deadly01 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 τι οθονάρα έχει το άτιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 http://www.phonearena.com/news/New-batch-of-camera-samples-from-the-Sony-Xperia-Z-appears-this-time-outdoors_id38696 Νέες εικόνες. Ευχάριστες συνολικά αλλά ο θόρυβος (μπλέ και πράσινοι κόκκοι) πάει σύννεφο!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Δεν ξέρω αν ισχύει ή αν είναι "κόλπο" αλλά, αν ισχύει, η διαφορά είναι τεράστια στα χρώματα και στον κορεσμό με την χρήση της Bravia engine 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Δε νομίζω να έχει δωθει ξανά το link. Ελληνικό τεστ σε..κανάτα (για αρχή):) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Δε νομίζω να έχει δωθει ξανά το link. Ελληνικό τεστ σε..κανάτα (για αρχή):) Σε ευχαριστώ φίλε μου και στο site τους έχουν βίντεο και φωτογραφίες από Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 http://www.digitallife.gr Ελληνικό preview για το Xperia Z. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 (edited) http://www.digitallife.gr Ελληνικό preview για το Xperia Z. Βγηκαν κι ολας!!! Ποτε προλαβαν. Αντε να βγει το ZL καπου Ευρωπη να δουμε:p @konstantinoslp:Τωρα με εφτιαξες περισσοτερο. Τετοια να ακουω/βλεπω. Edited January 15, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 (edited) Και κανονικό review απ το digital life Παπούτσια αν έχει δωθει κ πιο πάνω ας διαγραφεί το δικό μου απλώς μπαίνω απ το κινητό και τώρα μου ήρθε η ειδοποίηση για το νέο video στο YouTube κ είπα να το δώσω και εδω :) Edited January 15, 2013 by manan69t Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Είδα το review... να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; ΠΟΣΟ ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΣΚΕΥΗ;;;; Ντάξει από την αρχή ήξερα ότι το γυαλί του πάει τέλεια αλλά (alex αυτό πάει σε σένα κυρίως γιατί θέλω την άποψή σου) δεν μου φαίνεται τόσο μεγάλο στα χέρια του τυπά που κάνει το review! Δεν το θεωρώ απαγορευτικό σε σχέση πχ με το T. Ίσως φταίει το μαύρο χρώμα, ίσως φταίει το πάχος και με ξεγελάει στο μάτι, ίσως έχει μεγάλα χέρια αυτός που κάνει το review; Πάντως (μέχρι να το πιάσω και από κοντά βέβαια) δεν νομίζω να με προβληματίσει το μέγεθος! Και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό γιατί μου άρεσαν πάντα οι μικρές συσκευές. Τι οθονάρα είναι αυτή; Τι ευκρίνεια; Αχ ρε Sony μας αρρώστησες....Θα πουλήσω το νεφρό μου! :lol: :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Ελεγα να περιμένω λίγο καιρό, να μη το πάρω αμέσως μιας και θα είναι τσιμπημένη η τιμή του αλλά βλέπω τι φανταστικό τηλ είναι και μάλλον θα το παραγγείλω απο τους πρώτους...................................είναι όνειρο γμτ Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Ελεγα να περιμένω λίγο καιρό, να μη το πάρω αμέσως μιας και θα είναι τσιμπημένη η τιμή του αλλά βλέπω τι φανταστικό τηλ είναι και μάλλον θα το παραγγείλω απο τους πρώτους...................................είναι όνειρο γμτ Όχι αγαπητέ, μην το κάνεις αυτό! Η (σύγχρονη) ιστορία (βλέπε S) μας έχει δείξει ότι θα πρέπει να περιμένουμε ένα εύλογο χρονικό διάστημα για κουσούρια που μπορεί να βγάλει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Ουτως η αλλως θα περιμενουμε παιδια, μεχρι να μπορουμε να τα εχουμε στα χερια μας, μεχρι τοτε θα ακουστουν/γραφτουν/υπαινιχτουν παρα πολλα, λιγο υπομονη να μαζεψουμε κανα cent και βλεπουμε.... Z or ZL, ZL or Z :) Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Οταν αρχικα ειχαν βγει οι photos των z και zl ημουν ξεκαθαρα υπερ του zl. Το compact μεγεθος κυριως με εκανε να ενδιαφερομαι περισσοτερο για αυτο και απογοητευτηκα οταν εμαθα οτι δε θα κυκλοφορησει τελικα εδω. Βλεποντας ομως τις τελευταιες μερες εικονες και βιντεος του Z και το ποσο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ομορφο ειναι με αυτη τη γυαλινη επιφανεια, ειλικρινα δε με απασχολει πλεον...οχι οτι το ZL δεν ειναι ομορφο, υπεροχο ειναι και αυτο αλλα το Z νομιζω βγαζει περισσοτερη κλαση. Επισης αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι οι διαφορες στο μεγεθος δεν ειναι τοσο ξεκαθαρες οπως αρχικα φαινοταν. Στο υψος μονο το Ζ ειναι λιγο πιο μεγαλο, στο μηκος ειναι ακριβως το ιδιο ενω το ZL ειναι λιγο πιο παχυ λογω της καμπυλης στην πισω οψη. Γενικα και τα δυο φαινεται να ειναι εκπληκτικα κινητα, ειναι ξεκαθαρο οτι αυτη τη φορα η sony δεν αστειευεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Επισκεφθείτε και το site παιδιά. Ο τύπος έχει βγάλει βίντεο και φωτογραφίες από Αθήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Και συνέχεια απ το Βλαχακη. Δυναμικά μπήκαν οι δικοί μας για τόσο νέα συσκευή έχουμε βιντεακια στα ελληνικά πολύ νωρίς. :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 (edited) Είδα το review... να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; ΠΟΣΟ ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΣΚΕΥΗ;;;; Ντάξει από την αρχή ήξερα ότι το γυαλί του πάει τέλεια αλλά (alex αυτό πάει σε σένα κυρίως γιατί θέλω την άποψή σου) δεν μου φαίνεται τόσο μεγάλο στα χέρια του τυπά που κάνει το review! Δεν το θεωρώ απαγορευτικό σε σχέση πχ με το T. Ίσως φταίει το μαύρο χρώμα, ίσως φταίει το πάχος και με ξεγελάει στο μάτι, ίσως έχει μεγάλα χέρια αυτός που κάνει το review; Πάντως (μέχρι να το πιάσω και από κοντά βέβαια) δεν νομίζω να με προβληματίσει το μέγεθος! Και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό γιατί μου άρεσαν πάντα οι μικρές συσκευές. Τι οθονάρα είναι αυτή; Τι ευκρίνεια; Αχ ρε Sony μας αρρώστησες....Θα πουλήσω το νεφρό μου! :lol: :lol: :lol: Οχι δεν μου φαινεται τοσο μεγαλο,ΑΛΛΑ απο τη στιγμη και στα 2 κινητα τα κουμπια ειναι μεσα στην οθονη,αρα στην πραξη 4.7-4.8 ιντσες για μενα ειναι προτιμοτερο-βολικοτερο η πιο compact εκδοχη του ZL. Αν στο Z ειχαν βαλει τα κουμπια κατω απο την οθονη-που εχει το αναλογο περιθωριο να μπουν-θα δικαιολογουνταν το λιγο αυξημενο μεγεθως. Επιπλεον περα απο το compact μεγεθως,το γυαλι εμενα δεν μου αρεσει,μπορει να δινει μια αρχοντικη γευση,αλλα τις καργα δαχτυλιες που θα μεζευει χαλαει την εικονα συνολικα. Επισης εγω προτιμω να εχω παντα στα κινητα μου camera button,με βολευει περισσοτερο και επιπλεον αυτο το mat πισω μου αρεσει περισσοτερο στο ZL ας ειναι πλαστικο,ετσι κι αλλιως το αδιαβροχο μου ειναι παντελως αδιαφορο στο Z. Βαλε και το led ειδοποιησεων κατω στο ZL που του δινει επιπλεον ομορφια ολα αυτα δενουν το γλυκο να προτιμησω το ZL.:) Edited January 16, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Το ονομαστικό μέγεθος της συσκευής είναι απαγορευτικό για τα γούστα μου. Αναμφίβολα όμως σαν συσκεύη είναι αρκετά καλή. Όπως προαναφέρθηκε θα περιμένω πρώτα να το πιάσω στα χέρια μου και μετά θα βγει το τελικό πόρισμα. Υ.Γ.: Βγήκε το Ζ οπότε πλέον περιμένω το Χ και τέλος το R!!! :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Το ονομαστικό μέγεθος της συσκευής είναι απαγορευτικό για τα γούστα μου. Αναμφίβολα όμως σαν συσκεύη είναι αρκετά καλή. Όπως προαναφέρθηκε θα περιμένω πρώτα να το πιάσω στα χέρια μου και μετά θα βγει το τελικό πόρισμα. Υ.Γ.: Βγήκε το Ζ οπότε πλέον περιμένω το Χ και τέλος το R!!! :lol: :lol::D:lol: ζωγραφισες!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Οχι δεν μου φαινεται τοσο μεγαλο,ΑΛΛΑ απο τη στιγμη και στα 2 κινητα τα κουμπια ειναι μεσα στην οθονη,αρα στην πραξη 4.7-4.8 ιντσες για μενα ειναι προτιμοτερο-βολικοτερο η πιο compact εκδοχη του ZL. Αν στο Z ειχαν βαλει τα κουμπια κατω απο την οθονη-που εχει το αναλογο περιθωριο να μπουν-θα δικαιολογουνταν το λιγο αυξημενο μεγεθως. Επιπλεον περα απο το compact μεγεθως,το γυαλι εμενα δεν μου αρεσει,μπορει να δινει μια αρχοντικη γευση,αλλα τις καργα δαχτυλιες που θα μεζευει χαλαει την εικονα συνολικα. Επισης εγω προτιμω να εχω παντα στα κινητα μου camera button,με βολευει περισσοτερο και επιπλεον αυτο το mat πισω μου αρεσει περισσοτερο στο ZL ας ειναι πλαστικο,ετσι κι αλλιως το αδιαβροχο μου ειναι παντελως αδιαφορο στο Z. Βαλε και το led ειδοποιησεων κατω στο ZL που του δινει επιπλεον ομορφια ολα αυτα δενουν το γλυκο να προτιμησω το ZL.:) Led δεν έχει το Z? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Led δεν έχει το Z? Εχει στο πανω μερος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Και πανω που ελεγα να αλλαξοπιστησω και να αφησω το Timescape UI το οποιο και βαρεθηκα σκαει η SONY με το υπερτουμπανο και ξαναμανα εδω με βλεπω!Απλα η συσκευη εχει ο,τι χρειαζεται πλεον για να χαρακτηριστει Cream of the Crop!Και αν συνεχισει να δινει απλοχερα ξεκλειδωτους bootloaders στο XDA προβλεπω να χανουν τον υπνο τους οι αλλες εταιριες! Υ.Γ. Διαβαζω παντου οτι το μοντελο που θα κυκλοφορησει θα ειναι με 4.2. Το Photosphere θα δουλευει?Ή θα ειναι προνομιο μονο των Nexus? Υ.Γ. Ειναι και dust-water proof!!Θα το παιρνω και στη δουλεια χωρις φοβο!!!Εγραψες ρε SONY εγραψες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Και συνέχεια απ το Βλαχακη. Δυναμικά μπήκαν οι δικοί μας για τόσο νέα συσκευή έχουμε βιντεακια στα ελληνικά πολύ νωρίς. :) Παλι καλα , γιατι αλλιως πως θα το βλεπαμε ??? :shifty: Βλεπω μετα την ανακοινωση του η Sony το αφησε ξεφραγο αμπελι εντελως . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 (edited) Το ZL αντι για το χάλια μωβ του Ζ βγαίνει σε κόκκινο. Δεν είναι κι άσχημο: http://www.xperiablog.net/2013/01/15/red-xperia-zl-spied/ Edited January 16, 2013 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 εδω ολα τα σημεία Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Το ZL αντι για το χάλια μωβ του Ζ βγαίνει σε κόκκινο. Δεν είναι κι άσχημο: http://www.xperiablog.net/2013/01/15/red-xperia-zl-spied/ Παντως στη δευτερη και τριτη φωτο δε μου αρεσει καθολου που ξεχωριζει ανομοιομορφα το πισω καπακι. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts