Jump to content

[Επισημο] Samsung Ativ S

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψάξε λίγο πιο πάνω σε αυτό το θέμα το αναφέρουν και άλλοι... Ειδάλλως πάνε google και γράψε change CSC ή κάπως έτσι και θα σου βγάλει τον κωδικό που πρέπει να πληκτρολογήσεις.

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για το diagnostics menu

για να το εγκαταστήσουμε: ##634#

για να αλλάξουμε csc: *#321647335

**προσοχή με αλλαγή csc κάνει hard reset το τηλέφωνο.**

Έχει κανείς να προτείνει μπαταρία για το ativ s ?

έχω βάλει στο μάτι αυτή απο ebay

Edited by salida
Less Is More

CSC: ATO ή AUT έρχονται πιο γρήγορα τα update...

εχω AUT και ΧΘΕΣ πηρα το τελευταιο 8 update...κατι πιο γρηγορο? γιατι ετσι το 8.1 θα το παρω...Δεκεμβριο...

(μα ποσο γελοιοι ειναι αυτοι της Samsung? ποσους κωδικους CSC εχουν?)

επισης τι αλλα κολπα μπορουμε να κανουμε με το diagnosis?

Edited by gesamfunai

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

εχω AUT και ΧΘΕΣ πηρα το τελευταιο 8 update...κατι πιο γρηγορο? γιατι ετσι το 8.1 θα το παρω...Δεκεμβριο...

(μα ποσο γελοιοι ειναι αυτοι της Samsung? ποσους κωδικους CSC εχουν?)

επισης τι αλλα κολπα μπορουμε να κανουμε με το diagnosis?

Την 8.1 θα την πάρεις πιο γρήγορα με developers preview... Για το diagnosis δεν γνωρίζω κάτι σχετικό...

Παρεμπιπτόντως σε wp 8.1 update 1, έκανα hard reset και παρατήρησα τα εξής:

1)Η συσκευή έκανε κλασσικά αρκετή ώρα να κάνει το reset αλλά πλέον τα γρανάζια έχουν μπάρα προόδου απο κάτω.

2)Στο πρώτο άνοιγμα έκανε μερικά αναβοσγησίματα η οθόνη (όπως το bug που είχαν κάποιοι όταν πήγαν σε gdr3 ) και ο οδηγός ρυθμίσεων πλέον ξεκινάει με λευκό φόντο.

3)Το backup με ενθουσίασε μου έκανε εντύπωση ότι επανέφερε τα παρακάτω:

• τη διαρύθμιση της αρχικής οθόνης με πιο βαθύ γκρί τα tile των εφαρμογών που δεν είχαν εγκατασταθεί ακόμα

• τη φωτογραφία απο Lockscreen και τη φωτογραφία απο το start screen

• το custom ringtone που είχα βάλει

ΥΓ έκανα πρόσφατα μετάβαση σε wp8 (απο wp7.8) δεν ξέρω αν κάποια απο τα παραπάνω προυπήρχαν...

edit1)

• ενώ έχει κρατήσει τα δικά μου ringtone με soft reset χάνει την επιλογή και γυρνάει στο default της samsung
  • δεν παιρνάει μόνο του τα APN settings

edit2)

• κάτι παίζει με το hard reset .Όταν έκανα τις αναβαθμίσεις απο gdr3 σε wp 8.1 update 1 είχα lag όταν πατούσα το windows key για να κάνει την επαναφορά και το κλασσικό πρόβλημα με την κάμερα.
    τώρα που έκανα hard reset το wp 8.1 update 1 χάνει τα ringtone , δεν πέρασε μόνο του APN settings, συνεχίζει να κολλάει η κάμερα , καθώς και το lag με την επαναφορά στην αρχική δε βελτιώθηκε. ίσως τελικά έχουμε "λίγο" διαβορετικά bug ανάλογα με τον αν κάποιος απλά αναβαθμίσε ή αναβάθμισε και έκανε hard reset.

Edited by salida
Less Is More

Καλησπέρα κι από μένα,

Τελικά για να πάρει τη νέα έκδοση έκανα hard reset και μετά , αφού πρώτα εγκατέστησα ξανά την development preview, έκανα το update.

Τώρα μου λέει Windows Phone 8.1 Update

και η έκδοση είναι : 8.10.14147.180

Να υποθέσω ότι πήρε το update κανονικά σωστά;

Τώρα είμαι στη φάση που θέλω να ανακτήσω τις ρυθμισεις μου και τις εφαρμογές μου.

Πριν κάνω hard reset είχα κάνει backup από το "αντίγραφα ασφαλείας" με επιλογή να πάνε στο Cloud, όπου έδειχνε ότι είχε δεσμεύσει κάποιο χώρο όταν τελείωσε η διαδικασία του backup.

Όμως, πάω τώρα, μετά το update, στο "αντίγραφα ασφαλείας" και "εφαρμογές + ρυθμίσεις" κι επιλέγω "διαχείριση αντιγράφων ασφαλείας". Κάνει έλεγχο αλλά δεν μου εμφανίζει το backup που είχα κάνει πριν το hard reset. Μπορείτε να με βοηθήσετε με αυτό; Τι κάνω λάθος;

----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παρεμπιπτόντως σε wp 8.1 update 1, έκανα hard reset και παρατήρησα τα εξής:

1)Η συσκευή έκανε κλασσικά αρκετή ώρα να κάνει το reset αλλά πλέον τα γρανάζια έχουν μπάρα προόδου απο κάτω.

2)Στο πρώτο άνοιγμα έκανε μερικά αναβοσγησίματα η οθόνη (όπως το bug που είχαν κάποιοι όταν πήγαν σε gdr3 ) και ο οδηγός ρυθμίσεων πλέον ξεκινάει με λευκό φόντο.

3)Το backup με ενθουσίασε μου έκανε εντύπωση ότι επανέφερε τα παρακάτω:

• τη διαρύθμιση της αρχικής οθόνης με πιο βαθύ γκρί τα tile των εφαρμογών που δεν είχαν εγκατασταθεί ακόμα

• τη φωτογραφία απο Lockscreen και τη φωτογραφία απο το start screen

• το custom ringtone που είχα βάλει

ΥΓ έκανα πρόσφατα μετάβαση σε wp8 (απο wp7.8) δεν ξέρω αν κάποια απο τα παραπάνω προυπήρχαν...

edit1)

• ενώ έχει κρατήσει τα δικά μου ringtone με soft reset χάνει την επιλογή και γυρνάει στο default της samsung
  • δεν παιρνάει μόνο του τα APN settings

edit2)

• κάτι παίζει με το hard reset .Όταν έκανα τις αναβαθμίσεις απο gdr3 σε wp 8.1 update 1 είχα lag όταν πατούσα το windows key για να κάνει την επαναφορά και το κλασσικό πρόβλημα με την κάμερα.
    τώρα που έκανα hard reset το wp 8.1 update 1 χάνει τα ringtone , δεν πέρασε μόνο του APN settings, συνεχίζει να κολλάει η κάμερα , καθώς και το lag με την επαναφορά στην αρχική δε βελτιώθηκε. ίσως τελικά έχουμε "λίγο" διαβορετικά bug ανάλογα με τον αν κάποιος απλά αναβαθμίσε ή αναβάθμισε και έκανε hard reset.

Επιβεβαιώνω κι εγώ για τα πρώτα δύο, αλλά για το 3ο όπως είπα και παραπάνω...δεν μου δουλεύει.

Edited by prezakis
prezak

Μια ερώτηση.

Αν το έχετε κλειστό και σας πάρουν τηλέφωνο,όταν το ανοίξετε σας έρχεται πάντα μήνυμα? Και στην ώρα του? Ή μπορεί να περάσει και μια μέρα. Λογικά δεν είναι θέμα κινητού αλλά παροχου( cosmote what's up ). Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω που να ψάξω. Σε ένα τηλέφωνο που πήρα την εξυπηρέτηση της COSMOTE δεν έβγαλα άκρη. Και λέω μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση.

Μια ερώτηση.

Αν το έχετε κλειστό και σας πάρουν τηλέφωνο,όταν το ανοίξετε σας έρχεται πάντα μήνυμα? Και στην ώρα του? Ή μπορεί να περάσει και μια μέρα. Λογικά δεν είναι θέμα κινητού αλλά παροχου( cosmote what's up ). Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω που να ψάξω. Σε ένα τηλέφωνο που πήρα την εξυπηρέτηση της COSMOTE δεν έβγαλα άκρη. Και λέω μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση.

με voda έρχονται σχετικά αμέσως τα μηνύματα σε κανένα 5λεπτο max.Δεν έχω κάνει καμία ρύθμιση ...

Μια απορία τώρα από όσους αναβάθμισαν σε dp 8.1 update .

Τελικά μήπως η dp 8.1 χωρίς το τελευταίο update είναι καλύτερη απο dp 8.1 με update ?

Εγώ έκανα revert σε 8 gdr3 γιατί η dp 8.1 με update μου έσπασε τα νεύρα...

επίσης κάποιες εφαρμογές όπως το telegram δε δουλεύουν σωστά με το notification center, βγάζει ας πούμε 2 notification και όταν μπαίνω να δω τα μήνυματα που μου έχουν έρθει σβήνει μόνο το ένα απο τα δύο notification, σε αυτό που πάτησα δλδ.

Edited by salida
Less Is More

Καλησπέρα

σήμερα είχα ένα θέμα με το στον. Ξαφνικά και ενώ ήταν κλειδωμένο το Τηλ κλείνει και πάει να

ξανανοίξει κάνει τη δόνηση και σκέφτομαι ότι μάλλον λόγω σήματος που δεν έχω καλό εδώ

που ειμαι κάνει επανεκκίνηση. Το θέμα είναι ότι μου εμφανίζει έναν κεραυνό και ένα

γρανάζι και το τηλέφωνο μένει εκεί χωρίς να κάνει τίποτα. Αν και πλήρως φορτισμένο το

ξαναβάζω στο φορτιστή,μιας και είχε εμφανίζει τον κεραυνό,αλλα και πάλι τίποτα. Βγάζω τη

μπαταρία και αφιυ την ξανάβαλα ανοιξε κανονικά. Έχει τύχει σε κανέναν αυτο; το Τηλ έχει

την 8.0.

Καλησπέρα

σήμερα είχα ένα θέμα με το στον. Ξαφνικά και ενώ ήταν κλειδωμένο το Τηλ κλείνει και πάει να

ξανανοίξει κάνει τη δόνηση και σκέφτομαι ότι μάλλον λόγω σήματος που δεν έχω καλό εδώ

που ειμαι κάνει επανεκκίνηση. Το θέμα είναι ότι μου εμφανίζει έναν κεραυνό και ένα

γρανάζι και το τηλέφωνο μένει εκεί χωρίς να κάνει τίποτα. Αν και πλήρως φορτισμένο το

ξαναβάζω στο φορτιστή,μιας και είχε εμφανίζει τον κεραυνό,αλλα και πάλι τίποτα. Βγάζω τη

μπαταρία και αφιυ την ξανάβαλα ανοιξε κανονικά. Έχει τύχει σε κανέναν αυτο; το Τηλ έχει

την 8.0.

Αν θες να μην εχεις κανενα τετοιου ειδους τουλαχιστον θεμα ποτε ξανα ανετρεξε σε εναν οδηγο και περνα firmware και λειτουργικο απο την αρχη, ειναι ενα ρισκο αλλα οταν το εκανα δε μου εχει παρουσιασει ποτε ξανα προβλημα αυτου του ειδους, αλλα και να μου εχει και να μη το εχω παρει χαμπαρι σιγουρα δεν ειναι οπως πριν που το ειχα διπλα μου και θα μπορουσε να επανεκινιθει και 5 φορες μεσα σε ενα τεταρτο και σε καμια περιπτωση μη το πας στην αντιπροσοπεια για το συγκεκριμενο λογο, το εχω παει πανω απο 4 φορες, θα σου πω μονο πως οταν μου το εδωσαν υποτιθετε ''καθαρισμενο'' λειτουργουσε ακομη χειροτερα, δε θα πω κατι αλλο, πιστεψε με δεν θες να επεκταθω αλλα θα βγουμε και εκτος του θεματος.

Edited by Sofos_5
Μεταφορά κειμένου σε Off-topic.

Αχ, αυτή η 8.1 Developers Edition, η μπαταρία αδειάζει με ρυθμούς F1...
Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

παιρνω ενημερωση τωρα.μηπως γνωριζει καποιος τη ειναι .εχω dp 8.1

παιρνω ενημερωση τωρα.μηπως γνωριζει καποιος τη ειναι .εχω dp 8.1

8.10.14157.200

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Sofos_5
Συνένωση συνεχόμενων Μηνυμάτων.

:!: Να ενημερώσω για τελευταία φορά πως όπως αναγράφεται στους Ο.Π.Χ. τους οποίους και αποδεχθήκατε κατά την εγγραφή σας στο myphone, δεν επιτρέπονται οι προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Ακόμα και αν γίνονται σε κόσμιο επίπεδο όπως στη προκειμένη περίπτωση πρέπει να καταλάβετε πως δεν βοηθούν σε κάτι τον νέο χρήστη ο οποίος θα μπει να ψάξει για κάποιο πρόβλημα του σε σχέση με την εν λόγω συσκευή.

Άλλωστε γι' αυτό το λόγο υπάρχει και η δυνατότητα των προσωπικών μηνυμάτων. :cool:

Κάθε Off-topic μήνυμα από εδώ και πέρα θα διαγράφεται χωρίς κάποια ενημέρωση.

Αχ, αυτή η 8.1 Developers Edition, η μπαταρία αδειάζει με ρυθμούς F1...

Εγω γυρισα σε android και το ativ το εδωσα στον αδερφο μου... Το περνω καπου κάπου να παιξω λιγο και μια μερα μπαίνω στην μπαταρια... Και βλεπω οτι ηταν μια μερα με μπαταρια και ειχε και αλλο ακομα...

Τον ρωταω τη χρηση κανει και ποσο τον βγαζει... Η χρηση ειναι Ιντερνετ social media κτλ με 3g και wifi... Και μου λεει ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΝΕΤΑ!!!!

Μαλλον επειδή το εκανα ρεσετ πριν το δωσω πρέπει να στανιαρε για καποιο λόγο δεν το εξηγώ αλλιώς...

Αν μια μέρα ενοεις 24 ώρες με καμια δυναμη, με όλα αυτα που είπες σε ativ με βγαζει μια ωρα στο νερό και με normal χρήση 2 ωρες maximum και ειμαι και χαρούμενος!

Εκτός κι αν δε του κάνει τόσο "φουλ" χρήση όσο του κάνω εγώ, εκεί το καταλαβαίνω αλλα με τη χρήση που κάνω εγώ αν με βγαλει 1 ωρα θα ειμαι υπερχαρουμενος και δεν υπερβάλω.

Όπου κι αν πάω σέρνω και ένα φορτιστή απο πίσω, χάλια διαχειριση της μπαταρίας κάνουν τα windows μου φαινετε και ειναι και 3 μηνών καινούρια η μπαταρία μου.

Μια ερώτηση, μπορώ να βρω στην Ελλάδα τη φημησμενη mugen power 4800 για ativ s?

Και αν όχι απο το site της mugen power θα μου τη φέρουν αν τη παραγγείλω? Ρωτάω γιατι μπήκα στο site να τη παραγγείλω και στην επιλογή state μόνο ελλαδα δεν έχει, γενικά ξέρει κανείς απο που μπορώ να τη παραγγείλω και χωρίς πιστωτική κάρτα?

Edited by giorgosmc

Αν μια μέρα ενοεις 24 ώρες με καμια δυναμη, με όλα αυτα που είπες σε ativ με βγαζει μια ωρα στο νερό και με normal χρήση 2 ωρες maximum και ειμαι και χαρούμενος!

Εκτός κι αν δε του κάνει τόσο "φουλ" χρήση όσο του κάνω εγώ, εκεί το καταλαβαίνω αλλα με τη χρήση που κάνω εγώ αν με βγαλει 1 ωρα θα ειμαι υπερχαρουμενος και δεν υπερβάλω.

Όπου κι αν πάω σέρνω και ένα φορτιστή απο πίσω, χάλια διαχειριση της μπαταρίας κάνουν τα windows μου φαινετε και ειναι και 3 μηνών καινούρια η μπαταρία μου.

Μια ερώτηση, μπορώ να βρω στην Ελλάδα τη φημησμενη mugen power 4800 για ativ s?

Και αν όχι απο το site της mugen power θα μου τη φέρουν αν τη παραγγείλω? Ρωτάω γιατι μπήκα στο site να τη παραγγείλω και στην επιλογή state μόνο ελλαδα δεν έχει, γενικά ξέρει κανείς απο που μπορώ να τη παραγγείλω και χωρίς πιστωτική κάρτα?

Ή κατι παιζει με την μπαταρια σου ή κανα app σου κανει drain... Οταν το είχα εγω εβγαζα απο τις 6 το πρωι μέχρι τις 6 το απόγευμα με το κινητο όλη την ωρα στο χερι... Μετα το reset πηρε κι αλλο τα πάνω του... Δοκιμασε το...

Φιλε μου θα αγορασεις τη συγκεκριμενη εφαρμογη

Ειναι ο μονος τροπος για να στελνεις μηνυματα με 160 χαρακτηρες στο ativ s

Edited by giorgosmc

Καλησπέρα παίδες,

Ερώτηση...μόνο σε μένα χάνει τον ήχο κλήσης και του ξυπνητηριού σε κάθε επανεκκίνηση;

Μου το έχει κάνει 3 φορές, επομένως δεν είναι τυχαίο. Το κάνει μετά το τελευταίο update στα 8.1 developer preview.

prezak

Και η λύση ποια είναι, να περιμένουμε το επόμενο update χωρίς να κάνουμε restart τη συσκευή μας;

Δεν εχω ιδέα αν θα διορθωθεί ποτέ αυτο με τη dp