PS1976 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Ποιο απο τα 2 θα ερθει Ευρωπη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Ποιο απο τα 2 θα ερθει Ευρωπη? Aν θυμαμαι καλα το το ZL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PS1976 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 To ZL αν δε κανω λαθος ειναι το μικροτερο απο τα 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 To ZL αν δε κανω λαθος ειναι το μικροτερο απο τα 2? ναι ειναι το μικροτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 ναι ειναι το μικροτερο Αλλά θα έχει κι αυτό 5 ίντσες οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Αλλά θα έχει κι αυτό 5 ίντσες οθόνη απο οτι λενε και τα αλλα παιδια ναι!! βεβαια εμενα μου αρεσει περισσοτερο απο το αλλο γνωμη μου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 http://blog.sony.com/ces/ Τελευταιες φωτογραφιες πριν την παρουσιαση http://www.androidworld.it/2013/01/07/ancora-altre-immagini-di-sony-xperia-z-in-anticipo-sulla-presentazione-ufficiale-127899/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Τελικα η Sony μας αφησε γλυκοπικρη γευση απο την παρουσιασει των 2 μοντελων Z και ZL οπου στη Ευρωπαικη αγορα θα κυκλοφορησει μονο το Z με τις μεγαλυτερες διαστασεις και τον αδιαβροχο χαρακτηρα και οχι το ZL με τις πιο compact διαστασεις και την camera button:(:( Θα κυκλοφορησει 1 Μαρτιου στη Vodafone στην Αγγλια πρωτα. http://www.engadget.com/2013/01/08/phones-4u-sony-xperia-z-release-date/ Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 το κινητό είναι απλά πανέμορφο. είχαμε καιρό να δουμε κάτι ξεχωριστό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 καλημερα. σχεδιαστικα μου αρεσε το ZL αλλα εστω και ετσι καλως να ορισει μιας και ειμαι τρελος φανατικος SONY και θα ειναι το επομενο μου. Ελπιζω να εχει μαζι με το Ζ και νουμερα μαζι μιας και ειχα ολη την παλια σειρα του Ζ Ζ1 - Ζ5 - Ζ7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Xperia Z also includes Battery STAMINA Mode that can improve the standby time by four times or more* by automatically shutting down battery-draining apps whenever the screen is off and starting them up again when the screen is back on. Μάλλον ακούσανε τα παράπονα για τη διάρκεια της μπαταρίας και το έφτιαξαν με αυτό. Μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον feature και όσο διαβάζω το announcement η συσκευή μου μοιάζει όλο και πιο πλήρης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Μπράβο στην Sony που δείχνει ότι το έχει ακόμα το θέμα με το premium design στις συσκευές της. Πανέμορφο! :) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=gWysHOjl95E]Xperia™ Z - The precision engineered Full HD smartphone from Sony. CES 2013 - YouTube[/ame] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Κριμα παντως που δεν κυκλοφορουν το ZL στην Ευρωπη, πιο μικρο πιο ωραιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 @sakiss Sony & Alfa = premium combination :happy: Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 (edited) Κριμα παντως που δεν κυκλοφορουν το ZL στην Ευρωπη, πιο μικρο πιο ωραιο Δυστυχως ετσι φαινεται,θα πρεπει να κοιταξουμε εξωτερικο,μην ειναι σε καμια Γη του Πυρος κατω στη Παταγωνια βεβαια για να το βρουμε:lol: Καροτο και μαστιγιο η Sony. Θα την κανουμε ομως την προσπαθεια. Οπως μου βγηκε η πιστη να βρω το 920 ετσι και με το Sony. To εχει η μοιρα μου τελικα,αυτα που μου αρεσουν περισσοτερο να δινω αγωνα πραγματικα για να τα πιασω στα χερια μου. Edited January 8, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 μεχρι το καλοκαιρακι θα εχει πεσει και η τιμη του στα 350-400 ευρω.Ανυπομονω:D αν και ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου ποτε παλι sony θα δω αν θα αλλαξει στρατηγικη με τις αναβαθμισεις Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 μεχρι το καλοκαιρακι θα εχει πεσει και η τιμη του στα 350-400 ευρω.Ανυπομονω:D αν και ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου ποτε παλι sony θα δω αν θα αλλαξει στρατηγικη με τις αναβαθμισεις και μετα ξυπνησες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 για ποιο θεμα μιλας? Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 οτι θα πεσει η τιμη σε αυτα τα επιπεδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 οτι θα πεσει η τιμη σε αυτα τα επιπεδα Μακάρι αλλά κι εγώ δεν το πολύ βλέπω. Εκτός κι αν βγάλει πολλά προβλήματα, ή πάει άπατο από πωλήσεις, ή σε κανα πενταμηνο βγάλει κι άλλο καινούργιο μοντέλο η Σονυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Το xperia s ειναι στα 350 περιπου.και είχε 600 όταν βγήκε τον Μάρτη αν θυμάμαι καλά. Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 εχουν περασει ηδη 10 μηνες και εχουν βγει και νεες ναυαρχιδες απο την εταιρια. Αλλα στην Ελλαδα η συσκευη αυτη παει καλα απο,τι βλεπω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 εχουν περασει ηδη 10 μηνες και εχουν βγει και νεες ναυαρχιδες απο την εταιρια. Αλλα στην Ελλαδα η συσκευη αυτη παει καλα απο,τι βλεπω. Κι όσοι δεν πήραν από την προβληματική παρτίδα (κιτρινίλα στην οθόνη) είναι πολύ ευχάριστημενοι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 εχουν περασει ηδη 10 μηνες και εχουν βγει και νεες ναυαρχιδες απο την εταιρια. Αλλα στην Ελλαδα η συσκευη αυτη παει καλα απο,τι βλεπω. γι'αυτο λεω οτι το καλοκαιρι θα εχει πεσει η τιμη του.Και πιστευω οτι η sony θα εχει βγαλει και αλλες ναυαρχιδες μεχρι τοτε.Τo S στα 380 ηταν αν θυμαμαι καλα τον Ιουλιο γιατι το ζαχαρωνα απο τοτε παντως :rolleyes: Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Το S αν εξαιρεσουμε τις κιτρινιλες, ειναι τρομερη συσκευη. Αξια ναυαρχιδα της εταιριας και μεαρκετες πρωτοποριες. Αν τα Z/ZL βγουν χωρις παιδικες ασθενειες τοτε πιστευω θα πανε πολυ καλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts