Jump to content

ferrariakos88

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ferrariakos88

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

ferrariakos88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γνωρίζουμε πότε θα πάρει gdr3 το ολλανδικό; Νομίζω PHL λέγεται. Ευχαριστώ
  2. Προσπαθώ να κατεβάσω κάποιες εφαρμογές όπως "Πρώτο Θέμα" ή το "6tag" και όταν τις κάνω αναζήτηση στο store δεν τις βρίσκω. Έτσι είμαι αναγκασμένος να τις βρίσκω πρώτα στον υπολογιστή και μετά να τις κατεβάζω στο κινητό με τη βοήθεια του barcode. Μήπως ξέρει κανείς τι φταίει και αν γίνεται να λυθεί το πρόβλημα?
  3. Δοκίμασα να βάλω το HERE Drive της Νοκια αλλάζοντας γλώσσα και περιοχή όπως είπαμε και μόλις πάω να μπώ στην εφαρμογή μου πετάει το μήνυμα: "Η άδεια χρήσης πλοήγησης που διαθέτετε δεν ισχύει για αυτήν τη χώρα ή περιοχή. MCC=202". Ξέρετε τι μπορεί να φταίει και πως μπορώ να το φτιάξω?
  4. Σ' ευχαριστώ πολύ. Δεν υπάρχει περίπτωση δλδ να διορθωθεί με update; Πρέπει να κάνω back up και επαναφορά;
  5. Δεν απαντάει αυτό που ρωτησα εδώ
  6. Το update έγινε αλλά δε βλέπω πουθενά το data sense. Δεν είναι λογικό να κάνω επαναφορά για να εμφανιστεί. Μήπως ξέρει κανείς τι παίζει?
  7. Την καινούρια έκδοση που λύνει το θέμα με το deepsleep και την μπαταρία πως το περνάμε? Σύμφωνα με τις οδηγίες που περάσαμε την έκδοση της Σλοβακίας? Clean install κλπ??
  8. Παιδιά χτες τελικά πέρασα την LPG. Απροβλημάτιστη και δεν βλέπω κανένα θέμα με την μπαταρία! Αντιθέτως στρώσαν όλα! Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια btw...
  9. Το θέμα είναι αυτή η καινούρια να λύνει το θέμα μπαταρία. Το λύνει; Το άλλο αρχείο που γράφω πιο πάνω τι κάνει; Κ αν χρειάζεται πως θα το βρω? Γτ μπαίνω να το κατεβάσω κ πετάει μια σελίδα να γράψω το κινητό μου. Κ μετά τπτ. Vodafone rom εχει θέμα με Μπαταρία;
  10. Γιατί πρέπει να κατεβάσουμε την πολωνική και όχι την Αγγλική για παράδειγμα? Που είναι η LP9. Επίσης τι είναι αυτό το αρχείο που αναφέρει στον οδηγό roottabics.zip? Που χρειάζεται? Δε μπορώ να το κατεβάσω με το λίνκ που υπάρχει.
  11. Έχω ένα Ρ7500 non branded. Είναι καλύτερα να περάσω την ICS Vodafone branded rom ή την LP6. Υπάρχει LP7? Το ρωτάω για να εξασφαλίσω την περίπτωση της μη πτώσης της απόδοσης της μπαταρίας. Στη rom της Vodafone οι χρήστες αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα?
  12. Σιγουρα μονο σε flight mode? Γτ ολοι θελουμε να τη βαλουμε και ολοι ξερουμε οτι μετα την αναβαθμιση η μπαταρια κραταει το μισο! Τι ισχυει τελικα?
  13. Και το clear cache davlik γιατί το κάνουμε? Τι γίνεται όταν το κάνουμε?
  14. Παιδιά θέλω να κάνω ένα καλό "φορμάτ" το τάμπλετ. Όχι να αλλάξω ρομ και τα σχετικά, να μείνω στην 3.2. Πέρα από το factory reset, για να είναι σε κατάσταση καινούριου, μπορώ να κάνω και τα clear cashe davlik κλπ ή όχι?
×
×
  • Create New...