιος με καλεί αλλά και πέρα από αυτό θέλω να έχω άμεση πρόσβαση στο κινητό χωρίς να χρειάζεται να ανοίγω κάτι. Στο IPhone είχα σπαταλήσει αρκετά χρήματα σε θήκες και τελικά με είχα βολέψει οι διπλού επιπέδου. Στο NOTE2 είχα μια ελπίδα ότι θα την πετύχαινα με την πρώτη την "καλή" και θεωρώ ότι την πέτυχα.

 

http://www.case-mate.com//samsung-galaxy-note-2-cases/case-mate-samsung-galaxy-note-2-tough-cases.asp

 

http://www.case-mate.com/getDynamicImage.aspx?path=Tough_SamsungGalaxyNote_Black-Black_CM019572_1.jpg&w=480&h=480&q=100

 

http://www.teamvenum.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=686

Το απομέσα είναι μαλακή σιλικόνη και το κούμπωμα απέξω είναι σκληρό. Το πάντρεμα κάνει στιβαρό το τελικό αποτέλεσμα αλλά και μαλακό εσωτερικά. Τα μπιμπίκια προσφέρουν καλό γκριπ που πιστεύω χρειάζεται λόγω του μεγέθους.

 

Δεν είναι φθηνή αλλά τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=35240

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Link to comment
Share on other sites

Μια και λέτε για θήκες, να προσθέσω και τη δική μου εμπειρία. Οι θήκες με καπάκι δεν με ενθουσιάζουν να πω την αλήθεια. Ακόμη και τρύπα να έχουν στο ακουστικό όπως η μαμά θέλω να βλέπω ποιος με καλεί αλλά και πέρα από αυτό θέλω να έχω άμεση πρόσβαση στο κινητό χωρίς να χρειάζεται να ανοίγω κάτι. Στο IPhone είχα σπαταλήσει αρκετά χρήματα σε θήκες και τελικά με είχα βολέψει οι διπλού επιπέδου. Στο NOTE2 είχα μια ελπίδα ότι θα την πετύχαινα με την πρώτη την "καλή" και θεωρώ ότι την πέτυχα.

 

http://www.case-mate.com//samsung-galaxy-note-2-cases/case-mate-samsung-galaxy-note-2-tough-cases.asp

 

http://www.case-mate.com/getDynamicImage.aspx?path=Tough_SamsungGalaxyNote_Black-Black_CM019572_1.jpg&w=480&h=480&q=100

 

http://www.teamvenum.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=686

Το απομέσα είναι μαλακή σιλικόνη και το κούμπωμα απέξω είναι σκληρό. Το πάντρεμα κάνει στιβαρό το τελικό αποτέλεσμα αλλά και μαλακό εσωτερικά. Τα μπιμπίκια προσφέρουν καλό γκριπ που πιστεύω χρειάζεται λόγω του μεγέθους.

 

Δεν είναι φθηνή αλλά τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=35240

 

Οι tough της case mate ειναι οντως πολυ καλες, αλλα 1) κατα τη γνωμη μου αισθητικα ταιριαζουν σε πιο σκληροτραχηλα κινητα (πχ στο defy+ μου, αλλα εκει προτιμησα την αντιστοιχη otterbox) και 2) ειναι που ειναι το κινητο μεγαλο, τωρα με αυτη τη θηκη γινεται.....

Παντως σαν ποιοτητα και σαν προστασια ειναι πολυ καλες θηκες οι συγκεκριμενες,

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

Οι tough της case mate ειναι οντως πολυ καλες, αλλα 1) κατα τη γνωμη μου αισθητικα ταιριαζουν σε πιο σκληροτραχηλα κινητα (πχ στο defy+ μου, αλλα εκει προτιμησα την αντιστοιχη otterbox) και 2) ειναι που ειναι το κινητο μεγαλο, τωρα με αυτη τη θηκη γινεται.....

Παντως σαν ποιοτητα και σαν προστασια ειναι πολυ καλες θηκες οι συγκεκριμενες,

Να σου πω την αλήθεια, δοκίμασα επιτόπου και μία "απλή" σιλικόνης φορετή. Δεν ήταν και "αόρατη" και αυτή. Επίσης έχω αποφασίσει ότι για σοβαρή προστασία (μιλάω για πτώσεις) χρειάζεται να έχει και λίγο "λίπος" η θήκη για να λειτουργήσει ως ανάρτηση. Είχα πάρει κάτι υπέρλεπτες για το iphone αλλά αυτό που φανταζόμουν ήταν ότι ήταν περισσότερο θήκες διακόσμησης παρά προστασίας. Για αυτό και πλέον αποδέχομαι το κάπως μεγαλύτερο μέγεθος μια καλής θήκης. Το μπόνους της συγκεκριμένης είναι τα μπιμπίκια. Αυξάνει μεν δλδ τον όγκο (κυρίως το πάχος) αλλά από την άλλη το κινητό πιάνεται πολύ καλά και αυτό είναι πολύ χρήσιμο στην καθημερινότητα. Γενικά, για οποιαδήποτε θήκη προτείνω να κοιτάτε και τα πλαινά να έχουν κάποιο μοτίβο ή κάτι άλλο για να πιάνεται καλά το κινητό. Είχα το s2 με μια απλή s-line θήκη σιλικόνης με μπιμπίκια στο πλάι. Η καλύτερη θήκη που θα μπορούσα να έχω. Παχιά για σοβαρή προστασία και μπιμπίκια για γκριπ.

 

Να σου πω την αλήθεια, σε γκρι ο Νότης μου δίνει κάτι σε σκληροτράχηλο με αυτή τη θήκη. Βαρέθηκα τα ντελικάτα κινητά στο χέρι μου μετά την αποχώρηση από τα Iphone. :)

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου, έχω και εγώ το γκρι και αγόρασα την Zenus με τα γράμματα που έχει επάνω σε σκούρο πράσινο - λαδί και νομίζω ότι του ταιριάζει πολύ. Δες το...

 

Αυτήν κοιτάζω κι εγώ! Έχει δύο χρώματα το καφέ και το χακί, οπότε κλείνω προς το χακί.

http://www.amazon.co.uk/Zenus-Samsung-Galaxy-Note-Lettering/dp/B009SX6LUS/ref=sr_1_sc_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1362254177&sr=1-2-spell

http://www.amazon.co.uk/Zenus-Samsung-Galaxy-Note-Lettering/dp/B009SF90JU/ref=sr_1_sc_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1362254217&sr=1-1-spell

Link to comment
Share on other sites

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

Εγώ μετά από χρήση... 5-6 διαφορετικών θηκών... έχω καταλήξει στην..

Puro - Case Samsung Galaxy Note II - Διαφανές

http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/puro-case-samsung-galaxy-note-ii-samsunggnote2str-diafanes/prod3410049pp/

 

Πολύ καλό grip και προστασία του κινητού ..........

ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ...

:ninja:

Link to comment
Share on other sites

Να πω την αλήθεια, αν και ενδιαφέρον, δεν θα το επέλεγα ποτέ. Αλλάζει την όψη εντελώς, πρέπει να βγάλω καπάκι χωρίς να είμαι σίγουρη αν περνάει σκόνη από το αλουμίνιο, δίνει όγκο αρκετό και πάχος και αχρηστεύει το NFC για όσους το δουλεύουν. Ίσως για κάποιον που σκέφτεται τύπου Otterbox θήκες να είναι μια εναλλακτική.:)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Link to comment
Share on other sites

Να πω την αλήθεια, αν και ενδιαφέρον, δεν θα το επέλεγα ποτέ. Αλλάζει την όψη εντελώς, πρέπει να βγάλω καπάκι χωρίς να είμαι σίγουρη αν περνάει σκόνη από το αλουμίνιο, δίνει όγκο αρκετό και πάχος και αχρηστεύει το NFC για όσους το δουλεύουν. Ίσως για κάποιον που σκέφτεται τύπου Otterbox θήκες να είναι μια εναλλακτική.:)

 

Βασικα, η αρχικη μου σκεψη ηταν οτι η θηκη αυτη μοιαζει υπερβολικα με το σασι του iphone 5. Ουσιαστικα μετατρεπει το νοτε2 σε αιφον5 εξωτερικα.

Γι αυτο το ποσταρα, οχι οτι τη θεωρω καμια θηκη περιοπης.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

Βασικα, η αρχικη μου σκεψη ηταν οτι η θηκη αυτη μοιαζει υπερβολικα με το σασι του iphone 5. Ουσιαστικα μετατρεπει το νοτε2 σε αιφον5 εξωτερικα.

Γι αυτο το ποσταρα, οχι οτι τη θεωρω καμια θηκη περιοπης.

Αυτό είπα να το αφήσω ασχολίαστο!! Αλλά ναι... Μέχρι και τα κουμπιά της έντασης στρόγγυλα..! Ότι δεν την θεωρείς περιοπής ήμουν σίγουρη, απλώς θεώρησα ότι το πήγες στο αλουμίνιο γι' αυτό σχολίασα επί της θήκης!:)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Link to comment
Share on other sites

Να πω την αλήθεια, αν και ενδιαφέρον, δεν θα το επέλεγα ποτέ. Αλλάζει την όψη εντελώς, πρέπει να βγάλω καπάκι χωρίς να είμαι σίγουρη αν περνάει σκόνη από το αλουμίνιο, δίνει όγκο αρκετό και πάχος και αχρηστεύει το NFC για όσους το δουλεύουν. Ίσως για κάποιον που σκέφτεται τύπου Otterbox θήκες να είναι μια εναλλακτική.:)

 

Την ερωτεύτηκα :w00t::w00t::w00t::w00t: . Κοστίζει 199 γουάν,δηλαδή ~25 ευρώ.Σκεφτομαι σοβαρά να αφήσω την original flip για χάρη της. Σε total black φαίνεται όνειρο. Αντιγράφει το υπερ-λατρεμενο design της υπερ-υπερ-μισητής Apple.

 

:p

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

 

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Link to comment
Share on other sites

Βασικα, η αρχικη μου σκεψη ηταν οτι η θηκη αυτη μοιαζει υπερβολικα με το σασι του iphone 5. Ουσιαστικα μετατρεπει το νοτε2 σε αιφον5 εξωτερικα.

Γι αυτο το ποσταρα, οχι οτι τη θεωρω καμια θηκη περιοπης.

 

Ξεχάστε gps και τη μισή λήψη του wifi με αυτές τις θήκες παιδιά. Πέταξα Πολλά λεφτά σε αντίστοιχες για το note 1,αλλα δεν...

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to [Note series] Αξεσουάρ γενικά

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...