Jump to content

[Επισημο] Samsung Ativ S

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

είναι κανεις άλλος εκτος από μενα που δεν εχει παρει το update ακομα? εχω γαλικη συσκευή unbranded

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και σε μένα βρε παιδιά δεν έχει έρθει η αναβάθμιση , και το έχω αγοράσει εδώ και δύο μήνες απο το Πλαίσιο. Σε ερώτηση που ένανα πάντως στην αντιπρωσωπία στην samsung μου είπαν ότι πάει η αναβάθμιση σύμφωνα με το IMEI της συσκευής . Δεν ξέρω τι να πώ, με δουλεύουν ή έτσι είναι .

Έχει κανένας άλλος καμιά πρόταση ?

Η επανεκινηση που διαβασα ότι κάνει το κινητό είναι συχνό πρόβλημα?

Διορθώθηκε με το update?

Kάπου διάβασα ότι το κάνει όταν εχει χαμηλό σήμα ή/και χαμηλή μπαταρία

Edited by dvamv

Η επανεκινηση που διαβασα ότι κάνει το κινητό είναι συχνό πρόβλημα?

Διορθώθηκε με το update?

Kάπου διάβασα ότι το κάνει όταν εχει χαμηλό σήμα ή/και χαμηλή μπαταρία

εγω εχω παρει αναβαθμηση αλλα το προβλημα με της επανεκινησης παραμενη :(

Κι εμένα έκανε μια στο άσχετο χθες που το είχα στην τσέπη μου...
Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Iσως το πρακαλει καποια εφαρμογη

Παρακάτω αν δεις καποιοι λένε για το Skype........Iσως είναι και θέμα windows γιατι το κάνουν και κάποια Νοκια

http://forums.wpcentral.com/samsung-ativ-s/213051-ativ-s-freezing-rebooting-portico-anyone-else.html

Οτι και να είναι πάντως δεν επιτρέπεται.....:mad:

είναι κανεις άλλος εκτος από μενα που δεν εχει παρει το update ακομα? εχω γαλικη συσκευή unbranded

Και εγώ το ίδιο έχω και ακόμα δεν έχω δει φως!

Eχω το ativ s και τις ταινιες avi που εχω και ειναι πανω απο 1 gb δεν τις παιζει ολες τις αλλες τις παιζει κανονικα κατω απο 1gb ξερει κανεις κατι για αυτο?

Iσως το πρακαλει καποια εφαρμογη

Παρακάτω αν δεις καποιοι λένε για το Skype........Iσως είναι και θέμα windows γιατι το κάνουν και κάποια Νοκια

http://forums.wpcentral.com/samsung-ativ-s/213051-ativ-s-freezing-rebooting-portico-anyone-else.html

Οτι και να είναι πάντως δεν επιτρέπεται.....:mad:

στο τελος αναφερει καποιος

Yes. First make sure your microSD card is good (cat4 32Gb seems to work best), then rename your Skydrive picture folders until they no longer show up under Photo/Albums. Just use the Skydrive app if you need Skydrive. Get the app, LastBootUpTime. Remove any battery level software. Allow all aps to run in background. If there are areas where you get no data, disable data under connection while in such an area.

ισως ειναι η λυση στο προβλημα

Edited by nionios4

Προσπαθώ να κατεβάσω κάποιες εφαρμογές όπως "Πρώτο Θέμα" ή το "6tag" και όταν τις κάνω αναζήτηση στο store δεν τις βρίσκω. Έτσι είμαι αναγκασμένος να τις βρίσκω πρώτα στον υπολογιστή και μετά να τις κατεβάζω στο κινητό με τη βοήθεια του barcode. Μήπως ξέρει κανείς τι φταίει και αν γίνεται να λυθεί το πρόβλημα?

Καλημερες.

Ειναι ευκολο σε καποιον που εχει την συσκευη να παει στο: Ρυθμισεις>Πληροφοριες>Περισσοτερες Πληροφοριες και να μου πει τι γραφει μετα το "Εκδοση chip SOC" ?

Edit: ΟΚ το βρηκα.

Edited by g1orgos

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

παιδια επειδη διαβαζω διαφορα,περι επανεκιννησεις,διαφορες εφαρμογες κτλ τι παιζει με το κινητο?ενδεετε να το παρει μια φιλη και της ψαχνω κινητο,γενικα δεν το θελει για πολλα πολλα,αλλα μην κλεινει μονο του.

επισης επειδη δεν εχω δουλεψει ποτε wp,τα data Κλεινουν ευκολα?μπαινει σε αθόρυβο με τον κλασσικο παλιο τροπο απο τα πλαϊνα κουμπια? γενικα εινχαι ευχρηστο?

και κατι που διαβαζω για την φορτιση και δεν το καταλαβα,για να φορτισει πρεπει να ειναι ανοικτο?(οχι ετσι?)

και κυριως το προτεινετε?απο μπαταρια ποσο βγαζει με χρηση 1 ωρα τηλεφωνα,1 ωρα ιντερνετ,μερικα μηνυματα,αντε και 1 ωρα μουσικη?

ευχαριστω!!

κατι ακομα, οταν γινει η παραλαβη τι θα πρεπει να προσεξω?υπαρχει καποιος κωδικος οπως στο s4 (*#0*#) ελεγχεις pixels,sensors κτλ?

Edited by leftko
προσθεση ερωτησης

βαζω το κινητο για φορτιση και κανει να φορτισει 15 ωρες!το εχω 2,5 ωρες στην πριζα και φορτισε μονο 10%!το κανει και σε κανεναν απο σας αυτο?

βαζω το κινητο για φορτιση και κανει να φορτισει 15 ωρες!το εχω 2,5 ωρες στην πριζα και φορτισε μονο 10%!το κανει και σε κανεναν απο σας αυτο?

δοκιμασε να χρησιμοποιησεις αλλο φορτιστη,καλωδιο usb κτλ. το ειχα παθει και εγω με αλλο κινητο και εφταιγε το καλωδιο,ενω εξωτερικα φαινοταν μια χαρα.

αυριο θα παει στο σερβις να δουν τι φταιει!2ο κινητο που αγοραζω samsung στην ζωη μου και μου βγαιενι προβληματικο!

τι εκανες? συνενοηθηκες μαζι τους? που θα το στειλεις?

με αυτα τα samsung και τις φορτισεις τους τωρα τελευταια κατι παιζει...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Samsung Γαλιας χθες ήρθε και η αναβάθμιση εδώ μετά την αναβάθμιση δεν άνοιγε.. Έκανα hard reset και έστρωσε.. Έχω και data sense τώρα πολύ βολικό

ποτέ δεν μου έχει κλείσει και ποτε δεν είχα πρόβλημα με την μπαταρία κάντε και εσείς ένα hard reset πριν τρέχετε στα service

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Samsung Γαλιας χθες ήρθε και η αναβάθμιση εδώ μετά την αναβάθμιση δεν άνοιγε.. Έκανα hard reset και έστρωσε.. Έχω και data sense τώρα πολύ βολικό

ποτέ δεν μου έχει κλείσει και ποτε δεν είχα πρόβλημα με την μπαταρία κάντε και εσείς ένα hard reset πριν τρέχετε στα service

και εγω με Γαλλιας ειμαι ολα καλα ,,,αναβαθμιση,Hard reset , data sense , καλη μπαταρια...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

παιδια επειδη διαβαζω διαφορα,περι επανεκιννησεις,διαφορες εφαρμογες κτλ τι παιζει με το κινητο?ενδεετε να το παρει μια φιλη και της ψαχνω κινητο,γενικα δεν το θελει για πολλα πολλα,αλλα μην κλεινει μονο του.

επισης επειδη δεν εχω δουλεψει ποτε wp,τα data Κλεινουν ευκολα?μπαινει σε αθόρυβο με τον κλασσικο παλιο τροπο απο τα πλαϊνα κουμπια? γενικα εινχαι ευχρηστο?

και κατι που διαβαζω για την φορτιση και δεν το καταλαβα,για να φορτισει πρεπει να ειναι ανοικτο?(οχι ετσι?)

και κυριως το προτεινετε?απο μπαταρια ποσο βγαζει με χρηση 1 ωρα τηλεφωνα,1 ωρα ιντερνετ,μερικα μηνυματα,αντε και 1 ωρα μουσικη?

ευχαριστω!!

κατι ακομα, οταν γινει η παραλαβη τι θα πρεπει να προσεξω?υπαρχει καποιος κωδικος οπως στο s4 (*#0*#) ελεγχεις pixels,sensors κτλ?

please παιδια,ας μου απαντησει καποιος εστω και λιγο γιατι με πιεζει η φιλη μου να το παρει.

Αξιζει το κινητο?γενικα δεν θελω να παρει κανενα και να της κανει τιποτα περιεργα μετα απο λιγο καιρο.

Θα το συστηνατε σαν κινητο?Αν παιρνατε τωρα,,θα το αγοραζατε στα 215 ευρω? ευχαριστω και παρακαλω οποιος ξερει και μπορει ας κανει ενα μικρο review της συσκευης.

το Hard reset πως γινετε?