Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://www.phonearena.com/news/New-batch-of-camera-samples-from-the-Sony-Xperia-Z-appears-this-time-outdoors_id38696

Νέες εικόνες. Ευχάριστες συνολικά αλλά ο θόρυβος (μπλέ και πράσινοι κόκκοι) πάει σύννεφο!.

Δεν ξέρω αν ισχύει ή αν είναι "κόλπο" αλλά, αν ισχύει, η διαφορά είναι τεράστια στα χρώματα και στον κορεσμό με την χρήση της Bravia engine 2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε νομίζω να έχει δωθει ξανά το link.

Ελληνικό τεστ σε..κανάτα (για αρχή):)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Δε νομίζω να έχει δωθει ξανά το link.

Ελληνικό τεστ σε..κανάτα (για αρχή):)

Σε ευχαριστώ φίλε μου και στο site τους έχουν βίντεο και φωτογραφίες από Ελλάδα

http://www.digitallife.gr

Ελληνικό preview για το Xperia Z.

Βγηκαν κι ολας!!!

Ποτε προλαβαν.

Αντε να βγει το ZL καπου Ευρωπη να δουμε:p

@konstantinoslp:Τωρα με εφτιαξες περισσοτερο.

Τετοια να ακουω/βλεπω.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Και κανονικό review απ το digital life

Παπούτσια αν έχει δωθει κ πιο πάνω ας διαγραφεί το δικό μου απλώς μπαίνω απ το κινητό και τώρα μου ήρθε η ειδοποίηση για το νέο video στο YouTube κ είπα να το δώσω και εδω :)

Edited by manan69t

Παντα φιλικα Μανος

Είδα το review... να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; ΠΟΣΟ ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΣΚΕΥΗ;;;;

Ντάξει από την αρχή ήξερα ότι το γυαλί του πάει τέλεια αλλά (alex αυτό πάει σε σένα κυρίως γιατί θέλω την άποψή σου) δεν μου φαίνεται τόσο μεγάλο στα χέρια του τυπά που κάνει το review! Δεν το θεωρώ απαγορευτικό σε σχέση πχ με το T. Ίσως φταίει το μαύρο χρώμα, ίσως φταίει το πάχος και με ξεγελάει στο μάτι, ίσως έχει μεγάλα χέρια αυτός που κάνει το review; Πάντως (μέχρι να το πιάσω και από κοντά βέβαια) δεν νομίζω να με προβληματίσει το μέγεθος! Και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό γιατί μου άρεσαν πάντα οι μικρές συσκευές.

Τι οθονάρα είναι αυτή; Τι ευκρίνεια; Αχ ρε Sony μας αρρώστησες....Θα πουλήσω το νεφρό μου! :lol: :lol: :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ελεγα να περιμένω λίγο καιρό, να μη το πάρω αμέσως μιας και θα είναι τσιμπημένη η τιμή του αλλά βλέπω τι φανταστικό τηλ είναι και μάλλον θα το παραγγείλω απο τους πρώτους...................................είναι όνειρο γμτ

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Ελεγα να περιμένω λίγο καιρό, να μη το πάρω αμέσως μιας και θα είναι τσιμπημένη η τιμή του αλλά βλέπω τι φανταστικό τηλ είναι και μάλλον θα το παραγγείλω απο τους πρώτους...................................είναι όνειρο γμτ

Όχι αγαπητέ, μην το κάνεις αυτό! Η (σύγχρονη) ιστορία (βλέπε S) μας έχει δείξει ότι θα πρέπει να περιμένουμε ένα εύλογο χρονικό διάστημα για κουσούρια που μπορεί να βγάλει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ουτως η αλλως θα περιμενουμε παιδια, μεχρι να μπορουμε να τα εχουμε στα χερια μας, μεχρι τοτε θα ακουστουν/γραφτουν/υπαινιχτουν παρα πολλα, λιγο υπομονη να μαζεψουμε κανα cent και βλεπουμε.... Z or ZL, ZL or Z :)

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Οταν αρχικα ειχαν βγει οι photos των z και zl ημουν ξεκαθαρα υπερ του zl. Το compact μεγεθος κυριως με εκανε να ενδιαφερομαι περισσοτερο για αυτο και απογοητευτηκα οταν εμαθα οτι δε θα κυκλοφορησει τελικα εδω.

Βλεποντας ομως τις τελευταιες μερες εικονες και βιντεος του Z και το ποσο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ομορφο ειναι με αυτη τη γυαλινη επιφανεια, ειλικρινα δε με απασχολει πλεον...οχι οτι το ZL δεν ειναι ομορφο, υπεροχο ειναι και αυτο αλλα το Z νομιζω βγαζει περισσοτερη κλαση.

Επισης αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι οι διαφορες στο μεγεθος δεν ειναι τοσο ξεκαθαρες οπως αρχικα φαινοταν. Στο υψος μονο το Ζ ειναι λιγο πιο μεγαλο, στο μηκος ειναι ακριβως το ιδιο ενω το ZL ειναι λιγο πιο παχυ λογω της καμπυλης στην πισω οψη.

Γενικα και τα δυο φαινεται να ειναι εκπληκτικα κινητα, ειναι ξεκαθαρο οτι αυτη τη φορα η sony δεν αστειευεται

Και συνέχεια απ το Βλαχακη.

Δυναμικά μπήκαν οι δικοί μας για τόσο νέα συσκευή έχουμε βιντεακια στα ελληνικά πολύ νωρίς. :)

Παντα φιλικα Μανος

Είδα το review... να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; ΠΟΣΟ ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΣΚΕΥΗ;;;;

Ντάξει από την αρχή ήξερα ότι το γυαλί του πάει τέλεια αλλά (alex αυτό πάει σε σένα κυρίως γιατί θέλω την άποψή σου) δεν μου φαίνεται τόσο μεγάλο στα χέρια του τυπά που κάνει το review! Δεν το θεωρώ απαγορευτικό σε σχέση πχ με το T. Ίσως φταίει το μαύρο χρώμα, ίσως φταίει το πάχος και με ξεγελάει στο μάτι, ίσως έχει μεγάλα χέρια αυτός που κάνει το review; Πάντως (μέχρι να το πιάσω και από κοντά βέβαια) δεν νομίζω να με προβληματίσει το μέγεθος! Και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό γιατί μου άρεσαν πάντα οι μικρές συσκευές.

Τι οθονάρα είναι αυτή; Τι ευκρίνεια; Αχ ρε Sony μας αρρώστησες....Θα πουλήσω το νεφρό μου! :lol: :lol: :lol:

Οχι δεν μου φαινεται τοσο μεγαλο,ΑΛΛΑ απο τη στιγμη και στα 2 κινητα τα κουμπια ειναι μεσα στην οθονη,αρα στην πραξη 4.7-4.8 ιντσες για μενα ειναι προτιμοτερο-βολικοτερο η πιο compact εκδοχη του ZL.

Αν στο Z ειχαν βαλει τα κουμπια κατω απο την οθονη-που εχει το αναλογο περιθωριο να μπουν-θα δικαιολογουνταν το λιγο αυξημενο μεγεθως.

Επιπλεον περα απο το compact μεγεθως,το γυαλι εμενα δεν μου αρεσει,μπορει να δινει μια αρχοντικη γευση,αλλα τις καργα δαχτυλιες που θα μεζευει χαλαει την εικονα συνολικα.

Επισης εγω προτιμω να εχω παντα στα κινητα μου camera button,με βολευει περισσοτερο και επιπλεον αυτο το mat πισω μου αρεσει περισσοτερο στο ZL ας ειναι πλαστικο,ετσι κι αλλιως το αδιαβροχο μου ειναι παντελως αδιαφορο στο Z.

Βαλε και το led ειδοποιησεων κατω στο ZL που του δινει επιπλεον ομορφια ολα αυτα δενουν το γλυκο να προτιμησω το ZL.:)

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Το ονομαστικό μέγεθος της συσκευής είναι απαγορευτικό για τα γούστα μου. Αναμφίβολα όμως σαν συσκεύη είναι αρκετά καλή. Όπως προαναφέρθηκε θα περιμένω πρώτα να το πιάσω στα χέρια μου και μετά θα βγει το τελικό πόρισμα.

Υ.Γ.: Βγήκε το Ζ οπότε πλέον περιμένω το Χ και τέλος το R!!! :lol:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Το ονομαστικό μέγεθος της συσκευής είναι απαγορευτικό για τα γούστα μου. Αναμφίβολα όμως σαν συσκεύη είναι αρκετά καλή. Όπως προαναφέρθηκε θα περιμένω πρώτα να το πιάσω στα χέρια μου και μετά θα βγει το τελικό πόρισμα.

Υ.Γ.: Βγήκε το Ζ οπότε πλέον περιμένω το Χ και τέλος το R!!! :lol:

:lol::D:lol:

ζωγραφισες!!!!

Οχι δεν μου φαινεται τοσο μεγαλο,ΑΛΛΑ απο τη στιγμη και στα 2 κινητα τα κουμπια ειναι μεσα στην οθονη,αρα στην πραξη 4.7-4.8 ιντσες για μενα ειναι προτιμοτερο-βολικοτερο η πιο compact εκδοχη του ZL.

Αν στο Z ειχαν βαλει τα κουμπια κατω απο την οθονη-που εχει το αναλογο περιθωριο να μπουν-θα δικαιολογουνταν το λιγο αυξημενο μεγεθως.

Επιπλεον περα απο το compact μεγεθως,το γυαλι εμενα δεν μου αρεσει,μπορει να δινει μια αρχοντικη γευση,αλλα τις καργα δαχτυλιες που θα μεζευει χαλαει την εικονα συνολικα.

Επισης εγω προτιμω να εχω παντα στα κινητα μου camera button,με βολευει περισσοτερο και επιπλεον αυτο το mat πισω μου αρεσει περισσοτερο στο ZL ας ειναι πλαστικο,ετσι κι αλλιως το αδιαβροχο μου ειναι παντελως αδιαφορο στο Z.

Βαλε και το led ειδοποιησεων κατω στο ZL που του δινει επιπλεον ομορφια ολα αυτα δενουν το γλυκο να προτιμησω το ZL.:)

Led δεν έχει το Z?

Και πανω που ελεγα να αλλαξοπιστησω και να αφησω το Timescape UI το οποιο και βαρεθηκα σκαει η SONY με το υπερτουμπανο και ξαναμανα εδω με βλεπω!Απλα η συσκευη εχει ο,τι χρειαζεται πλεον για να χαρακτηριστει Cream of the Crop!Και αν συνεχισει να δινει απλοχερα ξεκλειδωτους bootloaders στο XDA προβλεπω να χανουν τον υπνο τους οι αλλες εταιριες!

Υ.Γ. Διαβαζω παντου οτι το μοντελο που θα κυκλοφορησει θα ειναι με 4.2. Το Photosphere θα δουλευει?Ή θα ειναι προνομιο μονο των Nexus?

Υ.Γ. Ειναι και dust-water proof!!Θα το παιρνω και στη δουλεια χωρις φοβο!!!Εγραψες ρε SONY εγραψες!!

Και συνέχεια απ το Βλαχακη.

Δυναμικά μπήκαν οι δικοί μας για τόσο νέα συσκευή έχουμε βιντεακια στα ελληνικά πολύ νωρίς. :)

Παλι καλα , γιατι αλλιως πως θα το βλεπαμε ??? :shifty:

Βλεπω μετα την ανακοινωση του η Sony το αφησε ξεφραγο αμπελι εντελως .

Το ZL αντι για το χάλια μωβ του Ζ βγαίνει σε κόκκινο. Δεν είναι κι άσχημο:

http://www.xperiablog.net/2013/01/15/red-xperia-zl-spied/

Edited by g1orgos

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Το ZL αντι για το χάλια μωβ του Ζ βγαίνει σε κόκκινο. Δεν είναι κι άσχημο:

http://www.xperiablog.net/2013/01/15/red-xperia-zl-spied/

Παντως στη δευτερη και τριτη φωτο δε μου αρεσει καθολου που ξεχωριζει ανομοιομορφα το πισω καπακι.

• The title was changed to Sony Xperia Ζ