dimitrissa Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Εκανα αναβάθμιση πριν λίγο τον Dolphin browser και πράγμα είναι ότι καλύτερο έχω δει σε browser.. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Εκανα αναβάθμιση πριν λίγο τον Dolphin browser και πράγμα είναι ότι καλύτερο έχω δει σε browser.. Δημήτρη δοκίμασε και τον Firefox, απλά κορυφαίος. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 (edited) Δημήτρη δοκίμασε και τον Firefox, απλά κορυφαίος. o βασικος μου browser εδω και καιρο... ειναι σαν να εχεις pc browser στο Ζ... δεν θες και κατι αλλο.. :) καλησπερα ειμαι στη 253 χωρις να ειμαι root εχω προβλημα με το wifi τι να κανω καμια ιδεα για να βελτειωθη να περιμενεις την 4.2.2 χωρις root δεν εχεις αλλες επιλογες Aνανέωθηκε ο οδηγός Xperia Z: Τα must have της επόμενης ημέρας ΟΠΟΥ ΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΉ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΜΕ ΝΕΑ LINKS για τους κατόχους της 4.2.2 Edited June 25, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Εγώ με 4.1.2 ειχα σκορ πανω απο 20 χιλιαδες. Ας μας πει καποιος τι παιζει με την 4.2.2 γιατι καποιος εγραψε οτι το κινητο γινεται ακομα πιο γρηγορο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARAPIS Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Ποιον broswer προτεινετε τον dolphin η τον xscope? και οι 2 φαινοντε πολυ δυνατοι απο θεμα ασφαλειας ομως? Επισης ο xscope υποστηριζει και flash player απο οτι ειδα. Dolphin άπαιχτος. Ο καλύτερος. Παράθεση pit mykonos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 πέρασα την .423,μπορεί κάποιος με παλαιότερη να μου πει από που ρυθμίζεται η ένταση στον ήχο ειδοποίησης?στην .423 ρυθμίζεται απο τον ήχο πολυμέσων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Εγώ με 4.1.2 ειχα σκορ πανω απο 20 χιλιαδες. Ας μας πει καποιος τι παιζει με την 4.2.2 γιατι καποιος εγραψε οτι το κινητο γινεται ακομα πιο γρηγοροόχι και 16000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 όχι και 16000 Έκδοση. 253. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Καινουργια ρομ 4.2.2 Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_tdm Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Με 253 της Sony απειραχτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 στην 253, αν στο build.prop βάλουμε τα tweaks για το wifi και την μπαταρία, θα έχει θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Σύνδεσα το κινητό μου με SUS και μου έβγαλε αναβάθμιση.. Την πραγματοποιώ και βλέπω πέρασε την .423 . Όπως και η .253 μου είχε έρθει σχεδόν μόλις κυκλοφόρησε.. Το κινητό το αγόρασα απο kaizershop ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Σύνδεσα το κινητό μου με SUS και μου έβγαλε αναβάθμιση.. Την πραγματοποιώ και βλέπω πέρασε την .423 . Όπως και η .253 μου είχε έρθει σχεδόν μόλις κυκλοφόρησε.. Το κινητό το αγόρασα απο kaizershop ;) Τι αλλαγες εχει-ειδες με την 423? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Τι αλλαγες εχει-ειδες με την 423? Εμφάνιση που μπορώ να κρίνω , έχει αρκετές προς το καλύτερο.. Δες κανα βιντεάκι στο youtube να πάρεις μια ιδεα ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kartskostas Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Πως ειναι η 4.2.2??? Καλυτρο το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Σύνδεσα το κινητό μου με SUS και μου έβγαλε αναβάθμιση.. Την πραγματοποιώ και βλέπω πέρασε την .423 . Όπως και η .253 μου είχε έρθει σχεδόν μόλις κυκλοφόρησε.. Το κινητό το αγόρασα απο kaizershop ;) ενδιαφέρον για δωσε firmware number info ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Βγήκε και η .423 για ελληνικό SI (1270-4986). Έχει άραγε διαφορές απ' την Ισπανική; Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Νεα screenshots της συσκευης μου με τα wallpaper του Xperia Z Ultra :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kartskostas Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 4.2.2 κ εδω. Παντως περιμενα καλυτερη καμερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 μινωταυρε βλεπω αργυρουπολη στα νερα ε,,, α και εμενα μου εβγαλε την 423 τωρα και αγορασμενο απο καιζερ επισης,ειχα 307 ,αναβαθμιζω τωρα,οποιος εχει λινκ με τις αλλαγες στην 423 η τις ξερει λεπτομερως ας μας γραψει καμμια πληροφορια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kartskostas Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 (edited) στις ρυθμισεις δεν υπαρχει το <<επιλογες για προγραμματιστες>> . και το googlara κ βρηκα αυτο :http://www.ninjaromeo.com/enable-usb-debugging-developer-options-jelly-bean/ θελει 7 πατηματα στον αριθμο εκδοσης στην επιλογη σχετικα με το τηλεφωνο στις ρυθμισεις. και μετα εμφανιζεται στις ρυθμισεις. αν εχει αναφερθει ξανα δε το ειδα,συγνωμη, εψαξα παραπανω κ δε βρηκα κατι. ( για την 4.2.2) Edited June 26, 2013 by kartskostas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_tdm Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 μινωταυρε βλεπω αργυρουπολη στα νερα ε,,, α και εμενα μου εβγαλε την 423 τωρα και αγορασμενο απο καιζερ επισης,ειχα 307 ,αναβαθμιζω τωρα,οποιος εχει λινκ με τις αλλαγες στην 423 η τις ξερει λεπτομερως ας μας γραψει καμμια πληροφορια. +1 Καποιος που ξερει ας γραψει τη κερδιζουμε Επισης χρειαζετε να κανω clean install η απλα αναβαθμιση και ειναι το ιδιο. Βαριεμε να περναω ολες της εφαρμογες ξανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 μινωταυρε βλεπω αργυρουπολη στα νερα ε,,, α και εμενα μου εβγαλε την 423 τωρα και αγορασμενο απο καιζερ επισης,ειχα 307 ,αναβαθμιζω τωρα,οποιος εχει λινκ με τις αλλαγες στην 423 η τις ξερει λεπτομερως ας μας γραψει καμμια πληροφορια. +1 Καποιος που ξερει ας γραψει τη κερδιζουμε Επισης χρειαζετε να κανω clean install η απλα αναβαθμιση και ειναι το ιδιο. Βαριεμε να περναω ολες της εφαρμογες ξανα. Info για οτι νεο εδω επισης οσοι κανετε update ας κανετε ενα κοπο να μας γραψετε την firmware εκδοση που φορατε... Τελος το clean install επιβαλλεται... για καλυτερη αποδοση της συσκευης σας... εκτος και αν βαριεστε οποτε το συζηταμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 ενδιαφέρον για δωσε firmware number info ... Τον αριθμό έκδοσης εννοείς;; Αν ναί , .423 μου πέρασε.. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kartskostas Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 10.3.A.0.423 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts