Jump to content

[Επισημο] Samsung Ativ S

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε συ, άλλο το Ashpalt που είναι 3D... Γενικά περίπου 25% την ημέρα μου έτρωγε. Για το σήμα του δικτύου στις φώτο δε ξέρω, πάντως δεν είναι photoshop αν αυτό ήθελες να πεις... :p . Τώρα που το λες έχω και άλλα screenshots και γενικά δεν μου το δείχνει παρα μόνο αν είναι σε flight-mode, δείχνει το αεροπλανάκι. (και δε μπορώ να το ξαναπροσπαθήσω τώρα γιατί έχει τα 8.1πλέον).

Απλά παρατήρησα ότι η μπαταρία κάνει να φτάσει το 80% κατα τη φόρτιση πολλές ώρες! Μιλάμε για 4 ώρες και... Αυτό απ'όσο ξέρω είναι καλό "σημάδι" για την κατάσταση της μπαταρίας (δηλ. η "αργή φόρτιση")... Διορθώστε με αν κάνω λάθος!!

Μάλιστα το παρατήρησα αυτό, από τότε που άρχισε να φορτίζει ο αδερφός μου το XPERIA NEO V με τον φορτιστή τον δικό μου (του ATIV δηλ.) γιατί ο δικός του χάλασε. Από τότε και μετά, το Ativ φορτίζει πιο αργά. Στις αρχές ας πούμε, έφτανε 100% σε 2μιση ώρες περίπου.

Σημείωση ΔΕΝ ΕΧΩ FACEBOOK (οπότε στο background δε τρέχει ποτέ...)

Αυτό που λες δεν ισχύει. Θα πρέπει να κοιτάξεις είτε το φορτιστή, είτε τη μπαταρία, το αργό δεν είναι καλό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα από προβλήματα έχει 0 μέχρι στιγμής το τηλ! Δουλεύει φανταστικά ενώ η μπαταρία κρατάει όπως πάντα... :)

Για τον φίλο που λέει ότι κάνει 5 ώρες για να φορτίσει το τηλέφωνό του, απλά άλλαξε φορτιστή! Κι εμένα το ίδιο μου έκανε και τον σούταρα και πήρα τον HTC του πατέρα μου και όλα κομπλέ!

Επίσης το σήμα στα screenshots που ανέφερε κάποιος πιο πάνω δεν φαίνεται γιατί ο φίλος που τα έχει ανεβάσει έχει την 8.0 στην οποία κρύβεται η ένδειξη και μπορείς να την εμφανίσεις για λίγο με ένα tap. Αλλά μετά από μερικά δευτερόλεπτα ξανά κρύβεται. Είναι διαφορετικά τα 8.0 από τα 8.1 στην μπάρα ειδοποιήσεων.

Α! Ένα bug στο skype παρατήρησα τις προάλλες που μίλαγα με βιντεοκλήση. Το bug είναι ότι εκεί που μιλάς κλείνει η οθόνη και το video σου... Κάνει δηλ time out η οθόνη... Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό;

Παιδιά χαιρετίζω την παρέα , παρακακολουθώ και εγώ τις εξελίξεις περί αναβάθμισης σε 8.1 έδοση , εγώ έχω την 8.0.10327.77 , και σας ερωτώ όλους μπορώ να αναβαθμιστώ στην 8.1 , την τελική επίσημη για το ATIV S που έχουμε , ή οχι ακόμη , και εαν ναι , σας παρακαλώ εάς μου δώσει κάποιος πληροφορίες για το πως μπορώ να το κάνω .

Σας Ευχαριστώ πολύ , εκ των προτέρων .

Edited by dbalaba

Καλησπέρα

Αυτή που έχεις είναι η gdr2win8.

Την επίσημη 8.1 την έχουν πάρει σίγουρα αυτοί που έχουν csc ato(Αυστρία νομίζω) δεν ξέρω αν την έχει πάρει άλλο csc.

Μπορείς να αλλάξεις τη χώρα άλλα δε θυμάμαι τη διαδικασία. Ίσως να έχει αναφερθεί και στο παρόν θέμα,είναι αρκετά απλό.

Εμένα ευτυχώς ήταν από Αυστρία το τηλέφωνο όποτε δε χρειάστηκε να άλλα κω κάτι και έχω πάρει όλες τις αναβαθμίσεις κανονικά.

Πάντως δε μπορώ να καταλάβω τη λογική άλλοι να μην έχουν καν την gdr3 και άλλοι να περνουν τα 8.1

Παιδιά χαιρετίζω την παρέα , παρακακολουθώ και εγώ τις εξελίξεις περί αναβάθμισης σε 8.1 έδοση , εγώ έχω την 8.0.10327.77 , και σας ερωτώ όλους μπορώ να αναβαθμιστώ στην 8.1 , την τελική επίσημη για το ATIV S που έχουμε , ή οχι ακόμη , και εαν ναι , σας παρακαλώ εάς μου δώσει κάποιος πληροφορίες για το πως μπορώ να το κάνω .

Σας Ευχαριστώ πολύ , εκ των προτέρων .

Φίλε μου, δες αυτόν τον οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=402297

Για οποιαδήποτε απορία, εδώ είμαστε :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα το δοκιμάσω και αυτό μπας και.. Επί την ευκαιρία η Cortana εχει πολύ φάση! Μπορώ να της μιλάω για ώρα :D

Προσπάθησα να βρω την Cortana αλλά δεν έβγαλα άκρη :wacko:

Γύρισα και το τηλέφωνο σε Αγγλικά αλλά τίποτα είναι σαν να μην το έχω εγκαταστήσει ...η Microsoft δεν μου δίνει την δυνατότητα να το κατεβάσω ...

Καμιά ιδέα ?

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

htpp://www.sv2bzq.gr

Φίλε μου, δες αυτόν τον οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=402297

Για οποιαδήποτε απορία, εδώ είμαστε :)

Βοήθεια !!!

Έκανα το πρωτο βήμα , αλλά δεν μου έβγαλε να επιλέξω το ΑΤΟ , αλλά το AUT , έκανα reset με το AUT , και με πήγε στην έκδοση με update στην 8.0.10517.150 , μετά όμως δεν μου ξανακάνει άλλο upadate , αλλα μου λέει ότι είναι ήδη ενημερωμένο .

Λοιπόν τώρα τι κάνουμε ?

Γύρισα και το τηλέφωνο σε Αγγλικά αλλά τίποτα είναι σαν να μην το έχω εγκαταστήσει ...η Microsoft δεν μου δίνει την δυνατότητα να το κατεβάσω ...

Καμιά ιδέα ?

δοκίμασες αλλαγή σε χωρά και γλώσσα και δεν σου εμφανίζεται ακόμα; soft reset δοκίμασες;

Βοήθεια !!!

Έκανα το πρωτο βήμα , αλλά δεν μου έβγαλε να επιλέξω το ΑΤΟ , αλλά το AUT , έκανα reset με το AUT , και με πήγε στην έκδοση με update στην 8.0.10517.150 , μετά όμως δεν μου ξανακάνει άλλο upadate , αλλα μου λέει ότι είναι ήδη ενημερωμένο .

Λοιπόν τώρα τι κάνουμε ?

είναι λογικό αυτό μιας και το aut έχει πάρει μόνο την gdr3 που σου εγκατέστησε και όχι τα 8.1. τώρα η μόνη λύση είναι το φλασάρισμα της ato gdr2 που θα βρεις στον οδηγό, αλλά είναι λίγο πιο πολύπλοκη διαδικασία και πρέπει να προσέξεις αρκετά πράγματα (πχ. σε 64bit windows δεν λειτουργούν οι drivers οπότε δεν μπορείς να συνεχίσεις κτλ) και όπως πάντα, σε κάθε περίπτωση "πειράγματος" του κινητού υπάρχει περίπτωση να προκληθεί hard brick, οπότε συνεχίζεις με δική σου ευθύνη. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βοήθεια !!!

Λοιπόν τώρα τι κάνουμε ?

Φίλε πρέπει να φλασάρεις την GDR2 όχι την GDR3 καθώς για την GDR3 δεν υπάρχει ή τουλάχιστον δεν έχει κυκλοφορήσει στο διαδύκτιο csc με επιλογή ΑΤΟ. Θα βρεις την GDR2 που έχει επιλογή ATO και θα φλασάρεις αυτήν. Μετά θα πάρεις όλες τις αναβαθμίσεις μέσω WI-Fi!

δοκίμασες αλλαγή σε χωρά και γλώσσα και δεν σου εμφανίζεται ακόμα; soft reset δοκίμασες;

είναι λογικό αυτό μιας και το aut έχει πάρει μόνο την gdr3 που σου εγκατέστησε και όχι τα 8.1. τώρα η μόνη λύση είναι το φλασάρισμα της ato gdr2 που θα βρεις στον οδηγό, αλλά είναι λίγο πιο πολύπλοκη διαδικασία και πρέπει να προσέξεις αρκετά πράγματα (πχ. σε 64bit windows δεν λειτουργούν οι drivers οπότε δεν μπορείς να συνεχίσεις κτλ) και όπως πάντα, σε κάθε περίπτωση "πειράγματος" του κινητού υπάρχει περίπτωση να προκληθεί hard brick, οπότε συνεχίζεις με δική σου ευθύνη. :)

Φίλε μου οι drivers της Samsung για το Ativ S δουλεύουν μια χαρά σε x64 συστήματα! Εγώ φλάσαρα στο κινητό μου την GDR2, με τη βοήθεια του σταθερού μου PC που τρέχει Windows 8.1 Pro x64. Απλά πρέπει να απενεργοποιήσεις τον έλεγχο ψηφιακής υπογραφής του driver πριν κάνεις την εγκατάσταση για να γίνει σωστά η εγκατάση του, αλλιώς θα σου λέει ότι δεν έγινε σωστά.

Καμιά ιδέα ?

Τριτος και καλύτερος της παρέας! Για να εμφανίσεις την Cortana πρέπει να το αλλάξεις σε English(US) όχι English(UK). Μετά θα την βρεις να την ενεργοποιήσεις στις ρυθμίσεις με swype αριστερά για να εμφανιστεί η δεύτερη καρτέλα (applications) με τις πρόσθετες ρυθμίσεις και εκεί θα την βρεις πάνω πάνω! :)

Δηλαδή δεν υπάρχει άλλος τρόπος ποιο απλός να πάρει την official έκδοση 8.1 , μήπως γνωρίζει κανένας άλλος κανέναν άλλο τρόπο ?

Ευχαριστώ .

Τριτος και καλύτερος της παρέας! Για να εμφανίσεις την Cortana πρέπει να το αλλάξεις σε English(US) όχι English(UK). Μετά θα την βρεις να την ενεργοποιήσεις στις ρυθμίσεις με swype αριστερά για να εμφανιστεί η δεύτερη καρτέλα (applications) με τις πρόσθετες ρυθμίσεις και εκεί θα την βρεις πάνω πάνω! :)

Οκ όλα εντάξει ...σας ευχαριστώ πολύ και τους 2 για τις οδηγίες , να είχε και Ελληνικά !!!!!!!!!!! :X

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

htpp://www.sv2bzq.gr

Γιώργο κάτι δεν έχει κάτσει καλά με το τηλέφωνο σου και την αναβάθμιση. Δοκίμασε hard reset ή και φλασάρισμα της GDR2 και ενημέρωση μετά. Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως θέμα με το τηλέφωνο ενώ οι σποραδικές επανεκκινήσεις που είχα με το προηγούμενο firmware φαίνονται να έχουν διορθωθεί καθώς από όταν πήρα το τελευταίο firmware δεν μου έχει κάνει ούτε μία!!! Γενικά με αυτή την ενημέρωση ξανά αγάπησα το Ativ S μου! Όλα δουλεύουν άψογα χωρίς κολλήματα. Οι φάκελοι με τα live tiles είναι απλά άπαιχτοι!!

Γιώργο κάτι δεν έχει κάτσει καλά με το τηλέφωνο σου και την αναβάθμιση. Δοκίμασε hard reset ή και φλασάρισμα της GDR2 και ενημέρωση μετά. Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως θέμα με το τηλέφωνο ενώ οι σποραδικές επανεκκινήσεις που είχα με το προηγούμενο firmware φαίνονται να έχουν διορθωθεί καθώς από όταν πήρα το τελευταίο firmware δεν μου έχει κάνει ούτε μία!!! Γενικά με αυτή την ενημέρωση ξανά αγάπησα το Ativ S μου! Όλα δουλεύουν άψογα χωρίς κολλήματα. Οι φάκελοι με τα live tiles είναι απλά άπαιχτοι!!

Στο δικο μου του περασα GDR2 με ato εκανα κανονικα τις ενημερωσεις και εκανα και hard reset αποτελεσμα 6-7 επανεκκινησεις στις 10 μερες που το εχω οποτε μπορει να φταιει και η συσκευη. Παντως αν εξαιρεσω τις επανεκκινησεις δουλευει αψογα.

Ρε συ Γιώργο συγνώμη αλλά μάλλον κάποιο πρόβλημα έχει η συσκευή σου... Δεν γίνεται να φταίνε ούτε τα Windows (που είναι το λειτουργικό με τα λιγότερα κρασαρίσματα) ούτε η Samsung. Μετά το official update εδώ και τόσες μέρες που γράφω εντυπώσεις στο forum δεν μου έχει κάνει ΚΑΜΙΑ επανεκκίνηση. Και μένω σε υπόγειο με πολύ λίγο σήμα ενώ κάποιες ώρες τη νύχτα χάνεται τελείως ιδίως αν το αφήσω στο κομοδίνο μου. Ενώ να σου πω ότι πλέον ανακτά το σήμα άμεσα σε σχέση με το προηγούμενο FW που όταν το έχανε έπρεπε να κάνεις χειροκίνητη αναζήτηση δικτύου για να το βρει...

Δεν θέλω να σχολιάσω αυτά που λες περί μηδενικών προβλημάτων για το android. Με κάνεις να γελάω. Αν δεν σε ενοχλεί πχ να σε παίρνουν τηλέφωνο και ανάλογα με τα κέφια του κάποιες φορές να μην ανοίγει η οθόνη με αποτέλεσμα να μην μπορείς να απαντήσεις ή να είσαι στην εφαρμογή κλήσεων και να πατάς να εμφανιστεί ο dialer και αυτός να εμφανίζεται μετά από 5 δευτερόλεπτα τότε να το πάρεις με κλειστά μάτια! Πρόσεξε ότι αναφέρω προβλήματα σε βασικές λειτουργίες του τηλεφώνου όχι lag στο μενού και στις εφαρμογές. Μην μιλήσουμε για τις τελευταίες καλύτερα. Και μιλάω φυσικά εκ πείρας (Samsung + HTC).

Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να αλλάξεις συσκευή! Αν δεν θες να το πουλήσεις το ATIV βάφτο μπλε και ρίξτο στη θάλασσα!! :P

Επίσης παιδιά όταν φλασάρετε την GDR2 και μετά κάνετε όλα τα update μέχρι την official 8.1 δεν χρειάζεται να κάνετε και Hard Reset! Για ποιον λόγο HR σε ένα φρέσκο φλασαρισμένο τηλέφωνο; Και μη μου πείτε για να κάτσουν καλά οι ρυθμίσεις... Να πάρτε ένα κάρο επανεκκινήσεις τώρα (με το συμπάθιο). Φίλε madjim1984 δοκίμασε να φλασάρεις ξανά από την αρχή την GDR2 και μόλις τελειώσει και με την αναβάθμιση σε 8.1 ΜΗΝ κάνεις hard reset! Μπορεί να υπάρχει κάποιο Bug που όταν κάνεις hr να γίνεται π*****α το τηλέφωνο. Όπως με το bug στην GDR3 που δεν άνοιγε το τηλ μετά από hr και ήθελε φλασάρισμα πάλι.

Edited by referravag

Μα φίλε μου σου εξηγώ πως δεν είχα ποτέ τα προβλήματα που ανέφερες και είχα πολλά χρόνια android, εσύ λες πως δεν έχεις πρόβλημα με WP και υπάρχουν προβλήματα με android, δεν αμφιβάλω πως μιλάς εκ πείρας αλλά επειδή κι εγώ εκ πείρας μιλάω και σου λέω πως έχω τα χίλια προβλήματα με WP και κανένα με android για πιο λόγο να έχεις δίκιο εσύ και όχι εγώ, δεν μπορώ να αμφισβητησω αυτό που λες αλλά ούτε κι εσύ μπορείς να αμφισβητήσεις αυτό που λέω εγώ εφόσον μιλάμε εκ πείρας και με αρκετά χρόνια χρήσης συσκευών στη περίπτωση μου android, όμως το ότι εγώ συγκεκριμένα έπεσα σε ελατωματικη συσκευή αυτό δε παίζει καλύτερα να,τι ξεχάσεις διότι το εχω πάει 5 φορές μετρημένες στη Samy και το έχουν κοιτάξει εξονυχιστικά μάλιστα έχω και δικλ μου άνθρωπο μέσα που έχει κάνει τα καλύτερα οποτε η δικια μου συσκευή παίζει να είναι και σε καλυτερη κατάσταση από τη δική σου! Οποτε αυτό που είπες δεν ισχύει φίλε μου, και μη μου πεις τι λέει και τι δε λέει η πλειοψηφία γιατί εκεί θα τα μπλεξουμε τα μπούτια μας, αυτά είχα να πω και πάντα εκ πείρας και με σοβαρά επιχειρήματα.

Γιώργο δεν θα μπω στην διαδικασία να σου πω για ποιους λόγους το τηλέφωνό σου είναι ελαττωματικό και για ποιον λόγο ο φίλος σου μέσα στην Samsung δεν μπορεί να βρει τι φταίει (και είναι απολύτως λογικό να μην μπορεί). Είχα κάνει πριν μερικούς μήνες post ολόκληρο κατεβατό με γνώσεις μου από τη σχολή μου και το μεταπτυχιακό μου που εξηγούσα μια πιθανή αιτία του προβλήματος αναλύοντας τι συμβαίνει και ξέρεις τι έκαναν οι admins του forum? Μου έσβησαν το posts γιατί και καλά δεν ήταν σχετικό με το θέμα! Δηλαδή να τραβάς τις κοτσίδες σου!! Και να σημειώσω ότι με το παιδί που διαφωνούσαμε (ήταν ένα παιδί όπως κι εσύ που είχε επανεκκινήσεις) δεν τσακωθήκαμε και ίσα ίσα που στο τέλος μιλούσαμε πολύ φιλικά και κάναμε και πλάκα! Εγώ είχα κάτσει και έγραψα βαθιές γνώσεις από το δυσκολότερο μάθημα του μεταπτυχιακού μου (testing) για να μου το σβήσουν. Ε όχι! Ποιο το νόημα; Πολύ ευχαρίστως θα χαιρόμουν να στα εξηγούσα κάποια στιγμή από κοντά και να πιούμε ένα καφέ να γνωριστούμε κιόλας αλλά θέλει χρόνο... Από την άλλη να κάτσω και να χάσω πάνω από μια ώρα γράφοντας εδώ για να μου τα σβήσουν πάλι οι admins δεν παίζει.

Δεν δεν σε αμφισβητώ και εννοείται ότι δεν έχουμε όλοι την ίδια εμπειρία χρήσης με όλες τις συσκευές και όλα τα περιβάλλοντα... Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Εγώ ένα θα σου πω. Επειδή οι καιροί είναι γενικώς τεταμένοι και έχουμε που έχουμε ένα κάρο άλλα προβλήματα σοβαρά, μην κάθεσαι και σκας για μια ελαττωματική συσκευή... Πάρε ένα adroid μόλις μπορέσεις οικονομικά για να είσαι ευχαριστημένος και να κάνεις την δουλειά σου με τον τρόπο που θες και μούτζωσε το το Ativ από τη στιγμή που σου βγήκε ελαττωματικό. ;)

Όσο για τους υπόλοιπους που λένε ότι γκρινιάζεις δεν θα πάρω το μέρος τους (ούτε όμως και το δικό σου). Το μόνο που έχω να πω είναι ότι οποιοσδήποτε βρισκόταν στην θέση του Γιώργου και δεν μπορούσε να κάνει σωστά τη δουλειά του θα είχε εκνευρισμό και γκρίνια. Οπότε μην κοιτάτε να αποπάρετε τον συμφορουμίτη που αντιμετωπίζει προβλήματα μερικοί... Όπως δεν θα ήταν ευχάριστο για εσάς έτσι δεν είναι και για αυτόν.

Edited by referravag

:!: Διεγράφησαν για πολλοστή φορά σχόλια, σαν να μην πέρασε μια μέρα..

@giorgosmc, εριστικός προκαλώντας όπως πάμπολλες φορές βασικά στο παρελθόν με σχόλια όπως εδώ και εδώ.

Αγαπητέ δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω.

@referravag, μιας και βλέπω το αναλύεις.. ένας από τους κύριους στόχους της Ομάδας Διαχείρισης του myphone είναι να μπορεί ο κάθε κάτοχος της εκάστοτε συσκευής, να βρει με μία σχετική ευκολία και αναζήτηση στο νήμα της συσκευής του, τις πληροφορίες για τις οποίες επισκέφθηκε από την αρχή τη Τεχνολογική μας Κοινότητα.

Για να μην "τραβάει τις κοτσίδες του" λοιπόν ο άνθρωπος πέφτοντας σε σχόλια με προσωπικές αντιπαραθέσεις μέσα στα πολλά σχόλια διεγράφη και το δικό σου με την εμπεριστατωμένη επεξήγηση σου σχετικά με τα "διαλείποντα σφάλματα" την οποία και θα βρεις - εδώ - μαζί με τα υπόλοιπα εκτός θέματος σχόλια.

Για οποιοδήποτε παράπονο σου σχετικά με αυτή μου την απόφαση μπορείς φυσικά ελεύθερα να κάνεις αναφορά το μήνυμα μου και να απευθυνθείς σε άλλον υπεύθυνο. Σε καμία περίπτωση δεν είναι προσωπικό το θέμα, εκτιμώ το χρόνο που αφιέρωσες και φυσικά και τις γνώσεις σου αλλά κατανοείς φαντάζομαι και τη θέση τη δική μου.

Στο δια ταύτα, δεν είμαστε μπαμπούλες, χρήστες είμαστε και εμείς, να βοηθήσουμε θέλουμε αλλά στο συγκεκριμένο θέμα έχω κουραστεί να βλέπω ανά καιρούς να δημιουργούνται τα ίδια προβλήματα. Μία ιδέα άλλωστε μπορείτε να πάρετε διαβάζοντας το Off topic Θέμα.

Προς όλους :

Παρόμοια εριστικά σχόλια από εδώ και πέρα λοιπόν θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. :offtopic:

Παιδιά , ας αφήσουμε τα εριστικά σχόλια μεταξύ μας , και ας επικεντρωθούμε στον πραγματικό σκοπό αυτού του forum , να βοηθάμε ο ένας τον άλλο και να περνάμε την γνώση και την εμπειρία που έχουμε μεταξύ μας .

Λοιπόν , κατάφερα και αναβάθμισα το τηλέφωνο στα 8.1 , και όλα καλά μέχρι τώρα . Το ερώτημα που έχω είναι το εξής : όταν πάω να ανοίξω το ραδιόφωνο μου βγάζει μύνημα ότι δεν έχει γίνει η ρύθμιση των παραμέτρων FM για αυτή την συσκευή . Υπάρχει η δυνατότητα το τηλεφωνάκι μας να έχει ράδιο ή όχι ? .

Ευχαριστώ , και περιμένω τις απόψεις σας .:blink:

Edited by dbalaba

Παιδιά , ας αφήσουμε τα εριστικά σχόλια μεταξύ μας , και ας επικεντρωθούμε στον πραγματικό σκοπό αυτού του forum , να βοηθάμε ο ένας τον άλλο και να περνάμε την γνώση και την εμπειρία που έχουμε μεταξύ μας .

Λοιπόν , κατάφερα και αναβάθμισα το τηλέφωνο στα 8.1 , και όλα καλά μέχρι τώρα . Το ερώτημα που έχω είναι το εξής : όταν πάω να ανοίξω το ραδιόφωνο μου βγάζει μύνημα ότι δεν έχει γίνει η ρύθμιση των παραμέτρων FM για αυτή την συσκευή . Υπάρχει η δυνατότητα το τηλεφωνάκι μας να έχει ράδιο ή όχι ? .

Ευχαριστώ , και περιμένω τις απόψεις σας .:blink:

όχι δεν έχει από όσο ξέρω στο τσιπακι που χρησιμοποίησε η ΣΑΜΙ έχει κομμένη την ιδιότητα

http://youtu.be/yzfiBWzDIuM

Καλησπέρα! Που έχει επιλογή για το ραδιόφωνο δεν το έχω κοιτάξει καν... Εμένα σήμερα μου έκανε μερικά flickers η οθόνη στον internet explorer. Δεν μου το έχει ξανά κάνει... Στο skype εσάς κάνει time out η οθόνη όταν μιλάτε με βιντεοκλήση;

--edit--

από ένα σχόλιο από το προηγούμενο video που ανέβασε ο συμφορουμίτης παραπάνω.

"Check out XDA forum op WinPhone 8. First you interop hack the phone. Then you install the registry editor from Wolf. There is a thread to activate the FM radio software, just look it up. Once the software is activated you'll see radio in the Music Hub, BUT there is no hardware in the phone to support it, so NO actual working FM radio reception, sorry. Blame Samdung. "

Edited by referravag

Καλησπέρα! Που έχει επιλογή για το ραδιόφωνο δεν το έχω κοιτάξει καν... Εμένα σήμερα μου έκανε μερικά flickers η οθόνη στον internet explorer. Δεν μου το έχει ξανά κάνει... Στο skype εσάς κάνει time out η οθόνη όταν μιλάτε με βιντεοκλήση;

--edit--

από ένα σχόλιο από το προηγούμενο video που ανέβασε ο συμφορουμίτης παραπάνω.

"Check out XDA forum op WinPhone 8. First you interop hack the phone. Then you install the registry editor from Wolf. There is a thread to activate the FM radio software, just look it up. Once the software is activated you'll see radio in the Music Hub, BUT there is no hardware in the phone to support it, so NO actual working FM radio reception, sorry. Blame Samdung. "

Τώρα εγώ θα την πω την χαζομάρα μου. Μήπως φταίνε τα ακούστικά? (που δεν έχουν δέκτη για FM εννοώ εξ'αρχής)

edit Δοκίμασα τα ακουστικά του LUMIA που έχει ράδιο αλλά τζίφος..

Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S,

Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020

Καλημέρα!! Το ATIV S δυστυχώς δεν έχει από κατασκευής του δέκτη ραδιοφώνου. Τα ακουστικά χρησιμεύουν μόνο σαν κεραία. Δεν έχουν ενσωματωμένο ραδιοφωνικό δέκτη. Υπάρχουν βέβαια και κάποια στο εμπόριο πιο ακριβά που έχουν ενσωματωμένο ραδιόφωνο για να μπορείς να ακούς.

Καλημέρα!! Το ATIV S δυστυχώς δεν έχει από κατασκευής του δέκτη ραδιοφώνου. Τα ακουστικά χρησιμεύουν μόνο σαν κεραία. Δεν έχουν ενσωματωμένο ραδιοφωνικό δέκτη. Υπάρχουν βέβαια και κάποια στο εμπόριο πιο ακριβά που έχουν ενσωματωμένο ραδιόφωνο για να μπορείς να ακούς.

Όταν λες ακριβά? Και δηλαδή αυτά κάνουν οποιοδήποτε κινητό να "έχει" ραδιόφωνο?

Οπότε και το Ativ S με ένα τέτοιο ζευγάρι θα έπαιζε ράδιο? Αν είναι έτσι? το κινητό δε χρειάζεται τίποτε άλλο....

Επιτέλους αυτά τα 8.1 έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσεις φακέλους στην έναρξη και να μετακινείς ερφαρμογές στην κάρτα SD!!!

Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S,

Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020

http://www.neowin.net/news/some-samsung-ativ-s-users-are-receiving-windows-phone-81

Πάντως τσέκαρα μόλις για αναβάθμιση και όντως έχει αναβάθμιση το τηλέφωνο!!!! Το έβαλα για φόρτιση και μετά ξεκινάω την αναβάθμιση...