Jump to content

rigant

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

rigant's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Μόλις συνδέσεις στο computer σου το H1 σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις εγκατάσταση του προγράμματος από το κινητό στο computer !
  2. Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσω (λόγω του ότι έχω ακόμα το Samsung Η1 και δεν έχω ασχοληθεί με Android τηλέφωνο) αλλά εγώ θα ξεκίναγα κάπως έτσι , πήγαινε μέσω του New Pc Studio στην κατηγορία "Widget" και επέλεξε "Τηλεφωνικός Κατάλογος" , κάνε "Συγχρονισμό επαφών" (αν δεν έχεις κάνει) και μετά "Εξαγωγή σε υπολογιστή" όπου επιλέγεις τον τύπο αρχείου που πιθανόν ταιριάζει σε αυτόν που μπορείς να εισάγεις στο Android τηλέφωνο και λογικά θα κάνεις δουλειά. :whistle:
  3. Καλημέρα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν υπάρχει υποστήριξη Silverlight στο Ativ. Ευχαριστώ.
  4. Δεν υπάρχει πια η υπηρεσία. Θα συμβιβαστείς με το ότι έχεις ένα πολύ καλό τηλέφωνο αλλά με μηδέν υποστήριξη. Τό χω ψάξει πολύ το θέμα. Το έχω 3+ χρόνια. Κάποια άλλη στιγμή αν θες μπορώ να σου γράψω μερικά πράγματα ή αν θες στείλε μου μύνημα τι απορίες έχεις.
  5. Αν θες τη γνώμη μου κράτα το όπως είναι με το λειτουργικό σύστημα που έχει. Μην επηρεάζεσαι από τα όσα μπορεί να έχεις διαβάσει. Η καλύτερη λειτουργία του τηλεφώνου είναι με το λειτουργικό σύστημα που κυκλοφόρησε. Αν το πειράξεις κάποια στιγμή θα θυμηθείς τα λόγια μου.......... Είμαι κάπως απόλυτος αλλά απλά σου λέω την άποψή μου. Εσύ αποφασίζεις.........
  6. Ρε παιδιά και με το συμπάθειο δηλαδή αλλά πως μπορείτε να είστε ευχαριστημένοι με την εγκατάσταση του Android στο Η1 όταν στον έναν δεν δουλεύει το ένα και στον άλλο δεν δουλεύει το άλλο και σε κάποιον άλλο δεν δουλεύουν 2-3 πράγματα μαζί. Οθόνες δεν ανάβουν , μνήμες δεν αναγνωρίζονται και άλλα πολλά. Συμπαθάτε με αλλά δεν βλέπω προς τι ο ενθουσιασμός εδώ και καιρό. Νά 'στε καλά.
  7. Γεια χαρά σε όλους. Android δεν βάζω κι αυτό επειδή σίγουρα κάπου θα παρουσιάζει πρόβλημα. Όμως αν υπάρχει κάποιος να ξέρει κάποιον τρόπο να βελτιώσουμε το ήδη υπάρχον λειτουργικό σύστημα ας το πει, έχω πρόβλημα με τον συγκεκριμένο browser αφού μόλις πάω να σερφάρω μετά από λίγο κλείνει. Επίσης θέλω συμβατότητα με silverlight αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Ευχαριστώ.
  8. Παρακολουθώ κάθε μέρα την εξέλιξη στο θέμα της αλλαγής από το άχρηστο Limo στο καταπληκτικό Android και ακόμα δεν τολμώ να κάνω αυτή την "αλλαγή" διότι πιστεύω ότι με τέτοια τραγικά χαμηλή διάρκεια μπαταρίας (η οποία χρειάζεται και βοηθητικά προγράμματα για να φτάσει γύρω στις 12-14 ώρες λειτουργίας) θα καταλήξω να έχω ένα τηλέφωνο που θα χρειάζεται διαρκώς φόρτιση αφού ξέρουμε πολύ καλά όλοι μας ότι για να έχουμε το κινητό μας σε ετοιμότητα θα πρέπει να το φορτίσουμε και λίγο πριν φτάσει προς το τέλος της μπαταρίας. Τουλάχιστον όπως είναι τώρα μπορώ να το αφήσω χωρίς φόρτιση πάνω από 2-3 μέρες και με μπαταρία ήδη διετίας !! Το σχόλιο αυτό το παραθέτω με πολύ σεβασμό προς όλους αυτούς που πασχίζουν για να μας διευκολύνουν για την καλύτερη λειτουργία του κινητού μας και θέλω να τους ευχαριστήσω ακόμα μια φορά.
  9. Επειδή δεν έχω κάρτα και θέλω να περάσω το Android λέω να αγοράσω αυτή: http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=822283A84CFF1E49AD302FC9D00F1A11&pa=D2B14C310E870E4F831973CD9C8C5E05 (KINGSTON MICRO SDHC 16GB). Με προβληματίζει το ότι είναι HC δηλαδή High Capacity και παρόλο που το τηλέφωνό μας υποστηρίζει μέχρι 16άρα κάρτα έχω μια μικρή αμφιβολία. Αν κάποιος έχει βάλει αντίστοιχη κάρτα ή γνωρίζει σίγουρα ας απαντήσει. Ευχαριστώ.
  10. Καταρχήν να ευχαριστήσω όλους όσους δίνουν χρήσιμες πληροφορίες για το κινητό μας. Όμως επειδή στο παρελθόν έχω συναντήσει πολλές περιπτώσεις όπου οι αλλαγές software σε κινητά έχουν περισσότερες αρνητικές απ' ότι θετικές συνέπειες θα ήθελα να παρακαλέσω κάποιον από αυτούς που έβαλαν Android και το δουλέψαν καλά το κινητό αν μπορεί ας κάνει μια καλή αναφορά σε όλα τα συν και τα πλην που παρατήρησε καθώς και αναλυτική περιγραφή για τα βασικά χαρακτηριστικά του κινητού μας ( gps / wifi / sms / contacts / video / photo / mp3 / battery ....... ) Και αν τελικά μπορούμε να επιστρέψουμε στο Limo σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με το Android. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...