Jump to content

kartskostas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    58
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kartskostas

  1. Μετα τα 2 θετικα σχολια την εκανα κ γω. Επαναφορά πριν κ μετα. Dex δεν εχω ακομη ουτε συνδεσα usb. Εκατσε παρα πολύ καλα η καινούργια αναβάθμιση σε μενα. Πεταει οπως πριν.
  2. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σας!
  3. Καλησπέρα κ χρόνια πολλα ! Δουλευει σε καποιον κομπλε η καινούργια αναβάθμιση? Απροβλημάτιστα?
  4. Ανάποδα τοχω. Θα περιμένω, νάσαι καλα
  5. Καλησπέρα, σήμερα μπήκε το Ζ5 κάτω από τη βρύση για πολύ λίγο ίσα που επλυνα την οθόνη. Έχει 2 ώρες τώρα το κινητό Συνέχεια βρίσκει κ χάνει ακουστικά ενώ δεν ταχω συνδέσει. Το έκλεισα κ για 10 λεπτά αλλά τπτ. Και reset. Έχει τύχει σε άλλον?
  6. Βεβαιως κ πεταχτηκα.δεν επρεπε?
  7. Ουτε εγω εχω θεμα με μπαταρια. Παρτε άλλο κινητο να ησυχασετε. Καλο βραδυ!
  8. δεν δουλευει. κ για να δουλεψει σε ξεκλειδωτο bl θελει να ψαχουλεψεις και να αλλαξεις καποιους κωδικες.. οποτε αστο καλυτερα
  9. Μου στέλνεις ένα σύνδεσμο γιαυτη τη ρομπότ? Από xda τη βρήκες?
  10. Έβαλες τελικά τη ρομ από xda?
  11. kartskostas

    Sony Xperia Z1

    καλησπερα, εχω το z κ ειχα απορια αν το Ζ1 υποστιριζει βιντεοκληση η ειναι σαν το ζ που δεν εχει. εννοω μεσω δικτυου, οχι με εφαρμογες τυπου viber
  12. τη δευτερα που τα το παρω θα ανεβασω φωτο απο αυτο το ραγισμα να δεις τι λενε. αυτο θα κανω αν και ηδη απογοητευτικα, τοχα παρει 620 και τωρα μου ζητανε οσο κανει ολοκληρο το κινητο απο ιντερνετ.
  13. μολις τωρα τους βρηκα κ μου λενε επειδη υπαρχει ενα ραγισμα στη πανω δεξια γωνια 1 χιλιοστο δε το καλυπτει το ακουστικο η σονυ και πρεπει να αλλαξει ολο το εξωτερικο μερος γυρω γυρω κ μπροσ πισω! παμε καλα?
  14. παιδια καλησπερα, τη τεταρτη πηγα το z στην arvato για επισκευη ακουστικου,πριν λιγο μου εστειλαν μηνυμα οτι δεν καλυπτεται απο εγγυηση και οτι κοστιζει 334 ευρω! παιρνω τηλ και δε το σηκωνουν. εχει τυχη σε αλλον αυτο το πραγμα? η ζημια αυτη?
  15. Δε διαλυθηκε μια χαρα ειναι. Απο μισο μετρο επεσε. Οποτε το κινεζο! Ευχαριστω!
  16. Καλησπέρα παιδια! Ερωτηση.. Το απογευμα μου επεσε το ζετακι κ απο τοτε δε δουλευει το ακουστικο της συσκευης.. Μιλαω με ανοιχτη ακρόαση. Καλύπτεται απο εγγυηση αυτο??
  17. αναμενουμε τοτε.. ποτε δε καταλαβα γιατι βγαινουν σε δοσεις οι αναβαθμισεις στη σονυ..
  18. την εχουμε σε καποιο λινκ για φλασαρισμα?
  19. Για την εκδοση 4.2.2 10.3.A.0.423 μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από εδώ τo mod για DualRecovery όπου μπορείτε να πάτε σε recovery τόσο σε CWM όσο και σε ΤWRP [v2.5 BETA] cwm 6.0.3.2 & twrp 2.5.0.0 [locked bootloader] καλημερα, ισχυει και στη 244?
  20. καλησπερα, προσπαθω εδω και ωρα να φλασαρω τη 244. μολις συνδεω το κινητο και ενω παταω volume down αναβει κοκκινο φως αμεσως γινεται πρασινο και μετα σβησει. σε ενα δευτερολεπτο αυτο. ειμαι ροοτ. επισης δε το βλεπει το λαπτοπ οταν το συνδεω με το usb, αλλα οταν ειναι κλειστο το κινητο αναβειη οθονη και δειχνει τη μπαταρια χωρισ το σηματακι οτι φορτιζει. ειχε κανεις τετοιο προβλημα?:blink: επισης σε fastboot μπαινει κανονικα.
  21. Την καινούργια ενημέρωση την βρηκε καποιος για φλασαρισμα?
  22. Καλησπερα. Η μπαταρια πεφτει τραγικα.. Απο το 100 σε 35 λεπτα με ανοιχτα δεδομενα επεσε στο 65..! με κλειστη οθονη. Στη 4.2 ειμαι. Με σταμινα, δοκιμασα κ με το μπατερι γκουρου τα ιδια αποτελεσματα. Καμια ιδεα?
×
×
  • Create New...