xapos Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Αντε να πάω σπίτι να κάνω και εγώ την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Screenshots απο 4.2.2 Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Καλησπέρα. Έχω το εξής πολύ μεγάλο πρακτικό πρόβλημα. Για τα μηνύματα sms έχω εγκαταστήσει το Go sms pro. Εδώ και 3 μήνες που έχω το τηλέφωνο. Το είχα και στο S παλιά. Όμως..... εδώ στο Ζ καμία σχέση με το S δυστυχώς. Πάμπολλα προβλήματα. Ούτε έξυπνες λέξεις αλλα ηλίθιες προτάσεις, ούτε πρόσθεση νέων λέξεων, ούτε έξυπνο σβήσιμο λαθών και γενικά πολλά προβλήματα. Όπως και όταν βάζω αγγλικά, τις περισσότερες φορές μόλις τελειώνω την λέξη, την μετατρέπει σε... αριθμούς!!!!!!!!! :mad: Άλλο ένα νέο πρόηβλημα. Εδώ και 3 μέρες έχω και κάτι ακόμα. Στο ελληνικό πληκτρολόγιο μου έχει βγάλει διάταξη κινητού με βασικό όμως πρώτο πάτημα αριθμητικό ψηφίο. Και εαν δεν έχει την λέξη που του γράφεις, σου βγάζει αριθμούς!!! (οταν το έχω σε Τ9). Τι θα πρέπει να κάνω; Να το απεγκαταστήσω και να το ξαναβάλω; Με ρυθμίσεις δεν πολυάλλαξε κάτι. Όχι οτι αποκλείω να μην έχω κάνει σωστές ρυθμίσεις. Τα φώτα σας. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anemobroxhs Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Εγώ με 4.1.2 ειχα σκορ πανω απο 20 χιλιαδες. Ας μας πει καποιος τι παιζει με την 4.2.2 γιατι καποιος εγραψε οτι το κινητο γινεται ακομα πιο γρηγορο Με 4.2.2(423) όλα stock στο Antutu βγάζει 20196 Παράθεση At the edge of infinity a true man stands alone Huawei Honor 8 64/4 - Xiaomi Note 3 Special Edition - Sony xperia Z3 Asus Nexus 7 3G 32GB - Cube iWork8 Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_tdm Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Μετά από αναβάθμιση στην 4.2 έχω παρατηρήσει ότι έχει γίνει πιο αργό. Το βράδυ θα το κάνω ολική επαναφορά και θα τα περάσω όλα από την αρχή. Πριν αρχίσω να τα περνάω να το βάλω να την ξανακάνει την αναβάθμιση? Γιατί δεν το έκανα clean update Την πρώτη φορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Μετά από αναβάθμιση στην 4.2 έχω παρατηρήσει ότι έχει γίνει πιο αργό. Το βράδυ θα το κάνω ολική επαναφορά και θα τα περάσω όλα από την αρχή. Πριν αρχίσω να τα περνάω να το βάλω να την ξανακάνει την αναβάθμιση? Γιατί δεν το έκανα clean update Την πρώτη φορά Όπως είπε και ο Minotavrs επιβάλλεται clean install. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 (edited) Τον αριθμό έκδοσης εννοείς;; Αν ναί , .423 μου πέρασε.. χμμμ δεν το εγραψα σωστα,,, θελω την εκδοση του customization info θα πρεπει να μπεις στο servise menu *#*# 7378423*#*# και να δεις στο software info την customization version πχ η δικια μου ειναι η 1270-6697-R4Β Eναλλακτικα αν εχεις κανει root κοιτα στο build.prop Καλησπέρα. Έχω το εξής πολύ μεγάλο πρακτικό πρόβλημα. Για τα μηνύματα sms έχω εγκαταστήσει το Go sms pro. Εδώ και 3 μήνες που έχω το τηλέφωνο. Το είχα και στο S παλιά. Όμως..... εδώ στο Ζ καμία σχέση με το S δυστυχώς. Πάμπολλα προβλήματα. Ούτε έξυπνες λέξεις αλλα ηλίθιες προτάσεις, ούτε πρόσθεση νέων λέξεων, ούτε έξυπνο σβήσιμο λαθών και γενικά πολλά προβλήματα. Όπως και όταν βάζω αγγλικά, τις περισσότερες φορές μόλις τελειώνω την λέξη, την μετατρέπει σε... αριθμούς!!!!!!!!! :mad: Άλλο ένα νέο πρόηβλημα. Εδώ και 3 μέρες έχω και κάτι ακόμα. Στο ελληνικό πληκτρολόγιο μου έχει βγάλει διάταξη κινητού με βασικό όμως πρώτο πάτημα αριθμητικό ψηφίο. Και εαν δεν έχει την λέξη που του γράφεις, σου βγάζει αριθμούς!!! (οταν το έχω σε Τ9). Τι θα πρέπει να κάνω; Να το απεγκαταστήσω και να το ξαναβάλω; Με ρυθμίσεις δεν πολυάλλαξε κάτι. Όχι οτι αποκλείω να μην έχω κάνει σωστές ρυθμίσεις. Τα φώτα σας. Ευχαριστώ πολύ. Φιλε μου ξοδεψε κατι λιγοτερο απο 1€ και αγορασε το swype keyboard θα ξεχασεις να πληκτρολογεις... Edited June 26, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 χμμμ δεν το εγραψα σωστα,,, θελω την εκδοση του customization info θα πρεπει να μπεις στο servise menu *#*# 7378423*#*# και να δεις στο software info την customization version πχ η δικια μου ειναι η 1270-6697-R4Β Eναλλακτικα αν εχεις κανει root κοιτα στο build.prop 1270-4986_R4B Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 χμμμ δεν το εγραψα σωστα,,, θελω την εκδοση του customization info θα πρεπει να μπεις στο servise menu *#*# 7378423*#*# και να δεις στο software info την customization version πχ η δικια μου ειναι η 1270-6697-R4Β Eναλλακτικα αν εχεις κανει root κοιτα στο build.prop 1270-4986_R4B ;) Edit : Με προλάβανε :P Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Και μένα μου φάνηκε λίγο πιο αργό με την αναβάθμιση αλλά και μονο που ηρθε αναβαθμιση μου φτανει :) . Με βλεπω για clean install να το χαρώ. Πως θα βρουμε του xperia ultra το θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 1270-4986_R4B Thanks m8 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Παιδιά βοήθεια !! Δοκίμασα μέσω του PCC να δω αν βγήκε η έκδοση 4.2.2 και δεν είχε βγεί ακόμη... Το έκλεισα για να δοκιμάσω και με το SUES και από τότε δεν μου ανοίγει καθόλου, ότι και αν δοκίμασα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Αναβαθμίστηκα και εγώ. Όχι καθαρή εγκατάσταση μιας και βαρέθηκα. Αν δω ότι είναι πιο αργό θα το κάνω όμως. Βρήκαμε πουθενά τις διαφορές μαζεμένες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Thanks m8 ;) :):) καμιά ιδέα για τις "μαύρες" εκδόσεις του dialer και του conversation? κακό πράγμα η συνήθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Εντυπώσεις μετα απο λιγες ώρες με την 4.2.2 . Απο ταχύτητα, νομίζω είναι στα ίδια επίπεδα και ίσως λίγο καλύτερα. Απο θέμα εμφάνισης και διαφόρων λειτουργιών ειναι πολύ καλύτερη σαν έκδοση. Δε βρίσκω λόγο πλέον να είμαστε σε παλιές εκδόσεις. Αα και κάτι ακόμη. Μεγάλο ρόλο παίζει η καθαρή εγκατάσταση . ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 (edited) καποιοι γραψανε οτι με την 4.2.2 τους φανηκε ποιο αργο,,μπηκα ακριβως γιαυτο,και σε εμενα το ιδιο,χωρις καθαρη εγκατασταση και μετα απο εγκατασταση της 307 με φλας τουλ...κανει ελαφρως διακεκομμενη κινηση στο κυλισμα των μενου και σε σελιδες.Κατα τα αλλα ειναι πραγματικα μια καταπληκτικη αναβαθμιση εμφανισιακα αλλα και ουσιαστικα. Edited June 26, 2013 by lagouko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 καποιοι γραψανε οτι με την 4.2.2 τους φανηκε ποιο αργο,,μπηκα ακριβως γιαυτο,και σε εμενα το ιδιο,χωρις καθαρη εγκατασταση και μετα απο εγκατασταση της 307 με φλας τουλ...κανει ελαφρως διακεκομμενη κινηση στο κυλισμα των μενου και σε σελιδες.Κατα τα αλλα ειναι πραγματικα μια καταπληκτικη αναβαθμιση εμφανισιακα αλλα και ουσιαστικα. Κάνε καθαρή εγκατάσταση και μετά θα δείς διαφορά ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ 1.Πώς κάνουμε καθαρή εγκατάσταση? 2.βγηκε Ρουτ για τη 4.2 κ αν ναι που 3.Όλα όσα είχαμε περάσει στην 4.1 μαύρα θέματα σε sms dialer email ,call recorder βελτίωση σε ήχο οθόνη wifi nfc κλπ τα ξαναπερναμε η είναι διορθωμένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ 1.Πώς κάνουμε καθαρή εγκατάσταση? 2.βγηκε Ρουτ για τη 4.2 κ αν ναι που 3.Όλα όσα είχαμε περάσει στην 4.1 μαύρα θέματα σε sms dialer email ,call recorder βελτίωση σε ήχο οθόνη wifi nfc κλπ τα ξαναπερναμε η είναι διορθωμένα? Δες εδώ και θα λυθούν οι απορίες σου. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Διακρινω μια νευρικοτητα και μια παγωμαρα με εντονες τασεις καθησυχασμου και ψυχραιμιας, στους χρηστες του Ζ μετα την παρουσιαση του Ζ Ουλτρα,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Napo Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Δες εδώ και θα λυθούν οι απορίες σου. Και εγώ θέλω να κάνω clean install.Δεν μπορώ να καταλάβω που ακριβώς από τον οδηγό πρέπει να εστιάσω.Είναι πολλά βήματα?Αν όχι μπορείς να τα γράψεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 (edited) Και εγώ θέλω να κάνω clean install.Δεν μπορώ να καταλάβω που ακριβώς από τον οδηγό πρέπει να εστιάσω.Είναι πολλά βήματα?Αν όχι μπορείς να τα γράψεις? Πρώτα από όλα φλασάρισμα με το flashtool Από εδώ ακολούθησε τα βήματα, μόλις πριν λίγο το έκανα κι εγώ. Μετά ρούτ βήμα 3 Και τέλος περνάμε Dual recovery βήμα 4. Ρε παιδιά, υπάρχει η επιλογή στο μενού για προγραμματιστές Γιατί εγώ δεν την βρίσκω με τίποτα στην έκδοση .423 Edited June 26, 2013 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Παιδιά από το titanium backup στη 4.2.2 μπορώ να επαναφέρω τις εφαρμογές μου και τις ρυθμίσεις τους? Γιατί βαριέμαι να τις ξαναπερνάω μια μια μετά από clean install.. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 (edited) Παιδιά από το titanium backup στη 4.2.2 μπορώ να επαναφέρω τις εφαρμογές μου και τις ρυθμίσεις τους? Γιατί βαριέμαι να τις ξαναπερνάω μια μια μετά από clean install.. :P Μπορείς μια χαρά να τις επαναφέρεις, δες στο προηγούμενο ποστ μου και απάντησε μου σε παρακαλώ. Άκυρο το βρήκα αφού χτύπησα έξι φορές επάνω στον αριθμό έκδοσης, τι κουφό κι αυτό το είχε σαν κρυφό μενού. Edited June 26, 2013 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_tdm Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Μετά από clean install πάει σφαίρα. Το μόνο που με έκανε λίγο εντύπωση είναι το σήμα gsm Ενώ είχα 2 γραμμουλες στο δωμάτιο μου τώρα δεν έχει καμία παρόλααυτα κλήση εξερχομενη και εισερχόμενη κάνει κανονικά όταν το γυρίσω μόνο σε 3g τότε είναι όπως με την .253 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts