b16b Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Παιδιά μερικές ερωτήσεις για το κινητό: - θα πάρει wp 8 amber; - θα έχει fm radio; - προγράμματα πλοήγησης GPS για Ελλάδα υπάρχει τίποτα free (λέγανε για της Nokia) και αν όχι ποιο προτείνεται σε όρους value for money; amber είναι η αναβάθμιση της Νόκια με ότι extra θα φέρει μαζί με την αναβάθμιση της Microsoft gdr2 εδώ εμείς θα πάρουμε gdr2 και λένε πως θα κάνει και έξτρα βελτιυ η Samsung.. αμα γυρίσεις το κινητό σε αμερικανικη γλώσσα και περιοχή θα μπορεις να κατεβάσεις free το Nokia maps που κάνει και αυτο offline οδήγηση χωρίς φωνή και χωρίς να διαλέγεις διαδρομές.. και το πίσω καπάκι είναι πλαστικό αλλα με το μάτι δεν το καταλαβαίνεις Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Το κινητό δεν φορτίζει κλειστό? το έκλεισα και το σύνδεσα να φορτίσει και άνοιξε μόνο του. Ναι αυτο ισχυει για ολα τα WP. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvamv Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 και το πίσω καπάκι είναι πλαστικό αλλα με το μάτι δεν το καταλαβαίνεις οκ. Σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 kalhmera παιδια. ψηνομαι ιδιαιτερα αυτες τις μερες για να παρω το τηλεφωνο .Στην τιμη του ειναι πραγματικη ευκαιρια. Τωρα εχω ενα S2 και περα απο ενα ροοτ δεν το εχω πειραξει . Γενικα δεν πολυσκαλιζω τα κινητα μου .θελω μερικες πληροφοριες σχετικα με το ATIV μιας και το εχετε δουλεψει αρκετα. 1) Με ενδιαφερει πρωτιστα η μπαταρια .Με την χρηση που κανω εγω (30' τλεφωνηματα , 5-6 σμσ , 10' internet , λιγο σκαλισμα - εφαρμογες ) και τα βραδια κλειστο θα με βγαζει 2-3 μερες ??? 2) η καμερα του S2 βγαζει μερα εκπληκτικες φωτο. ειναι παρομοιας ποιοτητας και του 8750 ???? 3) Προσφατα η microsoft ειπε οτι θα στηριξει τα wp για 3 χρονια σε αναβαθμισεις. Ισχυει και για το 8750 αυτο??? κυκλοφορησε Δεκεμβρη 2012 θα παρει 3 χρονια update (μαλον για 1 το χρονο το βλεπω οποτε αλλα 2 μεχρι το 2015) ??? 4) ξερουμε το μεγαλο update wp8.1 τι περιπου αλλαγες θα φερει ???? σορρυ αν σας επρηξα αλλα μου ειναι πολυ χρησιμη η βοηθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 amber είναι η αναβάθμιση της Νόκια με ότι extra θα φέρει μαζί με την αναβάθμιση της Microsoft gdr2 εδώ εμείς θα πάρουμε gdr2 και λένε πως θα κάνει και έξτρα βελτιυ η Samsung.. αμα γυρίσεις το κινητό σε αμερικανικη γλώσσα και περιοχή θα μπορεις να κατεβάσεις free το Nokia maps που κάνει και αυτο offline οδήγηση χωρίς φωνή και χωρίς να διαλέγεις διαδρομές.. και το πίσω καπάκι είναι πλαστικό αλλα με το μάτι δεν το καταλαβαίνεις ποτε με το καλο η gdr2?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 (edited) ποτε με το καλο η gdr2?? για τον Αύγουστο λένε έχει ο θεός.. Τελικά πλέον δεν χρειάζεται να γυρίσεις την γλώσσα για να βρεις το Nokia maps here υπάρχει και στο Ελληνικό μαρκετ το Lumia 920 όπου να ναι το παίρνει βγήκαν ήδη τα firmware τώρα μένει να διατεθούν αλλα όποιος θέλει τα περνά μόνος του στο Νόκια Edited August 5, 2013 by b16b Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 τελικα ραδιο θα παρει ρε παιδια? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CINQUIS Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Καλησπερα παιδια εχω στην κατοχη μου ενα Ativ S ολοκαινουριο 1,5 μηνα το εχω ολα καλα με την συσκευη ΑΛΛΑ το προβλημα που εχω ειναι οτι καθε βραδυ κανει επανεκινηση μονο του...Ειναι φυσιολογικο αυτο? Παράθεση www.corollaclub.com www.clubcento.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Για την υοοστηριξη των 3 χρονων η ms εννοει τα General Distribution Release ή αλλιως GDR. Απο εκει καο περα ομως θα πρεπει η καθε εταιρια να "φερει" την αναβαθμιση και στο καθε κινητο. Η ms θελει στο μελλον η GDR να μπαινει απευθειας σε ολα τα WP8 κινητα αν και ειναι λιγι δυσκολο να το πετυχει. Παντα καποιο κινητο θα εχει ιδιαιτερες απαιτησεις πχ βλεπε το 1020. κ.α. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 (edited) Καλησπερα παιδια εχω στην κατοχη μου ενα Ativ S ολοκαινουριο 1,5 μηνα το εχω ολα καλα με την συσκευη ΑΛΛΑ το προβλημα που εχω ειναι οτι καθε βραδυ κανει επανεκινηση μονο του...Ειναι φυσιολογικο αυτο? και σε εμενα το εκανε ,αλλα τo εκανa reset και εδω και 3 μερες δεν το ξανακανε :happy: δεν γνωριζω τον λογο .αν ξερει καποιος ας μας πει Edited August 6, 2013 by nionios4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Καλησπερα παιδια εχω στην κατοχη μου ενα Ativ S ολοκαινουριο 1,5 μηνα το εχω ολα καλα με την συσκευη ΑΛΛΑ το προβλημα που εχω ειναι οτι καθε βραδυ κανει επανεκινηση μονο του...Ειναι φυσιολογικο αυτο? Φιλέ μου προφανώς και δεν είναι φυσικό, αλλά δυστυχώς είναι ένα υπαρκτό πρόβλημα. Σε εμένα, όπως και στους περισσότερους που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα, το κινητό επανεκκινεί μόνο του συνήθως όταν έχεις παράλληλα χαμηλή μπαταρία και πολύ χαμηλό σήμα. :O Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να διορθωθεί αυτό το bug με το πολυαναμενόμενο update. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neof1z Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Τώρα το κατεβάζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επιτέλους!!!!!!!!! Παράθεση NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Τώρα το κατεβάζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επιτέλους!!!!!!!!! τι κατεβάζει το νέο update? Αν ναι απο πια χώρα είναι το κινητό σου; Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neof1z Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 τι κατεβάζει το νέο update? Αν ναι απο πια χώρα είναι το κινητό σου; Ναι το νέο update. Ευρωπαϊκό ξεκλείδωτο είναι. Το από ποια χώρα είναι δεν το ξέρω. Παράθεση NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CINQUIS Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Και μένα μόλις ξεκίνησε το update.... Παράθεση www.corollaclub.com www.clubcento.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Είναι και επίσημα διαθέσιμο για ξεκλείδωτα ativ s! http://www.wpcentral.com/unlocked-samsung-ativ-s-receiving-window-phone-8-gdr2-update Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Eλληνικο Ativ S εδώ, ακομα τίποτα μέσω ΟΤΑ. Είδωμεν... Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Το γαλλικό τίποτα ακομα.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 τωρα μολις κατεβαζω ενημερωση :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brutaltruth Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Δεν μπορω να καταλαβω τι αλλαγες εγιναν δεν ειδα καμια διαφορα απολυτως ασε που ραδιοφωνο και ραδιοφωνο δεν βλεπω οχι οτι με νοιαζει κιολας δλδ αλλα ετσι κουβεντα να γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Δεν μπορω να καταλαβω τι αλλαγες εγιναν δεν ειδα καμια διαφορα απολυτως ασε που ραδιοφωνο και ραδιοφωνο δεν βλεπω οχι οτι με νοιαζει κιολας δλδ αλλα ετσι κουβεντα να γινεται μαλλον το ραδιοφωνο δεν ειναι για εμας :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Δέν καταλαβαίνω ποια ενοούμε ξεκλείδωτα ATIV , που μπορούν να πάρουν το Update, και πως μπορώ να ξέρω ποιό είναι ξεκλείδωτο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neof1z Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Δέν καταλαβαίνω ποια ενοούμε ξεκλείδωτα ATIV , που μπορούν να πάρουν το Update, και πως μπορώ να ξέρω ποιό είναι ξεκλείδωτο ?? Ξεκλείδωτα είναι αυτά που δεν ανήκουν σε κάποιο παροχέα π.χ Vodafone - Cosmote - Wind Παράθεση NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Γνωρίζει κανείς το changelog του νέου update για το ativ s? και στου φίλου μου που είναι ξεκλείδωτο του ήρθε προχθές βράδυ Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Μόλις έκανα αναζήτηση και είδα πως έχει έρθει αναβάθμιση, θα την κάνω το βράδυ στο σπίτι με WiFi, τώρα είμαι παραλία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts