kapapa Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Έχω παραγγείλει τον MHL 11pin adapter από τον γνωστό πια Κινέζο και του έστειλα email να δω τι γίνεται. Μου είπε ότι έχουν Πρωτοχρονιά στην Κίνα από 4 Φεβρουαρίου έως 14 Φεβρουαρίου !, οπότε εκείνη την περίοδο δεν στέλνουν στις περισσότερες χώρες. Μετά τις 15 Φλεβάρη δείτε αν συνεχίζει να μην στέλνει Ελλάδα (δεν νομίζω-έχουμε γίνει καλοί πελάτες του) Εμένα η παραγγελία έχει φύγει από 28-01 και την περιμένω. Εχω και εγώ παραγγείλει το MHL 11 pin adapter από τον ίδιο.Η παραγγελία έχει φύγει στις 26-01.Παραδοση σε 20 εργάσιμες μέρες.Λογικα το περιμένω τέλη Φεβρουαρίου.Οποιος παραλάβει απο τον συγκεκριμενο,ας το δημοσιοποιήσει μπάς και δούμε τι γίνεται. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisv Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 παιδια υπαρχει καποιος που να εχει sandisk sdxc 64; ειμαι ετοιμος να παω πισω και τη δευτερη καρτα που μου αλλαξαν απο το e-shop. σε μενα ανα δυο μερες σβηνει το τηλεφωνο απο μονο του. παρακαλω οποιος εχει την ιδια καρτα ας μου πει αν αντιμετωπιζει προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 παιδια υπαρχει καποιος που να εχει sandisk sdxc 64; ειμαι ετοιμος να παω πισω και τη δευτερη καρτα που μου αλλαξαν απο το e-shop. σε μενα ανα δυο μερες σβηνει το τηλεφωνο απο μονο του. παρακαλω οποιος εχει την ιδια καρτα ας μου πει αν αντιμετωπιζει προβλημα. Την έχω και είναι αθάνατη... Φτου να μην την ματιάσω... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 παιδια υπαρχει καποιος που να εχει sandisk sdxc 64; ειμαι ετοιμος να παω πισω και τη δευτερη καρτα που μου αλλαξαν απο το e-shop. σε μενα ανα δυο μερες σβηνει το τηλεφωνο απο μονο του. παρακαλω οποιος εχει την ιδια καρτα ας μου πει αν αντιμετωπιζει προβλημα. Την έχω πάνω από 2 μήνες χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 παιδια υπαρχει καποιος που να εχει sandisk sdxc 64; ειμαι ετοιμος να παω πισω και τη δευτερη καρτα που μου αλλαξαν απο το e-shop. σε μενα ανα δυο μερες σβηνει το τηλεφωνο απο μονο του. παρακαλω οποιος εχει την ιδια καρτα ας μου πει αν αντιμετωπιζει προβλημα. 4 μήνες την έχω και λειτουργεί άψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisv Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Τι μπορει να συμβαινει ρε παιδια; τωρα που εχω βγαλει την καρτα το τηλεφωνο δε σβηνει! τι να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Δεν δοκιμαζεις καποια αλλη καρτα να δεις?αλλη μαρκα..αν στο κανει παλι ισως φταιει η θηκη που μπαινει η καρτα η το software που διαβαζει την καρτα Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisv Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Εχω δοκιμασει αυτη που ειχα στο s2 (sdhc 8 gb sandisk) με τα ιδια αρχεια και δεν ειχα προβλημα! λογικα φαινεται οτι φταιει η καρτα, αλλα και η δευτερη ελατωματικη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Το εμπιστεύεσαι το συγκεκριμένο ή μπορεί να κάνει και κανένα μπαμ Εγώ έχω αγοράσει αυτόν για το S3 και το ipad και δουλεύει άψογα. Δεν έχω βάλει και τα δύο επάνω συγχρόνως βέβαια. http://www.amazon.co.uk/dp/B0088U6OZY/ref=cm_sw_r_an_am_ap_am_gb?ie=UTF8 Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Παρέλαβα σήμερα την Zenus Masstige Color Point Diary σε πορτοκαλί. Δεν λέω. Πολύ καλό φτιαγμένη αλλά το design της δεν είναι του στυλ μου. Την βλέπω να μπαίνει σε αγγελία... Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Το πρόβλημα με τις SanDisk (ελαττωματική παρτίδα) είναι μόνο στις 32αρες.ή και στις 64αρες κάρτες;;; Γενικά να προτιμήσω άλλη μάρκα, έστω και λίγο ακριβότερη;;; Ποια εταιρία έχει το καλύτερο όνομα;;; (π.χ. σε σκληρούς εμπιστεύομαι western digital) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Το πρόβλημα με τις SanDisk (ελαττωματική παρτίδα) είναι μόνο στις 32αρες.ή και στις 64αρες κάρτες;;; Γενικά να προτιμήσω άλλη μάρκα, έστω και λίγο ακριβότερη;;; Ποια εταιρία έχει το καλύτερο όνομα;;; (π.χ. σε σκληρούς εμπιστεύομαι western digital) Την πάτησα και εγώ με μια 32g και το κατάστημα που την αγόρασα μου έστειλε καινούργια. Αν γίνει ξανά δεν θα ασχοληθώ άλλο. Θα στείλω απλά ένα mail στην SanDisk και δεν θα αγοράσω πότε τίποτα από αυτήν ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω τα καλητερα ειδη θηκης για το note2 ειναι η tridea κ ποιες αλλες ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Είναι υποκειμενικό. Έχει συζητηθεί εκτεταμένα στις προηγούμενες σελίδες. Zenius και manna από δερμάτινες, αλλά υπάρχουν και άλλα στυλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Γεια χαρα εχω βαλει παραγγελία απο sgp μια δερματινη θηκη για το νοτελι και μια ζελατινα οθονης ολα μαζι 55 ευρω . Εχω πληρωσει με paypal κανονικα και το δεμα σήμερα ηρθε και ειναι στο τελωνείο μαλλον αθηνα . Εχω παρει πολλές φορες απο αυτους θηκες και μεμβρανες . Με παίρνουν σημερα τηλεφωνο απο FedEx courier και μου λεν εχουμε ενα θεμα εχει κολησει το δεμα στο τελωνείο και ζητάνε χρηματα για να το παρουν απο εκει να το εκτελωνισουν και να μου το στείλουν σε μενα .εδω ειναι το απίστευτα μου ζητησαν 116 € ολα μαζι για να μου το στείλουν . Ο χριστος και η παναγια μαζι ...δεν το εχω ξαναδει πότε αυτό εχω αγόρασει απειρες φορες απο εξω και απο αμερικη μαλιστα . Περιμένω να μου στείλουν τα εγραφα στο μαιλ μου .θα τα ανεβάσω εδω να γελασουμε δεν το πιστευω με τιποτα αυτο 116 ευρω ... Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Γεια χαρα εχω βαλει παραγγελία απο sgp μια δερματινη θηκη για το νοτελι και μια ζελατινα οθονης ολα μαζι 55 ευρω . Εχω πληρωσει με paypal κανονικα και το δεμα σήμερα ηρθε και ειναι στο τελωνείο μαλλον αθηνα . Εχω παρει πολλές φορες απο αυτους θηκες και μεμβρανες . Με παίρνουν σημερα τηλεφωνο απο FedEx courier και μου λεν εχουμε ενα θεμα εχει κολησει το δεμα στο τελωνείο και ζητάνε χρηματα για να το παρουν απο εκει να το εκτελωνισουν και να μου το στείλουν σε μενα .εδω ειναι το απίστευτα μου ζητησαν 116 € ολα μαζι για να μου το στείλουν . Ο χριστος και η παναγια μαζι ...δεν το εχω ξαναδει πότε αυτό εχω αγόρασει απειρες φορες απο εξω και απο αμερικη μαλιστα . Περιμένω να μου στείλουν τα εγραφα στο μαιλ μου .θα τα ανεβάσω εδω να γελασουμε δεν το πιστευω με τιποτα αυτο 116 ευρω ... Εγώ μία φορά έτυχε να αγοράσω κάτι από Αμερική (ήμουν στο Liverpool στην Αγγλία τότε) και μου ήρθε επιστολή από FedEx για να πληρώσω τους δασμούς... Συνολικά μου ήρθε ακριβότερο απ' το να το αγόραζα τοπικά... Από τότε τέλος για μένα οι αγορές εκτός Ε.Ε. Ίσως να αγόραζα κάποτε κάτι πολύ φτηνό από Hong-Kong ή Κίνα μέσω eBay, αλλά μέχρι εκεί. Γιατί δεν αγόραζες από Ε.Ε.; Αν δεν κάνω λάθος η Spigen SGP έχει δίκτυο πωλήσεων στην Ε.Ε. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Γεια χαρα εχω βαλει παραγγελία απο sgp μια δερματινη θηκη για το νοτελι και μια ζελατινα οθονης ολα μαζι 55 ευρω . Εχω πληρωσει με paypal κανονικα και το δεμα σήμερα ηρθε και ειναι στο τελωνείο μαλλον αθηνα . Εχω παρει πολλές φορες απο αυτους θηκες και μεμβρανες . Με παίρνουν σημερα τηλεφωνο απο FedEx courier και μου λεν εχουμε ενα θεμα εχει κολησει το δεμα στο τελωνείο και ζητάνε χρηματα για να το παρουν απο εκει να το εκτελωνισουν και να μου το στείλουν σε μενα .εδω ειναι το απίστευτα μου ζητησαν 116 € ολα μαζι για να μου το στείλουν . Ο χριστος και η παναγια μαζι ...δεν το εχω ξαναδει πότε αυτό εχω αγόρασει απειρες φορες απο εξω και απο αμερικη μαλιστα . Περιμένω να μου στείλουν τα εγραφα στο μαιλ μου .θα τα ανεβάσω εδω να γελασουμε δεν το πιστευω με τιποτα αυτο 116 ευρω ... Εμένα μου είχε τύχει να αφήσουν δέμα στην reception του κτιρίου αλλά ζητούσαν να πληρώσω το τελωνείο (είμαι Γαλλία). Ζήταγαν 30 ευρώ. Τώρα γιατί εσένα από 55 πήγε 116 δεν ξέρω και δεν θέλω να το σχολιάσω... Άσε που ήξερα πως για τόσο μικρά ποσά δεν σε πιάνει και πολύ το τελωνείο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Συμφωνώ σε αυτο που λες αλλα εχω ξαναπαρει απο αυτους πολλες φορές και δεν ειχα τετοιο θεμα ποτε . Που να το ξερω οτι θα μου τυχει εμενα αυτο ζητανε απο 55 ευρω που κανει η θηκη 116 περιπου διπκασια τιμη πανω τρελη για δεσιμο ειναι μου φαίνεται . Αρνήθηκα φυσικα και το στελνουν πισω .. Δεν το εχω ξαναδει αυτο ποτε .... Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Οπως μου εστειλαν το μαιλ .κοιτα εκει που λεει αμοιβή. .. ΔΑΣΜΟΙ/ΦΠΑ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ 17,00 Δ.Ε.Τ.Ε. 2,00 Δ.Ε.Χ.Ε. 0,00 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΠΜΛΗΡΩΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ & ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ Ε.Ε.Π.Α. 0,00 ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΥΝΝΗΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛ.ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ 0,00 ΕΞΟΔΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 15,00 ΑΜΟΙΒΗ 82,41 ΜΕΤΑΦΟΡΑ 0,00 ΣΥΝΟΛΟ 116,41 Σας ενημερώνω ότι το συνολικό κόστος του εκτελωνισμού ανέρχεται στο ποσό των 116.41. ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α , εξόδων τελωνείου, με παράδοση την διεύθυνσή σας. Το ποσό θα πρέπει να κατατεθεί σε έναν απ΄τούς πιο κάτω λογαριασμους . Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Μπορείς να πας εσύ στο τελωνείο στο αεροδρόμιο να το παραλάβετε και να γλυτώσεις την αμοιβή (80+) και ενδεχομένως τα έξοδα αεροδρομίου, δηλ από 116 θα πέσει στα 16 (πανω κατω). Είναι αλητεία διότι στο εμφανίζουν ως κόστος εκτελωνισμου ...ενώ είναι αμοιβή της εταιρίας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Στην αθηνα κολησε το δεμα φιλε μου .Θεσσαλονίκη ειμαι εγω... η φαση ειναι οτι στο τηλεφωνο που μιλήσαμε μου είπαν οτι ειναι ολα μαζι τα εξοδα τελωνείου 116 ευρω .για να το εκτελωνισουν. .. Ενω οταν μου εστειλαν το μαιλ τοτε ειδα την αμοιβή που ζηταν για αυτους .εντελως απατη δεν ξανά ασχολούμαι μαζι τους . Και την είχα για σοβαρη εταιρεια την FedEx. . Κριμα ... Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Πληροφοριακά, με απλό ταχυδρομείο (usps) ποτέ δεν τα ελέγχουν στο τελωνείο. Τα couriers -ίσως στο πλαίσιο ορθής πολιτικής- τα περνάνε αυτοβούλως από τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Σκέφτομαι να πάρω αυτήν την μνήμη http://www.ebay.co.uk/itm/64GB-Samsung-Pro-Class-10-UHS-I-Micro-SD-SDHC-MicroSD-Memory-Card-/121063081298?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item1c2fec0552#shId και αυτήν την θήκη απλά για δοκιμή http://www.ebay.co.uk/itm/Samsung-Galaxy-GT-N7100-Note-II-2-Leather-Pouch-Sleeve-Case-Skin-Cover-in-black-/121005833821?pt=PDA_Accessories&hash=item1c2c827e5d#shId Πώς σας φαίνονται? Κάτι που θα σας προβλημάτιζε και ενδεχομένως να μην το έχω προσέξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 (edited) Να ξερετε..για αποστολες εκτος ΕΕ να ζητατε παντα αποστολη με το ταχυδρομειο της χωρας και οχι courier..οι curier εταιρειες περναν ολα τα δεματα απο τελωνειο για να παρουν την αμοιβη τους σαν εκτελωνισμο...Δες και εδω μηπως σε βοηθησει με τους αλητες http://techblog.gr/internet/eett-customs-greece-8773/ Επισης..πριν δυο χρονια φιλος μυ σε αναλογη περιπτωση συννενοηθηκε με τον πωλητη και αρνηθηκε οτι το δεμα ηταν γιαυτον οποτε η κουριερ το εστειλε πισω στον αποστολεα και του το ξαναεστειλε με usps.. Edited February 8, 2013 by doctor-gio Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackRed_7 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Transcend Extreme-Speed Memory Card Micro SDHC Class 10 32 GB £15.49 Με την αγορα 2 καρτων, δωρεαν μεταφορικα και νομιζω οτι η τιμη ειναι μεχρι την Κυριακη. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts