Jump to content

[Επισημο] Samsung Ativ S

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχεις τη τελευταια επισημη εκδοση λογισμικου και με αυτη εκλεισε και σαν συσκευη το ativ s, οσο για το ##634# τι ακριβως ειναι αυτο, πρωτη φορα το ακουω, τι υποτιθετε οτι θα επρεπε να γινετε οταν πληκτρολογεις τα συγκεκριμενα ψηφια?

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχεις τη τελευταια επισημη εκδοση λογισμικου και με αυτη εκλεισε και σαν συσκευη το ativ s, οσο για το ##634# τι ακριβως ειναι αυτο, πρωτη φορα το ακουω, τι υποτιθετε οτι θα επρεπε να γινετε οταν πληκτρολογεις τα συγκεκριμενα ψηφια?

ειναι επίσημο αυτό ή το υποθέτεις???

εχω αναβαθμισει απο wifi του κινητου σε 8,10,14157,200 και firmware (υλικολογισμικο)2424,14,9,3 βαζοντας το σε ATO.τωρα gdr2 εχω gdr3 εχω δεν ξερω ουτε καν τι ειναι αυτο.το προβλημα ειναι οτι οταν παταω ##634# μου βγαζει:can not load page :( και απο κατω:the requested page can not be loaded.probably it doesn't exist or has error in initialization code.συμβαινει σε κανεναν σας;

Από τη στιγμή που έβαλες τα 8.1 ξεχνάς ό,τι έχει σχέση με GDR. Από'δω και πέρα μόνο Update θα βλέπεις (Windows 8.1 Update).

Ο συγκεκριμένος κωδικός δεν παίζει στα 8.1 και δεν μπορείς να μπεις στο Service Menu της Samsung, δυστυχώς

ειναι επίσημο αυτό ή το υποθέτεις???

Σύμφωνα με τη Microsoft όλες οι συσκευές που έχουν τα 8 θα πάρουν τα 10 αλλά μόνο για τις Lumia υπάρχει εγγύηση. Για τις άλλες (HTC, Samsung) υπεύθυνος είναι ο κατασκευής (γιατί πλέον και η MSFT σαν κατασκευαστής μιλάει).

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Και της γυναίκας μου πήρε τώρα τα ξημερώματα update χωρίς κάτι καινούργιο.. Αναρωτιέμαι αν έφτιαξε το reboot loop που έκανε με το developers preview.. Γιατιωαλλαγη δεν είδα.. Αν μάθει κανείς ας μας πει..

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Σήμερα μου ήρθε κι εμένα ειδοποίηση για την ενημέρωση από την Samsung και την πέρασα! Αναβαθμίστηκαν τα ακόλουθα:

Firmware revision number: 2424.14.9.3 -> 2424.15.3.2

Radio software version: 2424.14.9.3 -> 2424.15.3.2

Bootloader version: 14.09.3.16 -> 15.01.21.13

Το OS παρέμεινε το ίδιο (8.10.14203.306).

Σήμερα μου ήρθε κι εμένα ειδοποίηση για την ενημέρωση από την Samsung και την πέρασα! Αναβαθμίστηκαν τα ακόλουθα:

Firmware revision number: 2424.14.9.3 -> 2424.15.3.2

Radio software version: 2424.14.9.3 -> 2424.15.3.2

Bootloader version: 14.09.3.16 -> 15.01.21.13

Το OS παρέμεινε το ίδιο (8.10.14203.306).

Να σε ρωτήσω ....πως ήρθε η ενημέρωση αφού δεν κάνει check για update ? :X

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

htpp://www.sv2bzq.gr

Όντως παιδιά, μόνο παρατημένο δεν είναι το κινητό...Αφού 3 χρόνια μετά παίρνουμε updates.... ;)

Το ράδιο-software για ποιο λόγο το αναβαθμίζουν? :blink:

Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S,

Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020

Να σε ρωτήσω ....πως ήρθε η ενημέρωση αφού δεν κάνει check για update ? :X

Καλησπέρα. Δεν κατάλαβα την ερώτησή σου. Μια χαρά κάνει αυτόματα check για ενημερώσεις το τηλέφωνο... Μόνο του έκανε έλεγχο και με ενημέρωσε ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση.

Όντως παιδιά, μόνο παρατημένο δεν είναι το κινητό...Αφού 3 χρόνια μετά παίρνουμε updates.... ;)

Το ράδιο-software για ποιο λόγο το αναβαθμίζουν? :blink:

Νομίζω είμαστε 2+ χρόνια μετά όχι 3. 3 κλείνει τον χειμώνα του 2015. Οι λόγοι της αναβάθμισης μπορεί να είναι διάφοροι. Μπορεί να έχουν κάνει διάφορες βελτιστοποιήσεις. Από τη διαχείριση ενέργειας μέχρι την βελτίωση της σταθερότητας... Πχ με το καινούριο Radio Version μπορεί να έχει ταχύτερο κλείδωμα δικτύου ή και σταθερότερο.

Καλησπέρα. Δεν κατάλαβα την ερώτησή σου. Μια χαρά κάνει αυτόματα check για ενημερώσεις το τηλέφωνο... Μόνο του έκανε έλεγχο και με ενημέρωσε ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση.

Νομίζω είμαστε 2+ χρόνια μετά όχι 3. 3 κλείνει τον χειμώνα του 2015. Οι λόγοι της αναβάθμισης μπορεί να είναι διάφοροι. Μπορεί να έχουν κάνει διάφορες βελτιστοποιήσεις. Από τη διαχείριση ενέργειας μέχρι την βελτίωση της σταθερότητας... Πχ με το καινούριο Radio Version μπορεί να έχει ταχύτερο κλείδωμα δικτύου ή και σταθερότερο.

Εμένα δεν κάνει και έχω κάνει λίγο ποιο πάνω ερώτησει μήπως ξέρει κανένας τίποτα αλλά ....δεν απάντησε κανένας ......

Παιδιά εδώ και μερικές μέρες παρατήρησα ότι δεν μπορεί να κάνει update αλλά ούτε και auto update ....

Ειμαι με ATO και 8,1 .

Ξέρει κανείς κάτι ? (μήπως πάει για απόσυρση ?) . :X

Γιώργος.

Μου γράφει

Δεν είναι δυνατός ο έλεγχος για ενημερώσεις
αυτήν τη στιγμή.(801881ε4)

Εδώ και καιρώ

Καμία ιδέα ???

Γιώργος .

ΥΓ . Παιδιά βρήκα αυτό : http://blog.anthonybaker.me/2013/04/wp8-tip-solving-update-error-801881e4.html

το έκανα και όλα ΟΚ .....

Edited by sv2bzq

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

htpp://www.sv2bzq.gr

• 2 months later...

όσοι/όσες έχετε CSC NEE

μόλις έβγαλε ένα update! Θα κάνω edit το ποστ μου να σας πω λεπτομέρειες...Κάνει εγκατάσταση τώρα

http://i61.tinypic.com/vdct43.png

Δε φαίνεται κάτι διαφορετικό, αυτά τα έχει ήδη το CSC ΑΤΟ..

Edited by Dimitris_41Mpxls

To συγκεκριμένο update το έχω περάσει εδώ και αρκετές εβδομάδες και μόνο προβλήματα μου δημιούργησε. Το σημαντικότερο όμως πέρα από τα διάφορα bugs είναι ότι είδα απίστευτα να πέφτει η απόδοση της μπαταρίας μου, εκεί που το φόρτιζα μια φορά την ημέρα, τώρα το φορτίζω τουλάχιστον δύο φορές. Έχω και μερικά θεματάκια με κάποια προγράμματα, σακατεύτηκε το κινητό μου :(

To συγκεκριμένο update το έχω περάσει εδώ και αρκετές εβδομάδες και μόνο προβλήματα μου δημιούργησε. Το σημαντικότερο όμως πέρα από τα διάφορα bugs είναι ότι είδα απίστευτα να πέφτει η απόδοση της μπαταρίας μου, εκεί που το φόρτιζα μια φορά την ημέρα, τώρα το φορτίζω τουλάχιστον δύο φορές. Έχω και μερικά θεματάκια με κάποια προγράμματα, σακατεύτηκε το κινητό μου :(

Ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξεις μπαταρία (εάν δεν το έχεις κάνει) :ninja:

• 3 weeks later...
Καλησπέρα στην παρέα! Σήμερα μου έβγαλε ειδοποίηση το τηλέφωνο για νέο update... Δεν έχει αλλάξει κάτι στο about του τηλεφώνου... Το μήνυμα που πήρα μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης ήταν ότι επρόκειτο για κρίσιμη ενημέρωση που διορθώνει κάποια bugs που μπορεί να οδηγήσουν περιστασιακά σε τυχαίες επανεκκινήσεις του τηλεφώνου... Μακάρι! Ίδωμεν!

Καλησπέρα στην παρέα! Σήμερα μου έβγαλε ειδοποίηση το τηλέφωνο για νέο update... Δεν έχει αλλάξει κάτι στο about του τηλεφώνου... Το μήνυμα που πήρα μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης ήταν ότι επρόκειτο για κρίσιμη ενημέρωση που διορθώνει κάποια bugs που μπορεί να οδηγήσουν περιστασιακά σε τυχαίες επανεκκινήσεις του τηλεφώνου... Μακάρι! Ίδωμεν!

Επιβεβαιώνω κι εγώ την ύπαρξη update σχετικά με επανεκκίνηση του κινητού. μακάρι να μην υπάρξει κανένα άλλο πρόβλημα πλέον και να πάμε στα windows 10.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Μέχρι τώρα 9 μέρες μετά το update καμία επανεκκίνηση... Μακάρι να πάρουμε και τα 10άρια αλλά έχω μια επιφύλαξη γι' αυτό... Θα δείξει!

• 3 weeks later...
Μέχρι τώρα 9 μέρες μετά το update καμία επανεκκίνηση... Μακάρι να πάρουμε και τα 10άρια αλλά έχω μια επιφύλαξη γι' αυτό... Θα δείξει!

Το update 2 δεν ήρθε σε σας ακόμα;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Το update 2 δεν ήρθε σε σας ακόμα;

Το Ativ S έχει παραμείνει στο Update 1, είχε δοθεί πριν από τις Lumia συσκευές και τρέχει την αντίστοιχη Cyan των MSFT συσκευών (δεν έχει τη δυνατότητα απενεργοποίησης των δεδομένων μέσω του notification centre).

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

• 3 months later...

καλησπέρα. εχω και εγω το ativ s αρκετό καιρό και ψάχνοντας κατάλαβα ότι δεν εχει πάρει καμμιά αναβάθμιση . είναι λογισμικό windows phone 8.0

έκδοση ΛΣ 8.0.10327.77

αρ. αναθ. υλικ. 2424.13.5.1

πατάω το κουμπί αναβάθμισης αλλά γραφει ότι έχω την τελευταία αναβάθμιση. Το είχα αγοράσει από Πλαίσιο. Κάποιος κάποια λύση;

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπέρα

Μήπως το κινητό σου ειναι branded σε κάποιον πάροχο; Και δεν υπάρχει επίσημη αναβάθμιση;

Μπορείς να δοκιμάσεις να αλλάξεις και το csc σε ATO. Ειναι τα πρώτα που πήραν την αναβάθμιση. Αλλά προσοχή γιατί θα κάνει herd reset.

Πάντως περίεργο να μην έχει πάρει ακόμη τα 8.1

καλημέρα, πως γινεται να αλλαξεις το csc σε ATO; το κινητό το αγόρασα από το πλαίσιο και δεν πιστεύω ότι είναι branded σε κάποιον πάροχο. Ευπρόσδεκτος κάποιος οδηγός αναβάθμισης.

ευχαριστώ.

Όποτε να φανταστώ ότι πλέον έχεις τα 8.1 ;

Άντε και με τα δεκαριά ως σιγα σιγά. :)

ας το ελπίσουμε. για 2ο κινητο είναι πάρα πολύ καλό (το πρωτο ειναι one+one)