Jump to content

[Note series] Αξεσουάρ γενικά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο note 1 που έχω 13 μήνες zenus θήκη (καταπληκτική ποιότητα) έχει μαγνήτη σχετικά δυνατό και είναι ακριβός πάνω από την οθόνη δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα δοκιμασμένα μην το φοβάσαι καθόλου ΦΗΜΕΣ.

Με ησυχασες να συ πω. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος αληθεια κι εγω με την θηκη που πηρα. Την συνιστω σε ολους.

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ναι το εχω βαλει , αλλα μου βγαζει μηνυμα οτι ο σκληρος ειναι κενος.. και μετα παω στα αρχεια μου και δεν υπαρχει καν σαν συντομευση

μια στο τόσο το παθαίνω και εγώ αυτό, μάλλον πρόκειται για πρόβλημα της εφαρμογής. δυστυχώς. Το μόνο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να βγάλεις και να ξαναβαλεις το καλωδιο. αν ειναι σκληρός βεβαιώσου ότι παίρνει ρεύμα

Με ησυχασες να συ πω. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος αληθεια κι εγω με την θηκη που πηρα. Την συνιστω σε ολους.

Σε ποια θήκη φίλε μου αναφέρεσαι!???

Αν μπορείς στείλε λινκ...

Ευχαριστώ...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Σε ποια θήκη φίλε μου αναφέρεσαι!???

Αν μπορείς στείλε λινκ...

Ευχαριστώ...

Φιλε μου μια σελιδα μονο πισω να διαβασεις, την εχω ποσταρει.

Ευχαριστω πολυ.

Αυτή χρησιμοποιουσα στο Iphone που ειχα κάποτε. Ολο το σωμα, μπρος πισω. Πραγματικα απιστευτη ποιοτητα. Αλλα εδω διαβαζω και για αλλες, ειδικα μια crystal clear (δεν θυμαμαι μαρκα) που είναι πολυ καλή απο οσο βλέπω. Ποια θα πρότεινες εσυ; δαχτυλιές και λοιπα δεν με νοιαζουν, απλά θέλω να είναι οσο πιο κοντα στην χρωματικη αποδοση του κινητου. Σαν να μην φοραει τιποτα. Τωρα φοραω μια ματ των 2 ευρω και ειναι απιστευτο χαλι. Δεν του ταιριαζει και για τοσο ακριβο κινητό ειναι κρίμα.

Ψαχνω να βρω και μια ποιοτικη θηκη τυπου. Zenus αν θυμαμαι καλα, απλα θελω με καποιο τροπο να μπορεί να κατσει και καθετα για παρακολουθηση ταινιων.

Διαβασα πολλες σελιδες αλλα δεν ειδα να φοραει καποιος τετοια.

Γενικα εσυ τι θα πρότεινες.;

Δυστυχώς δεν έχω μέτρο σύγκρισης πέρα από κάποιες ζελατίνες φθηνότερες και κατά πολύ χειροτερες από την zagg. Πραγματικά είναι πολύ καλή μεμβράνη, χωρις χρωματικές απώλειες και αν σκεφτείς ότι δεν χαράσεται αξίζει τα λεφτά της. Έχω δει μία ή δύο ακόμη εταιρείες που έχουν αντίστοιχα προϊόντα αλλά δεν έχω αποψη. Ι΄σως ναναι αυτή που αναφέρεις.

Σε 'οτι αφορά την θήκη, κάνε μια έρευνα στο ebay, θυμάμαι ότι είδα κάποια θήκη με σκληρό πλαστικό που είχε στην πλάτη της επιπλέον εξάρτημα (φαντάσου κάτι σαν κορνίζα) για να "στέκεται" το κινητό σε σχεδόν όρθια θέση.

Τράβηξα εχθές ένα βίντεο διάρκειας 10 λεπτών και το τελικό μέγεθος ήταν 1.2 GB :wacko:

Ξαφνικά τα 16GB της συσκευής μοιάζουν πολύ λίγα, οπότε επόμενη αγορά, μια microSD (32 ή 64 GB, θα δείξει)

Το θέμα είναι ότι βρίσκομαι σε δίλημμα. Samsung class10 ή Sandisk ultra mobile?

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας απο τις δύο κάρτες και πως θα τις συγκρίνατε?

Κώστας

Τράβηξα εχθές ένα βίντεο διάρκειας 10 λεπτών και το τελικό μέγεθος ήταν 1.2 GB :wacko:

Ξαφνικά τα 16GB της συσκευής μοιάζουν πολύ λίγα, οπότε επόμενη αγορά, μια microSD (32 ή 64 GB, θα δείξει)

Την δεύτερη σε class 10 u1...

Ταχύτατη... Και δύσκολα να σε κρεμάσει..

Από 50+ - 70+ ευρώ ανάλογα από που θα την πάρεις...

Ναι για αυτή σου λέω...

Δεν θα το μετανιώσεις ποτέ αν την επιλέξεις...

παιδια καλησπερα κ απο μενα μεσ την βδομαδα θα γινω κ εγω ενας υπερυφανος κατοχος αυτου του ''θυριου'' κ θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα που θελω να του παρω

1.χρειαζεται screen protector γιατι καπου διαβασα οτι η samsung λεει καλυτερα οχι

2.Μπορει να ειναι ασχετο με το thread κ θελω να ζητησω συγγνωμη θελω να παραγγειλω απο ebay κ βλεπω η πιο πολλοι δεχονται πληρωμη με paypal δεχονται καποιο αλλο δηλ prepaid card που εχω ή καποιον αλλο τροπο αν ξερει κανεις κατι θα το εκτιμισω

3.Εχει καποιος καμια πολλη καλη ιδεα να προτεινει μεχρι 30ε καμια καλη θηκουλα για να το προστατεψω σκεφτομουν απο ελλαδα plaisio-public της μαμας του την flip case 29.90e

παιδια καλησπερα κ απο μενα μεσ την βδομαδα θα γινω κ εγω ενας υπερυφανος κατοχος αυτου του ''θυριου'' κ θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα που θελω να του παρω

1.χρειαζεται screen protector γιατι καπου διαβασα οτι η samsung λεει καλυτερα οχι

2.Μπορει να ειναι ασχετο με το thread κ θελω να ζητησω συγγνωμη θελω να παραγγειλω απο ebay κ βλεπω η πιο πολλοι δεχονται πληρωμη με paypal δεχονται καποιο αλλο δηλ prepaid card που εχω ή καποιον αλλο τροπο αν ξερει κανεις κατι θα το εκτιμισω

3.Εχει καποιος καμια πολλη καλη ιδεα να προτεινει μεχρι 30ε καμια καλη θηκουλα για να το προστατεψω σκεφτομουν απο ελλαδα plaisio-public της μαμας του την flip case 29.90e

Γειά χαρά!

Το screen protector είναι υποκειμενικό θέμα.Εγώ δεν χρησιμοποιώ,ούτε έχω χρησιμοποιήσει σε κανένα τηλέφωνο με gorilla glass.

Ιδιώς όταν σκέφτεσαι να πάρεις κ flip θήκη,η οθόνη ήδη προφυλάσεται από σκόνες όταν δεν το χρησιμοποιείς.

Και flip case + screen protector είναι λίγο overkill αν θες τη γνώμη μου.

Για την original flip της samsung δες κ εδώ

http://www.amazon.co.uk/Samsung-Galaxy-Clip-On-Replacement-Battery/dp/B0099PZ5R0/ref=sr_1_18?s=electronics&ie=UTF8&qid=1357498448&sr=1-18

me > you

Ναι για αυτή σου λέω...

Δεν θα το μετανιώσεις ποτέ αν την επιλέξεις...

Η τιμη βγαινει στα 140.303375 Euros , την ειδατε ? Μηπως ειναι λιιιιγο πολλα ?:)

SanDisk micro-SDXC 64GB σε μια πιο λογική τιμή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Η τιμη βγαινει στα 140.303375 Euros , την ειδατε ? Μηπως ειναι λιιιιγο πολλα ?:)

Ούτε για αστείο, για δες αν στέλνει το Γαλλικό amazon. http://www.amazon.fr/gp/product/B007JTKM30/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1357506723&sr=8-1

SanDisk micro-SDXC 64GB σε μια πιο λογική τιμή.

Εγώ την πήρα πριν από 3 μήνες από ebay με αντάπτορα 52ευρώ. Δείτε εδώ

Εγώ παρήγγειλα αυτήν που προτείνει ο syd στα 52 ευρώ.

Φιλικά Γιώργος

Την δεύτερη σε class 10 u1...

Ταχύτατη... Και δύσκολα να σε κρεμάσει..

Από 50+ - 70+ ευρώ ανάλογα από που θα την πάρεις...

Πάντως έχω ακούσει ότι και οι κάρτες Samsung Essential (Class 10) είναι πολύ γρήγορες.

Εγώ παρήγγειλα αυτήν που προτείνει ο syd στα 52 ευρώ.

Εξαιρετική τιμή!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Μόλις την παρήγγειλα κι εγώ.Με 59 ευρώ μεν από Ολλανδικό e-shop,αλλά παράδοση Τρίτη πρωί (εδώ στο Eindhoven που βρίσκομαι). Περιμένω με λαχτάρα :).

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Στέλνει Ελλάδα το site αυτό; καταπληκτική τιμη.

Αν εννοεις το site που σου εγραψα απο το ebay, εγω την παρηγγειλα κανονικα χωρις προβλημα την προηγουμενη βδομαδα.

Βεβαια δεν εχω παραλαβει ακομα για να σου πω με σιγουρια.

Φιλικά Γιώργος

Καλημέρα, χρόνια πολλά .

Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος φορτιστή UBOC/USB http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=130789863627. ????

Φορτίζει λέει όλες τις μπαταρίες κάτω από 4.7V & 3000mah με ένδειξη led & usb σύνδεση .... ?? :confused:

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Moλις παρελαβα αυτες τις 3 θηκες που ειχα κερδισει.

http://www.spigen.com/galaxy-note-2-leather-wallet-case-valentinus-series.html

http://www.amazon.com/Brown-Samsung-Premium-T-Mobile-Unlocked/dp/B009SOEHMG

http://www.amazon.com/Samsung-Feeling-Premium-Verizon-Unlocked/dp/B009POUJ5S

Επισης εχω τη Zenus masstige Colour point.

Εχουμε και λεμε. Η Valentinus (την οποια και δε θα κρατησω) σε σχεση με τη Ζenus ειναι πολυ πιο ποιοτικη σαν κατασκευη αλλα και σα δερμα. Το μονο κακο ειναι πως ειναι σε μαυρο που προσωπικα δε μου αρεσει, αλλα βγαινει και σε αλλα χρωματα απ'ο,τι βλεπω στην ιστοσελιδα της εταιρειας. Εχει και 3 θηκες για καρτες καθως και θηκη για ταυτοτητα/χρηματα. Αναμεσα στις δυο αυτες που εχουν την ιδια φιλοσοφια προτιμω τη zenus ως πιο μοντερνα, ενω η valentinus ειναι πιο κυριλε και δινει την οψη organizer.

Η Tridea ειναι επισης πολυ καλη σαν ποιοτητα και παρεχει προστασια χωρις να μεγαλωνει τρελα τον ογκο της συσκευης. Μου αρεσει πολυ το χρωμα της και δινει μια "φρεσκαδα" στην οψη. Aν ειχε και θηκη για ταυτοτητα μαζι με τη μονη θηκη για καρτες, θα ηταν η No1 αυτη τη στιγμη για μενα.

Η Ringke εχει το καλο πως ειναι πολυ λεπτη οποτε δε δινει σχεδον καθολου εξτρα ογκο στη συσκευη.

Edited by Prattein_Aloga

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Μια χαρά είναι και σε λογική τιμή.

Όποιες κάρτες είναι της Samsung ή της SanDisk με ένδειξη Class 10 μην τις φοβάσαι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στα ακόλουθα:

1. Vikuiti ADQC27 SCREEN PROTECTOR by 3M for Samsung Galaxy Note 2, crystal-clear, anti-reflective, scratch-resistant, easy mountable, 100% fits. Το έχω επί 3ετία στο galaxy s και έχει τα εξής φοβερά πλεονεκτήματα: ι) 3 χρόνια μετά είναι πρακτικά άφθαρτο! ιι) Πολύ καλή οπτική, δεν δυσχεραίνει καθόλου τη χρήση. ιιι) Είναι πιο "βαρύ-σκληρό" από τα συνηθισμένα με αποτέλεσμα να τοποθετείται εύκολα και χωρίς φυσαλίδες. Tip Τοποθέτησης: Επιλέξτε δωμάτιο καθαρό και ξεσκονισμένο. Φορέστε ρούχα που δεν μαδάνε. Απλώστε στο τραπέζι ζελατίνα που ηλεκτροστατικά μαζεύει την αιωρούμενη σκόνη. Καθαρίστε τέλεια την οθόνη υπό καλό φωτισμό, να μην έχει ούτε έναν κόκκο σκόνη, αυτό είναι το σημαντικό. Εφαρμόστε το screen protector γρήγορα αλλά πολύ προσεχτικά ώστε να κάτσει καλά, ξεκινώντας να το ευθυγραμμίζεται από την κάτω ή την άνω πλευρά. Αν το κολλήσετε και το ξεκολλήσετε για να το ξανακολλήσετε σωστά, μάλλον θα έχει αρπάξει σκόνη και πλέον η εφαρμογή δεν θα είναι τέλεια.

2. Manna Black Ultra Slim Samsung Galaxy Note 2 N7100 Flip Case Cover | High-Quality Genuine Leather | Stand Function Την επέλεξα επειδή με ενδιέφερε το stand function (landscape). Επίσης παρέχει καλή προστασία και δεν δείχνει πολύ ογκώδης. Δεν επέλεξα την θήκη της samsung που αντικαθιστά το πίσω καπάκι, διότι δεν προσφέρει προστασάι στην περιμετρική στεφάνη του κινητού. Επίσης δεν επέλεξα κλασσική θήκη που αφήνει την οθόνη απροστάτευτη, διότι λόγω μεγέθους οθόνης εκτιμώ ότι κινδυνεύει περισσότερο.

3. OSO Space Mount 2 -Dash Grip Universal in Car Mobile Phone & GPS Holder Βάση αυτοκινήτου. Την επέλεξα διότι κάνει για πολλά μεγέθη (άνοιγμα έως >9cm) και στο αυτοκίνητο εξυπηρετεί και το note 2 και το galaxy s και περιστρέφεται.

4. Plantronics Voyager Pro HD Bluetooth Headset - Black Με bluetooth είχα πάντα πρόβλημα ότι είτε δεν με ακούγανε καλά είτε δεν τους άκουγα καλά, σε σύγκριση με κλήση απευθείας από κινητό. Το συγκεκριμμένο φαίνεται κορυφαίας ποιότητας, θα το δοκιμάσω και θα σας πω, αλλά εκτιμώ ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Προτίμησα το περσινό από το φετινό μοντέλο (Plantronics Voyager Legend Headset) διότι ενώ το περσινό φορτίζει με micro-usb το φετινό έχει ειδική υποδοχή (που το θεωρώ απαράδεκτο) ...κατά τα άλλα είναι σχεδόν ίδια.

Μόλις τοποθέτησα το Vikuiti ADQC27 SCREEN PROTECTOR by 3M for Samsung Galaxy Note 2, crystal-clear, anti-reflective, scratch-resistant, easy mountable, 100% fits. Εκπληκτικό προϊόν, σαφώς ανώτερο από άλλα, και η ανωτερότητα φαίνεται και στην τοποθέτηση (χωρίς φουσκάλες) που δεν είναι και η πιο εύκολη δουλειά (άσχετα με το τι διαφημίζουν). Το συγκεκριμένο όμως είναι πιο σκληρό από άλλα και αυτός είναι ο λόγος που τοποθετείται καλά.

Καλησπέρα κι εδώ.

Βγήκα σήμερα στην γύρα για ένα καλώδιο USB OTG για USB host με το Note 2 + ποντίκι, πληκτρολόγιο, flash disk θα τα δοκιμάσω όλα.

Υπάρχει κάτι φθηνό που να παίζει σίγουρα με το Note 2 ;

Δεν θέλω το original Samsung το βρήκα στα 20€.

Αν έχει αναφερθεί στο thread κάντε μια υπόδειξη, γιατί με το search δεν κατάφερα να το βρω.

Alldocube - iPlay40 5G - Android 11

• The title was changed to [Note series] Αξεσουάρ γενικά