Jump to content

adis69

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by adis69

  1. adis69

    Huawei P20

    Καλησπέρα. Το περιμένω και εγώ στο τέλος εβδομάδας, ερώτηση, το γυαλί είναι gorilla ή όχι. Ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα, το moto το έχω περίπου μία εβδομάδα μόνο τα καλύτερα έχω να πω, με το λολλιποπ κανένα πρόβλημα :D
  3. Καλησπέρα. Όταν πάω να συγχρονίσω τις επαφές από το google μου βγάζει μήνυμα ότι δεν έχει αρκετή μνήμη το τηλέφωνο, τι παίζει; Τα mail και το ημερολόγιο τα συγχρονίζει κανονικά.
  4. Χίλια ευχαριστώ το κινητό ok!!!:D
  5. Nαι την μετά preview. Ευχαριστώ!!!
  6. Καλησπέρα και καλά Χριστούγεννα!!! Μετά το τελευταίο update έκανα επαναφορά το κινητό και τα έπαιξε, δηλαδή αφού έβγαλε τα κλασικά γρανάζια και έκανε reboot δεν φορτώνει την start screen όλα μαύρα, την στάθμη της μπαταρίας, του σήματος και την look screen τα εμφανίζει και κλήσεις δέχεται, άλλος κανείς με το ίδιο πρόβλημα?:(
  7. Μου το έκανε και εμένα από την 2η μέρα και μάλιστα αρκετές φορές την ίδια μέρα, μάλλον σε 'μένα το πρόβλημα ήταν το Weather Flow χωρίς να είμαι σίγουρος, αλλά μόλις το έβγαλα εδώ 3 εβομάδες δουλεύει άψογα :)
  8. κάνε επαναφορά μέσα από τις ρυθμίσεις,και οκ,αυτό έκανα και εγώ.
  9. Τι να λέμε τώρα!!!!Και με τα ευρό που περισσεύουν αγοράζω gps:rolleyes: ή έστω την εφαρμογή 34euro!!!
  10. Καλησπέρα,εγώ το περιμένω την παρασκευη,είχα το trophy και το lumia 800 τα έδωσα και πήγα σε android htc sensation xe και τώρα ξανά ολοταχός πίσω σε wp.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο κραξημο για τα wp.Πάντος το ATIV S στα 204 ευρό απλά δεν έχει ανταγωνισμό!!!!
  11. καλησπέρα. Μετά από hard reset δεν περιστρέφετε η οθόνη,δοκίμασα ξανά με reset και μέσα από τις ρυθμήσησς τσεκαρα και ξετσέκαρα την αυτόματη περιστροφή αλλά τιποτα όλα τα άλλα είναι φυσιολογικά. τι να κάνω? ευτηχώς είμαι στην εγγυηση.
  12. Με πιο τρόπο κλείνουν εύκολα οι εφαρμογές?
  13. adis69

    Google Nexus S

    Καλησπέρα και από εμένα! Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στο nexus s. Έρχομαι από wp 7.5 trophy και έψαχνα για το desire s αλλά δεν βρήκα συσκεύη μη πειραγμένη,έτσι αποφάσισα για το nexus s, από την εμπειρία σας πράτω σωστά?
  14. καλησπέρα και από μένα!!! το tag μου είναι Ysalos
  15. Καλησπέρα και από εμένα! Αν πάρω την συσκευή από κατάστημα εκτός vodafone θα είναι unbranded ή όχι?
  16. :)Ευχαριστώ και πάλι για την γρήγορη απάντηση!!!Πάντος αυτού του είδους τα κινητά είναι φοβερή εμπειρία. Καλό βράδυ!!!
  17. Να κάνω μια ερώτηση σαν νέος στο χώρο. Πέρασα το nodata και δεν δούλεψε,γιατί προφανός δεν ρύθμησα το vodafone live. Τα mms δεν με ενδιαφέρουν. Ελπίζω ότι δεν χρεώνομαι επιπλέον. Είναι απαραίτητο το vodafon live ή όχι? Φαντάζομαι ότι wifi είναι άσχετο από το wap. Αλλά απ'τι καταλαβαίνω μάλλον ο άσχετος είμαι εγώ!:O
×
×
  • Create New...