Jump to content

[Επισημο] Samsung Ativ S

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Hard Reset κάνεις αν δεις ότι κάτι δε σου δουλεύει σωστά. Αλλιώς δεν χρειάζεται. Όσον αφορά το changelog gdr3 vs gdr2 μπορείς να δεις τις αλλαγές στον ακόλουθο σύνδεσμο.

http://www.windowsphone.com/el-gr/how-to/wp8/basics/windows-phone-8-update-history

Τι CSC έχει η συσκευή σου αν επιτρέπετε?? Εμένα με DBT ακόμη δεν έχει έρθει ενημέρωση για update. Αναμένω!!

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάτι παίζει εδώ στο Βόλο... Οι κάθετοι δρόμοι είναι πάνω στα σπίτια:)

την ταινια inception την εχεις δει?:lol:

Διατίθεται προς πώληση ένα Ativ, εάν κάποιος ενδιαφέρεται παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου. Ευχαριστώ!

αλλαξοπιστησες για Nokia? :what:

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Είναι μεγάλο το δέλεαρ!

σωστα!! τα χαρτια τοιχου! :D στην υπογραφη σου ειναι για το ativ?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

σωστα!! τα χαρτια τοιχου! :D στην υπογραφη σου ειναι για το ativ?

:DΕίναι για hd οθόνες γενικά, portrait και landscape (όχι κάτι ιδιαίτερο, μια μικρή συλλογή από galaxy, xperia και άλλα).

:!:Ενημέρωση

Να υπενθυμίσω σε όσους το γνωρίζουν αλλά και να ενημερώσω όσους δεν το γνωρίζουν πως οι αγγελίες είναι αποδεκτές μόνο στην ενότητα Buy & Sell και η οποιαδήποτε αναφορά σε παράνομο λογισμικό απαγορεύεται ρητά από τους Ο.Π.Χ. του myphone.gr!

Όλα τα σχετικά μηνύματα αφαιρέθηκαν και θα παρακαλέσω να μην συμβεί και πάλι κάτι σχετικό.

Ευχαριστώ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Hard Reset κάνεις αν δεις ότι κάτι δε σου δουλεύει σωστά. Αλλιώς δεν χρειάζεται. Όσον αφορά το changelog gdr3 vs gdr2 μπορείς να δεις τις αλλαγές στον ακόλουθο σύνδεσμο.

http://www.windowsphone.com/el-gr/how-to/wp8/basics/windows-phone-8-update-history

Τι CSC έχει η συσκευή σου αν επιτρέπετε?? Εμένα με DBT ακόμη δεν έχει έρθει ενημέρωση για update. Αναμένω!!

καλημέρα.

Η συσκευή μου έχει XEF.

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα.

Όταν βρίσκομαι σε κάποιο site και επιλέξω κάποιο tag που έχει menu από κάτω, αυτό εμφανίζεται ακαριαία με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω την επιλογή που θέλω.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ;

Ευχαριστώ. .

Ερωτημα κρισιμο.εχω το ατιβ 8 μηνες ,ολα καλα μεχρι που διαπιστωσα ενα προβλημα.αρχεια φτιαγμενα σε αλλο φορματ,οχι office,για την ακριβεια kingsoft,δεν τα βλεπει καν,εκανα αντιγραφη επικολληση απο λαπτοπ στο κινητο παω να τα βρω,πουθενα.καμια λυση στο προβλημα,αν υπαρχει.

Ερωτημα κρισιμο.εχω το ατιβ 8 μηνες ,ολα καλα μεχρι που διαπιστωσα ενα προβλημα.αρχεια φτιαγμενα σε αλλο φορματ,οχι office,για την ακριβεια kingsoft,δεν τα βλεπει καν,εκανα αντιγραφη επικολληση απο λαπτοπ στο κινητο παω να τα βρω,πουθενα.καμια λυση στο προβλημα,αν υπαρχει.

Τι καταληξη εχουν τα αρχεια; Δοκιμασε να τα μετατρεψεις σε .doc ή docx π.χ και να τα ανεβασεις στο skydrive και επειτα να τα κατεβασεις στο κινητο σου. Ελπιζω να βοηθησα.

The Object-Oriented Side Of Life... :rocket:

Καλησπέρα σας....

στο Samsung ativ s όταν λαμβάνεις κάποια αρχεια με bluetooth που μπορείς να τα βρεις;υπάρχει κάποια εφαρμογή; είδα ότι τα αρχεία εγκαταστάθηκαν στο κινητό λόγο της μνήμης που ελατωθηκε αλλα δεν τα βρισκω πουθενά.

Επίσης όταν κατεβάζουμε χάρτες για gps που αποθηκεύονται;σε περίπτωση που κάνω κατάργηση της εφαρμογής gps;

ευχαριστώ...

Καλησπέρα σας....

στο Samsung ativ s όταν λαμβάνεις κάποια αρχεια με bluetooth που μπορείς να τα βρεις;υπάρχει κάποια εφαρμογή; είδα ότι τα αρχεία εγκαταστάθηκαν στο κινητό λόγο της μνήμης που ελατωθηκε αλλα δεν τα βρισκω πουθενά.

Επίσης όταν κατεβάζουμε χάρτες για gps που αποθηκεύονται;σε περίπτωση που κάνω κατάργηση της εφαρμογής gps;

ευχαριστώ...

Την μουσική στη μουσική, τα βίντεο στα βίντεο, τα έγγραφα στο office και τις φωτογραφίες στο άλμπουμ. Εάν ένα βίντεο σου δεν το βρίσκει μάλλον δεν είναι σε κατάλληλη μορφή. Δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση στα εσωτερικά αρχεία της συσκευής (χάρτες).

Γεια σας παιδες!! Εχω αγορασει το Ativ S....Μηπως ξερει κανεις πως μπορω να το ξεκλειδωσω?? Εχω τον ΙΜΕΙ αλλα δεν εχω προσβαση στον κωδικο ξεκλειδωματος δικτυου ( αν το λεω σωστα) αν μπορει καποιος ας βοηθησει!! ευχαριστω!!!

@infernum τι πρόβλημα σου παρουσιάζει? Κανονικά πρεπει να βάζεις την σιμ,να το ανοιγεις,να βάζεις το πιν και είσαι έτοιμος.

Δεν έχει knox,αν εκεί παραπέμπει η ερώτηση σου.και όταν λέμε κλειδωμένο, εννοούμε οτι πχ είναι της TIM,Vodafone κτλ αλλά κανονικά δεν πρεπει να εχεις πρόβλημα οτι σιμ και να βάλεις,απλα κάθε φορά που το ανοιγεις θα βλέπεις το αντίστοιχο logo και θα υπαρχουν ισως καποιες εφαρμογές του παροχου.

ναι δεν εχω καποιο θεμα συμβατοτητας! απλα ειχα δει σε διαφορα site οτι με το να κανω unlock στο κινητο θα μπορω να εγκαταστησω τα update γδρ2 και 3...κτ που δεν μου επιτρεπει να κανω τωρα! εκτος και αν δεν εχει καμια σχεση και το χω καταλαβει τελειως λαθος! Παρεπιμπτοντως το κινητο ηρθε απο Ιταλια (ΤΙΜ) αλλα δενε ιχα καποιο θεμα με τη sim και μπορεσα να κανω χειροκινητα την αλαλγη σε δικτυο cosmote!

ναι δεν εχω καποιο θεμα συμβατοτητας! απλα ειχα δει σε διαφορα site οτι με το να κανω unlock στο κινητο θα μπορω να εγκαταστησω τα update γδρ2 και 3...κτ που δεν μου επιτρεπει να κανω τωρα! εκτος και αν δεν εχει καμια σχεση και το χω καταλαβει τελειως λαθος! Παρεπιμπτοντως το κινητο ηρθε απο Ιταλια (ΤΙΜ) αλλα δενε ιχα καποιο θεμα με τη sim και μπορεσα να κανω χειροκινητα την αλαλγη σε δικτυο cosmote!

Από τι καταλαβαίνω αναφέρεσαι στο developer unlock, το οποίο όμως δε χρειάζεται για να πάρεις την τελευταία έκδοση του λειτουργικού (GDR3) καθώς έχει δοθεί πλέον επίσημα σε κάποιες συσκευές και σύντομα θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες. Επίσης, σε περίπτωση που κάνεις τη συσκευή developer unlock, μπορείς να παίρνεις όλες τις ανεπίσημες ενημερώσεις λειτουργικού κατευθείαν από τη microsoft, όμως ξέχνα την εγγύηση (εκτός και αν μετά φλασάρεις στο κινητό την επίσημη rom).:)

να σας πω και εγω τι κουφο εχω παθει με την GDR3 . Αφου αλλαξα το CSC σε ΑΤΟ πηρα την αναβαθμιση . μετα την αναβαθμιση λοιπον δεν εκανα hard reset και το τηλεφωνο μετα την πρωτη μερα αρχισε να κανει επανεκκινησεις με αποκορυφομα προχτες που εκανε 2 σε λιγες ωρες .

Εκανα λοιπον hard reset και ως δια μαγειας εμφανιστικαν νεα πραγματα στο μενου ... (ημερολογιο - χρηματιστηριο - καιρος και αλλα , ολα BING ) που ΔΕΝ υπηρχαν πριν κανω επαναφορα. ακομα και στην GDR2 επρεπε να κανω hard reset για να εξαφανιστουν σχεδον οι επανεκκινησεις .

απο χτες το τηλ εγινε ακομα πιο γρηγορο και ομαλο σε λειτουργια και χωρις καμια επανεκκινηση . εχω την εντυπωση οτι δεν μου ειχε κατσει καλα η αναβαθμιση ή οτι χρειαζεται οποσδηποτε hard reset μετα απο καθε αναβαθμιση .

να σας πω και εγω τι κουφο εχω παθει με την GDR3 . Αφου αλλαξα το CSC σε ΑΤΟ πηρα την αναβαθμιση... ...εχω την εντυπωση οτι δεν μου ειχε κατσει καλα η αναβαθμιση ή οτι χρειαζεται οποσδηποτε hard reset μετα απο καθε αναβαθμιση .

Έχεις αποκλείσει τελείως δηλαδή το γεγονός ότι το πρόβλημα μπορεί να προκλήθηκε επειδή είχες προηγουμένως "πειράξει" το csc της συσκευής σου; Εννοώ ότι αν δεν το είχες αλλάξει μπορεί να μην είχες κανένα πρόβλημα. Εγώ δεν το αλλάζω αν και έχω επιλογή να το κάνω. Μόλις έρθει και σε εμένα η ενημέρωση (DBT) θα ενημερώσω κι εγώ το παρεάκι εδώ. Μπορεί όντως να χρειάζεται HR.;)

Έχεις αποκλείσει τελείως δηλαδή το γεγονός ότι το πρόβλημα μπορεί να προκλήθηκε επειδή είχες προηγουμένως "πειράξει" το csc της συσκευής σου; Εννοώ ότι αν δεν το είχες αλλάξει μπορεί να μην είχες κανένα πρόβλημα. Εγώ δεν το αλλάζω αν και έχω επιλογή να το κάνω. Μόλις έρθει και σε εμένα η ενημέρωση (DBT) θα ενημερώσω κι εγώ το παρεάκι εδώ. Μπορεί όντως να χρειάζεται HR.;)

TO αποκλειω γιατι και με την gdr2 το εκανε πριν κανω HR και μετα εστρωσε. δεν εχει καμια σχεση το csc με τις επανεκκινησεις,.

εξαλο και τωρα χωρις να αλλαξει το CSC με το gdr3 μολις εκανα το HR ηρθε στα ισια του.

το κουφο ειναι οτι μετα την επαναφορα εμφανιστηκαν πραγματα που δεν υπηρχαν πριν . ισως ολα να χρειαζονται τελικα HR μετα απο καθε αναβαθμιση.

Edited by tolis29

Είμαι καινούριος κάτοχος του τηλεφώνου 10 μέρες το έχω οπότε ξέρεις καλύτερα. Να κάνω μια ερώτηση; Εάν αλλάξω το csc σε ATO για να πάρω την gdr3, μετά μπορώ να το ξανά αλλάξω σε DBT? θα έχω πρόσβαση στο diagnosis menu? και κάτι ακόμη. Κάνοντας αυτό το κολπάκι επηρεάζεται η εγγύησή μου; Επίσης ξέρουμε με ποια σειρά δίνονται τα updates στην Ευρώπη? Αν τα δίνουν με αλφαβητική σειρά τότε λογικό είναι να τα παίρνει πρώτη η Αυστρία. Τλευταία ερώτηση. Εάν κάνω hard reset μετά από update, μπορώ να επαναφέρω τις εφαρμογές από back up σε sky drive χωρίς να χρειάζεται να τις ξανά κατεβάζω 1-1; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Παιδιά θα αγοράσω σήμερα το κινητό. Τελικά υπάρχει radio? τι πρέπει να κάνω για την αναβάθμιση που λένε gdr3? χάνω εγγύηση?
Apple :rocket:

Παιδιά θα αγοράσω σήμερα το κινητό. Τελικά υπάρχει radio? τι πρέπει να κάνω για την αναβάθμιση που λένε gdr3? χάνω εγγύηση?

fm radio οχι ...την παιρνεις επισημα εχει βγει για το ativ...γιατι να χασεις εγγυηση?

καλοδουλευτο