R_Bachman Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Παρέλαβα το glass protector ( http://www.ebay.com/itm/201179588417?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ) , το έβαλα λάθος και πήρα άλλο. Άντε αναμονή ξανά. Αυτό που παρέλαβα ήταν μόνο το protector σε ένα σακουλάκι με οδηγίες. Στις οδηγίες έγραφε για included πανάκι αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο. Σαν να λείπει η συσκευασία με τα extras και στείλαν μόνο το protector σκέτο. Δεν με ενοχλεί αυτό. Πήρε κανένας δευτερο να μου στείλει και να του δώσω μόλις μου έρθει το άλλο ή να τον πληρώσω; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Κανόνι είναι το Ζ ,από όλη την σειρά το θεωρώ ιδανικό σε αναλογία οθόνης/διαστάσεων σε σχέση με Z2 & Z3(οχι τοσο) ,καλά με Ζ1 δεν το συζητώ... ίδιο μέγεθος οθόνης σε τεράστιο αναλογικά σασί παιδια το ζ3 μη το βαζετε μεσα γιατι πραγματικα δε συγκρινετε με τιποτα απο αυτα που εχουμε δει απο τη σονυ,δεν εχει καμιια σχεση με κανενα,,μια δοκιμη θα σας πεισει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Στις διαστάσεις αναφερομαι το θεωρώ "μεγάλο" 146 χιλιοστά για 5,2" ,εν ολίγοις όχι τόσο στο πλάτος όσο στο μήκος. ..Κατά τα άλλα εννοείται πως σε όλα είναι καλύτερο, δεδομένο είναι, μιας και είμαι φαν του Ζ3. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 παιδια συγνωμη που ειμαι λιγο off topic TfA tickets βγηκε η εφαρμογη για το ηλεκτρονικο εισητηριο ευχαριστω και καλα χριστουγεννα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 πολυ χρησιμο..ευχαριστουμε ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές σε όλους και όλες. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Χρόνια πολλά σε όλους! Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Χρόνια πολλά παίδες!! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 (edited) Χρόνια πολλά και καλή χρονιααααα! Τον τελευταίο καιρό απολαμβάνω την slimkat rom 4.4.4 και σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας. Επίσης με ένα γενναιο πετσωκομα των Google services κλπ από το greenify βλέπω μεταμόρφωση της μπαταρίας και πολύ ελεύθερη ραμ Κι εδώ η μπαταρία. Παίζω παιχνίδι κάργα και δεν ζεσταίνεται όπως πριν ούτε πέφτει σαν νερό Edited January 6, 2015 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Mia χαρά ;) προχτες το έδωσα κι εγώ τελικά, εδώ και δυο εβδομάδες είμαι με g2 ,η φινέτσα του Ζ δεν την έχει, μπορεί να είναι σε όλα καλύτερο το lg ,όμως και το Ζ έχει μοναδική γοητεία. Με βλέπω με Ζ3 το καλοκαιράκι :D Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 καλες οι custom roms αλλα οταν ειχα το sole αλλαζα συχνα roms και αυτο που παρατηρουσα παντα ηταν οτι στην αρχη πηγαιναν σφαιρα αλλα μετα οταν αρχιζες και του φόρτωνες προγραμματα και παιχνιδια..κολλαγε ο τοπος..αν δουλευαν και ολα φυσικα ε? ραδιο.bluetooth και τα λοιπα..και ειπα να μην ξανα ασχοληθω ευχαριστουμε παντως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Τα προγράμματα που χρησιμοποιώ είναι μερικά και όταν αλλάζω ρομ με ακολουθούν σε όλες. Τώρα από όσο καταλαβαίνω η slimkat rom είναι στοκ στοκ εντελώς. Μιλάμε πρέπει να είναι εντελώς στοκ γυμνή. Οπότε μαζί με τρελό κόψιμο από το greenify βλέπω μεταμόρφωση της μπαταρίας. Πέρασα τις τρεις ώρες οθόνη που προσωπικά δεν το είχα δει άλλά το βασικό που ήταν και η αιτία για το ποστ είναι ότι στο παιχνίδι που παίζω εδώ και δύο χρόνια το clash of Clans ενώ έπαιζα καμία ώρα σερί δεν έκαψε η πλάτη του δεν ήπιε την μπαταρία και έδειξε πρωτογνωρη συμπεριφορά. Έχω δουλέψει cm11, μαμά ρομ και δύο άλλες από xda γνωστές απλά τώρα δεν θυμαμαι. :-) Anyway απλά ήθελα να ενημερώσω γιατί το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον. Καλή χρονιααααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Καλή χρονιά σε όλους! Πολύ καλά έκανες που μας ενημέρωσες. Δεν το έχω αποφασίσει για ξεκλείδωμα ακόμα. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Μου φαίνεται απίστευτο το ότι δεν το έχεις κάνει ακόμα!!! :-) Τελικά πέρασα τις 4 ώρες οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Αν είχα σοβαρά θέματα με την 4.4.4 πολύ πιθανόν να δοκίμαζα άλλες rom. Μπορεί να μην έχει το smoothness της slim αλλά τρέχει καλά και έχω και τα εξτρα της φωτογραφικής + εγγύηση. Παίζω games σπάνια οπότε η μπαταρία κρατάει αρκετά για τις ανάγκες μου. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis89 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 καλησπέρα κύριοι έχω να πω οτι σήμερα μου επεσε το ζετακι μου απο τον πρώτο οροφο με τιν γωνια πάνω δεξιά και το μόνο που επαθε ειναι να τσαλακώσω λιγο τιν γονεια...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 σκυλί το Ζ.! ....έφερε μεγάλη επανάσταση στα κινητά της Sony ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Εχει ασχοληθει κανενα παλικαρι με το Google Cardboard στο Ζ? ποιο πολυ για ταινιες να τις βλεπεις και καλα σαν σε προτζεκτορα?.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Καλημέρα και χρόνια πολλά! Έχω ενα θεματακι με το καπάκι της υποδοχής του hands-free, κάποιες φορές όταν το κλείνω δεν εφαρμόζει καλά και μετά από λίγο το βρίσκω ανοιχτό ενώ άλλες κουμπώνει μια χαρά:confused: έχει κάνεις παρόμοιο πρόβλημα:worry: Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Αγόρασα 2 θήκες 1) http://www.ebay.com/itm/IMAK-Cowboy-Ultra-Hard-Case-Cover-LCD-For-Sony-L36i-L36h-Xperia-Z-C6603-C6602-/400685288524?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item5d4ab44c4c 2) http://www.ebay.com/itm/Luxury-PU-Leather-Wallet-Card-Holder-Flip-Cover-Stand-Case-For-Sony-Xperia-Phone-/141400787881?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item20ec24cba9 Τις έχει δοκιμάσει κανείς; Η δευτερη κλείνει με μαγνητάκι μάλλον και ελπίζω να μην έχω θέμα. Ήθελα μια flip για να δοκιμάσω αν με βολεύει. καλησπέρα κύριοι έχω να πω οτι σήμερα μου επεσε το ζετακι μου απο τον πρώτο οροφο με τιν γωνια πάνω δεξιά και το μόνο που επαθε ειναι να τσαλακώσω λιγο τιν γονεια...... Πάντα έτσι τυχερός να είσαι Βασίλη ;) ! Καλημέρα και χρόνια πολλά! Έχω ενα θεματακι με το καπάκι της υποδοχής του hands-free, κάποιες φορές όταν το κλείνω δεν εφαρμόζει καλά και μετά από λίγο το βρίσκω ανοιχτό ενώ άλλες κουμπώνει μια χαρά:confused: έχει κάνεις παρόμοιο πρόβλημα:worry: Μάλλον λάσκαρε το κάλυμμα. Νομίζω πως θα στο αλλάξουν αν έχεις εγγύηση. Στην θέση σου θα κοιτούσα για ένα bluetooth για το μέλλον. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) αυτη η flip σχεδον ολοι που ξερω την εχουν πεταξει και εχουν παρει σκετη.μιλουσαν στο τηλεφωνο και κρεμόταν το καπακι..τελειως αβολο και οταν το διπλωναν προς τα πισω μου ελεγαν οτι ηταν σαν να βαζεις ενα βιβλιαρακι στο αυτι..:).πραγματικα δεν ξερω σε τι χρησιμεύουν αφου υπαρχει το tempered glass για να σου προστατεύει την οθονη.Κι αυτη που βλεπω που λες ουτε παραθυρακι εχει... Τωρα αν εσενα σε βολέψει.. εμενα μου περισσεύει.. Edited January 6, 2015 by loypis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Για δοκιμή την πήρα. Δεν ξέρω αν θα βολέψει. Θεωρητικά συμφωνούμε, απλά θέλω να δοκιμάσω και στην πράξη. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Εμένα μια χαρά με έχει βολέψει ..με bluetooth μιλάω πάντα και βασικά όταν είμαι σπίτι είτε στην δουλειά κι όχι εν κινήσει πάντα βγαίνει το τηλέφωνο εκτός θήκης και το ακουμπάω πάνω της Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Εσύ Νίκο ποιά flip έχεις; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Εσύ Νίκο ποιά flip έχεις; https://www.youtube.com/watch?v=BBEz106plr4:) Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts