Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς μια χαρά να τις επαναφέρεις, δες στο προηγούμενο ποστ μου και απάντησε μου σε παρακαλώ.

Άκυρο το βρήκα αφού χτύπησα έξι φορές επάνω στον αριθμό έκδοσης, τι κουφό κι αυτό το είχε σαν κρυφό μενού.

Τωρα το ειδα οτι το ρωτησες... ναι ειναι κλασσικο χαρακτηριστικο της 4.2.2 ;)

Αυτο που ακομα προσπαθω να καταλαβω ποια ειναι η χρησιμοτητα του ειναι το Daydream ... ?screensaver ?για ποιο λογο σε μια συσκευη σαν αυτη,,,,

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μάλλον από Παρασκευή την περνάω και εγώ. Στο μεταξύ το σύνδεσα στο πς (είμαι 434 ) και λέει έχω το τελευταίο λογισμικό.

2 ερωτήσεις.

Το xperia z launcher πιάνει στη 4.2.2;

Αυτά με τα μαυρα dialer τι παίζει; Διότι με το άσπρο παίζει να ξενερώσω. Μπορώ να πάρω το apk απο το τωρινό;

.

Μετά από clean install πάει σφαίρα. Το μόνο που με έκανε λίγο εντύπωση είναι το σήμα gsm Ενώ είχα 2 γραμμουλες στο δωμάτιο μου τώρα δεν έχει καμία παρόλααυτα κλήση εξερχομενη και εισερχόμενη κάνει κανονικά όταν το γυρίσω μόνο σε 3g τότε είναι όπως με την .253

Για δοκιμασε να πας στις ρυθμισεις και απο lte γυρισετο σε gsm και θα στρωσει... καλο ειναι αν δεν εχεις full σημα να μην εχεις ενεργοποιημενο το lte γιατι θα εχεις αποσυνδεσεις..

Μάλλον από Παρασκευή την περνάω και εγώ. Στο μεταξύ το σύνδεσα στο πς (είμαι 434 ) και λέει έχω το τελευταίο λογισμικό.

2 ερωτήσεις.

Το xperia z launcher πιάνει στη 4.2.2;

Αυτά με τα μαυρα dialer τι παίζει; Διότι με το άσπρο παίζει να ξενερώσω. Μπορώ να πάρω το apk απο το τωρινό;

οταν λες πιανει τι εννοείς?

οχι δεν παιζει προς το παρων το black dialer

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

οταν λες πιανει τι εννοείς?

οχι δεν παιζει προς το παρων το black dialer

Εάν τρέχει κανονικά ο launcher

.

Εάν τρέχει κανονικά ο launcher

προβλημα δεν εχει απο οσο εχω δει... το μονο bug που εχω ανακαλυψει και θελω να μου το επιβεβαιωσουν οσοι φορανε την 4.2.2 με καθαρο install ειναι να κανουν τα παρακατω:

ανοιγμα φωτογραφιας απο το album και επισκοπηση σε οριζοντια θεση (landscape)

αφήνουμε την συσκευη να μπει σε standby και μολις κλεισει η οθονη παταμε το power button...

Σε εμενα δεν επανερχεται η φωτεινοτητα.. και δεν ακουει η οθονη οσες φορες και αν πατησω το power...

Μονο εαν γυρισω την συσκευη σε καθετη θεση (κανονική χρηση)... ξεκλειδωνει... και μου εμφανιζει την lockscreen...

Oσοι λοιπον φορατε την 4.2.2 καντε το και δωστε μου feedback ετσι ωστε να το αναφερω στο xda καθως αν συμβαινει αυτο μιλαμε για σοβαρο bug

Edited by Minotavrs

Φιλε μου ξοδεψε κατι λιγοτερο απο 1€ και αγορασε το swype keyboard θα ξεχασεις να πληκτρολογεις...

Δεν είναι το οικονομικό αλλα οι δύσχρηστοι τρόποι πληρωμής. Δεν ξέρω πως να το αγοράσω.:(

Edited by philipBRAZIL

BRAZILEIROS - Hellas

Video-Sakis :respect:

Αν και δεν έκανα clean install δεν μου εμφάνισε το πρόβλημα που αναφέρεις.

Μακαρι να φταιει το δικο μου σεταρισμα... γιατι προσωπικα με εχει εκνευρίσει..

προβλημα δεν εχει απο οσο εχω δει... το μονο bug που εχω ανακαλυψει και θελω να μου το επιβεβαιωσουν οσοι φορανε την 4.2.2 με καθαρο install ειναι να κανουν τα παρακατω:

αφήνουμε την συσκευη να μπει σε standby και μολις κλεισει η οθονη παταμε το power button...

Σε εμενα δεν επανερχεται η φωτεινοτητα.. και δεν ακουει η οθονη οσες φορες και αν πατησω το power...

Μονο εαν γυρισω την συσκευη σε καθετη θεση (κανονική χρηση)... ξεκλειδωνει... και μου εμφανιζει την lockscreen...

Oσοι λοιπον φορατε την 4.2.2 καντε το και δωστε μου feedback ετσι ωστε να το αναφερω στο xda καθως αν συμβαινει αυτο μιλαμε για σοβαρο bug

Μπάμπη κι εμένα δουλεύει μια χαρά αυτό που λες.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

ούτε σε εμένα εμφανίζεται κάτι τέτοιο...

Τα ίδια και εδώ κανένα πρόβλημα και επειδή βαριόμουν να σεταρω ξανά χωρίς clean install το τηλέφωνο πάει σφαίρα
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

ούτε σε εμένα εμφανίζεται κάτι τέτοιο...

Μπάμπη κι εμένα δουλεύει μια χαρά αυτό που λες.

Τα ίδια και εδώ κανένα πρόβλημα και επειδή βαριόμουν να σεταρω ξανά χωρίς clean install το τηλέφωνο πάει σφαίρα

Thanks brothers .... μολις με βαλατε στο τριπακι να παω για clean install για ακομη μια φορά... :p:p

Κάποιο link για να κατεβάσουμε τη 4.2.2 για clean install?

Αν θες FTF θεωρω οτι η Ισπανικη εκδοση ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει... μονο και μονο που εχει support 160sms φτανει....

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Αν θες FTF θεωρω οτι η Ισπανικη εκδοση ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει... μονο και μονο που εχει support 160sms φτανει....

Ευχαριστώ!Και εγώ για clean install πάω γιατί κάτι μικρό-κολληματάκια τα έχει!

μετα την 4.2.2 clean install η κυλιση μου παρουσιαζει καποια κολληματα στην αρχη της κινησης και στο τελος,επισης με την 307 ειχα ελευθερη ραμ 1.2 με 1.3 ,τωρα εχω 1.0 με 1.1. η μπαταρια ηταν στο 23 το εκλεισα και το ανοιξα και πηγε στο 40 κατι.Οταν συνδεσα τον φορτιστη σε δευτερολεπτα πηγε στο 60 κατι.

Λοιπον brothers... πριν κανω clean install θα περασω τα ports του honami για να σας πω τι παιζει και τι οχι... σε πρωτη φαση εχω να σας ανακοινωσω οτι βρεθηκε η λύση για να εχουμε radio χωρις κεραια οπως και στις προηγουμενες εκδοσεις... το τεσταρω για λιγο ακομα και σας γραφω το πως...

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί και από άλλους, τα χρώματα της οθόνης έχουν ζωηρεψει η είναι η ιδέα μου;
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί και από άλλους, τα χρώματα της οθόνης έχουν ζωηρεψει η είναι η ιδέα μου;

Και γω αυτό βλέπω από χθες που την έβαλα.

:D

Τελικά το Xperia z μου, απόθανε :(

Κατέληξε από : Sony Xperia Z Sudden Death

Έχω την επιλογή να το πάω είτε απευθείας στην Arvato (ως υψηλού επιπέδου service των SONY) , είτε σε SONY Service στην γειτονιά μου όπου αν δεν λυθεί θα σταλεί στην Arvato, αυτά μετά από επικοινωνία με την γραμμή εξυπηρέτησης των SOΝΥ Xperia, είτε ως εναλλακτική λύση σε Γερμανό μιας και αυτός αναλαμβάνει το Service των συσκευών της COSMOTE όπως ήταν και η δικιά μου!

Βέβαια μου είπανε ότι και αυτός αν δεν το φτιάξει το στέλνει στο Service της αντιπροσωπείας, δηλ. Arvato.

Δεν ξέρω ποια να επιλέξω μιας και αν τελικά φτάσει στην Arvato δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα (https://www.google.gr/search?q=arvato+%CE%BA%CE%B7%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%BF%CF%8D&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a) αρκεί να δει κανείς τις πρώτες αναζητήσεις....

Η συνηθισμένη αιτία απόρριψης εκτός εγγύησης των κινητών είναι η υγρασία :!:

Τέλος να αφαιρέσω ή όχι της τζάμι και την μεμβράνη προστασίας της SPIGEN πριν το δώσω για Service ??

Περασα χθες την 4,2 επισημα ελληνικη απο sony χωρης clean install το τηλ αργουσε και κολουσε στην κυλιση μετα απο επαναφορα στης εργοστασιακες και ξανα περασμα με τον λογαριασμο μου ολες της εφαρμογες ειναι μια χαρα.

Το screenshot δεν καταφερα να πετυχω ακομα αλλα οκ που θα παει :)

H μπαταρια και τα χρωματα πολυ καλητερα και ελαφρος καλυτερο το wifi

SOS!

Καλησπέρα. Έχω το εξής πολύ μεγάλο πρακτικό πρόβλημα.

Για τα μηνύματα sms έχω εγκαταστήσει το Go sms pro. Εδώ και 3 μήνες που έχω το τηλέφωνο. Το είχα και στο S παλιά.

Όμως..... εδώ στο Ζ καμία σχέση με το S δυστυχώς. Πάμπολλα προβλήματα. Ούτε έξυπνες λέξεις αλλα ηλίθιες προτάσεις, ούτε πρόσθεση νέων λέξεων, ούτε έξυπνο σβήσιμο λαθών και γενικά πολλά προβλήματα. Όπως και όταν βάζω αγγλικά, τις περισσότερες φορές μόλις τελειώνω την λέξη, την μετατρέπει σε... αριθμούς!!!!!!!!! Άλλο ένα νέο πρόηβλημα. Εδώ και 3 μέρες έχω και κάτι ακόμα. Στο ελληνικό πληκτρολόγιο μου έχει βγάλει διάταξη κινητού με βασικό όμως πρώτο πάτημα αριθμητικό ψηφίο. Και εαν δεν έχει την λέξη που του γράφεις, σου βγάζει αριθμούς!!! (οταν το έχω σε Τ9). Τι θα πρέπει να κάνω; Να το απεγκαταστήσω και να το ξαναβάλω; Με ρυθμίσεις δεν πολυάλλαξε κάτι. Όχι οτι αποκλείω να μην έχω κάνει σωστές ρυθμίσεις. ΓΕΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ!

Εχει κανείς το go sms pro; Τα φώτα σας. Ευχαριστώ πολύ.

BRAZILEIROS - Hellas

Video-Sakis :respect:

• The title was changed to Sony Xperia Ζ