Jump to content

[Επισημο] Samsung Ativ S

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες, έχω ένα θεματάκι με τις επαφές. Πρόσθεσα το λογαριασμό gmail και μου πέρασε κάποιες επαφές, οι οποίες δεν είναι αυτές που ήθελα. Αυτές που θέλω να εισάγω είναι του Outlook. Επομένως έψαξα λίγο και είδα πως χρειάζεται ένα εργαλείο, το Microsoft Office Outlook Hotmail Connector ώστε να συγχρονίσω τις επαφές του Outlook με το hotmail και στη συνέχεια αυτό με το κινητό. Το κατέβασα, μου έβγαλε να εισάγω τα στοιχεία του hotmail μου, κάτι που έκανα, κι έπειτα έχασα το παράθυρο διαλόγου του Connector(δεν είμαι σίγουρος αν έχασα κάποια ρύθμιση). Στο hotmail δεν βλέπω τις επαφές του Outlook, παρά μόνο κάτι σκάρτες καρτέλες επαφών από ένα άκυρο φάκελο που είχα για σβήσιμο. Η ερώτησή μου είναι πώς ξαναβρίσκω το παράθυρο διαλόγου του Connector για να προσπαθήσω να του συγχρονίσω το σωστό φάκελο.

Εναλλακτικά, προσπάθησα να κάνω τη διαδικασία manual εισάγοντας CSV αρχείο στο hotmail. Το αρχείο αυτό το είχα κάνει εξαγωγή από το Outlook. Δυστυχώς, όμως, τα ελληνικά τα βγάζει κινέζικα στο hotmail κι επομένως δεν μου κάνει αυτός ο τρόπος.

Καμιά ιδέα για το πώς να διορθώσω τη μία ή την άλλη διαδικασία;

prezak

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίδες, έχω ένα θεματάκι με τις επαφές. Πρόσθεσα το λογαριασμό gmail και μου πέρασε κάποιες επαφές, οι οποίες δεν είναι αυτές που ήθελα. Αυτές που θέλω να εισάγω είναι του Outlook. Επομένως έψαξα λίγο και είδα πως χρειάζεται ένα εργαλείο, το Microsoft Office Outlook Hotmail Connector ώστε να συγχρονίσω τις επαφές του Outlook με το hotmail και στη συνέχεια αυτό με το κινητό. Το κατέβασα, μου έβγαλε να εισάγω τα στοιχεία του hotmail μου, κάτι που έκανα, κι έπειτα έχασα το παράθυρο διαλόγου του Connector(δεν είμαι σίγουρος αν έχασα κάποια ρύθμιση). Στο hotmail δεν βλέπω τις επαφές του Outlook, παρά μόνο κάτι σκάρτες καρτέλες επαφών από ένα άκυρο φάκελο που είχα για σβήσιμο. Η ερώτησή μου είναι πώς ξαναβρίσκω το παράθυρο διαλόγου του Connector για να προσπαθήσω να του συγχρονίσω το σωστό φάκελο.

Εναλλακτικά, προσπάθησα να κάνω τη διαδικασία manual εισάγοντας CSV αρχείο στο hotmail. Το αρχείο αυτό το είχα κάνει εξαγωγή από το Outlook. Δυστυχώς, όμως, τα ελληνικά τα βγάζει κινέζικα στο hotmail κι επομένως δεν μου κάνει αυτός ο τρόπος.

Καμιά ιδέα για το πώς να διορθώσω τη μία ή την άλλη διαδικασία;

Η κωδικοποίηση του csv αρχείου δεν αλλάζει σε utf-8? βασικά αυτός είναι ο πιο εύκολος και απλός τρόπος. Ποιό outlook χρησιμοποιείς?

Επίσης τι λογαριασμό χρησιμοποιείς στο outlook? εταιρικό?

Ηρθε η αναβαθμιση 8.0.10327.77 ... δεν υπαρχει ραδιοφωνο τελικα

κριμα γιατι ηθελα την συσκευη αυτη και αφου και η πρωτη μου που χρησιμοποιω δεν εχει τοτε προς το παρων μενω με το lumia 800 που εχει ραδιο.:(

History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

Κι εμένα ξεκλείδωτο είναι και δεν έχει έρθει τίποτα!!!!!!!!!!!!!!

NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520

Κι εμένα ξεκλείδωτο είναι και δεν έχει έρθει τίποτα!!!!!!!!!!!!!!

το δικο μου ειναι αγορασμενο απο birdphone, σημερα το πηρα μεταχειρισμενο, κ μολις το εβαλα να ψαξει βρηκε αμεσως την αναβαθμιση...

το δικο μου είναι αγορασμένο από birdphone, σήμερα το πήρα μεταχειρισμένο, κ μόλις το έβαλα να ψάξει βρήκε αμέσως την αναβάθμιση...

Εγώ το πήρα από τον kaizer την περασμένη παρασκευή καινούργιο σφραγισμένο!!!!

NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520

κριμα γιατι ηθελα την συσκευη αυτη και αφου και η πρωτη μου που χρησιμοποιω δεν εχει τοτε προς το παρων μενω με το lumia 800 που εχει ραδιο.:(

Καλα δουλευομαστε?? ιδιο soc με το 8χ δεν εχει? τι δεν εχει ραδιο, ηταν το μονο που καλο σ αυτην την αναβαθμιση

Καλημέρα.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν υπάρχει υποστήριξη Silverlight στο Ativ.

Ευχαριστώ.

μπηκα στο eradio.gr και για να ακουσω ραδιοφωνικο σταθμο ζητησε να κατεβασω το silverlight , αλλα βγαζει μηνυμα οτι δεν υποστηριζει αρχεια τετοιου τυπου. Δεν ξερω αν υπαρχει καποια ειδικη εκδοση για wp8

μπηκα στο eradio.gr και για να ακουσω ραδιοφωνικο σταθμο ζητησε να κατεβασω το silverlight , αλλα βγαζει μηνυμα οτι δεν υποστηριζει αρχεια τετοιου τυπου. Δεν ξερω αν υπαρχει καποια ειδικη εκδοση για wp8

Εγώ χρησιμοποιώ το tunein και νομίζω είναι μια χαρά, έχει τους περισσότερους σταθμούς (και παίζει και στο background).

έχει όμως το τηλέφωνο το harware για να το υποστηρίξει;

ποια θήκη παρήγγειλες από ελληνικό κατάστημα και ποια από ebay?

Από το ebw.gr -> http://www.ebw.gr/el/Product/90919/PURO-SAMSUNG-ATIV-S-SIL-CASE-TRANS

και η άλλη απο ebay -> http://www.ebay.com/itm/Black-Nillkin-Ultra-thin-Hard-Cover-Case-For-SAMSUNG-i8750-ATIV-S-LCD-Guard-/111015489947?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item19d909f19b

Από ότι διάβασα στο wpcentral μάλλον θα χρειαστεί και μία επιπλέον αναβάθμιση της samsung για να λειτουργήσει το ραδιόφωνο. Το κινητό ωστόσο είναι τούμπανο.
:p

καλησπερα παιδια μια ερωτηση γιατι σκεφτομαι να αγορασω αυτο το κινητο.στελνοντας sms εχει μονο το πληκτρολογιο οπως πχ στο pc keyboard ή εχει την δυνατοτητα αλλαγης σε κλασικο πληκτρολογιο με τ9?ειναι το μονο ερωτημα που μ απομενει για να τ αγορασω.ευχαριστω εκ των προτερων
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Και να συμπληρωσω το παραπανω μηνυμα με ερωτηση,

τελικα μπας και εφτιαξε το θεμα με τους λιγους χαρακτηρες στα μηνυματα ή θααα περιμενουμε απο τη samsung?

Καλησπέρα σας και από εμένα. Έχει έρθει ο καιρός να αντικαταστήσω την παλιά μου android συσκευή (Sony Ericsson Xperia Ray). Μια και γενικά δεν ασχολήθηκα ποτέ με ιδιαίτερη παραμετροποίηση του android αλλά ούτε και έχω εξεζητημένες απαιτήσεις από εφαρμογές, ψήνομαι για ένα WP και το Ativ S φαίνεται να είναι μια ποιοτική συσκευή με πολύ καλά χαρακτηριστικά.

Όμως όλα αυτά που γράφετε σχετικά με τις ελλείψεις που παρουσιάζει το λειτουργικό με έχουν προβληματίσει και νομίζω ότι μάλλον τον 'μπελά' μου θα βρω παρά την ησυχία μου :D .

Όσον αφορά τη διαχείριση της μνήμης, εσείς που το έχετε αγοράσει, έχετε παρατηρήσει κάποια προβλήματα; Μήπως δηλ. τα 1 GB RAM είναι λίγα για WP;

(Στο παλιό μου κινητό είχα πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα, ώστε όταν πήγαινα να κατεβάσω μια νέα εφαρμογή να μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει αρκετή ελεύθερη μνήμη, και αυτό ενώ είχα μεταφέρει τα περισσότερα apps στην SD card.)

Γενικά θα με συμβουλεύατε να τολμήσω μια τέτοια αγορά;

Edited by angelhawke

Το δικό μου ativ έχει ένα μικρό κατασκευαστικό προβληματάκι. Το πίσω κέλυφος δεν εφαρμόζει 100% καλά στο σημείο που έχει την εγκοπή για να ανοίγει (εκεί που είναι και το κουμπί on - off), με αποτέλεσμα να "παίζει" λίγο. Πολύ λίγο μεν, αλλά αρκετά για να σου σπάει και κάπως τα νεύρα. Δεν του έχω βάλει και θήκη ακόμη. Το τσέκαρα 2-3 φορές μήπως έχει σπάσει κανένα από τα δοντάκια που κουμπώνουν και δεν βρήκα κανένα σπασμένο. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;
Έχασε η μάνα το παιδί, και το παιδί τη βρήκε.

Καλησπέρα σας και από εμένα. Έχει έρθει ο καιρός να αντικαταστήσω την παλιά μου android συσκευή (Sony Ericsson Xperia Ray). Μια και γενικά δεν ασχολήθηκα ποτέ με ιδιαίτερη παραμετροποίηση του android αλλά ούτε και έχω εξεζητημένες απαιτήσεις από εφαρμογές, ψήνομαι για ένα WP και το Ativ S φαίνεται να είναι μια ποιοτική συσκευή με πολύ καλά χαρακτηριστικά.

Όμως όλα αυτά που γράφετε σχετικά με τις ελλείψεις που παρουσιάζει το λειτουργικό με έχουν προβληματίσει και νομίζω ότι μάλλον τον 'μπελά' μου θα βρω παρά την ησυχία μου :D .

Όσον αφορά τη διαχείριση της μνήμης, εσείς που το έχετε αγοράσει, έχετε παρατηρήσει κάποια προβλήματα; Μήπως δηλ. τα 1 GB RAM είναι λίγα για WP;

(Στο παλιό μου κινητό είχα πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα, ώστε όταν πήγαινα να κατεβάσω μια νέα εφαρμογή να μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει αρκετή ελεύθερη μνήμη, και αυτό ενώ είχα μεταφέρει τα περισσότερα apps στην SD card.)

Γενικά θα με συμβουλεύατε να τολμήσω μια τέτοια αγορά;

Γενικά είναι ένα πάρα πολύ καλό τηλέφωνο για τα λεφτά του. Το λειτουργικό έχει τα μείον του σε σχέση με το android, με το σημαντικότερο κατ' εμέ, την περιορισμένη δυνατότητα να "πειράξεις" οτιδήποτε. Έχει όμως μεγαλύτερη σταθερότητα από ό,τι λένε όλοι. Τώρα, στο θέμα της μνήμης, γιατί το 1 GB RAM να επηρεάζει το πλήθος των εφαρμογών που θα εγκαταστήσεις στο κινητό; Αυτό που έχει σημασία νομίζω είναι είναι η μνήμη που αφορά τη χωρητικότητα του τηλεφώνου. Αυτή είναι 16 GB, από τα οποία, αν δεν κάνω λάθος, τα 4 περίπου είναι απασχολημένα. Τώρα αν τα υπόλοιπα 12 μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όλα σε εφαρμογές και παιχνίδια ή αν το κινητό σε περιορίζει σε λιγότερα για αυτή τη δουλειά, δεν ξέρω. Ίσως κάποιος έμπειρος μπορεί να στο απαντήσει αυτό. Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να μεταφέρεις τις εφαρμογές στην κάρτα, η οποία κάρτα δέχεται μόνο τραγούδια, βίντεο, φωτος.

καλησπερα παιδια μια ερωτηση γιατι σκεφτομαι να αγορασω αυτο το κινητο.στελνοντας sms εχει μονο το πληκτρολογιο οπως πχ στο pc keyboard ή εχει την δυνατοτητα αλλαγης σε κλασικο πληκτρολογιο με τ9?ειναι το μονο ερωτημα που μ απομενει για να τ αγορασω.ευχαριστω εκ των προτερων

Δεν έχω αγοράσει ακόμη το κινητό αλλά από ότι είδα σε video reviews στο youtube, έχει qwerty keyboard (σαν του pc δηλ.) και σε κανένα από αυτά τα reviews δεν έχει αναφερθεί για Τ9.

Όμως είδα ότι υπάρχουν κάποια διαθέσιμα apps στο WPS για αυτή τη δουλειά.

Υπάρχουν κάποια δωρεάν, π.χ. http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/phone-dialer/a009a72c-9741-43e5-b057-bc2ba6a8ba93 και http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/rapdialer/40c99615-6a06-4256-a5c0-49c27a3146be και άλλα που στοιχίζουν 1-3 ευρώ. Δεν ξέρω αν υποστηρίζουν ελληνικά.

Τώρα, στο θέμα της μνήμης, γιατί το 1 GB RAM να επηρεάζει το πλήθος των εφαρμογών που θα εγκαταστήσεις στο κινητό; Αυτό που έχει σημασία νομίζω είναι είναι η μνήμη που αφορά τη χωρητικότητα του τηλεφώνου. Αυτή είναι 16 GB, από τα οποία, αν δεν κάνω λάθος, τα 4 περίπου είναι απασχολημένα. Τώρα αν τα υπόλοιπα 12 μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όλα σε εφαρμογές και παιχνίδια ή αν το κινητό σε περιορίζει σε λιγότερα για αυτή τη δουλειά, δεν ξέρω.

Μάλλον έχεις δίκιο όσον αφορά τη RAM και αυτό που παίζει ρόλο είναι η internal memory και το πόσο από αυτή μένει ελεύθερο από το software του κινητού, που στην περίπτωση του ativ s τα 12 GB μοιάζουν ΟΚ.

Μερικές ερωτήσεις ακόμα και συγγνώμη αν σας 'πρίζω'. Έχετε χρησιμοποιήσει headphones για να ακούσετε μουσική; Έχω διαβάσει σε forum του εξωτερικού ότι όταν ακούν μουσική με τα ακουστικά ακούγεται ένας cracking ή popping ήχος. Έχετε παρατηρήσει εσείς κάτι τέτοιο;

Από μπαταρία πως τα πηγαίνει;

Edited by angelhawke

Εδώ γράφει ότι όσα ativ είναι της Verizon (Αμερική δηλ. ? ) έχουν πάρει και την αναβάθμιση με το Data Sence και το ραδιόφωνο, ενώ όσα είναι από Γερμανία, όχι! Ο λόγος είναι άγνωστος...

http://www.phonearena.com/news/Unlocked-Samsung-ATIV-S-units-are-receiving-the-GDR2-update_id45388

Φαντάζομαι ότι οι αμερικανικές συσκευές έχουν το hardware τσιπάκι για ραδιόφωνο ενώ οι ευρωπαϊκές όχι.

Edited by angelhawke

Εδώ γράφει ότι όσα ativ είναι της Verizon (Αγγλία δηλ. ; ) έχουν πάρει και την αναβάθμιση με DataSence και το ραδιόφωνο, ενώ όσα είναι από Γερμανία, όχι! Ο λόγος είναι άγνωστος...

http://www.phonearena.com/news/Unlocked-Samsung-ATIV-S-units-are-receiving-the-GDR2-update_id45388

Γαλλικό ativ s εδώ... Δεν έχει έρθει κανένα update.. στο φόρουμ εδώ το έχουν πάρει πολύ το update

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Γαλλικό ativ s εδώ... Δεν έχει έρθει κανένα update.. στο φόρουμ εδώ το έχουν πάρει πολύ το update

ούτε σε εμένα έχει έρθει update

Μερικές ερωτήσεις ακόμα και συγγνώμη αν σας 'πρίζω'. Έχετε χρησιμοποιήσει headphones για να ακούσετε μουσική; Έχω διαβάσει σε forum του εξωτερικού ότι όταν ακούν μουσική με τα ακουστικά ακούγεται ένας cracking ή popping ήχος. Έχετε παρατηρήσει εσείς κάτι τέτοιο;

Από μπαταρία πως τα πηγαίνει;

Η μουσική ακούγεται μια χαρά από τα ακουστικά. Ούτε κράκιν, ούτε πόπιν. Το πρόβλημα με τη μουσική είναι, όπως έχει γραφτεί και σε άλλο νήμα, ότι δεν μπορείς να δημιουργήσεις φακέλους. Και να τους φτιάξεις στο pc, το τηλέφωνο απλά δεν τους βλέπει. Αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα του κινητού, αλλά του λειτουργικού, μιας κι από ό,τι κατάλαβα το έχουν όλα τα wp.

Η μπαταρία εμένα προσωπικά με έχει ενθουσιάσει.

-Ομάδα Διαχείρισης-

Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by Sol_Ballads

Η μουσική ακούγεται μια χαρά από τα ακουστικά. Ούτε κράκιν, ούτε πόπιν. Το πρόβλημα με τη μουσική είναι, όπως έχει γραφτεί και σε άλλο νήμα, ότι δεν μπορείς να δημιουργήσεις φακέλους. Και να τους φτιάξεις στο pc, το τηλέφωνο απλά δεν τους βλέπει. Αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα του κινητού, αλλά του λειτουργικού, μιας κι από ό,τι κατάλαβα το έχουν όλα τα wp.

Η μπαταρία εμένα προσωπικά με έχει ενθουσιάσει.

Πολύ χαίρομαι για τη μπαταρία.

Το θέμα που περιγράφεις με τη δημιουργία φακέλων το έχω και στο sony android κινητό μου.

Κάτι άλλο που έχω διαβάσει και με έχει προβληματίσει όσον αφορά τη μουσική στην κάρτα SD (και που δεν είναι θέμα της συσκευής αλλά όλων των WP) είναι το ότι εμφανίζεται στη λίστα αναπαραγωγής 3 και 4 φορές το ίδιο τραγούδι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4812100#post4812100

Και αυτό δεν ξέρω πως και αν αντιμετωπίζεται.

Update δεν έχω πάρει ούτε γω εδώ και 2 εβδομάδες που το χω. Έχω μείνει στην 2424.12.12.3 (firmware) και στην 8.0.10211.204. Λέτε να υπάρχει κάποιο θέμα με την παρτίδα? Δε θα πρεπε τυπικά. Το πήρα από birdphone και είναι ευρωπαικό..

Πολύ χαίρομαι για τη μπαταρία.

Το θέμα που περιγράφεις με τη δημιουργία φακέλων το έχω και στο sony android κινητό μου.

Κάτι άλλο που έχω διαβάσει και με έχει προβληματίσει όσον αφορά τη μουσική στην κάρτα SD (και που δεν είναι θέμα της συσκευής αλλά όλων των WP) είναι το ότι εμφανίζεται στη λίστα αναπαραγωγής 3 και 4 φορές το ίδιο τραγούδι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4812100#post4812100

Και αυτό δεν ξέρω πως και αν αντιμετωπίζεται.

Εγώ έκανα reset τη συσκευή (το διάβασα σε κάποιο ξένο forum που πέτυχε σε κάποιον) και τώρα στην sd μου τα τραγούδια εμφανίζονται κανονικά. Δοκίμασέ το..

Καλησπέρα και από εμένα..Από σήμερα και εγώ κάτοχος ενός ativ s.. έχω όμως κάποια θεματάκια και απορίες;υπάρχει η δυνατότητα αναζήτησης από τον explorer σε google? παλιά σε ένα κατάστημα που το έβλεπα την είχα βρεί αυτή την επιλογή.. και σε αυτό το site λέει ότι υπάρχει..http://www.tech-recipes.com/rx/36696/windows-phone-8-change-the-default-search-engine-in-internet-explorer/ στο τηλ μου όμως τίποτα... επίσης όταν πέρασα τον λογαριασμό mail της δουλειάς με διακομιστή τύπου mail.όνομα εταιρίας.gr δεν μου δίνει την δυνατότητα να έχω συνεχή λήψη των mail μου παρα μόνο το ελάχιστο κάθε 15 λεπτά..

Το είδα και γω για το search provider και δεν εχω τέτοια επιλογή ούτε γω.

Edited by Nikos751