giorgosmc Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 (edited) Μηπως γνωριζει καποιος σχετικα με το συγκεκεκριμενο επισκευαστικο κεντρο της samsung οπως ειναι γραμμενο και στο επισημο site? > ''ΚΑΛΑΝΟΨΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ 81 ΙΛΙΟΝ'' λογω οτι θελω να παω τη συσκευη εκει μιας και ειναι κοντα σε μενα γιατι τα εχει παιξει απο τις επανεκινησεις , αν γνωριζει καποιος κατι για το service τους αν ειναι καλο κλπ ας μας πει. Edited April 11, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techguru Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Έχω ένα ATIV S με CSC AUT και ακόμα είναι στην GDR2. Αναβάθμιση για GDR3 δεν έχει έρθει. Στην αρχή έιχε TIM CSC αλλά με αυτή δεν έβγαζε ούτε την GDR2. Να προσθέσω πως δεν υπάρχει στην λίστα επιλογή για ATO. Τι λέτε να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Δοκίμασε τα υπόλοιπα csc! Βαλε το γερμανικό. Νομίζω DVT λέγεται ή κάπως έτσι τέλος πάντων Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referravag Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 (edited) Το DBT απ' ότι διαβάζω στο WPC δεν την έχει πάρει ακόμη... Εγώ που είχα DBT έκανα υπομονή μέχρι και τέλη Φλεβάρη αλλά βλέποντας ότι δεν πρόκειται να την δώσουν σύντομα το άλλαξα σε ΑΤΟ και όλα μια χαρά. Υπάρχει σχετικό tread στο forum του xda με οδηγίες για να φλασάρεις τη rom καθώς και για να διαλέξεις το CSC ΑΤΟ. Δεν ξέρω αν μπορείς να φλασάρεις μόνο το CSC χωρίς να φλασάρεις και τη rom καθώς δεν χρειάστηκε να το δοκιμάσω. Όλα τα αρχεία μπορείς να τα βρεις εδώ: https://disk.yandex.ru/public/?hash=Lls0Szojb3PhvtAa5v01UI5Sv3ogkMx%2BycwSplwl%2BDA%3D Για οδηγίες και απορίες για το φλασάρισμα δες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2391138 *Η έκδοση GDR3 που περιλαμβάνει το πρώτο link δεν έχει επιλογή για ATO. Μπορείς να δοκιμάσεις να φλασάρεις αυτήν ή την GDR2 με ATO επιλεγμένο και μετά να κάνεις την αναβάθμιση σε GDR3 από το τηλέφωνο. :happy: Υπάρχουν και κάποια custom csc που έχουν ενοποιημένα όλα τα regions απ' ότι έχω δει. *Όταν είχα πρωτοπάει σε μερικά καταστήματα της Αθήνας για να το αγοράσω όλοι είχαν αυτό της TIM... και εννοείται δεν το αγόρασα παρότι η πρώτη πωλήτρια μάλιστα προσπαθούσε να με πείσει ότι τα branded όπως το TIM παίρνουν γρηγορότερα τις ενημερώσεις!! Τελικά το αγόρασα από amazon.de (το DBT) και ξεμπέρδεψα. Edited April 12, 2014 by referravag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techguru Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Ευχαριστώ για την βοήθεια!! Σκέφτηκα να κάνω και το άλλο. Να το βάλω σε Developer Preview mode μπας και πάρει και την 8.1 κατευθείαν.:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Ευχαριστώ για την βοήθεια!! Σκέφτηκα να κάνω και το άλλο. Να το βάλω σε Developer Preview mode μπας και πάρει και την 8.1 κατευθείαν.:p:p νομιζω στα windows phone δεν γινεται αυτο..αναγκαστικα θα περασεις απο καθε επομενη εκδοση (σωστα κατα τη γνωμη μου) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Μηπως γνωριζει καποιος σχετικα με το συγκεκεκριμενο επισκευαστικο κεντρο της samsung οπως ειναι γραμμενο και στο επισημο site? > ''ΚΑΛΑΝΟΨΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ 81 ΙΛΙΟΝ'' λογω οτι θελω να παω τη συσκευη εκει μιας και ειναι κοντα σε μενα γιατι τα εχει παιξει απο τις επανεκινησεις , αν γνωριζει καποιος κατι για το service τους αν ειναι καλο κλπ ας μας πει. Αφου εισαι Ιλιον, νομιζω δεν εχεις προβλημα να πας στην αντιπροσωπεια στο Χαιδαρι http://www.smartec.gr/hourservice.php σε μια ωρα το παιρνεις και φευγεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Για την ακριβεια πετρουπολη ειμαι και μιας και δεν εχω αμαξι γι αυτο ελεγα να παω ιλιον που ειναι διπλα μου αλλα αν ειναι τοσο καλα στη smartec οπως ακουω θα το παω εκει για να ξεμπερδευω και γρηγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adis69 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Καλησπέρα. Όταν πάω να συγχρονίσω τις επαφές από το google μου βγάζει μήνυμα ότι δεν έχει αρκετή μνήμη το τηλέφωνο, τι παίζει; Τα mail και το ημερολόγιο τα συγχρονίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palawiaris Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Ευχαριστώ για την βοήθεια!! Σκέφτηκα να κάνω και το άλλο. Να το βάλω σε Developer Preview mode μπας και πάρει και την 8.1 κατευθείαν.:p:p Φίλε από όσο διαβάζω σε ξένα φόρουμ χωρίς την gdr3 δεν θα πάρει WP8.1 Τώρα για μερικά ativ s που επίσημα δεν έδωσε ακόμη την gdr3 όπως τα γερμανικά,πως θα γίνει να πάρει το wp8.1 ακόμα δεν το καταλαβαίνω..ή κάτι μου ξέφυγε!! Η Samsung πραγματικά τα σκάτωσε πολύ σε αυτόν τον τομέα. Θα φάει Χ από μένα στην επόμενη αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpaks Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Εδω και μιση ωρα WP8.1 Απλως υπεροχα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Εδω και μιση ωρα WP8.1 Απλως υπεροχα!!! Μεγαλη διαφορα? Αξιζει να βγαλω απο τον ταφο την συσκευη μου να την χρησιμοποιησω σαν 2η Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 (edited) Παιδια θελω τα φωτα σας τελικα πηγα το κινητο στη smartec πριν καμια ωρα λογω των επανεκινησεων που μου εκανε, λετε να εκανα καλα ή αν εβαζα την 8.1 θα λυνοντουσαν τα προβληματα και το πηγα τζαμπα? Σχετικα με το προβλημα της συσκευης πιστευετε πως θα μπορεσουν να μου το φτιαξουν και να βρουν τη βλαβη ή οχι επειδη κανει οποτε του καπνισει τις επανεκινησεις σε απροσδιοριστο χρονο και μπορει να κανει και μετα απο 2 μερες για παραδειγμα, εσεις το ειχατε παει για σερβις με παρομοιο προβλημα και σας το βρηκανε η οχι? Σας ρωταω σε περιπτωση που καποιος ειχε παρομοια εμπειρια με σερβις και δε του το βρηκαν, να υποθεσω πως στη περιπτωση που δε το βρουν ή δε μπορουν να το επισκευασουν φυσικα και στο αντικαθιστουν λογικα εφοσον εισαι εντος εγγυησης η κανω λαθος? Edited April 14, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referravag Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 dimpaks κανένα bug μέχρι στιγμής;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpaks Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 τιποτα bug. πιο γρηγορο! σταθεροτατο κουκλα!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μεγαλη διαφορα? Αξιζει να βγαλω απο τον ταφο την συσκευη μου να την χρησιμοποιησω σαν 2η αν βγαλεις to ativ απο τον ταφο θα γινει το κυριως σου τηλεφωνο και θα παει το iphone στο συρταρι !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referravag Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Αχ μάλλον θα πάω να γραφτώ στο πρόγραμμα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Παιδια θελω τα φωτα σας τελικα πηγα το κινητο στη smartec πριν καμια ωρα λογω των επανεκινησεων που μου εκανε, λετε να εκανα καλα ή αν εβαζα την 8.1 θα λυνοντουσαν τα προβληματα και το πηγα τζαμπα? Σχετικα με το προβλημα της συσκευης πιστευετε πως θα μπορεσουν να μου το φτιαξουν και να βρουν τη βλαβη ή οχι επειδη κανει οποτε του καπνισει τις επανεκινησεις σε απροσδιοριστο χρονο και μπορει να κανει και μετα απο 2 μερες για παραδειγμα, εσεις το ειχατε παει για σερβις με παρομοιο προβλημα και σας το βρηκανε η οχι? Σας ρωταω σε περιπτωση που καποιος ειχε παρομοια εμπειρια με σερβις και δε του το βρηκαν, να υποθεσω πως στη περιπτωση που δε το βρουν ή δε μπορουν να το επισκευασουν φυσικα και στο αντικαθιστουν λογικα εφοσον εισαι εντος εγγυησης η κανω λαθος? Δεν μπορεί κανείς να σου εγγυηθεί ότι με την 8.1 θα λυθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Οπότε έκανες καλά και το πήγες στο service. Από εκεί και πέρα σε περίπτωση που δεν βρουν το πρόβλημα θα στο επιστρέψουν όπως είναι. Μην απελπίζεσαι πάντως γιατί κάνουν διαφορετικά τεστ και εάν υπάρχει πρόβλημα με τη συσκευή σίγουρα θα στο βρούνε. Για πλήρη αντικατάσταση πιστεύω δύσκολα αλλά για πιθανή αλλαγή πλακέτας κτλ πολύ πιθανόν μιας και είσαι εντός εγγύησης. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Ενταξει τοτε μια χαρα εστω κι ετσι τουλαχιστον να διορθωθει το οποιο προβλημα και ολα καλα. Αληθεια αξιζει να αναβαθμισω τωρα ή να περιμενω καποιο καιρο μηπως υπαρξει καποιο προβλημα μελοντικα με την 8.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Ενταξει τοτε μια χαρα εστω κι ετσι τουλαχιστον να διορθωθει το οποιο προβλημα και ολα καλα. Αληθεια αξιζει να αναβαθμισω τωρα ή να περιμενω καποιο καιρο μηπως υπαρξει καποιο προβλημα μελοντικα με την 8.1? Αποψή μου είναι ότι rom χωρίς προβλήματα δεν θα υπάρξει. Επίσης, τα προβλήματα της wp 8 rom είναι ήδη αρκετά στο ativ s. Σου προτείνω λοιπόν να κάνεις update στην wp 8.1 rom γιατί έχουν προστεθεί πολλά "καλούδια" και πραγματικά πόσο περισσότερα προβλήματα μπορεί να έχει από την τωρινή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Εγω παντως μετα απο αυτο που μαλιστα ημουν ο πρωτος που κατηγορησε τη rom των windows 8 τωρα πλεον δεν πιστευω ουτε στο 1% οτι εφταιγε αυτο αλλα η ιδια η συσκευη και ο Θεος ο ιδιος να μου ελεγε το αντιθετο! Δε μπορει να ειναι μια τοσο μεγαλη μεριδα ανθρωπων που εχουν 2 χρονια ativ s και ποτε δεν τους εχει κανει επανεκινηση ουτε μια φορα ενω εγω που το εχω 10 μερες εχει ξεσκιστει στις επανεκινησεις και να τα ριχνουμε στα windows 8, μια χαρα ειναι τα windows 8 και το προβλημα το στη δικια μου περιπτωση τουλαχιστον το ειχε συσκευη και ειμαι σιγουρος 100% πως το ιδιο θα μου επιβεβαιωσουν και στο service αυριο που θα παω στη smartec να το παρω αν το εχουν φτιαξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referravag Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Εγώ θα σου έλεγα να μην κάνεις αναβάθμιση... Πήγαινέ το χωρίς να το πειράξεις να δεις τι θα σου πουν, μη σου πουν ότι εφόσον έβαλες Developer Preview δεν έχεις εγγύηση, απλά να επιμείνεις ότι είναι τραγική η κατάσταση και να απαιτήσεις την αλλαγή του ή την επισκευή του. Αν δεν δεις αλλαγή τότε κάνε την αναβάθμιση... Εγώ δεν νομίζω ότι είναι θέμα rom... Τα έχουμε πει και διεξοδικά τις προάλλες!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Τους το εχω αφησει ηδη, ναι να σου πω την αληθεια κι εγω το εχω πιστεψει πλεον πως ειναι θεμα συσκευης, απο 'κει και περα το απαιτησω δε το απαιτησω να μου κανουν αντικατασταση κομματακι δυσκολο το κοβω οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω, εγω πηγα σημερα τους το αφησα τους ειπα το προβλημα και εχει ο Θεος παντως θα θεωρησω απαραδεκτο αν δεν μου το φτιαξουν ή μου πουν οτι δεν βρηκαν προβλημα και δε προκειτε να το αφησω ετσι, 200 ευρω ειναι αυτα και δεν ειμαι ανθρωπος που τα παραταει ευκολα, δεν αγορασα τσιχλες, κινητο αγορασα και οφειλουν ειναι υποχρεωμενοι με οποιο τροπο να επιδιορθωσουν το οποιο προβλημα ητε με επισκευη ητε με αντικατασταση ητε με οποιοδηποτε αλλον τροπο εφοσον ειμαι εντος της εγγυησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referravag Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Μακάρι να πάνε όλα καλά ρε συ... Απλά αν σου πουν ότι δεν βρήκαν κάτι, εννοείται ότι δεν θα το δεχτείς και θα επιμείνεις... Επίσης αν ανάψουν τα αίματα ανέφερε και τπτ για καταγγελία στον Ε.Ε.Τ.Τ. Συνήθως πιάνει και απ' όσο γνωρίζω δεν θέλουν να μπλέκουν και οι ίδιοι. Τώρα στο άλλο μέτωπο... προσπαθώ να κατεβάσω την εφαρμογή Preview for Developers αλλά το store είναι κάτω από το απόγευμα... error code 805a01f7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 προσπαθώ να κατεβάσω την εφαρμογή Preview for Developers αλλά το store είναι κάτω από το απόγευμα... error code 805a01f7 ε,,ρε developing που πεφτει στην MS! :p Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 ε,,ρε developing που πεφτει στην MS! :p Κάτι συνέβη με το store λίγες ώρες μετά τη διάθεση του update. Ο καθένας λέει το δικό του για το τι μπορεί να συνέβη, οπότε απλά αναμονή να το φτιάξει η ms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts